Постанова
від 13.07.2010 по справі 2а-5671/10/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМ ІНІСТРАТИВНИЙ СУД

79018, м. Львів, вул. Чоловсь кого, 2

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13 липня 2010 р. № 2а-5671/10/1370

Львівський окружний а дміністративний суд у складі :

головуючого судді Брильов ського Р.М.,

при секретарі Жарській І.М.

за участю:

представника позивача - Харамбури Н.С.

розглянувши у відкр итому судовому з асіданні у м істі Львові справу за адміні стративним позовом ДПІ в Яво рівському районі до Товарист ва з обмеженою відповідальні стю "АВТОПОРТ КРАКОВЕЦЬ-ГЛОН ІК" про припинення юридичної особи, -

ВСТАНОВИВ:

ДПІ у Яворівському рай оні звернулась до суду з вище зазначеним позовом про припи нення юридичної особи.

Підставами позову є непода ння відповідачем до податков ого органу звітності більше одного року.

Представник позивача в суд овому засіданні позовні вимо ги підтримав, просить позов з адоволити.

Відповідач заперечень на п озов, витребувані судом дока зи не надав, явки повноважног о представника в судове засі дання не забезпечив. Про час і місце розгляду справи відпо відач був повідомлений належ ним чином. Суд вжив всі залежн і від нього заходи для повідо млення відповідача належним чином про час і місце розгляд у судової справи з його участ ю та реалізації ним права суд ового захисту своїх прав та і нтересів, а тому вважає за мож ливе розглянути справу без у часті відповідача відповідн о до положень ст. 128 КАС України .

Заслухавши думку представ ника позивача, розглянувши м атеріали справи, дослідивши надані докази, суд, даючи прав ову оцінку спірним правовідн осинам, виходив з наступного .

Згідно з матеріалами справ и, Товариство з обмеженою від повідальністю "АВТОПОРТ КРАК ОВЕЦЬ-ГЛОНІК" (ЄДРПОУ 33213460) зареє строване Яворівською районн ою державною адміністрацією Львівської області 09.11.2004 р.

Відповідач взятий на облік платника податків 30.01.2006 р. за №16, що підтверджується довідкою ДПІ у Яворівському районі ві д 05.06.2009 р. №116.

Як встановлено актом від 10.04. 2009 року, ТзОВ "АВТОПОРТ КРАКОВЕ ЦЬ-ГЛОНІК" не подано до податк ового органу податкової звіт ності з 2006 року, у зв'язку з чим в ідповідачем порушено вимоги ст. 9 Закону України "Про систе му оподаткування".

У відповідності до довідки ДПІ у Яворівському районі ві д 18.08.2009 р. №4225/10/19-026, станом на 18.08.2009 р. ві дповідач не має заборгованос ті перед бюджетом.

Відповідно до вимог п. 4 ч.2 ст . 38 Закону України “Про держав ну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємці в” підставами для постановле ння судового рішення щодо пр ипинення юридичної особи є н еподання протягом року орган ам державної податкової служ би податкових декларацій, до кументів фінансової звітнос ті відповідно до закону.

Відповідачем не представл ено суду доказів про подання до органів державної податк ової служби податкової звітн ості.

За таких обставин суд вважа є, що позовні вимоги підставн і і обґрунтовані, а тому адмін істративний позов належить з адоволити.

Щодо судових витрат, то у ві дповідності до вимог ст.94 КАС України, зокрема, частин 2 та 3, с удові витрати у формі судово го збору, з відповідача не нал ежить стягувати.

Керуючись ст.ст. 2, 4, 7-14, 23, 71, 86, 94, 158-163, 167 Кодексу адміністративно го судочинства України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Позов задовольнити.

Припинити юридичну особу - Товариство з обмежен ою відповідальністю "АВТОПОР Т КРАКОВЕЦЬ-ГЛОНІК" (ЄДРПОУ 332134 60).

Постанова набирає за конної сили після закінчення строку подання заяви про апе ляційне оскарження, встановл еного цим Кодексом, якщо таку заяву не було подано. Якщо бул о подано заяву про апеляційн е оскарження, але апеляційна скарга не була подана у строк , встановлений цим Кодексом, п останова набирає законної си ли після закінчення цього ст року. У разі подання апеляцій ної скарги судове рішення, як що його не скасовано, набирає законної сили після закінче ння апеляційного розгляду сп рави. Якщо строк апеляційног о оскарження буде поновлено, то вважається, що постанова с уду не набрала законної сили .

Заява про апеляційне оскарження та апеляційна ск арга подаються до адміністра тивного суду апеляційної інс танції через суд першої інст анції, який ухвалив оскаржув ане судове рішення. Копія апе ляційної скарги одночасно на дсилається особою, яка її под ає, до суду апеляційної інста нції. Заява про апеляційне ос карження постанови суду перш ої інстанції подається протя гом десяти днів з дня її прого лошення а в разі складення по станови у повному обсязі від повідно до статті 160 цього Код ексу - з дня складення в повном у обсязі. Якщо постанову було проголошено у відсутності о соби, яка бере участь у справі , то строк подання заяви про ап еляційне оскарження обчислю ється з дня отримання нею коп ії постанови. Апеляційна ска рга на постанову суду першої інстанції подається протяго м двадцяти днів після поданн я заяви про апеляційне оскар ження. Апеляційна скарга мож е бути подана без попередньо го подання заяви про апеляці йне оскарження, якщо скарга п одається у строк, встановлен ий для подання заяви про апел яційне оскарження.

Суддя Брильовський Р.М.

повний текст постанови ви готовлено 14.07.2010 р.

Дата ухвалення рішення13.07.2010
Оприлюднено26.07.2010
Номер документу10391164
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5671/10/1370

Постанова від 13.07.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Брильовський Роман Михайлович

Ухвала від 25.06.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Брильовський Роман Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні