Ухвала
від 15.07.2022 по справі 214/3222/22
САКСАГАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 214/3222/22

2-о/214/126/22

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

15 липня 2022 року суддя Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Попов В.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 про заміну опікуна та призначення опікуна, заінтересовані особи виконавчий комітет Олешківської міської ради Херсонського району Херсонської області, Комунальне некомерційне підприємство «Фтизіопульмонологічний медичний центр» Херсонської обласної ради, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулась до суду з заявою в порядку окремого провадження про заміну опікуна та призначення опікуна.

Пунктом 19 розпорядження Верховного суду №1/0/9-22 від 06.03.2022 року «Про зміну територіальної підсудності судових справ в умовах воєнного стану», відповідно до частини сьомої статті 147Закону України«Про судоустрійі статуссуддів», враховуючи неможливість судами здійснювати правосуддя під час воєнного стану, змінено територіальну підсудність судових справ Херсонського міського суду Херсонської області, Цюрупинського районного суду Херсонської області, Чаплинського районного суду Херсонської області наСаксаганський районний суд м. Кривого Рогу.

Відповідно до ч. 3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, підстави для залишення її без руху, повернення чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Між тим, як убачається зі змісту заяви, заявник та заінтересовані особи у справі знаходяться на території м. Олешки Херсонського району Херсонської області та м. Херсон Херсонської області, які входять до затвердженого наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України до переліку територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), у зв`язку з чим виклик учасників у судове засідання слід здійснити в порядку ч. 11 ст. 128 ЦПК України шляхом публікації оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України з розміщенням оголошення не пізніше ніж за 10 днів до дати судового засідання.

Керуючись ст.ст. 175, 177, 187, 293-294, 300 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про заміну опікуна та призначення опікуна, заінтересовані особи виконавчий комітет Олешківської міської ради Херсонського району Херсонської області, Комунальне некомерційне підприємство «Фтизіопульмонологічний медичний центр» Херсонської обласної ради.

Призначити судове засідання у справі на 11.10.2022 року, на 09 годин 30 хв., у приміщенні Саксаганського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Демиденка, 6а, зал судового засідання №7.

Викликати заявника та представників заінтересованих осіб у судове засідання в порядку ч. 11 ст. 128 ЦПК України через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України.

Надіслати:

заявнику копію цієї ухвали;

заінтересованим особам копію цієї ухвали разом з копією заяви та копіями доданих до неї документів.

Учасники справиможуть отриматиінформацію щододаної справив мережіІнтернет завеб-адресоюсторінки наофіційному веб-порталісудової владиза посиланням http://court.gov.ua/fair/sud0435/ заномером справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Попов.

СудСаксаганський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення15.07.2022
Оприлюднено21.07.2022
Номер документу105322617
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи

Судовий реєстр по справі —214/3222/22

Рішення від 02.03.2023

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Попов В. В.

Ухвала від 15.07.2022

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Попов В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні