Ухвала
від 22.02.2022 по справі 183/6769/19
НОВОМОСКОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 183/6769/19

№ 2/183/267/22

У Х В А Л А

23 лютого 2022 року м. Новомосковськ

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Городецького Д.І.

з секретарем судового засідання Пономаренко О.О.

розглянувши у підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма «Олімпекс-Агро» до ОСОБА_1 , Фермерського господарства Гайворонського А.І., треті особи Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Підгородненська міська рада про визнання недійсним договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень,

в с т а н о в и в :

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма «Олімпекс-Агро» до ОСОБА_1 , Фермерського господарства Гайворонського А.І., треті особи Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Підгородненська міська рада про визнання недійсним договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

В підготовче засідання представник позивача Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма «Олімпекс-Агро» не з`явився, був належним чином повідомлений про місце. дату і час проведення засідання.

Відповідач ОСОБА_1 у підготовче засідання не з`явилася, про місце, дату і час проведення засідання належним чином повідомлена.

Представник відповідача Фермерського господарства Гайворонського А.І. в підготовче засідання не з`явився, належним чином повідомлений про місце, дату і час судового засідання.

Представник Головного управлінняДержгеокадастру уДніпропетровській областіради упідготовче засіданняне з`явився.

Представник третьої особи Підгородненської міськоїради упідготовче засіданняне з`явився.

За результатами підготовчого засідання суд приходить до нижченаведеного.

Заяви та клопотання від сторін не надходили, відповідачем не надавався відзив на позов, зустрічні позовні вимоги не заявлялися.

Суд вважає, що відсутні підстави для залучення до участі у справи інших осіб.

З повідомлених сторонами обставин справи та наданих доказів не вбачається підстав для залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, ухвалення рішення за результатами підготовчого провадження.

Згідно вимог п.3 ч.2ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

В зв`язку з наведеним, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду, судовий розгляд проводити одноособово суддею, справу розглядати у відкритому судовому засіданні, встановити наступний порядок дослідження доказів: заслухати вступні промови учасників, дослідити письмові докази.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.84,92,200,260,294,315 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма «Олімпекс-Агро» до ОСОБА_1 , Фермерського господарства Гайворонського А.І., треті особи Головне управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, Підгородненська міська рада про визнання недійсним договору оренди землі, скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовомузасіданні 20 квітня 2022 року о 14 годині 00 хвилин в приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська область, місто Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 4.

Розгляд справи проводити одноособово суддею, встановити наступний порядок та обсяг дослідження доказів у справі: заслухати вступні промови учасників, дослідити письмові докази.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Д.І. Городецький

Дата ухвалення рішення22.02.2022
Оприлюднено01.03.2022
Номер документу103569652
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію прав та їх обтяжень

Судовий реєстр по справі —183/6769/19

Рішення від 30.08.2022

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 18.05.2021

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 06.04.2021

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 22.05.2020

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

Ухвала від 02.12.2019

Цивільне

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Городецький Д. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні