Ухвала
від 11.02.2022 по справі 753/2021/22
ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ДАРНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КИЄВА

справа № 753/2021/22

провадження № 1-кс/753/313/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"11" лютого 2022 р. слідчий суддя Дарницького районного суду міста Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Спектр Технолоджі» - адвоката ОСОБА_3 про скасування арешту майна

ВСТАНОВИВ:

31 січня 2022 року адвокат ОСОБА_3 в інтересах ТОВ «Спектр Технолоджі» звернувся до Дарницького районного суду м. Києва з клопотанням, в якому просить:

скасувати арешт на майно, яке вилучене при обшуку 09.11.2018 у приміщенні ТОВ «Спектр Технолоджі» по вул. Рибальській, 2, оф. 321 у м. Києві у кримінальному провадженні №42017100020000022 від 14.02.2017;

зобов`язати слідчого СВ Дарницького УП ГУ НП у м. Києві ОСОБА_4 чи будь-яку іншу відповідальну особу СВ Дарницького УП ГУ НП у м. Києві повернути ТОВ «Спектр Технолоджі» майно, яке вилучене при обшуку 09.11.2018 по вул. Рибальській, 2, оф. 321 у м. Києві у кримінальному провадженні №42017100020000022 від 14.02.2017.

Клопотання мотивоване тим, що після проведеного обшуку та вилучення документів Товариства, слідчі ефективних слідчих та процесуальних дій не здійснювали, жодній особі про підозру не повідомили. Ухвалою слідчого судді Дарницького районного суду м. Києва від 23.09.2021 у справі № 753/12396/21 (пр. 1-кс/753/3797/21) встановлено слідчим Дарницького УП ГУ НП у м. Києві, уповноваженим на розслідування кримінального провадження №42017101020000022, та прокурорам Дарницької окружної прокуратури міста Києва процесуальним керівникам у зазначеному кримінальному провадженні, строк один місяць з дня постановлення ухвали, тобто до 23.10.2021, для прийняття процесуальних рішень та вчинення однієї із дій, передбачених п. 1 ч. 2 ст. 284, ст. 278 КПК України, а саме: закриття кримінального провадження, вручення письмового повідомлення про підозру.

На підставі цієї ухвали кримінальне провадження закрито постановою слідчого СВ Дарницького УП ГУ НП у м. Києві ОСОБА_4 від 12.01.2022.

Беручи до уваги той факт, що кримінальне провадження на цей час постановою слідчого закрито, досудове розслідування по справі завершено та відпали обставини, які стали підставою для арешту майна, передбачені ст. 170 КПК України, заявник вважає, що потреби надалі обмежувати власника у володінні майном немає, а продовження арешту майна спричиняє збитки інтересам власника.

Згідно із протоколом автоматичного визначення слідчого судді від 31.01.2021 клопотання було передано для розгляду слідчому судді ОСОБА_1 .

У судові засідання з розгляду вказаного клопотання учасники провадження не з`явилися, прокурор та слідчий матеріали кримінального провадження суду не надали.

Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали, слідчий суддя дійшов таких висновків.

Відповідно до ст. 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Згідно з ч. 1 ст. 174 КПК України власник або володілець майна, який не був присутній при розгляді питання про арешт майна, має право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею. Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням власника або володільця майна, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Судом встановлено, що у провадженні СВ Дарницького УП ГУ НП у м. Києві перебуває кримінальне провадження № 42017101020000022 за фактами ймовірних зловживань службовими особами КП «Позняки - Інвест-УКБ Дарницького району м. Києва» при укладенні договорів з ТОВ «Київбуд Холдінг» та ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Енерго Монтаж» на виконання ймовірно аналогічних робіт, що були вже виконанні та оплачені.

09.11.2018 на підставі ухвали слідчого судді Дарницького районного суду міста Києва від 02.11.2018 прокурор провів обшук за місцем знаходження ТОВ «Спектр Технолоджі» за адресою: вул. Рибальська, 2 офіс 321 у м. Києві та вилучив ряд речей та документів, в т.ч. щодо виконання робіт по об`єкту: «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини центру первинної медикосанітарної допомоги на вул. Б. Гмирі 8 у Дарницькому районі м. Києва».

На вилучені речі та документи ухвалою від 15.11.2018 слідчий суддя наклав арешт.

Статтею 16 КПК України передбачено недоторканість права власності як одну із засад кримінального провадження. Цією нормою передбачено, що позбавлення або обмеження права власності під час кримінального провадження здійснюється лише на підставі вмотивованого судового рішення, ухваленого в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Слідчий суддя враховує, що в силу ст. 41 Конституції України, статті 1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, кожна фізична та юридична особа має право володіти своїм майном. Ніхто не може бути позбавлений свого майна інакше, ніж на користь суспільства і на умовах, передбачених Законом або загальними принципами міжнародного права.

Відповідно до усталеної практики Європейського суду з прав людини, для того, щоб втручання в право власності вважалося допустимим, воно повинно служити не лише законній меті в інтересах суспільства, а повинна бути дотримана розумна співмірність між використовуваними інструментами і тією метою, на котру спрямований будь-який захід, що позбавляє особу власності. Розумна рівновага має зберігатися між загальними інтересами суспільства та вимогами дотримання основних прав особи (рішення у справі «АГОСІ проти Сполученого Королівства» (AGOSI v. The United Kingdom від 24 жовтня 1986 року, серія А, № 108, п. 52). Іншими словами, заходи щодо обмеження права власності мають бути пропорційними меті їх застосування.

У справі Раймондо проти Італії (Raimondo v. Italy, рішення 24.01.1994), в яких заявники скаржилася на контроль за використанням власності в зв`язку з провадженням кримінального розслідування, не знайшовши у цьому випадку порушення статті 1 Першого протоколу, Суд відзначив порушення в тому, що уряд не вжив швидких заходів для того, щоб знову надати в повноправне користування власність після закінчення відповідних розслідувань (п.35).

Зі змісту наведених норм КПК України та практики Європейського суду з прав людини вбачається, що захист прав власника чи законного володільця майна, яке має значення для кримінального провадження, є пріоритетним, і ступінь втручання у право власності особи має бути співмірним потребам досудового розслідування.

Відповідно до правової позиції, викладеної у постанові Великої Палати Верховного Суду від 30.06.2020 у справі №727/2878/19, на слідчого суддю покладена функція судового контролю за дотриманням прав і свобод осіб у кримінальному провадженні, зокрема, під час досудового розслідування (пункт 18 частини першої статті 3 КПК України 2012 року), і він наділений повноваженнями накладати арешт на майно та його скасовувати (статті 173 і 174 цього Кодексу). Крім того, у КПК України 2012 року немає заборони ініціювати перед слідчим суддею, коли кримінальне провадження вже закрив слідчий, питання про скасування арешту на майно, накладеного під час досудового розслідування ухвалою слідчого судді на підставі приписів цього Кодексу.

З огляду на відсутність у слідчого повноважень при закритті кримінального провадження самостійно скасувати арешт, накладений на майно ухвалою слідчого судді, Велика Палата Верховного Суду дійшла висновку, що для гарантування прав і свобод осіб, на майно яких ухвалою слідчого судді за КПК України 2012 року накладений арешт у кримінальному провадженні, саме слідчий суддя, здійснюючи судовий контроль, повноважний за клопотанням власника або іншого володільця відповідного майна в порядку, передбаченому частиною другою статті 174 цього Кодексу, вирішити питання про скасування такого арешту після закриття слідчим кримінального провадження.

Таким чином, у разі, якщо арешт на майно накладено в порядку, передбаченому КПК України 2012 року, особа, яка вважає, що такими діями порушено її право на майно, навіть за умови, що вона не є учасником кримінального провадження, а останнє закрив своєю постановою слідчий, має право звернутися до слідчого судді з клопотанням про скасування арешту в порядку кримінального судочинства. Такий порядок захисту права на майно є ефективним, оскільки забезпечить відновлення права власника або іншого володільця майна, на яке був накладений арешт слідчим суддею у кримінальному провадженні.

Як свідчать додані до клопотання матеріали, постановою слідчого від 12.01.2022 кримінальне провадження № 42017100020000022 закрито на підставі п. 2 ч. 1 ст. 284 КПК України.

Оцінюючи розумність та співмірність обмеження за таких обставин права власності ТОВ «Спектр Технолоджі», слідчий суддя дійшов висновку, що вилучені під час обшуку речі не виконують функцію речових доказів, а подальше утримання вилученого майна під арештом становить невиправдане втручання у право мирного володіння майно заявника, а відтак накладений арешт на таке майно підлягає скасуванню, скільки потреба в подальшому застосуванні цього заходу відсутня.

Водночас вимоги представника власника майна щодо зобов`язання слідчого СВ Дарницького УП ГУ НП у м. Києві ОСОБА_4 чи будь-яку іншу відповідальну особу повернути ТОВ «Спектр Технолоджі» майно, яке вилучене при обшуку 09.11.2018 не підлягають задоволенню, оскільки це виходить за межі повноважень слідчого судді, визначених ст. 174 КПК України.

Таким чином клопотання підлягає частковому задоволенню.

Керуючись ст. ст. 98,131,132,170-174,309 КПК України

УХВАЛИВ:

1. Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Спектр Технолоджі» - адвоката ОСОБА_3 про скасування арешту майна задовольнити частково.

2.Скасувати арештна майно, вилучене 09.11.2018 під час обшуку, проведеного за адресою: м.Київ, вул. Рибальська, 2, оф. 321, накладений ухвалою Дарницького районного суду міста Києва від 15.11.2018 у справі №753/22124/18 (провадження №1-кс/753/6288/18) у кримінальному провадженні №42017101020000022 від 14.02.2017, а саме:

- Папка-скорозшивач жовтого кольору, «№2 2018 Центр захисту тварин коригування договір №07-03-2018-01 від 07 березня 2018»;

- Папка жовтого кольору, «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, системи протипожежного захисту»;

- Папка для паперів «33-тх, 33-тх1, технологічний розділ «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва»;

- Експлікація приміщень на 5 аркушах;

- Робочий проект «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», том №4;

- Робочий проект «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», том №2.1;

- Папка-скорозшивач синього кольору «Т 11 2017 Будівництво центру захисту тварин вулиця Автопаркова 1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 3»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 2»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 3»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 3»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 3»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 3»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 2»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 2»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 2»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Будівництво доріг в мікрорайоні Осокорки робочий проект том 1 книга 2»;

- Папка для паперів «Школа №305 Бортничі»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, системи протипожежного захисту»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, системи протипожежного захисту»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, системи протипожежного захисту»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, системи протипожежного захисту»;

- Папка-скорозшивач зеленого кольору «Дороги 2017 Дарниця Бортничі №26 Черв. хут. №27 Осокорки №28»;

- Папка-скорозшивач чорного кольору «Центр захисту тварин»;

- Папка-скорозшивач червоного кольору «2018-2Общая 2»;

- Папка-скорозшивач синього кольору «3 ТУ Тварини 2018»;

- Папка-скорозшивач синього кольору «Гидроузел №2»;

- Папка-скорозшивач червоного кольору «Бориспільська 30 бомбосховище»;

- Папка-скорозшивач рожевого кольору «08/16-гр водопониж. Червоний хутір Р ТОВ «Київбуд холдінг» 2016»;

- Папка-скорозшивач рожевого кольору «Зовнішнє освітлення Бортничі 2017 дог. №3 ТОВ «Фінінвест груп»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.2»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.2»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.2»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.4»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.4»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.4»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 2, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 2, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 2, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 2, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 1, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 1, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 1, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 1, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 4, робоча документація»;

Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 4, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 4, робоча документація»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 4, робоча документація»;

- Коробка жовтого кольору «Гмирі 8 20.10.16 ППР (ПВПР 5 штук МБУ ТХ ПОБ»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, конструктивно-будівельні рішення 33 КБ»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, том №5, конструкції бетонні»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, пояснювальна записка»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», зовнішні мережі, проект, зовнішні мережі водопроводу та каналізація 8-звк»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», зовнішні мережі, проект, зовнішні мережі водопроводу та каналізація 8-звк»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», зовнішні мережі, проект, зовнішні мережі водопроводу та каналізація 8-звк»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», теплові мережі, проект, теплові мережі 8-тм»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», теплові мережі, проект, теплові мережі 8-тм»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», зовнішні мережі, робоча документація, мережі зовнішнього електропостачання напруги 0,4 кВ 8-еп»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», зовнішні мережі, робоча документація, мережі зовнішнього електропостачання напруги 0,4 кВ 8-еп»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», зовнішні мережі, проект, зовнішні мережі зв`язку 8-мзв»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», зовнішні мережі, проект, зовнішні мережі зв`язку 8-мзв»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», проект, пояснювальна записка»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.3.»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація 33-тх»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація 33-тх»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація 33-тх»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація 33-тх»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація 33-тх»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація 33-вк»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація 33-вк»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація 33-вк»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація 33-вк»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», будівництво дошкільного навчального закладу, проект, том №6.1»;

- Експлікація приміщень;

- Файл з документами з написом «ДНЗ ШК 305 ПЗ-ГП СДНЗ»;

- Проект «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №3.2»;

- Проект «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том №6.3»;

- Файл з документами щодо проекту «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва»;

- Файл з документами щодо ТОВ «НВП «Енерго монтаж» щодо об`єктів по вулиці Картвелішвілі, 5-б, проспекту Відрадному, 24-а»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, архітектурні рішення, 33-ар»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, архітектурні рішення, 33-ар»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, архітектурні рішення, 33-ар»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», робоча документація, архітектурні рішення, 33-ар»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 3, робоча документація, внутрішні мережі водопроводу та каналізації»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», блок 3, робоча документація, внутрішні мережі водопроводу та каналізації»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том 4.1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том 4.1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том 4.2»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том 3.2.1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том 3.2.1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва», проект, том 3.2.1»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», проект, том 2.1»;

- Папка-скорозшивач синього кольору «Общая 3»;

- Файл з документами «Реконструкція загально-освітньої школи №305 на вулиці Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі міста Києва»;

- Папка-скорозшивач чорного кольору «Гмирі, 8 Будівництво»;

- Книга зеленого кольору «УкрНИИпграждансельстрой, технорабочий проект привязке школы в селе Бортничи Бориспольского района Киевской области том 1»;

- Копія Наказу від 17.03.2016 №8 по ТОВ «Київбуд холдінг»;

- Копія Наказу від 18.03.2016 №7 по ТОВ «Мега профі»;

- Копія Наказу від 16.03.2016 №6 по ТОВ «Мега профі»;

- Копія заяви ОСОБА_5 директору ТОВ «Мега профі» від 18.03.2016;

- Копія заяви ОСОБА_5 директору ТОВ «Київбуд холдінг» від 17.03.2016;

- Перелік проектної документації «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру первинної медико-санітарної допомоги на вулиці Гмирі, 8 у Дарницькому районі міста Києва», на 7 аркушах;

- Оригінал Довіреності КП «Позняки-інвест-УКБ Дарницького району міста Києва» №015 від 24.01.2018, за підписом директора ОСОБА_6 на уповноваження ОСОБА_5 , у 4 примірниках;

- Ксерокопія паспорта та довідки про присвоєння ІПН ОСОБА_5 , на 2 арк.;

- Оригінал листа за підписом в.о. директора КП «Позняки-інвест-УКБ Дарницького району міста Києва» ОСОБА_7 №174 від 03.08.2018 до ПАТ «Київські електромережі»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Київбуд холдінг», «Робочий проект Капітальний ремонт приміщення по вулиці Якуба Коласа, 19-А для відновлення роботи дошкільного навчального закладу №179 у Святошинському районі міста Києва»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Грейт-буд ЛТД», «Реконструкція об`єкта за адресою: вул. Бориспільська, 28-Б Дарницького району міста Києва»;

- Папка-скорозшивач «ТОВ «Гео-тріумф», «Технічний звіт будівництво магістрального проекту по вулиці Харченка в Дарницькому районі міста Києва»;

- Аркуш паперу з відтисками печаток ТОВ «Київбуд холдінг» та ТОВ «Мега профі» в 1 примірнику;

- Аркуш паперу з відтисками печаток ТОВ «Фін-інвест груп» в 32 примірниках;

- Оригінал листа за підписом в.о. директора КП «Позняки-інвест-УКБ Дарницького району міста Києва» ОСОБА_7 №085/10 від 10.04.2018 в 3 примірниках;

- Оригінал листа за підписом в.о. директора КП «Позняки-інвест-УКБ Дарницького району міста Києва» ОСОБА_7 №085/11 від 05.04.2018 в 3 примірниках;

- Додаткова угода №3 до договору №07/27-16 від 27.07.2016 на 2 аркушах;

- Аркуш паперу з відтисками печаток ТОВ «Технобуд компані», ТОВ «Грейт-буд ЛТД», ТОВ «Компанія Єврогазсервіс груп»;

- Оригінал листа за підписом директора КП «Позняки-інвест-УКБ Дарницького району міста Києва» ОСОБА_6 №066/3 від 07.03.2018 в 2 примірниках;

- Оригінал листа за підписом директора КП «Позняки-інвест-УКБ Дарницького району міста Києва» ОСОБА_6 №062/1 від 05.03.2018 в 4 примірниках;

- Кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця окремих видів робіт, пов`язаних із створенням об`єктів архітектору №003087 на ім`я ОСОБА_5 ;

- Оригінал листа ТОВ «Фін-інвест груп» №17 від 08.06.2018 в 2 примірниках;

- Накладна №4 від 08.06.2018 в 2 примірниках;

- Акт здачі-приймання проектних робіт за договором №07-03-2018-01 від 07.03.2018 в 2 примірниках;

- Аркуш паперу з відтисками печаток ТОВ «Мега профі» в 8 примірниках;

- Оригінал листа за підписом директора КП «Позняки-інвест-УКБ Дарницького району міста Києва» ОСОБА_6 №277 від 28.09.2017 в 1 примірнику;

- Роздруківки з робочого комп`ютера ОСОБА_5 на 21 аркушах;

- Блокнот помаранчевого кольору

- Блокнот сірого кольору

- Жорсткий диск з робочого комп`ютера ОСОБА_5 TOSHIBA DT-01 ACAO50 s/n 66K472WAS X13.

- Проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том №1, в 3 примірниках;

- Папка рожевого кольору для паперів з написом «Колектор, Леніна, Бортничі»;

- Папка синього кольору ТОВ «Київбуд холдінг», Робоча документація;

- Папка жовтого кольору ТОВ «Київбуд холдінг», Робоча документація;

- Скорозшивач ТОВ «Київбуд холдінг», робоча документація «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико санітарної допомоги на вул. Гмирі, 8 у Дарницькому районі м. Києва», том 1.;

- Робоча документація ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико санітарної допомоги на вул. Гмирі, 8 у Дарницькому районі м. Києва», 33-НОП, в 2 примірниках;

- Робоча документація ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико санітарної допомоги на вул. Гмирі, 8 у Дарницькому районі м. Києва», зовнішні мережі, 33-ЗВК, в 2 примірниках.

- Робоча документація ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико санітарної допомоги на вул. Гмирі, 8 у Дарницькому районі м. Києва», внутрішні мережі зв`язку, 33-МЗВ, в 4 примірниках.

- Робоча документація ТОВ «Київбуд холдінг», «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико санітарної допомоги на вул. Гмирі, 8 у Дарницькому районі м. Києва», електротехнічні рішення, 33-ЕТР, в 3 примірниках;

- Папка для паперів «2017, вихідні матеріали»;

- Папка скорозшивач синього кольору «Гмирі, 8 2016»;

- Папка для паперів ТОВ «Спеціалізоване управління №630» «Будівництво магістрального самопливного каналізаційного колектора по вул. Леніна у мікрорайоні Бортничі»;

- Проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Завершення будівництва дошкільного навчального закладу на вул. Бахмацькій, 35, у Святошинському районі м. Києва», том 1;

- Проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Завершення будівництва дошкільного навчального закладу на вул. Бахмацькій, 35, у Святошинському районі м. Києва», том 2;

- Проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Завершення будівництва дошкільного навчального закладу на вул. Бахмацькій, 35, у Святошинському районі м. Києва», том 2, книга 2.3;

- ТОВ «Магістраль буд проект» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 по вул. Євгенія Харченка, 53 у Дарницькому районі м. Києва», технічний звіт, в 2 примірниках;

- ТОВ «Магістраль буд проект» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 по вул. Євгенія Харченка, 53 у Дарницькому районі м. Києва», технічний звіт, в 2 примірниках;

- ТОВ «Магістраль буд проект» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 по вул. Євгенія Харченка, 53 у Дарницькому районі м. Києва», містобудівний розрахунок;

- Папка скорозшивач синього кольору «305»;

- Робочий проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 3.1;

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», робоча документація, мережі зовнішнього електропостачання напругою 0,4 кв.;

- ТОВ «Івеа проект» Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», тимчасове електропостачання будівельних механізмів;

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», зовнішні мережі зв`язку, 8-МЗВ;

- Проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 3.5., в 3 примірниках;

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», замовлення №10/16.

- Проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», системи зв`язку, том 5, в 3 примірниках.

- Проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», організація будівництва, том 10, в 3 примірниках.

- Проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», оцінка впливів на навколишнє середовище, том 9, в 3 примірниках;

- Проект ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», блок 3, ворушні мережі водопроводу та каналізації, 2 примірника;

- Папка скорозшивач синього кольору «3 часть Гмирі, 8, 2017 + зовн. мережі».

- Папка скорозшивач червоного кольору «2 часть Гмирі, 8, 2017».

- Папка скорозшивач помаранчевого кольору «Дощова каналізація Бортничі».

- Папка скорозшивач зеленого кольору «Бориспільська, 28-Б, ДЦП».

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», стадія, пред проектні роботи;

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», технічний звіт, інженерно-геологічні вишукування, 2 екземпляри;

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», містобудівний розрахунок, 4 екземпляри;

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», вихідні дані, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 2. генеральний план, 1 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 3.1, архітектурні рішення, 1 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 3.1.2, конструкції будівельні, 1 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 3.2, технологічні рішення, том 3.2, блок 1, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», технологічні рішення, том 3.2.1, блок 2, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», технологічні рішення, том 3.2.2, блок 3, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 3.3., 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», опалення та вентиляція, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», водопровід та каналізація, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», електротехнічні рішення, 2екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», автоматика вентсистем, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», автоматика сантехобладнання ІТП, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», автоматична сигналізація загазованості приміщень, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», індивідуальний тепловий пункт, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 3.4, антикригова система водостічних труб та жолобів, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 3.5, конструкції дерев`яні, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 4.1, система пожежної сигналізації, система оповіщення про пожежу, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 4.2, система загазованості повітря, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 4.3, блискаво захист будівлі, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 6.1, архітектурні рішення, технологічні рішення, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 6.3, «опалення та вентиляція. індивідуальний тепловий пункт, електротехнічні рішення, водопровід та каналізація, автоматика сантехсистем, вертикальний транспорт», 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 7.1, система пожежної сигналізації, система оповіщення про пожежу, 4 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 7.2, система загазованості повітря, 4 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 7.3, блискавозахист будівлі, 4 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 8, системи зв`язку. диспетчеризація інженерного обладнання, система відео спостереження, «внутрішні мережі», 5 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 9, оцінка впливів на навколишнє середовище, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція загальноосвітньої школи №305 на вул. Євгенія Харченка, 53 (Леніна, 53) у Дарницькому районі м. Києва», том 10, проект організації будівництва, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», том 2, генеральний план, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», том 2.1, генеральний план, архітектурні рішення, 1 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», том 3.2.1, технологічні рішення блок 2, технологічні рішення, блок 3.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», том 3.3, опалення, вентиляція, кондиціювання. Водопостачання, каналізування. Електротехнічні рішення. Автоматика вентсистем. Автоматика сантехобладнання ІТП. Автоматична сигналізація загазованості приміщень. Індивідуальний тепловий пункт. 1 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», том 4.1, система пожежної сигналізації, 3 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», том 4.2, система контролю загазованості, 3 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», том 4.3, блискавозахист будівлі, 3 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», організація будівництва, 1 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», стадія «РД». Електропостачання, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», стадія «П». Зовнішні мережі водопроводу та каналізації. Тепловий пункт, внутрішні мережі зв`язку. Зовнішні мережі освітлення, 1 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», стадія «П». Внутрішні мережі зв`язку, 2 екз.

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», стадія «П». Зовнішні мережі водопроводу та каналізації., 3 екз.;

- ТОВ «Київбуд холдінг» «Реконструкція амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовую центру первинної медико-санітарної допомоги на вул. Гмирі Бориса, 8 у Дарницькому районі м. Києва», стадія «П». Тепловий пункт, 2 екз.

У задоволенні решти вимог клопотання відмовити.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення11.02.2022
Оприлюднено19.01.2023
Номер документу103312983
СудочинствоКримінальне
Сутьскасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —753/2021/22

Ухвала від 11.02.2022

Кримінальне

Дарницький районний суд міста Києва

Якусик О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні