Ухвала
від 21.06.2022 по справі 369/6085/19
КИЄВО-СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/6085/19

Провадження №2/369/1630/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22.06.2022 року м. Київ

Києво-Святошинський районний суд Київської області в складі:

головуючої судді Дубас Т.В.,

за участю секретаря судового засідання Житар А.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Києві питання про заміну третьої особи Органу опіки та піклування Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області на правонаступника по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Орган опіки та піклування Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області про виділ в натурі частки із майна,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Києво-Святошинського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа: Орган опіки та піклування Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області про виділ в натурі частки із майна.

Постановою Верховної Ради України від 17 липня 2020 року № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів» ліквідовано Києво-Святошинський район Київської області та утворено Бучанський район (з адміністративним центром у місті Буча) у складі територій Білогородської сільської, Бородянської селищної, Борщагівської сільської, Бучанської міської, Вишневої міської, Гостомельської селищної, Дмитрівської сільської, Ірпінської міської, Коцюбинської селищної, Макарівської селищної, Немішаївської селищної, Пісківської селищної територіальних громад, затверджених Кабінетом Міністрів України.

Відповідно до Розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 р. № 715-р територія Михайлівсько-Рубежівської сільської ради Київської області ввійшла до складу Ірпінської територіальної громади.

В судове засідання 22.06.2022 учасники справи не з`явилися. Про час, дату та місце розгляду справи повідомлені належним чином. Причини неявки суду невідомі.

У зв`язку з неявкою сторін в силу ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Суд, дослідивши матеріали справи приходить до висновку про заміну третьої особи Органу опіки та піклування Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області на правонаступника, виходячи з наступного.

Згідно ст. 55 ЦПК України, у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

Суд вважає за необхідне застосувати процесуальне правонаступництво, відповідно до вимог ст.55 ЦПК України, які допускають залучення до участі у справі правонаступника на будь-якій стадії процесу.

Дослідивши матеріали справи, враховуючи наведені вище обставини, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі правонаступника третьої особи Органу опіки та піклування Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області Ірпінську територіальну громаду Бучанського району Київської області.

Керуючись ст.ст.55,260,353ЦПКУкраїни суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Замінити третю особу Орган опіки та піклування Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області, виключивши її з числа осіб, що беруть участь у справі, на правонаступника - Ірпінську територіальнугромаду Бучанськогорайону Київськоїобласті (місцезнаходження: Київська область, м. Ірпінь, вул. Шевченка, буд. 2-а, код ЄДРПОУ: 33800777).

Копію ухвали надіслати належній третій особі- Ірпінську територіальнугромаду Бучанськогорайону Київськоїобласті - для відома.

Ухвала в частині заміни сторони у справі може бути оскаржена до Київського апеляційного суду через Києво-Святошинський районний суд Київської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом 15 днів з дня складання ухвали.

Суддя: Дубас Т.В.

Дата ухвалення рішення21.06.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104877119
СудочинствоЦивільне
Сутьвиділ в натурі частки із майна

Судовий реєстр по справі —369/6085/19

Ухвала від 25.09.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 26.05.2023

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 26.12.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 21.06.2022

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 17.08.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Дубас Т. В.

Ухвала від 08.10.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 10.07.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

Ухвала від 07.06.2019

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Медведський М. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні