Ухвала
від 21.02.2022 по справі 635/94/22
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №635/94/22

Провадження № 2/635/1873/2022

УХВАЛА

про відкриття провадження по справі

22 лютого 2022 року селище Покотилівка Харківського району

Харківської області

Суддя Харківського районного суду Харківської області О.М. Пілюгіна, розглянувши матеріали позовної заяви Управління соціального захисту населення адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради до ОСОБА_1 про стягнення суми тимчасової державної допомоги,

позивач Управління соціального захисту населення адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради, місцезнаходження: місто Харків, вулиця Благовіщенська, 34;

відповідач ОСОБА_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ,

ВСТАНОВИВ:

представник Управління соціального захисту населення адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради подав до суду позовну заяву та просить стягнути з відповідача на користь позивача суму сплаченої грошової допомоги в розмірі 5482,18 гривень. Також позивачем вказано ціну позову 5482,18 гривень.

Будь-яких заяв та клопотань сторонами не надано.

При відкритті провадження судом не встановлено підстав для залишення позовної заяви без руху, її повернення, передачі за підсудністю чи відмови у відкритті провадження.

Відповідно до п. 1 ч. 6 ст. 19 ЦПК України, малозначними є справи, у яких ціна позову не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Враховуючи, що позивачем вказано ціну позову в розмірі 5482,18 гривень, що не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб та вказує на наявність ознак малозначності справи, тому суд приходить до висновку про розгляд справи у порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

Керуючись п. 1 ч. 6 ст. 19, ст.ст. 274, 278, 279 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

відкрити провадження по справі за позовом Управління соціального захисту населення адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради до ОСОБА_1 про стягнення суми тимчасової державної допомоги.

Розгляд справи здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

Відповідач має право протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження по справі, копії позовної заяви та доданих до неї документів надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову та позивачу копію відзиву та доданих до нього документів; клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін.

Позивач має право протягом 15 днів з дня отримання копії відзиву подати суду відповідь на відзив з документами, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право протягом 15 днів з дня отримання копії відповіді на відзив подати суду заперечення з документами, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Також позивач має право не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву відповідача подати клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.М. Пілюгіна

СудХарківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення21.02.2022
Оприлюднено25.02.2022
Номер документу103542233
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про повернення безпідставно набутого майна (коштів)

Судовий реєстр по справі —635/94/22

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Даниленко Т. П.

Ухвала від 29.12.2023

Цивільне

Полтавський районний суд Полтавської області

Стрюк Л. І.

Ухвала від 21.02.2022

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Пілюгіна О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні