Ухвала
від 13.06.2022 по справі 5010/304/2012-б-13/15
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 5010/304/2012-Б-13/15

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

14.06.2022 м. Івано-Франківськ

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Шкіндер П.А., секретар судового засідання Попович Л. І., розглянувши у відкритому судовому засіданні справу про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Вінницяміськбуд", вул. Пилипа Орлика, 7/1, м. Івано-Франківськ, 76018

учасники провадження не з"явились

в с т а н о в и в

Провадження у справі № 5010/304/2012-Б-13/15 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Вінницяміськбуд", перебуває на стадії ліквідації, повноваження ліквідатора виконує арбітражний керуючий Хлібейчук І. М.

Ліквідатор подав суду клопотання про продовження строку строк ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю "Вінницяміськбуд"" та строку повноважень ліквідатора Хлійбейчука І. на 1 місяць. ( вх.7483/22 від 13.06.2022).

За змістом ст.58 Кодексу України з процедур банкрутства строк ліквідаційної процедури не може перевищувати дванадцяти місяців.

Згідно ст. 65 Кодексу України з процедур банкрутства після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси; відомості про реалізацію об`єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії документів, що підтверджують відчуження активів боржника під час ліквідаційної процедури; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, що підтверджують погашення вимог кредиторів; довідка архівної установи про прийняття документів, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню.

Обов`язком ліквідатора є здійснення всієї повноти дій, спрямованих на виявлення та повернення активів боржника. Законодавством передбачено певну сукупність дій, яку необхідно ліквідатору вчинити в ході ліквідаційної процедури, та перелік додатків до звіту ліквідатора, які подаються суду разом із зазначеним звітом та є предметом дослідження в судовому засіданні за підсумками ліквідаційної процедури; подання звіту та ліквідаційного балансу здійснюється ліквідатором за наслідком всіх проведених ним дій в ході ліквідаційної процедури.

Ліквідатором було направлено акти приймання-передачі ОСББ, однак станом на сьогоднішній день акти не підписані, ОСББ повідомило ліквідатора, що опрацьовують механізм передачі земельних ділянок, узгоджуючи відповідні дії з органами місцевого самоврядування та іншими реєстраційними органами.

ОСББ «Київська 38А» листом від 08.06.2022 року повідомила, що на лист про підписання акту про безоплатно передачу з балансу ТОВ «Вінницяміськбуд» на баланс ОСББ «Київська 38А» земельних ділянок згідно Державних актів на право власності на земельну ділянку по вул. Київська, 38 на яких розташований багатоквартирний житловий будинок, який переданий згідно акту приймання-передачі житлового фонду або його частити від 15 грудня 2009 року з балансу ТОВ «Вінницяміськбуд» на баланс ОСББ «Київська 3 8А» повідомляю, що на даний час вивчається питання щодо можливості подальшої реєстрації вищевказаних земельних ділянок за ОСББ після підписання акту. У зв`язку із введенням в Україні воєнного стану тимчасово призупинено роботу Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, тому прошу відтермінувати вирішення питання, щодо підписання акту приймання-передачі на один місяць.

Враховуючи, що необхідні заходи, які є обов`язковими для здійснення в ліквідаційній процедурі банкрута ліквідатором в межах строку ліквідаційної процедури в повному обсязі не виконані, а суду не представлений ліквідаційний звіт та баланс банкрута, суд приходить до висновку про необхідність продовження строку ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю "Вінницяміськбуд" та повноважень ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Хлійбейчука І.М.

Керуючись ст.ст. 58-67 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 234 Господарського процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

1.Продовжити строк ліквідаційної процедури Товариства з обмеженою відповідальністю "Вінницяміськбуд" та строк повноважень ліквідатора Хлібейчука І.М. до 26.07..2022

1.1. Розгляд справи призначити на 26.07.2022 об 10:20год., засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Івано-Франківської області за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 32 , в залі судових засідань № 6 (2-й поверх),

2. Ліквідатору боржника виконати вимоги ст. ст. 61-65 Кодексу України з процедур банкрутства та надати суду остаточний звіт і ліквідаційний баланс банкрута разом із підтверджуючими документами.

3. Запропонувати учасникам у справі про банкрутство:

- подавати всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, клопотання, відзиви, пояснення тощо) до господарського суду через електронну пошту, відкриту на сайті "mail.gov.ua" або через особистий кабінет, відкритий у системі "Електронний суд". Суд звертає увагу, що відкриття електронної пошти на сайті "mail.gov.ua" чи відкриття особистого кабінету в системі "Електронний суд" дозволяють учасникам у справі оперативно отримувати усі процесуальні документи, постановлені судом;

- подати до господарського суду письмові міркування щодо можливості розгляду справи за відсутності уповноважених представників за наявними у справі матеріалами.

Суддя Шкіндер П.А.

Примірник ухвали направити:

- ГУ ДПС у Івано-Франківській області if.dps@ukr.net

- ГУ ДПС у Вінницькій області Електронна пошта:

- idd@tax.gov.ua ;

- vin.official@tax.gov.ua

- ліквідатору банкрута Хлібейчуку І.М. (АДРЕСА_1 )

- Головне управління ПФУ в Івано-Франківській області gu@pfu.gov.ua

- ПАТ «Всеукраїнський депозитарій цінних паперів» (04107, м.Київ, вул.Тропініна, 7-Г)

- ОСОБА_1 (АДРЕСА_2, )

- ПАТ «Кредитпромбанк" (01014, м.Київ, б-р Дружби народів,38,

Дата ухвалення рішення13.06.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу104746573
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Вінницяміськбуд", вул. Пилипа Орлика, 7/1, м. Івано-Франківськ, 76018 учасники провадження не з"явились

Судовий реєстр по справі —5010/304/2012-б-13/15

Ухвала від 04.10.2022

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 21.09.2022

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 01.08.2022

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 25.07.2022

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 13.06.2022

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 12.04.2022

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 28.02.2022

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 08.02.2022

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 07.12.2021

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

Ухвала від 05.10.2021

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Шкіндер П. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні