Ухвала
від 08.05.2022 по справі 716/352/22
ЗАСТАВНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №716/352/22

Ухвала

Іменем України

09.05.2022 р. м. Заставна

Суддя Заставнівськогорайонного судуЧернівецької області Сірик І.С., розглянувши клопотання представника відповідача адвоката Адвокатського об`єднання «Галицька правнича група» Боровець Миколи Степановича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Приватного підприємства "Західний Буг" про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Заставнівського районного суду Чернівецької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Приватного підприємства "Західний Буг" про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою.

06.05.2022 року на електронну адресу суду надійшло клопотання представника відповідача адвоката Адвокатського об`єднання «Галицька правнича група» Боровець Миколи Степановича про проведення судового засідання в режимі відео конференції. Розгляд справи просить проводити в режимі відеоконференції, за межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, а саме програмного забезпечення «EasyCon».

Статтею 212 ЦПК України встановлено, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Вивчивши та дослідивши клопотання про проведення судового засідання у режимі відео конференції, та з метою забезпечення оперативності судового розгляду, суд вважає за необхідне дане клопотання представника відповідача задовольнити та провести судове засідання в режимі відеоконференції через програму (EasyСon) поза межами приміщення суду.

На підставі викладеного, та керуючись ст.212 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ :

Клопотання представника відповідача ОСОБА_3 - задовольнити.

Проводити судовий розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Приватного підприємства "Західний Буг" про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою в режимі відеоконференції за участю представника відповідача ОСОБА_3 поза межами приміщення суду.

Відеоконференція буде проведена за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення за посиланням на офіційному веб-порталі судової влади України vkz.court.gov.ua (EasyСon) 11.05.2022 року о 11 год. 00 хв.

Копію ухвали негайно надіслати особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції - для виконання.

В судове засідання викликати всіх учасників судового провадження.

Суддя Сірик І.С.

СудЗаставнівський районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення08.05.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу104224778
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —716/352/22

Ухвала від 10.05.2022

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Сірик І. С.

Ухвала від 08.05.2022

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Сірик І. С.

Ухвала від 27.03.2022

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Сірик І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні