Ухвала
від 20.06.2022 по справі 519/51/22
ЮЖНИЙ МІСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 519/51/22

2/519/207/22

У Х В А Л А

про прийняття справи до свого провадження

21.06.2022 м. Южне

Суддя Южного міського суду Одеської області Лемець С.П., ознайомившись із матеріалами позовної заяви представника ОСОБА_1 - адвоката Родіонова Артема Володимировича до Державного підприємства «Морський торговельний порт «Южний» про визнання незаконним та скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності, відшкодування моральної шкоди, за участю трьої особи - профспілки робітників Морського транспорту Державного підприємства «Морський торговельний порт «Южний»

Встановив:

В провадженні судді Южного міського суду Одеської області Горяінової К.А. перебувала цивільна справа № 519/51/22 за позовом представника ОСОБА_1 - адвоката Родіонова Артема Володимировича до Державного підприємства «Морський торговельний порт «Южний» про визнання незаконним та скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності, відшкодування моральної шкоди, за участю трьої особи - профспілки робітників Морського транспорту Державного підприємства «Морський торговельний порт «Южний».

Ухвалою суду від 14.02.2022 відкрито провадження у даній справі у порядку спрощеного провадження без повідомленням сторін.

20.06.2022 справу передано для повторного розподілу між суддями Южного міського суду Одеської області в порядку, передбаченому ЦПК України.

На підставі розпорядження керівника апарату суду № 35/22 від 20.06.2022, вказану справу за повторним автоматизованим розподілом справ 21.06.2022 передано судді Лемцю С.П.

Враховуючи положення ст. ст. 19, 33, 274 ЦПК України, предмет спору та характер спірних правовідносин, приходжу до висновку, що вказана справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Відповідно до ст. 196 ЦПК України для виконання завдання підготовчого провадження в кожній судовій справі, яка розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

На підставі викладеного, вважаю за необхідне прийняти справу до свого провадження та призначити по ній підготовче засідання.

Керуючись ст.ст. 19, 33, 196, 260, 261, 274 ЦПК України

Постановив:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовом представника ОСОБА_1 - адвоката Родіонова Артема Володимировича до Державного підприємства «Морський торговельний порт «Южний» про визнання незаконним та скасування наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності, відшкодування моральної шкоди, за участю трьої особи - профспілки робітників Морського транспорту Державного підприємства «Морський торговельний порт «Южний».

Розгляд справи здійснити за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 11 липня 2022 року об 11.00 годині в приміщенні Южного міського суду Одеської області ( 65481, Одеська область, м. Южне, пр-т Гр. Десанту 26а).

У підготовче засідання викликати учасників справи, яким надіслати копію даної ухвали.

Звернути увагу учасників процесу, що з 05 жовтня 2021 року почали офіційно функціонувати три підсистеми (модулі) ЄСІТС - «Електронний кабінет», «Електронний суд», підсистема відеоконференцзв`язку. З початком функціонування підсистем (модулів) ЄСІТС відповідно до п. 6 ст. 14 ЦПК України адвокати, нотаріуси, приватні виконавці, арбітражні керуючі, судові експерти, державні органи, органи місцевого самоврядування та суб`єкти господарювання державного та комунального секторів економіки реєструють офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі в обов`язковому порядку. Інші особи реєструють офіційні електронні адреси в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі в добровільному порядку. Підсистема «Електронний суд» забезпечує можливість користувачам створювати та надсилати в електронному вигляді процесуальні чи інші документи до суду, а також отримувати інформацію про стан і результати розгляду таких документів чи інші документи. З інструкціями та рекомендаціями з приводу реєстрації в ЄСІТС можна ознайомитися за веб-посиланням - https://wiki.court.gov.ua.

Повідомити учасників справи, що в умовах обмежувальних заходів на час воєнного стану, всі документи (заяви, відзив, відповідь на відзив, клопотання, копії витребуваних документів, тощо) можливо подавати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@yg.od.court.gov.ua з використанням власного електронного цифрового підпису; через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua/login); поштою (65481, м. Южне, проспект Григорівського десанту, 26-А), телефон НОМЕР_1.

Суддя Южного міського суду Сергій ЛЕМЕЦЬ

Дата ухвалення рішення20.06.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104850623
СудочинствоЦивільне
Сутьпритягнення до дисциплінарної відповідальності, відшкодування моральної шкоди,

Судовий реєстр по справі —519/51/22

Рішення від 13.09.2022

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Лемець С. П.

Ухвала від 20.06.2022

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Лемець С. П.

Ухвала від 14.02.2022

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Горяінова К. А.

Ухвала від 18.01.2022

Цивільне

Южний міський суд Одеської області

Горяінова К. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні