Вирок
від 03.02.2022 по справі 490/6029/21
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Центральний районний суд м. Миколаєва


Справа № 490/6029/21

Провадження № 1-кп/490/93/2022

В И Р О К

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

03 лютого 2022 року

Центральний районний суд міста Миколаєва

У складі : головуючого - судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

за участі прокурора ОСОБА_3

обвинуваченого ОСОБА_4

захисника ОСОБА_5

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Миколаєві кримінальну справу за обвинуваченням

ОСОБА_6 , який народився ІНФОРМАЦІЯ_1 у с. Троїцьке Миколаївської області, є українцем, громадянином України, здобув середню освіту, є розлученим, неповнолітніх дітей не має, займається домашнім господарством, мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , є таким, що не має судимостей, -

у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1 статті 204, частиною 2 статті 204 Кримінального Кодексу України, -

В С Т А Н О В И В :

Формулювання обвинувачення, визнаного судом доведеним

ОСОБА_4 , не маючи законних джерел доходів, вирішив зайнятись діяльністю, пов`язаною із незаконним виробництвом та зберіганням з метою збуту тютюнових виробів.

Реалізуючи цей намір, він, маючи у своєму розпорядженні відповідно до договору оренди з ТОВ "Юг Арма Груп" № 5 від 11 червня 2020 року верстат для виробництва ватних паличок "KS-700", у період з початку травня по 22 травня 2021 року із використанням отриманих через мережу Інтернет складових переобладнав та переоснастив його у станок (лінію) для виробництва тютюнових виробів. Цей станок він розмістив у нежитлових приміщеннях, що розташовані на розі вулиць Дорожня (Шляхова) та Польова у місті Миколаєві (координати 47.046359, 32.026973 та 47.046469, 32.026712)

Після цього у період часу з 10 по 22 травня 2021 року він же, отримавши через мережу Інтернет необхідну сировину (тютюн, папір та картонні листи з написом "Astru"), за допомогою згаданої лінії здійснив виробництво тютюнових виробів з назвою "Astru" без марок акцизного податку України у кількості 101.770 пачок, які зберігав у згаданому нежитловому приміщенні з метою подальшого збуту.

Статті закону України про кримінальну відповідальність, що передбачають відповідальність за кримінальне правопорушення, винним у вчиненні якого визнається обвинувачений

Дії ОСОБА_4 слід кваліфікувати:

-за частиною 1 статті 204 Кримінального Кодексу України - як незаконне зберігання з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів;

-за частиною 2 статті 204 Кримінального Кодексу України - як незаконне виготовлення тютюнових виробів.

Докази на підтвердження встановлених судом обставин.

1. Під час досудового розслідування - 23 липня 2021 року - між обвинуваченим ОСОБА_4 та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

2. На виконання вимог ст. 474 КПК судом з`ясовано обставини, що дозволяють впевнитися в тому, що обвинувачений усвідомлює свої права, наслідки укладення і затвердження угоди, характер обвинувачення, а також переконатися, що укладення угоди є добровільним

Так, судом обвинуваченому роз`яснені права, передбачені частиною 5 статті 474 КПК України, зокрема - його право на справедливий судовий розгляд, під час якого прокурор зобов`язаний довести кожну обставину щодо кримінального правопорушення, у вчиненні якого його обвинувачують, а також наслідки укладання угоди.

Проте обвинувачений, усвідомивши свої права у суді та наслідки укладання угоди, свою винуватість визнав, скористатись правом на розгляд справи у повному обсязі не побажав та наполягав на затвердженні укладеної під час судового розгляду угоди.

3. Доказів на спростування факту вчинення злочину обвинуваченим сторонами кримінального провадження, зокрема, захистом, суду не надано.

4. До того ж, викладені обвинуваченим та прокурором умови угоди не суперечать вимогам закону, законодавство допускає укладання угод по справам цієї категорії; умови угод відповідають інтересам суспільства та не порушують права та інтереси сторін та інших осіб.

Отже, заявлена угода підлягає затвердженню судом.

За огляду на це, суд вважає вину обвинуваченого у вчиненні злочинів за встановлених судом обставин доведеною.

Обставин, які пом`якшують покарання обвинуваченого.

Як обставини, що пом`якшуютьпокарання обвинуваченого, суд, відповідно до частини 1 статті 66 Кримінального Кодексу України та змісту укладеної угоди враховує його щире каяття та активне сприяння у розслідуванні вчинених кримінальних правопорушень.

Обставин, які обтяжують покарання обвинуваченого судом не встановлено та у висунутому ОСОБА_4 обвинуваченні про таке не йдеться.

Мотиви призначення покарання.

1. Сторонами угоди узгоджене покарання:

-за частиною 1 статті 204 Кримінального Кодексу України - у вигляді штрафу у розмірі 5.000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених та вироблених товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення;

-за частиною 2 статті 204 Кримінального Кодексу України - у вигляді позбавлення волі строком на 05 років з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених та вироблених товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення.

На виконання вимог ст. 474 КПК судом з`ясовано обставини, що дозволяють впевнитися в тому, що обвинувачений усвідомлює вид покарання, яке буде до нього застосовано, а також переконатися, що укладення угоди є добровільним.

До того ж, узгоджені сторонами види та міра покарання відповідають санкціям відповідних статей кримінального Кодексу України.

Відповідно до частини 5 статті 65 Кримінального Кодексу України за такого суд має за кожний із злочинів, за які обвинувачений засуджується цим вироком, призначити ОСОБА_4 узгоджене сторонами покарання.

2. Далі суду належить призначити обвинуваченому покарання за сукупністю цих злочинів.

Відповідно до частини 1 статті 70 Кримінального Кодексу України у такому разі суд має призначити покарання із застосуванням принципів поглинення менш суворого покарання більш суворим або повного або часткового складання призначених покарань.

Сторонами угоди узгоджене призначення покарання із застосуванням принципу поглинання менш суворого покарання більш суворим.

Таке відповідає загальним засадам призначення покарання.

Так, відповідно до приписів пункту 21 Постанови № 7 Пленуму від 24 жовтня 2003 року Верховного Суду України "Про практику призначення судами кримінального покарання" враховує данні про її особу, обставин, що пом`якшують і обтяжують покарання, також кількість злочинів, що входять до сукупності, форму вини й мотиви вчинення кожного з них, тяжкість їх наслідків, вид сукупності (реальна чи ідеальна) тощо.

В зв`язку із цим суд враховує, що вчинені ОСОБА_4 злочини є проявом одного й того ж явища - а саме - його діяльності із незаконного виготовлення та реалізації тютюнових виробів.

Отже, покарання за сукупністю злочинів, за які ОСОБА_4 засуджується цим вироком, слід призначити із застосуванням запропонованого сторонами принципу, тобто - у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених та вироблених товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення.

3. Сторонами також узгоджено звільнення обвинуваченого від покарання з випробуванням.

Відповідно до частини 2 статті 75 Кримінального Кодексу України за такого обвинуваченого слід звільнити від відбування призначеного покарання з випробуванням.

4. Відповідно частини 3 статті 75 Кримінального Кодексу України у випадку звільнення особи від відбування покарання з випробуванням суд встановлює іспитовий строк, зі сплиненням якого засуджений звільняється від покарання у разі невчинення протягом цього строку нового злочину та виконання покладених на нього обов`язків.

5. Вирішуючи питання про тривалість іспитового строку, що має бути встановленим відносно обвинуваченого, суд виходе з приписів частини 4 статті 75 Кримінального Кодексу України та враховує відомості про вчинені обвинуваченим злочини, тривалість призначеного йому строку покарання та відомості про особу обвинуваченого.

З огляду на таке суд враховує, що в цьому випадку обвинуваченим вчинені злочини, які законом відносяться до категорії нетяжких; ту обставину, що обвинуваченому призначається найсуворіше з передбачених законом покарання, а також - обставини, що пом`якшують його відповідальність. а саме - те, що у вчиненому він покаявся та сприяв у розкритті злочину.

З огляду на таке суд вважає, що обвинуваченому слід призначити іспитовий строк мінімальної тривалості, тобто - тривалістю в один рік.

6. Перебіг іспитового строку слід рахувати з моменту проголошення цього вироку.

7. Звільняючи обвинуваченого від покарання з випробуванням, суд керуючись приписами статей 75, 76 Кримінального Кодексу України, вважає за необхідне покласти на нього обов`язки передбачені частиною 1 статті 76 цього Кодексу.

Отже, обвинуваченому слід призначити остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років та на підставі статті 75 Кримінального Кодексу України звільнити його від відбування основного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю в 1 рік та поклавши на нього обов`язки :

-періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;

-повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, навчання або роботи.

Окрім того, на підставі статті 961 Кримінального Кодексу України до обвинуваченого слід застосувати спеціальну конфіскацію, а саме - конфіскацію та знищенням незаконно виготовлених та вироблених товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення

Вирішення питання про речові докази.

1. Речові докази у справі:

-тютюнові вироби з назвою «Astru» без марок акцизного податку України у кількості 8.000 пачок;

-тютюнові вироби з назвою «Astru» без марок акцизного податку України у кількості 80.000 пачок;

-тютюнові вироби з назвою «Astru» без марок акцизного податку України у кількості 12.500 пачок;

-тютюнові вироби з назвою «Astru» без марок акцизного податку України у кількості 1.270 пачок;

-пристрій споряджений прозорою пакувальною стрічкою у кількості 1 шт.;

-бобіна з пакувальною стрічкою 1 шт.;

-верстат для подрібнення, обладнаний електричним приводом у кількості 1 шт.

-прес у кількості 1 шт.;

-білі поліетиленові мішки, в яких міститься некондиційна тютюнова продукція (цигарки не розрізані, зім`яті, зламані) у кількості 12 шт.;

-білі поліетиленові мішки у яких міститься подрібнена речовина рослинного походження у кількості 2 шт.;

-обладнання (лінія), які з`єднані технологічно між собою (бункер для сировини, механізми формування, подачі) підключені до електронної мережі та обладнані електричною витяжкою у кількості 1 шт.;

-спаковані в пакувальний папір сірого кольору пакунки, в яких міститься заготовки з картону для виготовлення (склеювання) пачок тютюнових виробів з назвою «Astru» - у кількості 10 шт. (всього 20000 шт.);

-паперова стріча білого кольору змотана у бобіни, одна з яких не повністю, решта в упаковці, в кількості 12 шт.;

-обладнання, що являє собою металевий циліндр, утеплений лікарською ватою, який рухається навколо своєї продольної осі на роликах, обладнаний електродвигуном та електричним тепловим вентилятором у кількості 1 шт.;

-аркуш в клітинку, з рукописним надписом виконані пастою чорного кольору 1 арк., засіб захисту (беруші) 2 шт. в коробці.

як майно, яке є знаряддям вчинення або є пов`язаним із незаконним обігом, на підставі пунктів 1, 3 частини 9 статті 100 Кримінального Процесуального Кодексу України, статті 961 Кримінального Процесуального Кодексу України на виконання цього вироку слід конфіскувати та знищити.

Вирішення питання про заходи забезпечення кримінального провадження.

В межах цього кримінального провадження ухвалою слідчого судді Центрального районного суду міста Миколаєва ОСОБА_7 від 08 червня 2021 року був накладений арешт на майно, вилучене у ТОВ "Тютюнова компанія "Південна"" в ході обшуків 25 - 26 травня 2021 року за адресами: місто Миколаїв, вул. Шнеєрсона, будинок 9 та АДРЕСА_2 .

Наразі відомості про те, що вказане майно містить у собі сліди кримінального правопорушення або будь-яким іншим чином має значення для цього кримінального провадження, матеріали справи не містять.

Таке доводить, що потреба у подальшому застосуванні заходів забезпечення кримінального провадження шляхом арешту згаданого майна наразі є відсутньою.

Отже, вказаний арешт слід скасувати.

Вирішення питання про розподіл судових витрат

Під час досудового розслідування цього кримінального провадження на залучення експертів було витрачено загалом 9.610,19 грн.

Відповідно до статті 124 Кримінального Процесуального Кодексу України ці витрати слід стягнути з обвинуваченого.

Цивільний позов в межах цього кримінального провадження не заявлявся.

Керуючись ст.ст. 368, 373-374, 474 - 475 КПК України, суд, -

З А С У Д И В:

Затвердити угоду про визнання винуватості, укладену 23 липня 2021 року між обвинуваченим ОСОБА_4 та прокурором.

ОСОБА_6 визнати винуватим у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1 статті 204, частиною 2 статті 204 Кримінального Кодексу України.

Призначити ОСОБА_4 покарання:

-за частиною 1 статті 204 Кримінального Кодексу України - у вигляді штрафу у розмірі 5.000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених та вироблених товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення;

-за частиною 2 статті 204 Кримінального Кодексу України - у вигляді позбавлення волі строком на 05 років з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених та вироблених товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення

На підставі частини 1 статті 70 Кримінального Кодексу України за сукупністю цих злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим остаточно призначити ОСОБА_8 покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 /п`ять/ років з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених та вироблених товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення

На підставі статті 75 Кримінального Кодексу України, звільнити ОСОБА_4 від відбування основного покарання, якщо він протягом іспитового строку в 1 (один) рік не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки, зокрема:

1)періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації;

2)повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

На підставі пунктів 1, 3 частини 9 статті 100 Кримінального Процесуального Кодексу України, статті 961 Кримінального Кодексу України конфіскувати та знищити:

-тютюнові вироби з назвою «Astru» без марок акцизного податку України у кількості 8.000 пачок;

-тютюнові вироби з назвою «Astru» без марок акцизного податку України у кількості 80.000 пачок;

-тютюнові вироби з назвою «Astru» без марок акцизного податку України у кількості 12.500 пачок;

-тютюнові вироби з назвою «Astru» без марок акцизного податку України у кількості 1.270 пачок;

-пристрій споряджений прозорою пакувальною стрічкою у кількості 1 шт.;

-бобіна з пакувальною стрічкою 1 шт.;

-верстат для подрібнення, обладнаний електричним приводом у кількості 1 шт.

-прес у кількості 1 шт.;

-білі поліетиленові мішки, в яких міститься некондиційна тютюнова продукція (цигарки не розрізані, зім`яті, зламані) у кількості 12 шт.;

-білі поліетиленові мішки у яких міститься подрібнена речовина рослинного походження у кількості 2 шт.;

-обладнання (лінія), які з`єднані технологічно між собою (бункер для сировини, механізми формування, подачі) підключені до електронної мережі та обладнані електричною витяжкою у кількості 1 шт.;

-спаковані в пакувальний папір сірого кольору пакунки, в яких міститься заготовки з картону для виготовлення (склеювання) пачок тютюнових виробів з назвою «Astru» - у кількості 10 шт. (всього 20000 шт.);

-паперова стріча білого кольору змотана у бобіни, одна з яких не повністю, решта в упаковці, в кількості 12 шт.;

-обладнання, що являє собою металевий циліндр, утеплений лікарською ватою, який рухається навколо своєї продольної осі на роликах, обладнаний електродвигуном та електричним тепловим вентилятором у кількості 1 шт.;

-аркуш в клітинку, з рукописним надписом виконані пастою чорного кольору 1 арк., засіб захисту (беруші) 2 шт. в коробці.

Стягнути з ОСОБА_4 на користь держави 9.610 грн. 19 коп. на відшкодування судових витрат.

Арешт, накладений відповідно до ухвали від 08 червня 2021 року слідчого судді Центрального районного суду міста Миколаєва ОСОБА_7 на майно, що належить Товариству з обмеженою відповідальністю "Тютюнова компанія "Південна", а саме - на:

-картонну коробку у якій містяться документи щодо проведених взаємовідносин ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» (код ЄДРПОУ 43296632) з контрагентами (ТОВ та ФОП) за квітень 2021 року на 1379 арк. (ТТН);

-картонну коробку у якій містяться документи щодо проведених взаємовідносин ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» (код ЄДРПОУ 43296632) з контрагентами (ТОВ та ФОП) за квітень 2021 року на 492 арк.(ТТН м. Кривий Ріг);

-документи щодо проведених взаємовідносин ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» (код ЄДРПОУ 43296632) з контрагентами (ТОВ та ФОП) за період з 12.04.2021 по 16.04.2021 на 667 арк.(ТТН м. Херсон);

-картонну коробку у якій містяться:

-видаткові накладні та ТТН за березень 2021 від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» з ФОП на 4 арк.;

-повернення постачальнику від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ «Торговий Дім «Марвел» (код ЄДРПОУ 36929041) на 13 арк. (накладні);

-накладні та ТТН від ТОВ «Торговий Дім «Марвел» на ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за квітень 2021 на 11 арк.;

-накладні та ТТН від ТОВ «Торговий Дім «Марвел» на ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за квітень 2021 на 12 арк.;

-накладні на переміщення від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на 3 арк.;

-прибуткові накладні ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за квітень 2021 на 13 арк.;

-накладні на переміщення ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за квітень 2021 на 12 арк.;

-видаткові накладні та ТТН ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за квітень 2021 на 4 арк.;

-накладні та ТТН від ТОВ «Торговий Дім «Марвел» на ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за квітень 2021 на 10 арк.;

-видаткова накладна від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на 3 арк.;

-ТТН ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за лютий 2021 на 59 арк.;

-ТТН від ТОВ «Торговий Дім «Марвел» на ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за квітень 2021 на 31 арк.;

-ТТН від ТОВ «Торговий Дім «Марвел» на ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за березень 2021 на 10 арк.;

-повернення від покупців на ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на 74 арк.;

-повернення від покупців на ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на 78 арк.;

-реєстр документів ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за березень 2021 на 38 арк.;

-накладні та ТТН ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за квітень 2021 на 63 арк.;

-договір купівлі-продажу тютюнових виробів між ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» та ТОВ «Торговий дім Львівська тютюнова фабрика ЛТД» з додатками на 14 арк.;

-накладні та ТТН ТОВ «Торговий Дім «Марвел» на ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на 3 арк.

-видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за квітень 2021 на 764 арк.

-картонну коробку у якій містяться видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ФОП та ТОВ за квітень 2021 на 1298 арк.;

-картонну коробку у якій містяться видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ФОП та ТОВ за квітень 2021 на 1497 арк.;

-картонну коробку у якій містяться видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ФОП та ТОВ за квітень 2021 (м. Кропивницький) на 1511 арк.;

-картонну коробка у якій містяться видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ФОП та ТОВ за квітень 2021 (м. Полтава) на 1690 арк.;

-картонну коробку у якій містяться видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ФОП та ТОВ за квітень 2021 (м. Одеса) на 1740 арк.;

-картонну коробку у якій містяться:

-видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 01.04.2021 по 09.04.2021 на 1222 арк.;

-видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 19.04.2021 по 23.04.2021 (м. Херсон) на 637 арк.;

-видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 26.04.2021 по 30.04.2021 (м. Херсон) на 607 арк.;

-видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 16.04.2021 по 30.04.2021 (м. Кривий ріг) на 607 арк.;

-ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 01.04.2021 по 30.04.2021 (м. Ізмаіл) на 607 арк.;

-акти звірок взаєморозрахунків між ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» з ТОВ та ФОП за період з 01.01.2020 по 30.11.2020 на 533 арк.;

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться документи видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 09.04.2021 по 16.04.2021 на 730 арк.;

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться документи видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 01.04.2021 по 05.04.2021 на 526 арк.;

-картонну коробку у якій містяться:

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться виписки по банківським ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за період з 01.10.2020 по 31.12.2020 на 267 арк.;

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться документи видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Торговий Дім «Марвел» на ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за 2020 рік на 351 арк.;

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться виписки по банківським ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за період з 08.01.2020 по 23.05.2021 на 340 арк.;

-папка скорошивач червоного кольору у якій містяться документи видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 19.04.2021 по 23.04.2021 на 496 арк.;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за квітень 2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП на 1811 арк.;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за період 01.03.2021 по 26.04.2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП на 2661 арк.;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за період 01.12.2020 по 31.12.2020 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП на 1402 арк.;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за грудень 2020, січень лютий 2021 років від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП на 1104 арк.;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за березень 2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП на 760 арк.;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за квітень 2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП на 1040 арк.;

-поліетиленовий пакет зеленого кольору у якому міститься:

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться виписки по банківським ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за період з 08.01.2020 по 23.05.2021 на 340 арк.;

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться документи видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 06.04.2021 по 08.04.2021 на 522 арк.;

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться виписки по банківським ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за період з 25.02.2020 по 23.05.2021 на 451 арк.;

-поліетиленовий пакет зеленого кольору у якому міститься:

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться документи видаткові накладні та ТТН, акти здачі та прийняття робіт від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за 2020 рік на 617 арк;

-папка скорошивач зеленого кольору у якій містяться документи видаткові накладні та ТТН, акти здачі та прийняття робіт від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП за період з 26.04.2021 по 30.04.2021 на 558 арк;

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться виписки по банківським ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» за період з 04.01.2021 по 23.05.2021 на 393 арк.;

-поліетиленовий пакет зеленого кольору у якому міститься:

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться договори №1 між ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» з ФОП та ТОВ (0551-0600);

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться договори №1 між ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» з ФОП та ТОВ (0601-0650);

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться договори №1 між ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» з ФОП та ТОВ (0651-0700);

-поліетиленовий пакет зеленого кольору у якому міститься:

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться договори №1 між ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» з ФОП та ТОВ (0751-0800);

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться договори №1 між ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» з ФОП та ТОВ (0701-0750);

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться прибуткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП (по філіалам) за період з червня по серпень 2020 року;

-поліетиленовий пакет зеленого кольору у якому міститься:

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться документи видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП (по філіалам) за період з березня по травень 2020 року;

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться документи видаткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП (по філіалам) за період з січня по лютий 2020 року;

-папка скорошивач синього кольору у якій містяться прибуткові накладні та ТТН від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ та ФОП (по філіалам) за період з вересня по грудень 2020 року;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за період 01.03.2021 по 12.03.2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ, ПП та ФОП;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за період 15.03.2021 по 31.03.2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ, ПП та ФОП;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за період 01.01.2021 по 22.01.2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ, ПП та ФОП;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за період 01.03.2021 по 12.03.2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ, ПП та ФОП;

-картонну коробку у якій містяться ТТН за період 01.02.2021 по 24.02.2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ, ПП та ФОП;

-картонну коробку у якій містяться видаткові накладні та ТТН за період 15.01.2021 по 27.01.2021 року від ТОВ «Тютюнова компанія «Південна» на ТОВ, ПП та ФОП;

-ноутбук чорного кольору марки Dell Inspirion №3378604611 та зарядний пристрій до нього.

-ноутбук чорного кольору марки Asus №KAN0GR00V466419 та зарядний пристрій до нього;

-пачки тютюнових виробів із наступними марками акцизного податку:

-пачка 13 АААЄ ТВ ЗФ 21/1/009987;

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 АААЄ, 009986;

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГЦ, 012251;

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГЦ, 012252;

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 АААТ 004499;

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 АААТ, 004500,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГК, 000257,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГК, 000258,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДС, 013290,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДС, 013291,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГД, 003194,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГД, 003195,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГЩ 004205,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГЩ, 004204,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААБЖ, 011573,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААБЖ, 011572,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДЛ, 002672,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДЛ, 002671

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГР, 008591,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГР 008592,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13ААДЄ, 026940

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДЄ, 026941,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДЗ, 002043

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДЗ, 002042,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 АААЛ, 025568,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 АААЛ, 025569,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДК, 033099,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДК, 033100,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААЄВ 003465,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААЄВ 003466,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААЄУ, 006294,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААЄУ, 006293,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 АААА, 024146,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 АААА, 024145,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААЄФ, 010954,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААЄВ, 010953,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААЄН, 001056,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААЄН, 001055,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААВІ, 015472,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААВІ, 015471,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГЛ, 018086,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААГЛ, 018085,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДА, 026615,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДА, 026616,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДІ, 001898,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААДІ, 001897,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААВІ, 012431,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААВІ, 012430,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 АААС, 010133,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 АААС, 010132,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААВЇ, 023480,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААВЇ, 023481,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААБЮ, 007139,

-пачка ТВ ЗФ 21/1, 13 ААБЮ, 007140.

- скасувати.

Вирок може бути оскарженим до Миколаївського апеляційного суду через Центральний районний суд міста Миколаєва протягом 30 днів з моменту його проголошення.

СУДДЯ = ОСОБА_9 =

03.02.2022

Дата ухвалення рішення03.02.2022
Оприлюднено19.01.2023
Номер документу103306428
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —490/6029/21

Ухвала від 27.06.2023

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Алєйніков В. О.

Вирок від 03.02.2022

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Алєйніков В. О.

Ухвала від 30.07.2021

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Алєйніков В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні