Ухвала
від 20.06.2022 по справі 192/447/22
СОЛОНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 192/447/22

Провадження № 2/192/345/22

У Х В А Л А

21 червня 2022 року Солонянський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого - судді Щербини Н.О.,

за участю секретаря судового засідання Короти Л.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в смт Солоне Солонянського району Дніпропетровської області в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про розірвання шлюбу,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про розірвання шлюбу.

У судове засідання 21 червня 2022 року позивачка, її представник та відповідач не з`явилися. Згідно поданого клопотання, представник позивача адвокат Догонова Т. В. просила розглянути справу за її відсутності та відсутності позивачки.

У зв`язку з неявкою у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, у відповідності з ч. 2 ст. 247 ЦПК України розгляд справи здійснювався без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Згідно з п. 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з тих підстав, якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення.

Враховуючи ту обставину, що неявка позивачки та її представника перешкоджає розгляду справи по суті, а для визначення обставин, які підлягають встановленню під час розгляду справи про розірвання шлюбу, в тому числі щодо надання доказів про існування або відсутність обставин, передбачених ст. 110 Сімейного кодексу України, необхідно вислухати думку позивачки та її представника, тому суд вважає, що слід визнати їх явку в судове засідання обов`язковою.

Крім того, для з`ясування обставин припинення спільного проживання сторін та небажання відповідача розірвати шлюб шляхом подання заяви до органів РАГС, суд вважає за необхідне визнати обов`язковою також і явку відповідача в судове засідання, у зв`язку з чим розгляд справи слід відкласти.

На підставі викладеного, керуючись п. 5 ч. 2 ст. 223 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Визнати явку ОСОБА_1 , ОСОБА_2 та представника позивачки в судове засідання до Солонянського районного суду Дніпропетровської області - обов`язковою.

Відкласти проведення судового засідання по справі до 11 липня 2022 року до 09 години 30 хвилин.

Роз`яснити, що у випадку невиконання процесуальних обов`язків, зокрема ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу, зловживання процесуальними правами, вчинення дій або допущення бездіяльності з метою перешкоджання судочинству, суд може постановити ухвалу про стягнення в дохід державного бюджету з відповідної особи штрафу у сумі від 0,3 до трьох розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий: суддя Н. О. Щербина

Дата ухвалення рішення20.06.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу104846592
СудочинствоЦивільне
Сутьрозірвання шлюбу

Судовий реєстр по справі —192/447/22

Рішення від 10.07.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Щербина Н. О.

Рішення від 10.07.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Щербина Н. О.

Ухвала від 20.06.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Щербина Н. О.

Ухвала від 18.05.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Щербина Н. О.

Ухвала від 11.05.2022

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Щербина Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні