Ухвала
від 02.03.2022 по справі 145/27/22
ТИВРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

145/27/22

2/145/645/2022

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03.03.2022 смт. Тиврів

Тиврівський районний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді Вальчука В. В.

за участю секретаря Крикливої М.С.

розглянувши у відкритому судовому засіданні, в порядку спрощеного позовного провадження клопотання представника позивача про залучення співвідповідача по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 в інтересах якого діє адвокат Лісниченко С.В. до опорного закладу освіти «Альтернативна школа загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини» Гніванської міської ради про скасування наказу про відсторонення від роботи та виплати невиплаченої заробітної плати за час незаконного відсторонення від роботи,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Тиврівського районного суду Вінницької області знаходиться вищевказана цивільна справа.

Представник позивача Лісниченко С.В. до початку першого судового засідання подав клопотання про залучення у справі співвідповідача Комунальну Установу «Гніванський центр з обслуговування закладів освіти» код ЄДРПОУ 42447923, який знаходиться за адресою м. Гнівань, вул. Соборна, 56, Вінницького району Вінницької області.

В судове засідання сторони не з`явились.

Позивач ОСОБА_1 подав суду заяву, в якій просить судове засідання провести у його відсутності, клопотання свого представника ОСОБА_2 про залучення у якості співвідповідача Комунальну Установу «Гніванський центр з обслуговування закладів освіти» підтримує.

Інші учасники справи в судове засідання не з`явились, хоч про час та місце розгляду справи повідомлені в установленому законом порядку і їх неявка не перешкоджає розгляду даного клопотання, а відтак суд вважає за можливе розглянути дане клопотання у їх відсутності.

Дослідивши клопотання представника позивача, суд приходить до наступного висновку.

Згідно із ст.51 ЦПК України, суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання залучити до участі у ній співвідповідача.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що клопотання представника позивача, яке подане після ознайомлення з відзивом відповідача до першого судового засідання, про залучення співвідповідача відповідає вимогам ЦПК України, а тому підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.51, 260, 279 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача ОСОБА_2 про залучення співвідповідача - задовольнити.

Залучити до участі у справі за позовною заявою ОСОБА_1 в інтересах якої діє адвокат Лісниченко С.В. до опорного закладу освіти «Альтернативна школа загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. А.С. Макаренка розвитку здібностей дитини» Гніванської міської ради про скасування наказу про відсторонення від роботи та виплати невиплаченої заробітної плати за час незаконного відсторонення від роботи, у якості співвідповідача Комунальну установу «Гніванський центр з обслуговування закладів освіти» код ЄДРПОУ 42447923, який знаходиться за адресою м. Гнівань, вул.Соборна, 56 Вінницького району Вінницької області.

Відкласти судове засідання у справі на 06.04.2022 року на 10:00 год.

Запропонувати залученому співвідповідачу протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про залучення в якості співвідповідача у справі подати відзив на позов, докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтується його заперечення, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи, а також відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відповідної заяви по суті справи.

Роз`яснити залученому співвідповідачу, що у випадку ненадання відзиву та доказів на підтвердження обставин на які в ньому здійснюється посилання справа може бути розглянута за наявними в ній матеріалами.

Направити співвідповідачу копію ухвали, копії позовної заяви з додатками.

В судове засідання викликати учасників судового процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Вальчук В. В.

Дата ухвалення рішення02.03.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу103597269
СудочинствоЦивільне
Сутьвідсторонення від роботи та виплати невиплаченої заробітної плати за час незаконного відсторонення від роботи

Судовий реєстр по справі —145/27/22

Рішення від 05.04.2022

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Вальчук В. В.

Ухвала від 02.03.2022

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Вальчук В. В.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Тиврівський районний суд Вінницької області

Вальчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні