Ухвала
від 27.03.2022 по справі 461/33/22
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/33/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"28" березня 2022 р. Галицький районний суд м. Львова

у складі: головуючої судді Волоско І.Р.,

секретар судового засідання Береза П.Р.,

за участю позивача ОСОБА_1

представника позивача ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 (адреса проживання: АДРЕСА_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 )до ОСОБА_3 (адресареєстрації: АДРЕСА_2 ;РНОКПП:невідомий), треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет позову: управління служби у справах дітей Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради (адреса місцезнаходження:79008,м.Львів,пл.Ринок,1код ЄДРПОУ: 42430417), служба у справах дітей Галицької районної адміністрації Львівської міської ради (адреса місцезнаходження:79008,м.Львів,вул.Ф.Ліста,1,код ЄДРПОУ: 20847537), приватна школа «Креативна міжнародна дитяча школа» («КМДШ») (адреса місцезнаходження:79034,м.Львів,вул.Угорська,12код ЄДРПОУ: 41960979) про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та визначення участі батька у вихованні дитини,-

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся до Галицького районного суду м. Львова з позовом до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет позову: управління служби у справах дітей Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, служба у справах дітей Галицької районної адміністрації Львівської міської ради, приватна школа «Креативна міжнародна дитяча школа» («КМДШ»), в якому просить усунути перешкоди у спілкування батька ОСОБА_1 з сином ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_2 заявила клопотання про залишення позову без розгляду.

Відповідно до п.5ч.1 ст.257 ЦПК України суд постановляєухвалу прозалишення позовубез розгляду,якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Відповідно до ч.1, 3 ст. 13 ЦПК України суд розглядаєсправи неінакше якза зверненнямособи,поданим відповіднодо цьогоКодексу,в межахзаявлених неювимог іна підставідоказів,поданих учасникамисправи абовитребуваних судому передбаченихцим Кодексомвипадках. Учасник справи розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.

Судом враховано, що особи, які беруть участь у справі, мають право, зокрема, заявляти клопотання в процесі розгляду справи, згідност.43 ЦПК України, тому, суд дійшов до переконання про задоволення заяви позивача про залишення позовної заяви без розгляду, оскільки звернення до суду із даною заявою є проявом принципу диспозитивності цивільного судочинства.

За наведених вище обставин суд вважає, що наявні підстави для залишення позову без розгляду, що не перешкоджає повторному зверненню позивача до суду після усунення умов, що були підставою для залишення позовної заяви без розгляду.

Керуючись п.5ч.1 ст.257 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

позов ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет позову: управління служби у справах дітей Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, служба у справах дітей Галицької районної адміністрації Львівської міської ради, приватна школа «Креативна міжнародна дитяча школа» («КМДШ») про усунення перешкод у спілкуванні з дитиною та визначення участі батька у вихованні дитини залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачеві, що залишення позову без розгляду не перешкоджає повторному зверненню до суду із заявою з того самого питання.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя Волоско І.Р.

Дата ухвалення рішення27.03.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу103778005
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у спілкуванні з дитиною та визначення участі батька у вихованні дитини

Судовий реєстр по справі —461/33/22

Ухвала від 27.03.2022

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Галицький районний суд м.Львова

Волоско І. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні