Ухвала
від 19.07.2022 по справі 920/1279/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про закриття провадження

19.07.2022 Справа № 920/1279/20м.Суми

Господарський суд Сумської області у складі судді Соп`яненко О.Ю., за участі секретаря судового засідання П`янтківського А.П., розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи № 920/1279/20,

за заявою кредитора: Головного управління ДПС у Сумській області (40009, м. Суми, вул. Іллінська, 13, код ЄДРПОУ 43995469)

до боржника: Товариства з обмеженою відповідальністю Рембудгруп (40000, м.Суми, вул.Леваневського,16, код ЄДРПОУ 42378959)

про визнання банкрутом,

Учасники процесу в засідання суду не прибули

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду Сумської області від 11.02.2021 відкрито провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю Рембудгруп, введено процедуру розпорядження майном строком 170 календарних днів, призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого Солдаткіну Олену Євгенівну.

Постановою від 20.05.2021 у справі № 920/1279/20 юридичну особу - Товариство з обмеженою відповідальністю Рембудгруп (40000, м. Суми, вул. Леваневського, 16, код ЄДРПОУ 42378959) визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру строком на дванадцять місяців; призначено ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Солдаткіну Олену Євгенівну (вул. Петропавлівська, 86, офіс 79, м. Суми, 40000; свідоцтво № 1828 від 24.07.2017).

20.05.2021 опубліковано офіційне повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури стосовно боржника ТОВ Рембудгруп.

29.06.2022 від арбітражного керуючого Солдаткіна І.В. до суду надійшли клопотання про стягнення основної грошової винагороди та поштових витрат № 02-01/211 від 14.06.2022 (вх. № 1176) та звіт ліквідатора № 02-01/210 від 14.06.2022 (вх. № 1177) у справі № 920/1279/20 про банкрутство ТОВ Рембудгруп.

Згідно ухвали суду від 22.06.2022, клопотання та звіт ліквідатора призначені до розгляду в судовому засіданні на 14.07.2022 з урахуванням ухвали суду від 08.07.2022.

В судовому засіданні 14.07.2022 судом оголошено перерву до 19.07.2022.

Арбітражним керуючим Солдаткіною О.Є. подано до суду клопотання про затвердження звіту про нарахування та виплату грошової винагороди за підсумками процедури ліквідації № 02-01/213 від 14.07.2022 (вх. № 1515). Згідно ухвали суду від 18.07.2022, клопотання ліквідатора призначено до розгляду в судовому засіданні на 19.07.2022.

Заперечень щодо звіту ліквідатора до суду не надходило.

Учасники процесу в засідання суду не прибули, про розгляд справи повідомлені.

З огляду на відсутність перешкод для розгляду справи, достатність матеріалів справи для розгляду та прийняття відповідного рішення, суд вважає за можливе розглянути клопотання ліквідатора в даному судовому засіданні.

Розглянувши матеріали справи, дослідивши наявні в справі докази, суд встановив наступне:

Ліквідатор надав суду клопотання про затвердження звіту про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедури ліквідації у справі про банкрутство ТОВ Рембудгруп.

Статтею 12 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено право арбітражного керуючого користуватися усіма правами розпорядника майна, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією, ліквідатора відповідно до законодавства, у тому числі право отримувати винагороду в розмірі та порядку, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до вимог ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства арбітражний керуючий виконує повноваження за грошову винагороду.

Розмір основної грошової винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна або ліквідатора визначається в розмірі середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останніх 12 місяців його роботи до відкриття провадження у справі, але не менше трьох розмірів мінімальної заробітної плати за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень.

Право вимоги основної грошової винагороди виникає в арбітражного керуючого в останній день кожного календарного місяця виконання ним повноважень.

Сплата основної винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна, ліквідатора, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією здійснюється за рахунок коштів, авансованих заявником (кредитором або боржником) на депозитний рахунок господарського суду, який розглядає справу, до моменту подання заяви про відновлення відкриття провадження у справі.

У разі якщо процедура триває після закінчення авансованих заявником коштів, основна винагорода арбітражного керуючого сплачується за рахунок коштів, одержаних боржником - юридичною особою у результаті господарської діяльності, або коштів, одержаних від продажу майна боржника, яке не перебуває в заставі.

Арбітражний керуючий не менше одного разу на два місяці звітує про нарахування та виплату грошової винагороди арбітражного керуючого, здійснення та відшкодування його витрат на засіданнях зборів кредиторів (у процедурі банкрутства фізичної особи) чи комітету кредиторів (у процедурі банкрутства юридичної особи), а в частині витрат, що стосуються заставного майна, - перед забезпеченим кредитором.

Звіт арбітражного керуючого про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат має бути схвалений зборами кредиторів (у процедурі банкрутства фізичної особи) чи комітетом кредиторів (у процедурі банкрутства юридичної особи), а в частині витрат, що стосуються заставного майна, - забезпеченим кредитором.

Судом встановлено, що арбітражним керуючим Солдаткіною О.Є. нараховано грошову винагороду за виконання повноважень ліквідатора у справі № 920/1279/20 про банкрутство ТОВ Рембудгруп за період з 20.05.2021 по 18.02.2022 із розрахунку трьох мінімальних заробітних плат (6000,00 грн) за кожен місяць виконання повноважень ліквідатора у загальній сумі 166503,45 грн. Розмір поштових витрат становить 375,00 грн, що підтверджується наданими документами.

Виходячи з приписів ч. 6 статті 30 КУзПБ, звіт арбітражного керуючого про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат має бути схвалений комітетом кредиторів (у процедурі банкрутства юридичної особи).

Звіт про нарахування та виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат за підсумками процедур розпорядження майном, санації, ліквідації, реструктуризації заборгованості, погашення боргів подається арбітражним керуючим до господарського суду за п`ять днів до закінчення відповідної процедури, розглядається судом та затверджується ухвалою, що може бути оскаржена у встановленому порядку.

Рішенням комітету кредиторів, оформленим протоколом від 18.02.2022, схвалено звіт ліквідатора про нараховану грошову винагороду у розмірі 166503,45 грн та понесені поштові витрати у сумі 375,00 грн у справі про банкрутство ТОВ Рембудгруп.

З огляду на схвалення комітетом кредиторів звіту ліквідатора, обґрунтований розрахунок вартості послуг арбітражного керуючого, суд вважає за доцільне затвердити звіт ліквідатора про нарахування і виплату грошової винагороди, здійснення та відшкодування витрат у справі про банкрутство ТОВ Рембудгруп.

Відповідно до клопотання арбітражного керуючого Солдаткіної О.Є. про стягнення грошової винагороди та витрат арбітражного керуючого з кредиторів № 02-01/211 від 14.06.2022 (вх. № 1176), ліквідатор зазначає, що здійснити оплату винагороди арбітражному керуючому за рахунок підприємства-банкрута неможливо.

Відповідно до приписів ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства арбітражний керуючий виконує повноваження за грошову винагороду. Грошова винагорода арбітражного керуючого складається з основної та додаткової грошових винагород.

Згідно з п. 4 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства витрати арбітражного керуючого, пов`язані з виконанням ним повноважень у справі, відшкодовуються в порядку, передбаченому цим Кодексом, крім витрат на страхування його професійної відповідальності за заподіяння шкоди, а також витрат, пов`язаних з виконанням таких повноважень у частині, в якій зазначені витрати перевищують регульовані державою ціни (тарифи) на відповідні товари, роботи, послуги чи ринкові ціни на день здійснення відповідних витрат або замовлення (придбання) товарів, робіт, послуг.

Згідно зі ст. 30 Кодексу України з процедури банкрутства сплата основної винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна, ліквідатора, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією здійснюється за рахунок коштів, авансованих заявником (кредитором або боржником) на депозитний рахунок господарського суду, який розглядає справу, до моменту подання заяви про відновлення відкриття провадження у справі.

У разі якщо процедура триває після закінчення авансованих заявником коштів, основна винагорода арбітражного керуючого сплачується за рахунок коштів, одержаних боржником - юридичною особою у результаті господарської діяльності, або коштів, одержаних від продажу майна боржника, яке не перебуває в заставі.

Кредитори можуть створювати фонд для авансування грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого. Формування фонду та порядок використання його коштів визначаються рішенням комітету кредиторів та затверджуються ухвалою господарського суду.

Докази створення комітетом кредиторів фонду для авансування грошової винагороди та відшкодування витрат арбітражного керуючого відповідно до абз. 1 ч. 5 ст. 30 КУзПБ матеріали справи не містять.

Господарський суд має право зменшити розмір оплати послуг арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), у разі якщо середньомісячна заробітна плата керівника боржника є надмірно високою порівняно з мінімальним розміром заробітної плати.

Як вбачається із системного аналізу вказаних норм Кодексу, у випадку, коли оплату грошової винагороди арбітражного керуючого та відшкодування його витрат неможливо здійснити за рахунок майна боржника (оскільки воно відсутнє) та його виробничої діяльності (оскільки така діяльність не провадиться), така оплата має відбуватись за рахунок коштів кредиторів. У випадку, якщо кредитори не створюють фонду оплати послуг та відшкодування витрат арбітражного керуючого самостійно, з них мають бути стягнуті відповідні кошти пропорційно їх визнаним грошовим вимогам.

Згідно з частинами 1, 4, 7 ст. 43 Конституції України кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. Кожен має право на належні, безпечні і здорові умови праці, на заробітну плату, не нижчу від визначеної законом. Право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом.

Верховний Суд у постанові від 30.01.2019 року у справі № 910/32824/15 відзначив, що ініціюючи провадження у справі про банкрутство кредитори, як споживачі послуг арбітражного керуючого, котрі очікують на результат його діяльності, мають усвідомлювати, що надавши на свій ризик згоду на участь у справі про банкрутство, однак не знайшовши майна, як джерела своїх доходів і покриття видатків, арбітражний керуючий правомірно очікує покриття забезпечення процедури, яке у такому випадку лягає тягарем на кредиторів (кредитора) неплатоспроможного боржника.

Суд вважає необхідним зауважити, що, у випадку, коли оплата послуг арбітражного керуючого здійснюється не за рахунок коштів, одержаних від продажу майна боржника, чи коштів, одержаних у результаті виробничої діяльності боржника, то така оплата повинна здійснюватись за рахунок коштів кредиторів, виходячи із принципу пропорційності їх грошовим вимогам. Суд враховує при прийнятті судового рішення висновки щодо застосування норм права, викладені у постанові Верховного Суду від 01.08.2018 у справі №912/1783/16.

Крім того, порядок розподілу витрат на оплату послуг та відшкодування витрат ліквідатора законодавчо не поставлено в залежність від майнового стану кожного кредитора у справі про банкрутство, правового статусу кредитора (особа, заснована на приватній чи державній формі власності, державний орган, громадська організація тощо), від джерел фінансування того чи іншого кредитора, а також від майнових результатів арбітражного керуючого у справі про банкрутство.

Невиявлення ліквідатором боржника в процедурі ліквідації майна боржника інших його активів чи грошових коштів, жодним чином не має впливати на оплату його послуг та відшкодування витрат.

Отже, у зв`язку з відсутністю у банкрута майнових активів, достатніх для відшкодування основної грошової винагороди та витрат ліквідатора, суд вважає правомірним покладення оплати грошової винагороди арбітражного керуючого за період виконання повноважень ліквідатора у справі на кредитора.

З огляду на встановлене, перевіривши розрахунок основної грошової винагороди та витрат ліквідатора, беручи до уваги обставини відсутності коштів від реалізації майна боржника та від його господарської діяльності на проведення ліквідаційної процедури, відсутність рішення комітету кредиторів про утворення фонду для оплати грошової винагороди ліквідатору, враховуючи те, що законодавцем виключається можливість безоплатного надання послуг арбітражного керуючого у справі про банкрутство, суд вважає можливим стягнути 166 878,45 грн. грошової винагороди та витрат ліквідатора на користь арбітражного керуючого Солдаткіної Олени Євгенівни з кредитора.

Розглянувши наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс, документи що свідчать про виконання ліквідаційної процедури, суд встановив.

Постановою суду від 20.05.2021 ТОВ Рембудгруп було визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру строком на дванадцять місяців, ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Солдаткіну О.Є.

Повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури було оприлюднено 20.05.2021 року на офіційному веб-сайті судової влади України.

Враховуючи те, що повідомлення про визнання Товариства з обмеженою відповідальністю Рембудгруп опубліковано в офіційному органі у відкритому доступі, вважається, що всі можливі кредитори були повідомлені належним чином.

Відповідно до ухвали суду від 11.02.2021 у справі № 920/1279/20 визнані вимоги Головного управління ДПС у Сумській області (40009, м.Суми, вул. Іллінська, 13; код ЄДРПОУ 43995469) у розмірі 1686721,53 грн, з яких: 1263146,00 грн основного боргу включено до третьої черги реєстру вимог кредиторів, 402555,53 грн штрафних санкцій включено до шостої черги реєстру вимог кредиторів, 21020,00 грн. судового збору включено до першої черги реєстру вимог кредиторів. Інших заяв з кредиторськими вимогами до суду не надходило.

Статтею 61 Кодексу України з процедур банкрутства передбачено, що ліквідатор з дня свого призначення здійснює такі повноваження: приймає до свого відання майно боржника, забезпечує його збереження; виконує функції з управління та розпорядження майном банкрута; проводить інвентаризацію та визначає початкову вартість майна банкрута; аналізує фінансовий стан банкрута; виконує повноваження керівника (органів управління) банкрута; формує ліквідаційну масу; заявляє до третіх осіб вимоги щодо повернення банкруту сум дебіторської заборгованості; вживає заходів, спрямованих на пошук, виявлення та повернення майна банкрута, що знаходиться у третіх осіб; передає в установленому порядку на зберігання документи банкрута, які відповідно до нормативно-правових документів підлягають обов`язковому зберіганню; продає майно банкрута для задоволення вимог, внесених до реєстру вимог кредиторів, у порядку, передбаченому цим Кодексом; веде реєстр вимог кредиторів; здійснює інші повноваження, передбачені цим Кодексом.

Згідно зі статтею 62 КУзПБ усі види майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або господарського відання, включаються до складу ліквідаційної маси. Майно, визначене родовими ознаками, що належить банкруту на праві володіння або користування, включається до складу ліквідаційної маси.

За приписами статті 63 КУзПБ після проведення інвентаризації та отримання згоди на продаж майна ліквідатор здійснює продаж майна банкрута на аукціоні.

Отже, ліквідатор в ліквідаційній процедурі вживає заходів щодо виявлення майна (активів) банкрута та формування ліквідаційної маси, організовує продаж майна та вчиняє інші дії відповідно до цього Кодексу.

Відповідно до ст. 65 Кодексу України з процедур банкрутства, після завершення всіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: відомості за результатами інвентаризації майна боржника та перелік ліквідаційної маси; відомості про реалізацію об`єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії документів, що підтверджують відчуження активів боржника під час ліквідаційної процедури (у тому числі протоколи про проведення аукціону, договори купівлі-продажу, акти приймання-передачі майна, акти про придбання майна на аукціоні тощо); реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, що підтверджують погашення вимог кредиторів; довідка архівної установи про прийняття документів, які відповідно до закону підлягають довгостроковому зберіганню; для акціонерних товариств - розпорядження про скасування реєстрації випуску акцій, видане Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку; для емітентів боргових цінних паперів - звіт про результати погашення цінних паперів.

Про час і місце судового засідання, в якому мають розглядатися звіт і ліквідаційний баланс, господарський суд повідомляє ліквідатора та кредиторів.

Обов`язком ліквідатора є здійснення всієї повноти дій, спрямованих на виявлення та повернення активів боржника.

Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки кредиторів постановляє ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Отже, законодавством передбачено певну сукупність дій, яку необхідно ліквідатору вчинити в ході ліквідаційної процедури, та перелік додатків до звіту ліквідатора, які подаються суду разом із зазначеним звітом та є предметом дослідження в судовому засіданні за підсумками ліквідаційної процедури, яке проводиться за участю кредиторів; подання звіту та ліквідаційного балансу здійснюється ліквідатором за наслідком всіх проведених нім дій в ході ліквідаційної процедури.

Якщо за результатами ліквідаційної процедури після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд постановляє ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута. Копія цієї ухвали надсилається державному реєстратору для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи - банкрута, а також власнику майна.

Якщо ліквідатор не виявив майнових активів, що підлягають включенню до складу ліквідаційної маси, він зобов`язаний подати до господарського суду ліквідаційний баланс, який засвідчує відсутність у банкрута майна.

Як встановлено судом, ліквідатором вживалися заходи щодо пошуку, виявлення та повернення майна банкрута з метою включення його до складу ліквідаційної маси та подальшого задоволення вимог кредиторів.

За результатами проведеної інвентаризації ТОВ Рембудгруп, ліквідатором банкрута складено протокол інвентаризаційної комісії від 17.02.2022, відповідно до якого встановлено відсутність майнових активів банкрута.

На підставі отриманих відповідей та проведеної інвентаризації майнових активів підприємства банкрута, ліквідатором не було виявлено майнових активів, які можливо було б включити до складу ліквідаційної маси для подальшого задоволення кредиторських вимог у справі про банкрутство ТОВ Рембудгруп.

Згідно з вимогами ч. 6 ст. 48 Кодексу України з процедур банкрутства під час проведення процедур банкрутства інтереси всіх кредиторів представляє комітет кредиторів, утворений відповідно до цього Кодексу.

Зборами кредиторів ТОВ Рембудгруп від 19.04.2021 був обраний комітет кредиторів.

Відповідно до наданого арбітражним керуючим Солдаткіною О.Є. протоколу зборів комітету кредиторів ТОВ Рембудгруп від 01.10.2021 було прийнято до відома звіт ліквідатора щодо діяльності в провадженні у справі про банкрутство; затверджено основну грошову винагороду арбітражного керуючого в сумі 74903,22 за період виконання повноважень ліквідатора.

18.02.2022 відбулося засідання комітету кредиторів у справі про банкрутство ТОВ Рембудгруп, на якому було схвалено звіт ліквідатора про нарахування і виплату основної грошової винагороди у розмірі 166503,45 грн та поштові витрати у сумі 375,00 грн; схвалено звіт ліквідатора щодо діяльності в провадженні у справі про банкрутство ТОВ Рембудгруп та вирішено подати до суду на затвердження звіт та ліквідаційний баланс ТОВ Рембудгруп.

Також ліквідатором зазначено, що йому не передавалася документація та печатки товариства, тому ліквідатор не взмозі подати заяву про закриття рахунку банкрута враховуючи вимоги АТ КБ «Приватбанк». При цьому, АТ КБ «Приватбанк» повідомив, що залишок коштів по рахунках, відкритих ТОВ Рембудгруп, становить 0,00 грн.

Заперечень щодо звіту ліквідатора до суду не надходило.

Архівна документація ліквідатору передана не була.

Судом встановлено, що на день подання звіту та ліквідаційного балансу, майнові активи у банкрута відсутні, кредиторська заборгованість не погашена внаслідок відсутності майнових активів та коштів боржника.

Відповідно до частини 4 статті 90 Кодексу України з процедур банкрутства, вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений цим Кодексом строк або були відхилені господарським судом, вважаються погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 90 Кодексу України з процедур банкрутства господарський суд закриває провадження у справі про банкрутство, якщо, зокрема, затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Суд вважає, що ліквідатором виконані усі необхідні дії, спрямовані на виявлення та повернення активів банкрута. Приймаючи до уваги, що вимоги кредиторів не задоволені, боржник не вільний від боргів і не може продовжувати свою підприємницьку діяльність, за результатами ліквідаційного балансу у банкрута відсутнє майно, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс погоджено комітетом кредиторів (протокол засідання комітету кредиторів від 18.02.2022), суд вважає, що звіт та ліквідаційний баланс підлягають затвердженню, боржник, як юридична особа, ліквідації, а провадження у справі закриттю.

Розглянувши наданий суду звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс, враховуючи, що суду надані документи, що свідчать про ліквідацію банкрута, у тому числі ліквідаційний баланс, при таких обставинах суд вважає за необхідне затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута із ліквідацією останнього як юридичної особи.

Керуючись ст. ст. 12, 30, 45, 60, 64, 65 пунктом 5 частини 1 статті 90 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 232, 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Клопотання арбітражного керуючого Солдаткіної О.Є. № 02-01/213 від 14.07.2022 (вх. № 1515) про затвердження звіту про нарахування та виплату грошової винагороди за підсумками процедури ліквідації у розмірі 166503,45 грн, здійснення та відшкодування поштових витрат у сумі 375,00 грн задовольнити.

2. Звіт арбітражного керуючого Солдаткіної О.Є. про нарахування та виплату грошової винагороди за підсумками процедури ліквідації затвердити.

3. Клопотання арбітражного керуючого Солдаткіної О.Є. № 02-01/211 від 14.06.2022 (вх. № 1176) про стягнення основної грошової винагороди та поштових витрат задовольнити.

4. Стягнути з Головного управління Державної податкової служби у Сумській області (40009, м. Суми, вул. Іллінська, 13, код ЄДРПОУ 43995469) на користь арбітражного керуючого Солдаткіної Олени Євгенівни (вул. Петропавлівська, 86, офіс 79, м. Суми, 40000; свідоцтво № 1828 від 24.07.2017, ідентифікаційний код НОМЕР_1 ) основну грошову винагороду в сумі 166503,45 грн та поштові витрати у сумі 375,00 грн.

5. Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс № 02-01/210 від 14.06.2022 (вх. №1177) Товариства з обмеженою відповідальністю Рембудгруп (40000, м.Суми, вул.Леваневського,16, код ЄДРПОУ 42378959) - затвердити.

6. Товариство з обмеженою відповідальністю Рембудгруп (40000, м.Суми, вул.Леваневського,16, код ЄДРПОУ 42378959) ліквідувати як юридичну особу.

7. Провадження у справі № 920/1279/20 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю Рембудгруп (40000, м.Суми, вул.Леваневського,16, код ЄДРПОУ 42378959) закрити.

8. Вимоги конкурсних кредиторів, які не були заявлені в установлений Кодексом України з процедур банкрутства строк або були відхилені господарським судом, вважаються погашеними, а виконавчі документи за відповідними вимогами визнаються такими, що не підлягають виконанню.

9. Зобов`язати державного реєстратора провести державну реєстрацію припинення юридичної особи - банкрута, внести до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про припинення юридичної особи - банкрута та направити органам державної статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування повідомлення про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи - банкрута.

10. Видати наказ після набрання ухвалою законної сили.

11. Копію ухвали направити кредитору, ліквідатору, державному реєстратору, органу державної статистики, державному органу з питань банкрутства, органу ДВС.

Ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення та підлягає оскарженню в порядку визначеному розділом IV ГПК України.

Інформацію по справі, що розглядається, можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://su.arbitr.gov.ua/sud5021/.

Повний текст ухвали підписано 25.07.2022.

СуддяО.Ю. Соп`яненко

Дата ухвалення рішення19.07.2022
Оприлюднено26.07.2022
Номер документу105389579
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом, Учасники процесу в засідання суду не прибули

Судовий реєстр по справі —920/1279/20

Ухвала від 19.07.2022

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

Ухвала від 17.07.2022

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

Ухвала від 07.07.2022

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

Ухвала від 21.06.2022

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

Ухвала від 07.06.2021

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

Постанова від 20.05.2021

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

Ухвала від 20.05.2021

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

Ухвала від 27.04.2021

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

Ухвала від 08.04.2021

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

Ухвала від 11.02.2021

Господарське

Господарський суд Сумської області

Соп`яненко Оксана Юріївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні