Ухвала
від 21.02.2022 по справі 619/12/22
ДЕРГАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа №619/12/22

провадження №2/619/378/22

УХВАЛА

22 лютого 2022 року м. Дергачі

Дергачівський районний суд Харківської області

у складі: головуючого судді Кононихіної Н.Ю.,

за участю секретаря судового засідання Мєщан І.О.,

розглянув у підготовчому засіданні в залі суду в місті Дергачі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Солоницівської селищної ради Харківського району Харківської області, яка діє в інтересах: ОСОБА_3 , треті особи, які діють в інтересах малолітньої та неповнолітньої дитини та не заявляють самостійних вимог на стороні позивача: ОСОБА_4 , який діє в інтересах неповнолітньої доньки: ОСОБА_5 , Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради «Обласний будинок дитини №2» про визнання осіб такими, що втратили право на користування житловим приміщенням,

встановив:

В провадженні Дергачівського районного суду Харківської області перебуває вищезазначена цивільна справа.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

В підготовче засідання сторони не з`явились, згідно заяв.

Відповідно до ст. 196 ЦПК України, для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання. Дата і час підготовчого засідання призначаються суддею з урахуванням обставин справи і необхідності вчинення відповідних процесуальних дій. Підготовче засідання має бути розпочате не пізніше ніж через тридцять днів з дня відкриття провадження у справі.

Згідно ч. 1 ст. 197 ЦПК України, підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи. Згідно п. 15 ч.2 вказаної статті, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В підготовчому засіданні встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, клопотань про залучення до участі у справі відповідачів, третіх осіб та інших клопотань до суду не надійшло. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

В зв`язку з викладеним суд вважає можливим закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись статтями 196-200, 259, 260 ЦПК України, суд,

постановив:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Солоницівської селищної ради Харківського району Харківської області, яка діє в інтересах: ОСОБА_3 , треті особи, які діють в інтересах малолітньої та неповнолітньої дитини та не заявляють самостійних вимог на стороні позивача: ОСОБА_4 , який діє в інтересах неповнолітньої доньки: ОСОБА_5 , Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради «Обласний будинок дитини №2» про визнання осіб такими, що втратили право на користування житловим приміщенням до судового розгляду на 12 годин 00 хвилин 31 березня 2022 року.

В судове засідання здійснити виклик сторін по справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н. Ю. Кононихіна

СудДергачівський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення21.02.2022
Оприлюднено24.02.2022
Номер документу103501122
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин, з них про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням

Судовий реєстр по справі —619/12/22

Ухвала від 06.09.2023

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Шолудько А. В.

Ухвала від 06.04.2023

Цивільне

Котелевський районний суд Полтавської області

Шолудько А. В.

Ухвала від 21.02.2022

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Кононихіна Н. Ю.

Ухвала від 21.01.2022

Цивільне

Дергачівський районний суд Харківської області

Кононихіна Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні