Ухвала
від 07.04.2022 по справі 567/271/22
ОСТРОЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 567/271/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 квітня 2022 року м. Острог

Острозький районний суд Рівненської області у складі:

головуючий суддя - ОСОБА_1

секретар - ОСОБА_2

за участю

прокурора ОСОБА_3

обвинуваченого ОСОБА_4

провівши у відкритому судовому засіданні підготовче судове засідання у кримінальному провадженню по обвинуваченню ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця та жителя в АДРЕСА_1 , раніше не судимого,

у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України

встановив:

в провадженні Острозького районного суду Рівненської області перебуває кримінальне провадження по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненнікримінального правопорушення,передбаченого ч.1ст.191КК України.

У зазначеному кримінальному провадженню щодо обвинуваченого запобіжний захід не обирався.

Ухвалою суду від 09.03.2022 у вказаному провадженні призначено підготовче судове засідання.

Заслухавши думку учасників судового розгляду, вивчивши обвинувальний акт, суд вважає, що кримінальне провадження підлягає призначенню до судового розгляду з таких підстав.

В підготовчому судовому засіданні учасники судового провадження не заперечили проти призначення судового розгляду кримінального провадження.

Прокурор в підготовчому судовому засіданні вважає, що у даному провадженні слід призначити судовий розгляд на підставі обвинувального акта, так як відсутні підстави для закриття провадження, повернення обвинувального акту прокурору. Вказує, що судовий розгляд слід здійснювати у відкритому судовому засіданні за участю сторін кримінального провадження.

Обвинувачений проти призначення кримінального провадження до судового розгляду не заперечував, клопотань, пов`язаних з підготовкою провадження до судового розгляду, не заявив.

Представник потерпілого в підготовче судове засідання не з`явився, клопотань про відкладення підготовчого судового засідання не надходило. В поданій на адресу суду заяві просить здійснювати розгляд справи в його відсутності.

Враховуючи, що підстав для закриття провадження, згідно ст. 284 КПК України, не вбачається, підстав для повернення обвинувального акту немає, підстав для направлення обвинувального акту для визначення підсудності не встановлено, проти відкритого судового розгляду провадження учасники судового розгляду не заперечили, суд вважає за можливе призначити судовий розгляд кримінального провадження по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України у відкритому судовому засіданні з участю прокурора, обвинуваченого та представника потерпілого.

Під час підготовчого судового засідання з`ясовано питання про склад осіб, які братимуть участь у судовому розгляді.

Відповідно до ст. 314-1 КПК України, з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого, а також прийняття судового рішення про покарання представник уповноваженого органу з питань пробації складає досудову доповідь за ухвалою суду. Досудова доповідь складається щодо особи, обвинуваченої у вчиненні нетяжкого або тяжкого злочину, нижня межа санкції якого не перевищує п`яти років позбавлення волі.

Беручи до уваги те, що ОСОБА_4 обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, нижня межа санкції якого не перевищує п`яти років позбавлення волі та з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого, суд вважає за необхідне доручити складання досудової доповіді щодо обвинуваченого Рівненському районному сектору №4 філії ДУ "Центр пробації" у Рівненській області, Рівненському міськрайонному відділу Центру пробації.

Керуючись ст.ст. 314-316 КПК України

ухвалив:

призначити кримінальне провадження по обвинуваченню ОСОБА_4 увчиненні кримінальногоправопорушення,передбаченого ч.1ст.191КК України до судового розгляду.

Кримінальне провадження розглянути у відкритому судовому засіданні в приміщенні Острозького районного суду (м.Острог вул.Східна,82), об 12:00 год. 26 квітня 2022.

Розгляд кримінального провадження здійснювати суддею одноособово.

В судове засідання викликати: прокурора, обвинуваченого ОСОБА_4 , представника потерпілого ОСОБА_5 .

Зобов`язати Рівненський районнийсектор №4філії Державноїустанови "Центрпробації"у Рівненськійобласті та Рівненський міськрайоннийвідділ Центрупробації скласти та надати суду в строк до 26.04.2022 досудову доповідь про обвинуваченого ОСОБА_4 .

Забезпечення виконання ухвали в частині складання досудової доповіді доручити начальникам Рівненського районного сектору №4 філії Державної установи "Центр пробації" у Рівненській області та Рівненського міськрайонного відділу Центру пробації.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Острозького районного судуОСОБА_1

Дата ухвалення рішення07.04.2022
Оприлюднено20.01.2023
Номер документу103877038
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем

Судовий реєстр по справі —567/271/22

Ухвала від 03.05.2023

Кримінальне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Вирок від 26.04.2022

Кримінальне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Ухвала від 07.04.2022

Кримінальне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

Ухвала від 09.03.2022

Кримінальне

Острозький районний суд Рівненської області

Венгерчук А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні