Ухвала
від 17.02.2022 по справі 37799/09/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61022, м. Харків, майдан Свободи, 6, inbox@adm.hr.court.gov.ua, ЄДРПОУ: 34390710

УХВАЛА

17 лютого 2022 року № 37799/09/2070

Харківський окружний адміністративний суд у складі головуючого: судді Зінченко А.В., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Харківського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю про видачу дублікату виконавчого листа по справі за позовом Харківського окружного адміністративного суду адміністративну справу за позовом Харківського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Приватної фірми "Мінкан" про стягнення адміністративно-господарських санкцій ,-

В С Т А Н О В И В :

Харківське обласне відділення фонду соціального захисту інвалідів звернулось до суду з адміністративним позовом до Приватної фірми «Мінкан» , в якому просить суд після уточнення позовних вимог стягнути з відповідача адміністративно-господарські санкції у розмірі 14 729,06 грн.

Постановою Харківського окружного адміністративного суду від 06.08.2009 року позовні вимоги позивача задоволено у повному обсязі.

По справі Харківським окружним адміністративним судом було видано виконавчі листи.

До суду надійшла заява Харківського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю про видачу дублікату виконавчого листа, у зв`язку зі втратою вказаного листа.

Суд, дослідивши матеріали справи, вказує, що відповідно до п.18.4 ч.18 Перехідних Положень КАС України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий до кумент, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання.

Про видачу дубліката виконавчого доку мента постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

З урахуванням вищевикладених обставин, суд вважає за необхідне відмовити в задоволенні заяви про видачу дублікату виконавчого листа, так як заявником до суду не надано жодних належних доказів втрати виконавчого листа.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст.243, ч.18 Перехідних Положень КАС України, суд -

У Х В А Л И В :

В задоволенні заяви Харківського обласного відділення фонду соціального захисту осіб з інвалідністю про видачу дублікату виконавчого листа по справі за позовом Харківського окружного адміністративного суду адміністративну справу за позовом Харківського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до Приватної фірми "Мінкан" про стягнення адміністративно-господарських санкцій -відмовити.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом 15 днів з дня проголошення ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя А.В.Зінченко

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення17.02.2022
Оприлюднено21.02.2022
Номер документу103394625
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —37799/09/2070

Ухвала від 17.02.2022

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зінченко А.В.

Постанова від 06.08.2009

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зінченко А.В.

Постанова від 06.08.2009

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зінченко А.В.

Ухвала від 26.04.2010

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Зінченко А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні