Ухвала
від 10.04.2022 по справі 538/238/22
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 538/238/22

Провадження № 2/538/163/22

У Х В А Л А

І м е н е м У к р а ї н и

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду по суті

11 квітня 2022 року Лохвицький районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді - Бондарь В.А.

за участю секретаря судового засідання - Горілей Л.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Лохвиця цивільну справу за позовом представника позивача ОСОБА_1 адвоката Кириченко Анастасії Олександрівни до Лохвицької міської територіальної громади в особі органу місцевого самоврядування про визнання права власності на спадкове майно, -

в с т а н о в и в:

Представник позивача ОСОБА_1 адвокат Кириченко Анастасія Олександрівна звернулася до суду з позовом до Лохвицької міської територіальної громади в особі органу місцевого самоврядування про визнання права власності на спадкове майно.

В судове засідання позивач не з"явився, від представника позивача надійшла заява про підтримання позовних вимог, справу просить розглядати без участі позивача та без участі представника.

Відповідач по справі на розгляд справи не з"явився, надавши до суду відзив на позовну заяву та клопотання про розгляд справи без участі представника.

За відсутності учасників процесу розгляд цивільної справи здійснено в порядку ч. 2 ст. 247 ЦПК України без фіксації судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

Відповідно до ч. 1 ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 84, 200,247 ЦПК України, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом представника позивача ОСОБА_1 адвоката Кириченко Анастасії Олександрівни до Лохвицької міської територіальної громади в особі органу місцевого самоврядування про визнання права власності на спадкове майно.

Призначити справу до судового розгляду на 09-30 годину 12.04.2022 року в приміщенні Лохвицького районного суду Полтавської області, зал судових засідань № 5.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Лохвицького

районного суду Полтавської області В.А. Бондарь

СудЛохвицький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення10.04.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу103900168
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них

Судовий реєстр по справі —538/238/22

Рішення від 11.04.2022

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

Ухвала від 10.04.2022

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

Ухвала від 09.03.2022

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні