Ухвала
від 07.02.2022 по справі 757/47867/21-к
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа №757/47867/21-к Головуючий в 1-й інстанції - ОСОБА_7.

Провадження №11-сс/824/258/2022 Доповідач - ОСОБА_2.

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

07 лютого 2022 року м. Київ

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ

Київського апеляційного суду у складі:

Головуючого - ОСОБА_2.,

суддів - ОСОБА_3., ОСОБА_4.,

секретаря - ОСОБА_5.,

прокурора - ОСОБА_6.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду матеріали клопотання за апеляційною скаргою заявника в особі голови селянського (фермерського) господарства «Світанок» - ОСОБА_1., на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 09 вересня 2021 року, якою накладено арешт на майно в рамках кримінального провадження №62020100000000973 від 08.05.2020 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.3 ст.358, ч.1 ст.400-1, ч.2 ст.200, ч.1 ст.255, ч.3 ст.212 КК України,-

В С Т А Н О В И Л А :

Управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Києві, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №62020100000000973 від 08.05.2020 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.3 ст.358, ч.1 ст.400-1, ч.2 ст.200, ч.1 ст.255, ч.3 ст.212 КК України.

08 вересня 2021 року прокурор відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_8. звернувся до Печерського районного суду міста Києва з клопотанням про арешт майна в рамках кримінального провадження №62020100000000973, а саме: на грошові кошти, розміщені у банківських установах на банківський рахунках суб'єктів підприємницької діяльності, перелік яких додається до клопотання.

Ухвалою слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 09 вересня 2021 року клопотання прокурора задоволено та накладено арешт на майно (перелік зазначено у клопотанні, а.п.1-28, т.2). Обґрунтовуючи своє рішення, слідчий суддя послався на вимоги ст.170 КПК України та зазначив, що арешт на вказане майно накладається з метою збереження речових доказів, так як воно відповідають вимогам ч.1 ст.98 КПК України.

На вказану ухвалу слідчого судді, заявник в особі голови селянського (фермерського) господарства «Світанок» - ОСОБА_1., подав апеляційну скаргу, в якій не погоджується з ухвалою, вважає її незаконною та зазначає, що не має жодного відношення до осіб, які складали та видавали від імені ряду підприємств підроблені фінансово-господарські документи, минаючи при цьому систему оподаткування, а відповідно він не має і жодного відношення до кримінального провадження, і кошти СФГ «Світанок», які перебувають на рахунках, не можуть бути речовими доказами. Крім того, матеріали клопотання не містять даних на підтвердження того, що він міг би отримати від держави чи інших установ, організацій в незаконний спосіб, чи отримав їх як повернення ПДВ також у незаконний спосіб, а отже накладення арешту на його рахунки є безпідставним та унеможливлює здійснення ним фінансово-господарської діяльності. Тому, просить скасувати ухвалу слідчого судді від 09 вересня 2021 року та постановити нову ухвалу, якою відмовити в задоволенні клопотання про арешт майна в частині накладення арешту на банківські рахунки СФГ «Світанок» код 20086725 НОМЕР_1 у АБ «УКРГАЗБАНК» МФО 320478.

В судове засідання апеляційного суду не з'явився представник селянського (фермерського) господарства «Світанок» - ОСОБА_1., який належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи, однак причини своєї неявки суду не повідомив.

Згідно положень ст.422 КПК України, апеляційна скарга на ухвалу слідчого судді розглядається не пізніш, як через три дні після її надходження до суду апеляційної інстанції.

Тому колегія суддів, з огляду на приписи ст.422 КПК України, вирішила за можливе розглянути дану апеляційну скаргу за відсутності представника селянського (фермерського) господарства «Світанок» - ОСОБА_1., оскільки це не суперечить положенням ч.4 ст.405 КПК України.

Заслухавши:

- доповідача - суддю апеляційного суду;

- прокурора, який заперечував проти задоволення апеляційної скарги заявника, ухвалу слідчого судді просив залишити без змін, як законну та обґрунтовану;

- ознайомившись з матеріалами апеляційної скаргита обговоривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів приходить до наступного висновку.

Положенням ч.1 ст.131 КПК України передбачено, що одним із заходів забезпечення кримінального провадження є арешт майна.

Відповідно до ст.170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Арешт майна допускається з метою забезпечення: збереження речових доказів; спеціальної конфіскації; конфіскації майна, як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

У випадку, передбаченому п.1 ч.2 ст.170 КПК України, тобто з метою збереження речових доказів, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст.98 цього кодексу.

Як вбачається з матеріалів провадження, досудовим розслідуванням встановлено, що на території м. Києва створено стійке злочинне угрупування, члени якого організовували незаконну діяльність із сприяння мінімізації податкового навантаження та ухиленню від сплати податків підприємствами реального сектору економіки, шляхом видачі завідомо неправдивих первинних фінансово-господарських документів та документів податкової звітності від імені спеціально створених підприємств які входять до складу злочинного механізму. Також встановлено, що на даний час членами злочинного угрупування здійснюється оперативне управління та контроль за фінансово-господарською діяльністю ряду суб'єктів господарської діяльності, серед яких СФГ «Світанок» код ЄДРПОУ 20086725, та за певний період часу члени злочинного угрупування, встановивши контроль над рядом підприємств, за рахунок фіктивних операцій сформували «схемний» податковий кредит підприємствам реального сектору економіки на загальну суму понад 45 млн. гривень ПДВ. Окрім цього організаторами злочинної схеми надаються послуги з забезпечення зняття готівкових коштів із поточних рахунків юридичних осіб та їх передача службовим особам замовників, при цьому, фактичне постачання товарів, не здійснюється. Згадані суб'єкти господарської діяльності, серед яких СФГ «Світанок» код ЄДРПОУ 20086725, використовують банківські рахунки, які відкриті та обслуговуються в ряду банківських установ.

В подальшому, відповідно до постанови слідчого від 12.07.2021 року, грошові кошти суб'єктів господарської діяльності, у тому числі СФГ «Світанок» код ЄДРПОУ 20086725 та рахунки цих суб'єктів, які відкриті у банківських установах (перелік зазначено у клопотанні, а.п.1-28, т.2) визнано речовим доказом у кримінальному провадженні.

Тому, розглядаючи клопотання прокурора про накладення арешту на майно, у відповідності до ст.173 КПК України слідчий суддя правильно встановив обґрунтованість грошових коштів суб'єктів господарської діяльності, у тому числі СФГ «Світанок» код ЄДРПОУ 20086725, розміщених на банківських рахунках (перелік зазначено у клопотанні, а.п.1-28, т.2), такими, що являються об'єктами кримінально протиправних дій та можуть бути використані як докази обставин переведення їх у готівку, заволодіння бюджетними коштами, ухиленням від сплати податків суб'єктами підприємницької діяльності, тобто такими, що значення для даного кримінального провадження та прийшов до правильного висновку про те, що незастосування арешту може призвести до наслідків, які можуть перешкодити кримінальному провадженню.

Доводи апеляційної скарги заявника ОСОБА_1., щодо безпідставності ухвали слідчого судді, слід вважати необґрунтованими та такими, що не знайшли свого підтвердження під час апеляційного розгляду, оскільки слідчим доведено, що грошові кошти суб'єктів господарської діяльності, у тому числі СФГ «Світанок» код ЄДРПОУ 20086725, розміщені на банківських рахунках (перелік зазначено у клопотанні, а.п.1-28, т.2), відповідають критеріям, передбаченим ст.98 КПК України, та має значення для кримінального провадження.

Перевіряючи доводи апеляційної скарги про те, що вилучене майно не містить ознак речового доказу у кримінальному провадженні, апеляційний суд не приймає до уваги, оскільки в судовому засіданні встановлено, що 12.07.2021 року прокурором другого відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Київської міської прокуратури ОСОБА_8. винесено постанову про визнання майна, а саме: грошові кошти суб'єктів господарської діяльності, у тому числі СФГ «Світанок» код ЄДРПОУ 20086725, розміщені на банківських рахунках (перелік зазначено у клопотанні, а.п.1-28, т.2), речовим доказом у кримінальному провадженні №62020100000000973 від 08.05.2020 року.

Тобто, вказане у постанові майно, має значення речового доказу у даному кримінальному провадженні.

Таким чином, апеляційний суд вважає, що посилання у клопотанні про необхідність накладення арешту на майно для забезпечення збереження речових доказів, так як дане майно має значення для кримінального провадження, знаходять підтвердження.

При цьому слід зазначити, що на даному етапі кримінального провадження потреби досудового розслідування виправдовують таке втручання у права та інтереси власника майна з метою забезпечення кримінального провадження, а слідчий суддя на даній стадії не вправі вирішувати ті питання, які повинен вирішувати суд при розгляді кримінального провадження по суті, тобто не вправі оцінювати докази з точки зору їх достатності і допустимості для встановлення вини чи її відсутності у фізичної або юридичної особи за вчинення злочину. Лише зобов'язаний на підставі розумної оцінки сукупності отриманих доказів визначити, що причетність тієї чи іншої особи до вчинення кримінального правопорушення є вірогідною та достатньою для застосування щодо неї заходів забезпечення кримінального провадження, одним із яких і є накладення арешту на майно.

Інші доводи апеляційної скарги, колегія суддів не приймає до уваги, оскільки вони не є підставою для скасування судового рішення та підлягають з'ясуванню під час розгляду судом першої інстанції кримінального провадження по суті.

Доказів негативних наслідків від застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна, в апеляційній скарзі не наведено та колегією суддів не встановлено.

Істотних порушень вимог КПК України, які б стали підставою для скасування ухвали слідчого судді у даному провадженні, не вбачається.

Зважаючи на вищевикладене, в сукупності з обставинами кримінального провадження, колегія суддів об'єктивно переконана, що слідчий суддя, накладаючи арешт на майно, а саме на грошові кошти суб'єктів господарської діяльності, у тому числі СФГ «Світанок» код ЄДРПОУ 20086725, розміщені на банківських рахунках (перелік зазначено у клопотанні, а.п.1-28, т.2), діяв у спосіб і у межах законодавства, арешт застосував на засадах розумності та співмірності, а тому доводи апелянта стосовно незаконності та необґрунтованості ухвали слідчого судді слід визнати непереконливими.

За таких обставин, колегія суддів приходить до висновку, що апеляційну скаргу заявника в особі голови селянського (фермерського) господарства «Світанок» - ОСОБА_1., слід залишити без задоволення, а ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 09 вересня 2021 року, якою накладено арешт на майно в рамках кримінального провадження №62020100000000973 від 08.05.2020 року, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.190, ч.3 ст.358, ч.1 ст.400-1, ч.2 ст.200, ч.1 ст.255, ч.3 ст.212 КК України, необхідно залишити без змін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.309, 404, 405, 407, 419, 422 КПК України, колегія суддів,-

У Х В А Л И Л А :

Апеляційну скаргу заявника в особі голови селянського (фермерського) господарства «Світанок» - ОСОБА_1., залишити без задоволення.

Ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 09 вересня 2021 року, якою накладено арешт на майно в рамках кримінального провадження №62020100000000973 від 08.05.2020 року, а саме на грошові кошти, розміщені у АТ «УКРСИББАНК» (МФО 351005), АТ «БАНК КРЕДИТ ДНIПРО» (МФО 305749),АТ «УКРБУДIНВЕСТБАНК» (МФО 380377), АТ «КIБ» (МФО 322540), ПрАТ «КБ «АКОРДБАНК» (МФО 380634), ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (МФО 305299), АТ «КРЕДОБАНК» (МФО 325365),АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ» (МФО 300335), ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168), АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478), ПАТ «БАНК «УКРАЇНСЬКИЙ КАПIТАЛ» (МФО 320371), АТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627), АТ «ОЩАДБАНК» (МФО 300465), АТ «ЄПБ» (МФО 377090), АТ «Iдея Банк» (МФО 336310), АТ «Полікомбанк» (МФО 353100), ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123), ПАТ «КРИСТАЛБАНК» (МФО 339050), АТ «АЛЬФА-БАНК» (МФО 300346), ПАТ «МЕГАБАНК» (МФО 351629), АТ «КРЕДI АГРIКОЛЬ БАНК» (МФО 300614), АТ АБ «РАДАБАНК» (МФО 306500), АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528), АТ «ПУМБ» (МФО 334851) на наступних банківських рахунках, а саме:

1. АТ «УкрСиббанк» (МФО 351005) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- МПП «ЧЕРЕМШИНА» код ЄДРПОУ 13547154: НОМЕР_2, НОМЕР_3, НОМЕР_4;

- ПП «ВІКТОРІЯ» код ЄДРПОУ 13560054: НОМЕР_5, НОМЕР_6;

- Приватно-орендне сільськогосподарське підприємство «ГОРИЗОНТ» код ЄДРПОУ 30807654: НОМЕР_7, НОМЕР_8;

- ФГ «КВІТКА ПОЛІССЯ» код ЄДРПОУ 41100517: НОМЕР_9;

- ТОВ «БІГ ОРГАНІК ГРУП» код ЄДРПОУ 41975367: НОМЕР_10, НОМЕР_11, НОМЕР_12

- ТОВ «КРІС АВЕР ГАЗ» код ЄДРПОУ 42976686: НОМЕР_13.

2. АТ «БАНК КРЕДИТ ДНIПРО» (МФО 305749) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- МПП «ЧЕРЕМШИНА» код ЄДРПОУ 13547154: НОМЕР_14;

- ПП «ВІКТОРІЯ» код ЄДРПОУ 13560054: НОМЕР_15;

- ФГ «МЕТА» код ЄДРПОУ 14004935: НОМЕР_16;

- ФГ «ГАННА» код ЄДРПОУ 19236320: НОМЕР_17;

- ФГ «ФЕРМЕР» код ЄДРПОУ 19290549: НОМЕР_18;

- СФГ «СВІТАНОК» код ЄДРПОУ 20086725: НОМЕР_19;

- СФГ «ВІКТОРІЯ» код ЄДРПОУ 20626960: НОМЕР_20;

- ФГ «НОЖЕНКО» код ЄДРПОУ 23148679: НОМЕР_21;

- ПП ФГ «ГРОНО» код ЄДРПОУ 24701411: НОМЕР_22;

- СФГ «ВІДРОДЖЕННЯ» код ЄДРПОУ 25567251: НОМЕР_23;

- ФГ «АРСЕНАЛ-АГРО» код ЄДРПОУ 30580880: НОМЕР_24;

- ПС ФГ «БІЛКА» код ЄДРПОУ 30586641: НОМЕР_25;

- ФГ «ЛЮДМИЛА» код ЄДРПОУ 30715239: НОМЕР_26;

- СФГ «ВІДРОДЖЕННЯ» код ЄДРПОУ 30773657: НОМЕР_27;

- Приватно-орендне сільськогосподарське підприємство «ГОРИЗОНТ» код ЄДРПОУ 30807654: НОМЕР_28;

- ФГ «НАДІЯ» код ЄДРПОУ 30818865: НОМЕР_29;

- СФГ «БАРА» код ЄДРПОУ 30957047: НОМЕР_30;

- ПП «ЮГ-СЕРВІС» код ЄДРПОУ 31144154: НОМЕР_31;

- ФГ «ФАВОРИТ» код ЄДРПОУ 31683732: НОМЕР_32;

- ПП «АГРО-КОМЕРС» код ЄДРПОУ 31969306: НОМЕР_33;

- ФГ «ЯН» код ЄДРПОУ 33380387: НОМЕР_34;

- ФГ «ФЕРТРІ - 2005» код ЄДРПОУ 33394913: НОМЕР_35;

- ФГ «ЯРОСЛАВА ПЛЮС» код ЄДРПОУ 35549887: НОМЕР_36;

- ФГ «МАЛИНА І ПАРТНЕРИ» код ЄДРПОУ 35549960: НОМЕР_37;

- ФГ «СІМ'Я-2007» код ЄДРПОУ 35611840: НОМЕР_38;

- ФГ «ЛЕВЧЕНКО» код ЄДРПОУ 36278285: НОМЕР_39;

- ПП «АТЦ» код ЄДРПОУ 36363500: НОМЕР_40;

- ФГ «АРАРАТ + К» код ЄДРПОУ 37565078: НОМЕР_41;

- ФГ «КОРОТКИЙ» код ЄДРПОУ 38071997: НОМЕР_43;

- ФГ «ЄНІКА ІЗМАЇЛ» код ЄДРПОУ 39596286: НОМЕР_42;

- ФГ «ЧЕРНЯХІВСЬКИЙ ХЛІБ» код ЄДРПОУ 40266998: НОМЕР_44;

- ФГ «ОРГАНІК ФРУТ» код ЄДРПОУ 40009130: НОМЕР_45;

- ТОВ «ГЛОНТЕРС ГРЕЙН» код ЄДРПОУ 42524541: НОМЕР_46;

- ТОВ «ЯЙЦЕПРОМ» код ЄДРПОУ 42810094: НОМЕР_47;

- ФГ «ЛЕВЧЕНКО МАРІЯ» код ЄДРПОУ 43679326: НОМЕР_48;

- ФГ «ДОЛИНА РТ» код ЄДРПОУ 33556850: НОМЕР_49.

3. АТ «УКРБУДIНВЕСТБАНК» (МФО 380377) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- МПП «ЧЕРЕМШИНА» код ЄДРПОУ 13547154: НОМЕР_50;

- ФГ «ГАННА» код ЄДРПОУ 19236320: НОМЕР_51;

- СФГ «ВІКТОРІЯ» код ЄДРПОУ 20626960: НОМЕР_52;

- ФГ «НОЖЕНКО» код ЄДРПОУ 23148679: НОМЕР_53;

- ПП ФГ «ГРОНО» код ЄДРПОУ 24701411: НОМЕР_54;

- СФГ «ВІДРОДЖЕННЯ» код ЄДРПОУ 30773657: НОМЕР_55;

- СФГ «БАРА» код ЄДРПОУ 30957047: НОМЕР_56

- ФГ «ЯН» код ЄДРПОУ 33380387: НОМЕР_57

- ФГ «Л.ДЕМЧЕНКО» код ЄДРПОУ 35836475: НОМЕР_58;

- ФГ «ЛЕВЧЕНКО» код ЄДРПОУ 36278285: НОМЕР_59;

- ФГ «КОРОТКИЙ» код ЄДРПОУ 38071997: НОМЕР_60;

- ФГ «ЧЕРНЯХІВСЬКИЙ ХЛІБ» код ЄДРПОУ 40266998: НОМЕР_61;

- ТОВ «ГЛОНТЕРС ГРЕЙН» код ЄДРПОУ 42524541: НОМЕР_62;

- ФГ «ДЕМЕТРА 2020» код ЄДРПОУ 43635755: НОМЕР_63;

- ФГ «КЛАВДІЯ» код ЄДРПОУ 43640959: НОМЕР_64;

- ФГ «ЯГУАР Ч» код ЄДРПОУ 43647011: НОМЕР_65;

- ФГ «ЛЕВЧЕНКО МАРІЯ» код ЄДРПОУ 43679326: НОМЕР_66;

- ФГ «ДОЛИНА РТ» код ЄДРПОУ 33556850:НОМЕР_67;

4. АТ «КIБ» (МФО 322540) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «РОДНІЧОК» код ЄДРПОУ 13625084: НОМЕР_68 (гривня); НОМЕР_68 (євро), НОМЕР_68 (долар);

- ФГ «СМАРАГД» код ЄДРПОУ 13945110: НОМЕР_69 (гривня), НОМЕР_69 (долар), НОМЕР_69 (євро);

- СФГ «РУНО» код ЄДРПОУ 19232256: НОМЕР_70 (гривня), НОМЕР_70 (долар), НОМЕР_70 (євро);

- С(Ф)Г «ЧЕРНЯВСЬКОГО В.М.» код ЄДРПОУ 20594800: НОМЕР_71;

- ФГ «ІГОШИНОЇ О.С.» код ЄДРПОУ 20877870: НОМЕР_72 (гривня), НОМЕР_72 (долар), НОМЕР_72 (євро);

- СФГ «ГЕЯ» код ЄДРПОУ 21307346: НОМЕР_73 (гривня), НОМЕР_73 (долар), НОМЕР_73 (євро);

- СФГ «ЗОРЯ ДУБИК М.І.» код ЄДРПОУ 21395942: НОМЕР_74;

- ФГ «АГРО ПЛЮС» код ЄДРПОУ 24912177: НОМЕР_75 (гривня), НОМЕР_75 (долар), НОМЕР_75 (євро);

- ПС ФГ «БІЛКА» код ЄДРПОУ 30586641: НОМЕР_76;

- ФГ «ЛЮДМИЛА» код ЄДРПОУ 30715239: НОМЕР_77;

- Приватно-орендне сільськогосподарське підприємство «ГОРИЗОНТ» код ЄДРПОУ 30807654: НОМЕР_78 (гривня), НОМЕР_78 (долар), НОМЕР_78 (євро);

- ФГ «НАДІЯ» код ЄДРПОУ 30818865: НОМЕР_80;

- ПП «ЮГ-СЕРВІС» код ЄДРПОУ 31144154: НОМЕР_79;

- ФГ «ФАВОРИТ» код ЄДРПОУ 31683732: НОМЕР_81 (гривня), НОМЕР_81 (долар), НОМЕР_81 (євро);

- ПП «АГРО-КОМЕРС» код ЄДРПОУ 31969306: НОМЕР_82 (гривня), НОМЕР_82 (долар), НОМЕР_82 (євро);

- ФГ «ЯРОСЛАВА ПЛЮС» код ЄДРПОУ 35549887: НОМЕР_83 (гривня), НОМЕР_83 (долар), НОМЕР_83 (євро);

- ФГ «МАЛИНА І ПАРТНЕРИ» код ЄДРПОУ 35549960: НОМЕР_84 (гривня), НОМЕР_84 (долар), НОМЕР_84 (євро);

- ФГ «СІМ'Я-2007» код ЄДРПОУ 35611840: НОМЕР_85;

- ФГ «КАВОЮ» код ЄДРПОУ 36293994: НОМЕР_86 (гривня), НОМЕР_86 (долар), НОМЕР_86 (євро);

- ПП «ВІТА-1» код ЄДРПОУ 37345938: НОМЕР_87;

- ФГ «ЕДЕН-2012» код ЄДРПОУ 38417767: НОМЕР_88 (гривня), НОМЕР_88 (долар), НОМЕР_88 (євро);

- ФГ «ЄНІКА ІЗМАЇЛ» код ЄДРПОУ 39596286: НОМЕР_89;

- ТОВ «ПРОКСІМЕР ПЛЮС» код ЄДРПОУ 40529031: НОМЕР_90;

- ТОВ «АФ «ЗАХІДНА СТОЛИЦЯ» код ЄДРПОУ 41017670: НОМЕР_91 (гривня), НОМЕР_91 (долар), НОМЕР_91 (євро);

- ФГ «СОЛОМОН» код ЄДРПОУ 41079297: НОМЕР_92 (гривня), НОМЕР_92 (долар), НОМЕР_92 (євро);

- ТОВ «БІГ ОРГАНІК ГРУП» код ЄДРПОУ 41975367: НОМЕР_93;

- ТОВ «ГЛОНТЕРС ГРЕЙН» код ЄДРПОУ 42524541: НОМЕР_94 (гривня), НОМЕР_94 (долар), НОМЕР_94 (євро);

- ФГ «СІМОНА П.П.» код ЄДРПОУ 42690972: НОМЕР_95;

- ТОВ «МАКТОР ОІЛ» код ЄДРПОУ 42944565: НОМЕР_96;

- ТОВ «КРІС АВЕР ГАЗ» код ЄДРПОУ 42976686: НОМЕР_97;

- ФГ «ЛЕВЧЕНКО МАРІЯ» код ЄДРПОУ 43679326: НОМЕР_98 (гривня), НОМЕР_98 (долар), НОМЕР_98 (євро);

- ФГ «НОВИК» код ЄДРПОУ 43746025: НОМЕР_99.

- ФГ «Тартак-Агро» код ЄДРПОУ 43738166: НОМЕР_100.

- ТОВ «Юко Трейдінг» код ЄДРПОУ 42511265: НОМЕР_101.

5. ПрАТ «КБ «АКОРДБАНК» (МФО 380634) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «ГАННА» код ЄДРПОУ 19236320: НОМЕР_102 (гривня), НОМЕР_102 (долар), НОМЕР_102 (євро);

- СФГ «ЗОРЯ «ДУБИК М.І.» код ЄДРПОУ 21395942: НОМЕР_103;

- ФГ «НИВА - КОЗИНЕЦЬ О.С.» код ЄДРПОУ 22430818: НОМЕР_104 (гривня), НОМЕР_104 (долар), НОМЕР_104 (євро);

- СФГ «АДОНІС» КРУКОВСЬКОГО Ю.В.» код ЄДРПОУ 32533848:

НОМЕР_105 (гривня), НОМЕР_105 (долар), НОМЕР_105 (євро);

- ФГ «СКАРБНИЦЯ - АГРО» код ЄДРПОУ 37443419: НОМЕР_106(гривня), НОМЕР_106 (долар), НОМЕР_106 (євро);

- ФГ «КОГАН С.Е.» код ЄДРПОУ 38094184: НОМЕР_107;

- ФГ «ПІДГАЙКО-АГРО» код ЄДРПОУ 43559109: НОМЕР_108;

- ФГ «СТАРМІСВІТ» код ЄДРПОУ 43652880: НОМЕР_109 (гривня), НОМЕР_109 (долар), НОМЕР_109 (євро);

- ТОВ «МАКТОР ОІЛ» код ЄДРПОУ 42944565: НОМЕР_110.

- ФГ «НОЖЕНКО» код ЄДРПОУ 23148679: НОМЕР_111.

6. АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ПП «ВІКТОРІЯ» код ЄДРПОУ 13560054 - НОМЕР_112, НОМЕР_113;

- ФГ «МЕТА» код ЄДРПОУ 14004935: НОМЕР_114, НОМЕР_115;

- ФГ «ГАННА» код ЄДРПОУ 19236320: НОМЕР_116;

- СФГ «ЧЕРНЯВСЬКОГО В.М.» код ЄДРПОУ 20594800: НОМЕР_117;

- СФГ «ВІКТОРІЯ» код ЄДРПОУ 20626960: НОМЕР_118;

- ФГ «ІГОШИНОЇ О.С.» код ЄДРПОУ 20877870: НОМЕР_119;

- СФГ «ГЕЯ» код ЄДРПОУ 21307346: НОМЕР_120, НОМЕР_121;

- СФГ «ЗОРЯ» ДУБИК М.І.» код ЄДРПОУ 21395942: НОМЕР_122;

- ФГ «ОЛЬГА» код ЄДРПОУ 22170659: НОМЕР_123;

- ФГ «ДЖЕРЕЛО» код ЄДРПОУ 22675329: НОМЕР_124;

- ФГ «АГРО ПЛЮС» код ЄДРПОУ 24912177: НОМЕР_125;

- СФГ «ВІДРОДЖЕННЯ» код ЄДРПОУ 25567251: НОМЕР_126, НОМЕР_127;

- ФГ «АРСЕНАЛ-АГРО» код ЄДРПОУ 30580880: НОМЕР_128;

- С(Ф)Г «ВІДРОДЖЕННЯ» код ЄДРПОУ 30773657: НОМЕР_129;

- ФГ «ФАВОРИТ» код ЄДРПОУ 31683732: НОМЕР_130;

- ПП «АГРО-КОМЕРС» код ЄДРПОУ 31969306: НОМЕР_131, НОМЕР_132;

- СФГ «АДОНІС» КРУКОВСЬКОГО Ю.В.» код ЄДРПОУ 32533848: НОМЕР_133, НОМЕР_134;

- ФГ «БАЧИНСЬКА» код ЄДРПОУ 32764403: НОМЕР_135;

- ФГ «МАЛИНА І ПАРТНЕРИ» код ЄДРПОУ 35549960: НОМЕР_136;

- ФГ «СІМ'Я-2007» код ЄДРПОУ 35611840: НОМЕР_137;

- ФГ «Л. ДЕМЧЕНКО» код ЄДРПОУ 35836475: НОМЕР_138;

- ФГ «ЛЕВЧЕНКО» код ЄДРПОУ 36278285: НОМЕР_139;

- ФГ «КАВОЮ» код ЄДРПОУ 36293994: НОМЕР_140;

- ВК «ПАРОСТОК» код ЄДРПОУ 36555069: НОМЕР_141;

НОМЕР_142;

- ПП «ВІТА-1» код ЄДРПОУ 37345938: НОМЕР_143;

- ФГ «СКАРБНИЦЯ - АГРО» код ЄДРПОУ 37443419: НОМЕР_144;

- ФГ «АРАРАТ + К» код ЄДРПОУ 37565078: НОМЕР_145;

- ФГ «КОРОТКИЙ» код ЄДРПОУ 38071997: НОМЕР_146,

НОМЕР_147;

- ФГ «ЕДЕН-2012» код ЄДРПОУ 38417767: НОМЕР_148;

- ФГ «ДАРО» код ЄДРПОУ 39364203: НОМЕР_151, НОМЕР_149;

- ФГ «ЄНІКА ІЗМАЇЛ» код ЄДРПОУ 39596286: НОМЕР_152, НОМЕР_150, НОМЕР_153;

- ФГ «АГРО САЛАНГ-ТЕТЕРІВ» код ЄДРПОУ 40326796: НОМЕР_154, НОМЕР_155;

- ФГ «КВІТКА ПОЛІССЯ» код ЄДРПОУ 41100517: НОМЕР_156;

- ФГ «СІМОНА П.П.» код ЄДРПОУ 42690972: НОМЕР_157;

- ФГ «ФЕНІКС О» код ЄДРПОУ 43656288: НОМЕР_158;

7. АТ «КРЕДОБАНК» (МФО 325365) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «ФЕРМЕР» код ЄДРПОУ 19290549: НОМЕР_159;

- СФГ «ВІКТОРІЯ» код ЄДРПОУ 20626960: НОМЕР_160;

- СФГ «ЗОРЯ «ДУБИК М.І.» код ЄДРПОУ 21395942: НОМЕР_161;

- ФГ «ОЛЬГА» код ЄДРПОУ 22170659: НОМЕР_162;

- ПС(Ф)Г «БІЛКА» код ЄДРПОУ 30586641: НОМЕР_163;

- С(Ф)Г "ВІДРОДЖЕННЯ". Код ЄДРПОУ 30773657: НОМЕР_164;

- ФГ «НАДІЯ» код ЄДРПОУ 30818865: НОМЕР_165;

- ФГ «СІМ'Я-2007» код ЄДРПОУ 35611840: НОМЕР_166;

- ФГ «РУСЛАНА ПЛЮС» код ЄДРПОУ 37220691: НОМЕР_167;

- ФГ «СКАРБНИЦЯ - АГРО» код ЄДРПОУ 37443419: НОМЕР_168;

- ФГ «АРАРАТ + К» код ЄДРПОУ 37565078: НОМЕР_169;

- ФГ «ОРГАНІК ФРУТ» код ЄДРПОУ 40009130: НОМЕР_170;

- ФГ «КОЛОС Ф.В.М.» код ЄДРПОУ 34113103: НОМЕР_171;

8. АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ» (МФО 300335) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- СФГ «ВІКТОРІЯ» код ЄДРПОУ 20626960: НОМЕР_172;

- ФГ «НОЖЕНКО» код ЄДРПОУ 23148679: НОМЕР_173,

НОМЕР_222;

- ФГ «АГРО ПЛЮС» код ЄДРПОУ 24912177: НОМЕР_174;

- ПС(Ф)Г «БІЛКА» код ЄДРПОУ 30586641: НОМЕР_175;

- ПП «ЮГ-СЕРВІС» код ЄДРПОУ 31144154: НОМЕР_176,

НОМЕР_178;

- ПП «АГРО-КОМЕРС» код ЄДРПОУ 31969306: НОМЕР_177;

- СФГ «АДОНІС» КРУКОВСЬКОГО Ю.В. код ЄДРПОУ 32533848: НОМЕР_179;

- ФГ «ФЕРТРІ - 2005» код ЄДРПОУ 33394913: НОМЕР_180;

- ФГ «МАЛИНА І ПАРТНЕРИ» код ЄДРПОУ 35549960: НОМЕР_181;

- ФГ «КОРОТКИЙ» код ЄДРПОУ 38071997: НОМЕР_182;

- ФГ «СОЛОМОН» код ЄДРПОУ 41079297: НОМЕР_183;

- ФГ «ПІДГАЙКО-АГРО» код ЄДРПОУ 43559109: НОМЕР_184;

- ФГ «КАТЕЛЕВСЬКИЙ» код ЄДРПОУ 43657941: НОМЕР_186; НОМЕР_185;

- ФГ «VIP - АГРОБУДСЕРВІС» код ЄДРПОУ 35651386: НОМЕР_187;

9. ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «ВОЛОШКА» код ЄДРПОУ 13870270: НОМЕР_188 (гривня), НОМЕР_189 (долар), НОМЕР_190 (євро), НОМЕР_191 (гривня);

- ФГ «ФЕРМЕР» код ЄДРПОУ 19290549: НОМЕР_193 (гривня), НОМЕР_192 (долар), НОМЕР_194 (євро), НОМЕР_195 (гривня);

- ФГ «ЄНІКА ІЗМАЇЛ» код ЄДРПОУ 39596286: НОМЕР_196, НОМЕР_197,

НОМЕР_198, НОМЕР_199;

- ТОВ «КТЛ-ЛОГІСТИК» код ЄДРПОУ 39837142: НОМЕР_200, НОМЕР_201;

- ФГ «ОРГАНІК ФРУТ» код ЄДРПОУ 40009130: НОМЕР_202, НОМЕР_203, НОМЕР_204;

- ТОВ «КРІС АВЕР ГАЗ» код ЄДРПОУ 42976686: НОМЕР_205;

10. АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- СФГ «СВІТАНОК» код ЄДРПОУ 20086725: НОМЕР_206;

- ФГ «ОЛЬГА» код ЄДРПОУ 22170659: НОМЕР_207;

- СФГ «АДОНІС» КРУКОВСЬКОГО Ю.В. код ЄДРПОУ 32533848:

НОМЕР_208;

- ФГ «ЄНІКА ІЗМАЇЛ» код ЄДРПОУ 39596286: НОМЕР_209;

- ФГ «СІМОНА П.П.» код ЄДРПОУ 42690972: НОМЕР_210, НОМЕР_211;

11. ПАТ «БАНК «УКРАЇНСЬКИЙ КАПIТАЛ» (МФО 320371) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «ОЛЬГА» код ЄДРПОУ 22170659: НОМЕР_212 (гривня), НОМЕР_212 (долар), НОМЕР_212 (євро);

- ФГ «ДЖЕРЕЛО» код ЄДРПОУ 22675329: НОМЕР_213 (гривня), НОМЕР_213 (долар), НОМЕР_213 (євро);

- СФГ «ЧАЛОГО Г.А.» код ЄДРПОУ 22681779: НОМЕР_214;

- ФГ «НОЖЕНКО» код ЄДРПОУ 23148679: НОМЕР_215

- СФГ «ВІДРОДЖЕННЯ» код ЄДРПОУ 25567251: НОМЕР_216;

- ФГ «АРСЕНАЛ-АГРО» код ЄДРПОУ 30580880: НОМЕР_217;

- С(Ф)Г «ВІДРОДЖЕННЯ» код ЄДРПОУ 30773657: НОМЕР_218;

- СФГ «БАРА» код ЄДРПОУ 30957047: НОМЕР_219;

- СФГ «ЗЕНІТ» код ЄДРПОУ 31003844: НОМЕР_220 (гривня), НОМЕР_220 (долар), НОМЕР_220 (євро);

- ФГ «БАЧИНСЬКА» код ЄДРПОУ 32764403: НОМЕР_221;

- ВК «ПАРОСТОК» код ЄДРПОУ 36555069: НОМЕР_223;

- ФГ «СКАРБНИЦЯ - АГРО» код ЄДРПОУ 37443419: НОМЕР_224 (гривня), НОМЕР_224 (долар), НОМЕР_224 (євро);

- ФГ «КОРОТКИЙ» код ЄДРПОУ 38071997: НОМЕР_225;

- ФГ «АГРО САЛАНГ-ТЕТЕРІВ» код ЄДРПОУ 40326796: НОМЕР_226;

- ФГ «АРГО - 2007» код ЄДРПОУ 34713188: НОМЕР_227 (гривня), НОМЕР_227 (євро), НОМЕР_227 (долар);

12. АТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «СМАРАГД» код ЄДРПОУ 13945110: НОМЕР_228,

НОМЕР_230;

- ТОВ «КТЛ-ЛОГІСТИК» код ЄДРПОУ 39837142: НОМЕР_229, НОМЕР_231 (гривня), НОМЕР_231 (долар), НОМЕР_231 (євро), НОМЕР_232 (гривня), НОМЕР_232 (долар), НОМЕР_232 (євро), НОМЕР_232 (рубль);

13. АТ «Ощадбанк» (МФО 300465) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «ОЛЬГА» код ЄДРПОУ 22170659: НОМЕР_233;

- ФГ «НОЖЕНКО» код ЄДРПОУ 23148679: НОМЕР_234;

- ПП ФГ «ГРОНО» код ЄДРПОУ 24701411: НОМЕР_235,

НОМЕР_236;

- ПС(Ф)Г «БІЛКА» код ЄДРПОУ 30586641: НОМЕР_237;

- СФГ «БАРА» код ЄДРПОУ 30957047: НОМЕР_238,

НОМЕР_239;

- СФГ «АДОНІС» КРУКОВСЬКОГО Ю.В. код ЄДРПОУ 32533848: НОМЕР_240, НОМЕР_241,

НОМЕР_242;

- ФГ «ФЕРТРІ - 2005» код ЄДРПОУ 33394913: НОМЕР_243;

- ФГ «Л. ДЕМЧЕНКО» код ЄДРПОУ 35836475: НОМЕР_244;

- ВК «ПАРОСТОК» код ЄДРПОУ 36555069: НОМЕР_245;

- ФГ «КОРОТКИЙ» код ЄДРПОУ 38071997: НОМЕР_246;

- ФГ «ЕДЕН-2012» код ЄДРПОУ 38417767: НОМЕР_247;

- ФГ «СОЛОМОН» код ЄДРПОУ 41079297: НОМЕР_248;

14. АТ «ЄПБ» (МФО 377090) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- С(Ф)Г «ЧЕРНЯВСЬКОГО В.М.» код ЄДРПОУ 20594800: НОМЕР_249 (гривня), НОМЕР_249 (долар), НОМЕР_249 (євро);

- ФГ «ЛЕВЧЕНКО» код ЄДРПОУ 36278285: НОМЕР_250 (гривня), НОМЕР_250 (долар), НОМЕР_250 (євро);

- ФГ «СКАРБНИЦЯ - АГРО» код ЄДРПОУ 37443419: НОМЕР_251 (гривня), НОМЕР_251 (долар), НОМЕР_251 (євро);

- ТОВ «КРІС АВЕР ГАЗ» код ЄДРПОУ 42976686: НОМЕР_252;

15. АТ «Iдея Банк» (МФО 336310) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- СФГ «ЗОРЯ «ДУБИК М.І.» код ЄДРПОУ 21395942: НОМЕР_253 (гривня), НОМЕР_253 (долар), НОМЕР_253 (євро);

- ФГ «ОЛЬГА» код ЄДРПОУ 22170659: НОМЕР_254 (гривня), НОМЕР_254 (долар), НОМЕР_254 (євро);

- СФГ «АДОНІС» КРУКОВСЬКОГО Ю.В. код ЄДРПОУ 32533848:

НОМЕР_255 (гривня), НОМЕР_255 (долар), НОМЕР_255 (євро);

- ФГ «БАЧИНСЬКА» код ЄДРПОУ 32764403: НОМЕР_256 (гривня), НОМЕР_256 (долар), НОМЕР_256 (євро);

- ФГ «Л. ДЕМЧЕНКО» код ЄДРПОУ 35836475: НОМЕР_257;

- ФГ «ДОМАШІВ ПЛЮС» код ЄДРПОУ 35257913: НОМЕР_258 (гривня), НОМЕР_258 (долар), НОМЕР_258 (євро);

16. АТ «Полікомбанк» (МФО 353100) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- СФГ «ЗОРЯ ДУБИК М.І.» код ЄДРПОУ 21395942: НОМЕР_259, НОМЕР_260;

17. ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «ОЛЬГА» код ЄДРПОУ 22170659: НОМЕР_261

- ФГ «НОЖЕНКО» код ЄДРПОУ 23148679: НОМЕР_262 (гривня), НОМЕР_262 (долар), НОМЕР_262 (євро);

- ТОВ «АФ «ЗАХІДНА СТОЛИЦЯ» код ЄДРПОУ 41017670: НОМЕР_263;

- ФГ «СОЛОМОН» код ЄДРПОУ 41079297: НОМЕР_264;

- ФГ «Юникон-Агро» код ЄДРПОУ 43638281: НОМЕР_265 (гривня), НОМЕР_265 (долар), НОМЕР_265.

18. ПАТ «КРИСТАЛБАНК» (МФО 339050) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ТОВ «АФ «ЗАХІДНА СТОЛИЦЯ» код ЄДРПОУ 41017670: НОМЕР_266;

19. АТ «АЛЬФА-БАНК» (МФО 300346) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «КАВОЮ» код ЄДРПОУ 36293994: НОМЕР_267,

НОМЕР_270;

- ФГ «ЄНІКА ІЗМАЇЛ» код ЄДРПОУ 39596286: НОМЕР_268 (гривня), НОМЕР_268 (євро), НОМЕР_269;

- ТОВ «КРІС АВЕР ГАЗ» код ЄДРПОУ 42976686: НОМЕР_271;

20. ПАТ «МЕГАБАНК» (МФО 351629) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- СФГ «ЧАЛОГО Г.А.» код ЄДРПОУ 22681779: НОМЕР_272, НОМЕР_273;

- ФГ «КОРОТКИЙ» код ЄДРПОУ 38071997: НОМЕР_274;

21. АТ «КРЕДI АГРIКОЛЬ БАНК» (МФО 300614) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- СФГ «ВІДРОДЖЕННЯ» код ЄДРПОУ 25567251: НОМЕР_275;

22. АТ АБ «РАДАБАНК» (МФО 306500) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ТОВ «ЯЙЦЕПРОМ» код ЄДРПОУ 42810094: НОМЕР_276 (гривня), НОМЕР_276 (долар), НОМЕР_276 (євро);

23. АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «СІМ'Я-2007» код ЄДРПОУ 35611840: НОМЕР_277.

24. АТ «ПУМБ» (МФО 334851) наступні банківські рахунки суб'єктів підприємницької діяльності, а саме:

- ФГ «ЄНІКА ІЗМАЇЛ» код ЄДРПОУ 39596286: НОМЕР_278, із встановленням заборони службовим особам АТ «УКРСИББАНК» (МФО 351005), АТ «БАНК КРЕДИТ ДНIПРО» (МФО 305749), АТ «УКРБУДIНВЕСТБАНК» (МФО 380377), АТ «КIБ» (МФО 322540), ПрАТ «КБ «АКОРДБАНК» (МФО 380634), ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» (МФО 305299), АТ «КРЕДОБАНК» (МФО 325365), АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ» (МФО 300335), ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168), АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478), ПАТ «БАНК «УКРАЇНСЬКИЙ КАПIТАЛ» (МФО 320371), АТ «СБЕРБАНК» (МФО 320627), АТ «ОЩАДБАНК» (МФО 300465), АТ «ЄПБ» (МФО 377090), АТ «Iдея Банк» (МФО 336310), АТ «Полікомбанк» (МФО 353100), ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123), ПАТ «КРИСТАЛБАНК» (МФО 339050), АТ «АЛЬФА-БАНК» (МФО 300346), ПАТ «МЕГАБАНК» (МФО 351629), АТ «КРЕДI АГРIКОЛЬ БАНК» (МФО 300614), АТ АБ «РАДАБАНК» (МФО 306500) , АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528), АТ «ПУМБ» (МФО 334851), до завершення досудового розслідування та судового розгляду у кримінальному провадженні їх використання та розпорядження ними, зупинивши проведення всіх видаткових операцій по рахункам, окрім операцій щодо розрахунку з державним бюджетом та операцій по надходженню грошових коштів, залишити без змін.

Ухвала є остаточною та оскарженню не підлягає.

СУДДІ:




ОСОБА_2 ОСОБА_3 ОСОБА_4

СудКиївський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення07.02.2022
Оприлюднено31.01.2023
Номер документу103242162
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —757/47867/21-к

Ухвала від 29.06.2022

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Юрдига Ольга Степанівна

Ухвала від 07.02.2022

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Слива Юрій Михайлович

Ухвала від 09.09.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Батрин О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні