Ухвала
від 21.06.2022 по справі 930/2561/21
НЕМИРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 930/2561/21

Провадження №2/930/131/22

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до розгляду

22.06.2022 року м.Немирів

Немирівський районий суд Вінницької області в складі:

головуючої суддіВойницької Т.Є.

за участі секретаря судового засідання Вакар Г.І.

представника позивача - адвоката Примакової В.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні у залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товаристваз обмеженоювідповідальністю "Фінансовакомпанія "АверсКапітал", третя особа без самостійних вимог на стороні позивача: ОСОБА_2 ,третя особана сторонівідповідача:немирівський районнийвідділ Державноївиконавчої службиЦентрально-Західногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиціїм.Хмельницький,про припиненняправовідносин закредитним договоромта зобов`язаннявчинити дії ,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Немирівського районного суду Вінницької області перебуває вище вказана цивільна справа.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача - адвокат Примакова В.В. позовні вимоги підтримавла та просила задовільнити їх в повному обсязі, не заперечувала щодо призначення справи до судового розгляду.

Відповідач ТОВ "Фінансова компанія "Аверс Капітал" в підготовче судове засідання не з`явився, хоча належним чином був повідомлений про дату та місце розгляду справи, про причини неявки суду не повідомив, заяв та клопотань від нього не надходило.

Третя особа без самостійних вимог на стороні позивача ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явився, подав до суду заяву про проведення підготовчого судового засідання без його участі.

Представник третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідача Немирівський районний відділ Державної виконавчої служби Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції м.Хмельницький в підготовче судове засідання не з`явився, надав до суду заяву про розгляд справи без їх участі.

При підготовці справи до розгляду по суті судом згідно ст.197 ЦПК Українибули проведені усі необхідні підготовчі дії, що є достатніми для закінчення підготовчого провадження та початку розгляду справи по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що підготовче провадження слід закрити та призначити справу до розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 196-200 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до Товаристваз обмеженоювідповідальністю "Фінансовакомпанія "АверсКапітал",третя особабез самостійнихвимог настороні позивача: ОСОБА_2 ,третя особана сторонівідповідача:немирівський районнийвідділ Державноївиконавчої службиЦентрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції м.Хмельницький, про припиненняправовідносин закредитним договоромта зобов`язаннявчинити дії.

Справу призначити до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на14.07.2022року на10год.00хв. у приміщенні Немирівського районного суду Вінницької області за адресою: Вінницька область м. Немирів, вул. Шевченка, 27.

Про дату, час і місце проведення судового засідання повідомити учасників судового розгляду.

У судове засідання викликати учасників справи.

Інформація щодо розгляду справи може бути отримана учасниками судового процесу на інформаційному веб порталі https://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.Є.Войницька

Дата ухвалення рішення21.06.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104871839
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них споживчого кредиту

Судовий реєстр по справі —930/2561/21

Ухвала від 05.01.2023

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Войницька Т. Є.

Ухвала від 21.06.2022

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Войницька Т. Є.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Войницька Т. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні