Ухвала
від 14.02.2022 по справі 295/2009/22
БОГУНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЖИТОМИРА

Справа №295/2009/22

1-кс/295/1259/22

УХВАЛА

Іменем України

14.02.2022 року м. Житомир

Слідчий суддя Богунського районного суду м. Житомира ОСОБА_1 ,

при секретарі с/з - ОСОБА_2 ,

за участі слідчого - ОСОБА_3

розглянув винесене в кримінальному провадженні за №62020000000000930 слідчого першого відділу Управління з досудового розслідування військових кримінальних правопорушень Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань ОСОБА_3 клопотання про проведення обшуку та додані до клопотання матеріали,-

В С Т А Н О В И В :

У клопотанні слідчий зазначив, що слідчими другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Житомир) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 62020000000000930 від 13.11.2020 за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 365, ч. 5 ст. 191 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що у період з 2017 року по теперішній час службовими особами Департаменту поліції охорони Національної поліції України (ДПО НП України) з метою привласнення державних коштів здійснено розподіл ринку постачання товарів охоронного та пожежного призначення для потреб Центру систем безпеки поліції охорони (далі - ЦСБПО) та Управлінь поліції охорони (далі - УПО) в областях між пов`язаними підприємствами.

Зокрема, ринок постачання послуг охоронного та пожежного призначення розподілений наступним чином: ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» (ЄРДПОУ 33100459), ТОВ «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» (ЄРДПОУ 34478590), ТОВ «ІЦ ОХОРОННІ СИСТЕМИ» (код ЄРДПОУ 35920006), ТОВ ЛТД «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» (ЄРДПОУ 38488356) приймають участь у тендерних закупівлях та здійснюють постачання товарно-матеріальних цінностей до ЦСБПО, УПО в Івано-Франківській, Хмельницькій, Житомирській, Волинській, Закарпатській, Чернівецькій, Миколаївській, Тернопільській областях. У свою чергу підприємства ТОВ «ГК ОРІОН» (ЄРДПОУ 23718326), ТОВ «СИСТЕМНА ІНТЕГРАЦІЯ» (ЄРДПОУ 41692113), ТОВ «ІНТЕРБЕЗПЕКА ЛТД» (ЄРДПОУ 38353845), ТОВ «ДЕФОРТ» (ЄРДПОУ 43839114), приймають участь у тендерних закупівлях та здійснюють постачання товарно-матеріальних цінностей до ЦСБПО, УПО в Львівській, Сумській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській, Рівненській, Вінницькій та Кіровоградській областях.

Установлено, що реалізуючи свій злочинний умисел, фактичний керівник ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ», ТОВ «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ», ТОВ «ІЦ ОХОРОННІ СИСТЕМИ», ТОВ ЛТД «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» ОСОБА_4 , вступив у злочинну змову з керівниками та заступниками ЦСБПО та УПО в областях та впровадив схему так званих «Узгоджених» закупівель, за якою до тендерної документації з конкурсних торгів вносяться необхідні умови для підконтрольних йому комерційних структур, які є підставою для забезпечення перемоги у закупівлях щодо постачання товарів за завищеними цінами вищенаведених пов`язаних підприємств.

Схемою передбачено узгодження дій службових осіб замовника та учасника, яка полягає в прописані в складі тендерної документації необхідних умов, які забезпечать замовнику можливість відхилення учасників-конкурентів та перемогу визначеного учасника, участь та подальші узгоджені дії підприємств-«партнерів» (групи компаній «ОРІОН», а саме ТОВ «ГК ОРІОН», ТОВ «СИСТЕМНА ІНТЕГРАЦІЯ», ТОВ «ІНТЕРБЕЗПЕКА ЛТД»,

ТОВ «ДЕФОРТ»), які за проханням опонента, з метою забезпечення штучної змагальності під час електронного аукціону, беруть участь у закупівлях з передбаченням вхідної ціни та кроків під час електронного аукціону та надання у ході постачання товарно-матеріальних цінностей неправомірної вигоди замовнику у вигляді «відкатів» у розмірі 10% від сум фактично перерахованих коштів.

Крім того, установлено ще один епізод злочинної діяльності службових осіб ДПО НП України та ЦСБПО, який полягав у тому, що 08.02.2021 за результатами проведеної процедури закупівлі між ЦСБПО та ФОП ОСОБА_5 укладено договір про надання послуг з модернізації, обслуговування веб-сайту ЦСБПО. У подальшому службові особи ДПО НП України пролобіювали укладення між ФОП ОСОБА_5 та УПО в областях ще 38 договорів про надання рекламних послуг на загальну суму1,58 млн грн.

У подальшому, 27.07.2021 за результатами проведеної процедури закупівлі між ЦСБПО та ТОВ «ПРОМО АКТИВ» (ЄДРПОУ 43188551), яке фактично підконтрольне ФОП ОСОБА_5 , укладено договір про надання послуг із проведення контекстно-медійної рекламної кампанії в пошуковій системі «Гугл» на загальну суму 820 тис. грн.

Як наслідок, 01.09.2021 за результатами проведеної спрощеної закупівлі між ЦСБПО та ТОВ «ГУГЛ» було укладено договір про надання рекламних послуг на суму 1,2 млн грн.

Також встановлено, що службові особи ЦСБПО протягом 2021 року спільно з директором ПП «ТЕХНОЗАХИСТ-СБ» ОСОБА_6 організували участь ПП «ТЕХНОЗАХИСТ-СБ» (код ЄДРПОУ 36210512) у процедурах закупівель/спрощених закупівлях у відповідності до Закону України «Про публічні закупівлі». Після укладання договорів із бюджетними установами, роботи виконуються силами та за рахунок ЦСБПО, у той же час документально оформлюються нібито роботи, виконанні ПП «ТЕХНОЗАХИСТ-СБ».

У подальшому незаконно отримані кошти перераховуються на інші підприємства під видом закупівлі товарно-матеріальних цінностей, замість яких отримуються готівкові кошти, які розподіляються між учасниками групи.

За таких обставин вбачається, що службові особи ДПО НП України та УПО в областях вступивши у злочинну змову з посадовими особами ряду приватних підприємств, з метою привласнення обігових коштів Департаменту поліції охорони.

Заступником начальника - начальником відділу з монтажу засобів охоронно-пожежної сигналізації Центру систем безпеки поліції охорони та головою тендерного комітету є ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 .

В обґрунтування заявленого клопотання слідчий вказав, що у володінні ОСОБА_7 , зокрема в належному йому автомобілі марки FORD EXPLORER, 2015 року випуску, д.н.з. НОМЕР_1 можуть знаходитись документи за період з 2018 по теперішній час, щодо, укладення та виконання договорів на поставку товарів охоронного та пожежного призначення для потреб ЦСБПО та УПО в областях, інші речі та документи, що зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення у т.ч. в електронному вигляді, що містяться на комп`ютерній техніці, ноутбуках, накопичувачах флеш-пам`яті, жорстких дисках, переносних носіях інформації, засобах зв`язку (мобільні телефони, планшети тощо), а також у листуванні, блокнотах, щоденниках, особистих записниках, чорнових записах, фото, відеозаписах тощо; інші речі та документи, що зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення тощо, а саме: оригінали документів (накази, положення), які стосуються створення та діяльності тендерного комітету Центру систем безпеки поліції охорони Департаменту поліції охорони Національної поліції України (код ЄДРПОУ 35828684), накази про визначення та зміну складу тендерного комітету, накази про призначення уповноваженої(их) особи (осіб) з проведення процедур закупівель/спрощених закупівель; річний план доходів та видатків ЦСБПО, затверджений рішенням Департаменту поліції охорони НП України, на періоди з 2017 по 2022 роки; договори з Державним підприємством «Прозорро» та приватними авторизованими електронними майданчиками щодо використання електронної системи закупівель для участі у процедурах закупівель/спрощених закупівлях у відповідності до Закону України «Про публічні закупівлі»; оригінали документів щодо організації та проведення процедур закупівель/спрощених закупівель, в яких переможцями та постачальниками обладнання були ТОВ «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» (код ЄДРПОУ 34478590), ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» (код ЄДРПОУ 33100459), ТОВ «КТЦ ОХОРОННІ СИСТЕМИ» (код ЄДРПОУ 38937782); оригінали документів щодо організації та процедур закупівель/спрощених закупівель, в яких ТОВ «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» (код ЄДРПОУ 34478590), ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» (код ЄДРПОУ 33100459), ТОВ «ІЦ ОХОРОННІ СИСТЕМИ» (код ЄДРПОУ 35920006) брали участь як «технічний» учасник.

Вказані речі, документи та кошти, мають суттєве значення для кримінального провадження № 62020000000000930 від 13.11.2020 та знаходяться в автомобілі марки FORD EXPLORER, 2015 року випуску, д.н.з. НОМЕР_1 , який на праві власності належить ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 . Належність транспортного засобу підтверджується реєстраційною карткою транспортного засобу .

Вказані речі, документи та відомості, що у них містяться, можуть бути використані як докази стороною обвинувачення для підтвердження події кримінального правопорушення, з`ясування фактичного перебігу досліджуваних подій, встановлення винних осіб, доведення винуватості осіб, та інших обставин, визначених ст. 91 КПК України.

Одержати зазначені речі та документи у спосіб, інший ніж проведення обшуку неможливо, з огляду на можливість їх приховування, знищення або спотворення особами, у володінні яких вони знаходяться.

Таким чином, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, необхідно провести обшук вказаного автомобіля.

Дослідивши клопотання та додані до нього матеріали, заслухавши думку слідчого, який просив задовольнити клопотання, слідчий суддя вважає клопотання таким, що підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Згідно ч. 3 ст. 234 КПК України у разі необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором або прокурор звертається до слідчого судді з відповідним клопотанням, яке повинно містити відомості про: найменування кримінального провадження та його реєстраційний номер; короткий виклад обставин кримінального правопорушення, у зв`язку з розслідуванням якого подається клопотання; правову кваліфікацію кримінального правопорушення з зазначенням статті (частини статті) закону України про кримінальну відповідальність; підстави для обшуку; житло чи інше володіння особи або частину житла чи іншого володіння особи, де планується проведення обшуку; особу, якій належить житло чи інше володіння, та особу, у фактичному володінні якої воно знаходиться; речі, документи або осіб, яких планується відшукати.

Враховуючи, що слідчим наведено достатньо підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, відшукувані речі мають значення для досудового розслідування та можуть бути доказами під час судового розгляду, а також зважаючи на те, що в клопотанні вказане їх місцезнаходження, слідчий суддя визнає заявлене клопотання найбільш доцільним та ефективним способом відшукання та вилучення речей і документів, які мають значення для досудового розслідування, та вважає необхідним надати дозвіл на проведення обшуку

Відповідно до ч. 1 ст. 235 КПК України ухвала слідчого судді про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи з підстав, зазначених у клопотанні прокурора, слідчого, надає право проникнути до житла чи іншого володіння особи лише один раз.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. ст. 110, 234, 235 КПК України, слідчий суддя,-

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання задовольнити.

Надати слідчим слідчої групи Державного бюро розслідувань, які здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні № 62020000000000930 від 13.11.2020 та прокурорам групи прокурорів Офісу Генерального прокурора дозвіл на проведення обшуку автомобіля марки FORD EXPLORER, 2015 року випуску, д.н.з. НОМЕР_1 , який на праві власності належить ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, а також відшукання та вилучення речей і оригіналів документів за період з 2018 по теперішній час, щодо, укладення та виконання договорів на поставку товарів охоронного та пожежного призначення для потреб ЦСБПО та УПО в областях, інші речі та документи, що зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення у т.ч. в електронному вигляді, що містяться на комп`ютерній техніці, ноутбуках, накопичувачах флеш-пам`яті, жорстких дисках, переносних носіях інформації, засобах зв`язку (мобільні телефони, планшети тощо), а також у листуванні, блокнотах, щоденниках, особистих записниках, чорнових записах, фото, відеозаписах тощо; інші речі та документи, що зберегли на собі сліди вчинення кримінального правопорушення тощо, а саме: оригінали документів (накази, положення), які стосуються створення та діяльності тендерного комітету Центру систем безпеки поліції охорони Департаменту поліції охорони Національної поліції України (код ЄДРПОУ 35828684), накази про визначення та зміну складу тендерного комітету, накази про призначення уповноваженої(их) особи (осіб) з проведення процедур закупівель/спрощених закупівель; річний план доходів та видатків ЦСБПО, затверджений рішенням Департаменту поліції охорони НП України, на періоди з 2017 по 2022 роки; договори з Державним підприємством «Прозорро» та приватними авторизованими електронними майданчиками щодо використання електронної системи закупівель для участі у процедурах закупівель/спрощених закупівлях у відповідності до Закону України «Про публічні закупівлі»; оригінали документів щодо організації та проведення процедур закупівель/спрощених закупівель, в яких переможцями та постачальниками обладнання були ТОВ «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» (код ЄДРПОУ 34478590), ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» (код ЄДРПОУ 33100459), ТОВ «КТЦ ОХОРОННІ СИСТЕМИ»(код ЄДРПОУ 38937782); оригінали документів щодо організації та процедур закупівель/спрощених закупівель, в яких ТОВ «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» (код ЄДРПОУ 34478590), ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» (код ЄДРПОУ 33100459), ТОВ «ІЦ ОХОРОННІ СИСТЕМИ» (код ЄДРПОУ 35920006) брали участь як «технічний» учасник, зокрема: UA-2017-02-10-000677-a. Відкриті торги, закупівля «Прилади звукової та візуальної сигналізації». Постачальник ТОВ «ІНТЕРБЕЗПЕКА ЛТД», UA-2017-12-26-002502-a. Відкриті торги, закупівля «Прилади звукової та візуальної сигналізації». Постачальник ТОВ «ІНТЕРБЕЗПЕКА ЛТД», UA-2018-12-17-001048-b. Відкриті торги, закупівля «Придбання приладів звукової та візуальної сигналізації». Постачальник ТОВ «ГК ОРІОН», UA-2019-12-28-000174-a. Відкриті торги, закупівля «Системи та пристрої нагляду та охорони». Постачальник ТОВ «ГК ОРІОН», UA-2019-12-26-001740-c. Відкриті торги, закупівля «Прилади звукової та візуальної сигналізації». Постачальник ТОВ «ГК ОРІОН», UA-2021-01-14-001295-c. Відкриті торги, закупівля «Прилади звукової та візуальної сигналізації». Постачальник ТОВ «ДЕФОРТ», UA-2021-01-14-000894-b. Відкриті торги, закупівля «Системи та пристрої нагляду та охорони». Постачальник ТОВ «ДЕФОРТ»; супутні документи до вищевказаних процедур закупівель, а саме: рішення тендерного комітету, або уповноваженої особи щодо організації їх проведення, протоколи засідань тендерного комітету або уповноваженої особи з будь-яких питань, зокрема протоколи розкриття пропозицій, протоколи оцінки тендерних пропозицій та їх відхилення, протоколи визначення переможця процедури закупівлі та інші. Вилученню підлягає також журнал реєстрації протоколів засідань тендерного комітету або уповноваженої особи, документи щодо ціноутворення очікуваної вартості предмета закупівлі (аналітичні довідки, запити цінових пропозицій, листи від постачальників тощо), заявки, рапорти працівників ЦСБПО щодо потреби у закупівлі товарно-матеріальних цінностей, тендерна документація, затверджена рішеннями тендерного комітету або уповноваженої особи замовника, і зміни до неї, договори про закупівлю із додатками та змінами (також документи щодо обґрунтування укладення додаткових угод на підвищення цін: листи від постачальників, довідки органів статистики, Торгово-промислової палати рішення Рахункової палати, протоколи та інші рішення щодо обґрунтування підвищення цін), Журнал реєстрації договорів; документи учасників (пакет документів з тендерною пропозицією, листами, довідками, паспортами, сертифікатами та інші), які подаються до тендерного комітету або уповноваженої особи ЦСБПО для прийняття участі у процедурі закупівлі, а саме документи наступних підприємств: ТОВ «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» (код ЄДРПОУ 34478590), ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» (код ЄДРПОУ 33100459), ТОВ «КТЦ ОХОРОННІ СИСТЕМИ» (код ЄДРПОУ 38937782), ТОВ «ГК ОРІОН» (код ЄДРПОУ 23718326), ТОВ «ДЕФОРТ» (код ЄДРПОУ 43839114), ТОВ «ІНТЕРБЕЗПЕКА ЛТД» (код ЄДРПОУ 38353845); звіти про результати проведених процедур, про укладені договори та про виконання договорів про закупівлю; листування тендерного комітету, або уповноваженої особи з учасниками щодо організації та проведення процедур закупівлі, журнали вхідної та вихідної кореспонденції ЦСБПО за вказаний період; документи (накладні, видаткові накладні, товарно-транспортні накладні, довіреності, рахунки-фактури, платіжні доручення), які підтверджують постачання та оплату за товарно-матеріальні цінності згідно укладених договорів з ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» (ЄДРПОУ 33100459), ТОВ «КТЦ ОХОРОННІ СИСТЕМИ» (ЄДРПОУ 38937782), ТОВ «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» (ЄДРПОУ 34478590); листування між замовником та постачальником щодо невиконання умов договорів в частині недопостачання товарно-матеріальних цінностей згідно проведених закупівель та укладених договорів, рішення тендерного комітету або уповноваженої особи, бухгалтерські довідки про відсутність фінансування для виконання умов укладеного договору; заявки ЦСБПО (в паперовому та електронному варіантах) на поставку обладнання згідно укладених договорів за результатами проведених процедур закупівель/спрощених закупівель; складські відомості, книги складського обліку, звіти матеріально відповідальних осіб (акти інвентаризацій) та інші документи щодо обліку постачання та списання обладнання по бухгалтерському обліку; обороти бухгалтерських рахунківДТ-28, 30, 31, 36, 37, 44, 644,63, 64, 68, 70 (71), 79, 90 , 92, 94(94), (в розрізі контрагентів (з кодами ЄДРПОУ) та договорів; обороти бухгалтерських рахунків: 70-74, 79, 90-98 (в розрізі видів прибутку та витрат), з деталізацією по субконто (розгорнуту інформацію, тобто: із вказівкою рахунка його назви, субрахунку, назви контрагента / податку / працівника і тощо, інформація по господарській діяльності в розрізі субконто); обороти бухгалтерських рахунків КТ -28, 63,31 , 4470 (71), 79, 90 (94), 643; мобільні телефони, сім-картки мобільних операторів, комп`ютерна техніка, флеш накопичувачі, жорсткі диски, інші носії цифрової інформації, які перебувають у користуванні начальника ЦСБПО ОСОБА_8 , заступника начальника ЦСБПО ОСОБА_7 та уповноваженої особи з питань публічних закупівель - провідного фахівця відділу з монтажу засобів охоронно-пожежної сигналізації ЦСБПО ОСОБА_9 та інші носії інформації, в яких містяться відомості про зв`язки з посадовими особами, що мають відношення до: ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» (ЄДРПОУ 33100459), ТОВ «КТЦ ОХОРОННІ СИСТЕМИ» (ЄДРПОУ 38937782), ТОВ «ПАРАДОКС-ТЕКНОЛОДЖІ» (ЄДРПОУ 34478590), зокрема ОСОБА_4 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ТОВ «ГК ОРІОН» (код ЄДРПОУ 23718326), ТОВ «ДЕФОРТ» (код ЄДРПОУ 43839114), ТОВ «ІНТЕРБЕЗПЕКА ЛТД» (код ЄДРПОУ 38353845), ТОВ «СИСТЕМНА ІНТЕГРАЦІЯ» (код ЄДРПОУ 41692113), зокрема ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ПП «ТЕХНОЗАХИСТ-СБ» (код ЄДРПОУ 36210512) ОСОБА_6 та фізичною особою підприємцем ОСОБА_22 , ФОП ОСОБА_5 , ТОВ «ПРОМО АКТИВ» (ЄДРПОУ 43188551), флеш накопичувачі з ЕЦП та КЕП підприємств, голови тендерного комітету та/або уповноважених осіб, інші носії електронної інформації, на яких містяться електронні версії документів, пов`язані з вищевказаними особами та підприємствами; кадрові документи: накази про призначення на посаду та посадові інструкції начальника ЦСБ ОСОБА_8 , заступника начальника ЦСБ - начальника відділу з монтажу засобів ОПС ОСОБА_7 , провідного фахівця відділу з монтажу засобів охоронно-пожежної сигналізації ОСОБА_9 ; документи, які містять вільні зразки почерку та підписів наступних службових осіб ЦСБПО: ОСОБА_8 , ОСОБА_7 та ОСОБА_9 ;інші документи, які не ввійшли до зазначено переліку, але безпосередньо пов`язані із здійсненням фінансово - господарських операцій, за період з 01.01.2017 по теперішній час; реєстр виконаних робіт ЦСБПО за період з 01.01.2017 року по теперішній час, де замовниками є підприємства державного сектору економіки (роботи, виконані за державні або бюджетні кошти) із вказівкою ідентифікатора закупівлі, номеру, дати та суми договору, місця виконання робіт; документи щодо участі та перемоги ЦСБПО в наступних закупівлях: ідентифікатор UA-2021-05-26-005946-b, відкриті торги, закупівля «Послуги з влаштування системи оповіщування про пожежу та управління евакуацією людей, передавання тривожних сповіщень в приміщенні «ЗОШ І-ІІІ ст. с. Романів», ідентифікатор UA-2021-04-16-001410-c, допорогова закупівля: «Монтаж системи пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу в приміщеннях Житомирського дошкільного навчального закладу №33 за адресою вул. Льва Толстого,4а», ідентифікатор UA-2021-05-17-002327-c, допорогова закупівля: «Послуги з монтажу системи охоронно-тривожної сигналізації «Коростишівського будинку культури» ДК 021:2015: 45310000-3 Електромонтажні роботи», ідентифікатор UA-2021-06-15-003037-a, допорогова закупівля: «Електромонтажні роботи (Встановлення систем охоронної сигналізації)». Замовник Управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради, ідентифікатор UA-2021-09-17-003199-a, допорогова закупівля «ДК 021:2015: 45310000-3 Електромонтажні роботи (Послуги монтажу та пусконалагоджування системи охоронної сигналізації)», ідентифікатор

UA-2021-09-28-011257-b, відкриті торги, закупівля «Електромонтажні роботи (встановлення системи автоматичної пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей в приміщеннях навчального корпусу (1977 р.з.)», ідентифікатор UA-2021-04-16-002308-b, UA-2021-05-26-006271-b, відкриті торги, закупівля послуг з монтажу, пусконалагоджувальних робіт системи охоронно-тривожної сигналізації на об`єктах замовника - Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району Київської області, ідентифікатор UA-2021-07-08-000395-b, допорогова закупівля: «Облаштування приміщень будівель пожежною сигналізацією. Тернопільська обл., м. Тернопіль, вул. Бродівська, 61: адміністративний будинок». Замовник Філія «Рефрижераторна вагонна компанія» АТ «Українська залізниця; крім того листування ЦСБПО з тендерними комітетами або уповноваженою особою замовника щодо надання цінової (комерційної) пропозиції, проектно-кошторисна документація, дефектні акти, акти оглядів об`єктів, договори, укладені за результатами проведення вищевказаних закупівель, документи, пов`язані з виконанням умов цих договорів; накладні та товарно-транспортні накладні на поставлені товарно-матеріальних цінностей, акти виконаних робіт за формою КБ-2в; списки працівників, які задіяні до виконання робіт та надання послуг; журнали інструктажів з техніки безпеки, пожежної безпеки та електробезпеки, які проводяться з працівниками, що задіяні до виконання монтажних робіт; накази, посвідчення про відрядження, шляхові листи на автомобілі, на яких працівники їздили у відрядження, за 2021 рік, фінансові звіти про використання коштів на відрядження, журнали про проходження медичного огляду водіїв; платіжні документи щодо оплати за виконані роботи; оригінали документів, які стосуються організації та проведення закупівлі (ідентифікатор UA-2020-12-31-000559-b), відкриті торги, закупівля «Послуги з модернізації, обслуговування веб-сайту Центру систем безпеки поліції охорони», переможець ФОП ОСОБА_5 (ідент. код НОМЕР_4 ), а саме: рішення тендерного комітету або уповноваженої особи щодо організації їх проведення, висновки балансової комісії Департаменту поліції охорони, а також інші рішення про надання дозволу на проведення відповідних закупівель та обсяги їх фінансування, протоколи засідань тендерного комітету з будь-яких питань, зокрема протоколи розкриття пропозицій, протоколи оцінки тендерних пропозицій та їх відхилення, протоколи визначення переможця закупівлі та інші, заявки, аналітичні довідки, рапорти працівників ЦСБПО ДПО НПУ щодо потреби у закупівлі рекламних послуг, документи щодо ціноутворення очікуваної вартості предмета закупівлі (аналітичні довідки, запити цінових пропозицій, комерційні пропозиції, розрахунки вартості послуг тощо), тендерна документація, затверджена протоколами тендерного комітету або уповноваженої особи замовника, документи учасників, які подаються до тендерного комітету або уповноваженій особі ЦСБПО (цінові та комерційні пропозиції, листи, довідки тощо), договір про закупівлю послуг із додатками, укладений з ФОП ОСОБА_5 , матеріали виконання даного договору (акти виконаних робіт та наданих послуг), документи, які подаються ЦСБПО до ДПО НП України щодо обґрунтування потреби в подальшому укладенні договорів про надання рекламних послуг, документи, які стосуються проведення закупівель рекламних та маркетингових послуг у ФОП ОСОБА_5 замовниками - управліннями поліції охорони в областях, та укладені за їх наслідками договори; документи, які стосуються взаємовідносин структурних підрозділів ДПО НП України та ТОВ «ПРОМО АКТИВ» (ЄДРПОУ 43188551), зокрема щодо проведення наступних публічних закупівель: ідентифікатор UA-2020-05-26-001807-b, допорогова закупівля «Реклама та маркетингові послуги», замовник УПО в м. Києві (код ЄДРПОУ 40109147), ідентифікатор UA-2020-03-02-000665-c, допорогова закупівля: «Послуги провайдерів», ідентифікатор UA-2021-06-25-002931-a, відкриті торги, закупівля «Рекламні та маркетингові послуги», рішення тендерного комітету або уповноваженої особи, протоколи засідань тендерного комітету, документи щодо ціноутворення очікуваної вартості, тендерна документація, висновки балансової комісії Департаменту поліції охорони, а також інші рішення про надання дозволу на проведення відповідних закупівель та обсяги їх фінансування, документи учасників: тендерна пропозиція, довідки, листи, сертифікати та інші, укладені договори з ТОВ «ПРОМО АКТИВ» щодо надання рекламних та маркетингових послуг з додатками, акти виконаних робіт та наданих послуг, аналітичні звіти про надані послуги, документи щодо закупівлі «Послуги з реклами в Google та ремаркетинг» в ТОВ «ГУГЛ» (код ЄДРПОУ 35252040) - ідентифікатор закупівлі UA-2021-09-20-002793-a, спрощена закупівля, замовник ЦСБПО, рішення тендерного комітету (уповноваженої особи), протоколи засідань тендерного комітету (уповноваженої особи), документи щодо ціноутворення очікуваної вартості, тендерна документація, документи учасників: тендерна пропозиція (комерційна пропозиція), довідки, листи, сертифікати та інші, договір № 936-5319-3378-8068/122-Д/2021/Гсп від 01.09.2021, документи щодо виконання умов цього договору, надання послуг, оплати з надані послуги, документи, що стосуються взаємовідносин з ДПО НП України та УПО в областях з приводу надання рекламних послуг ФОП ОСОБА_23 , ТОВ «ПРОМО АКТИВ», ТОВ «ГУГЛ»; документи, пов`язані із закупівлею приладів пожежної сигналізації згідно укладеного договору з ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» (код ЄДРПОУ 33100459) для потреб обслуговування базових станцій мобільного зв`язку згідно укладеного договору між Департаментом поліції охорони та ТОВ «ВОДАФОН ЕНТЕРПРАЙЗ ЮКРЕЙН» (код ЄДРПОУ 37923501), листування з даного приводу між ЦСБПО, ДПО НП України, ТОВ «ЛТД СМАРТ СІТІ» або ТОВ «ТІРАС -12» (ЄДРПОУ 25499704); документи, пов`язані із здійсненням монтажних робіт та обслуговування базових станцій мобільного зв`язку ТОВ «ВОДАФОН ЕНТЕРПРАЙЗ ЮКРЕЙН» на території України (договори на здійснення монтажних робіт, акти виконаних робіт, акти вводу в експлуатацію, договори на охорону тощо).

Строк дії ухвали встановити до 13.03.2022 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення14.02.2022
Оприлюднено19.04.2023
Номер документу103994798
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку та додані до клопотання матеріали

Судовий реєстр по справі —295/2009/22

Ухвала від 14.02.2022

Кримінальне

Богунський районний суд м. Житомира

Лєдньов Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні