Ухвала
від 15.02.2022 по справі 628/489/22
КУП'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 628/489/22

Провадження № 2-о/628/36/22

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

15 лютого 2022 року Куп`янський міськрайонний суд Харківської області у складі судді Гетьман Л.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 , місце проживання зареєстровано за адресою : АДРЕСА_1 , заінтересовані особи : державний нотаріус Куп`янської державної нотаріальної контори Харківської області Колосовська Світлана Олександрівна, місцезнаходження за адресою : Харківська область, м.Куп`янськ, пров.Куп`янський, 4, виконавчий комітет Куп`янської міської ради Харківської області, місцезнаходження за адресою : м.Куп`янськ, пр-т. Конституції, 3 про встановлення юридичного факту належності правовстановлюючих документів,

ВСТАНОВИВ:

15.02.2022 р. до суду надійшла заява ОСОБА_2 про встановлення факту належності свідоцтва про право на спадщину за законом.

Заява відповідає вимогам ст. ст. 315 , 316 , 318 ЦПК України .

Заяв і клопотань від заявника разом із заявою не надійшло.

Згідно ч. 3 ст. 294 ЦПК України - справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених ЦПК України , за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Підстави для залишення заяви без руху, відмови у її прийнятті або повернення заяви, встановленіЦПК України, відсутні.

Відповідно до ст. 309 ЦПК України , уразі одержання заяви про появу фізичної особи, яку було визнано безвісно відсутньою або оголошено померлою, або відомостей про місце перебування цієї особи суд за місцеперебуванням особи або суд, який ухвалив рішення про визнання особи безвісно відсутньою або оголосив її померлою, призначає справу до слухання за участю цієї особи, заявника та інших заінтересованих осіб і скасовує своє рішення про визнання фізичної особи безвісно відсутньою або оголошення її померлою. Заяву може бути подано особою, яку було визнано безвісно відсутньою або оголошено померлою, або іншою заінтересованою особою.

Керуючись ст. ст. 175 , 177 , 305-309 , 354 ЦПК України , суддя, -

УХВАЛИВ :

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи : державний нотаріус Куп`янської державної нотаріальної контори Харківської області Колосовська Світлана Олександрівна, виконавчий комітет Куп`янської міської ради Харківської області про встановлення юридичного факту належності правовстановлюючих документів .

Призначити судове засідання на 03 березня 2022 року о 15.30 год. у Будинку Правосуддя № 1, розташованому за адресою: Харківська область, місто Куп`янськ, вул. 1 Травня,27а, у яке викликати учасників справи.

Направити заінтересованим особам копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати письмові пояснення щодо заяви.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб - адресою сторінки http://kpm.hr.court.gov.ua/sud2023/gromadyanam/csz/.

Ухвала може бути оскаржена щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л.В. Гетьман

Дата ухвалення рішення15.02.2022
Оприлюднено21.02.2022
Номер документу103368638
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення юридичного факту належності правовстановлюючих документів

Судовий реєстр по справі —628/489/22

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 15.02.2022

Цивільне

Куп'янський міськрайонний суд Харківської області

Гетьман Л. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні