Ухвала
від 25.07.2022 по справі 484/1905/21
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 484/1905/21

Провадження № 2/484/58/22

Ухвала

про призначення судового засідання у режимі відеоконференції

25.07.2022 р. Суддя Первомайськогоміськрайонного суду Миколаївської області МаксютенкоО.А.,розглянувшиклопотання представникапозивача Падалка Ю.П. про участьу судовомузасіданні в режимівідеоконфереції позамежами приміщеннясуду при розгляді цивільної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "Фінвест груп" до ОСОБА_1 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача Приватне підприємство "СЮІТА 2006", третя особа , яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, арбітражний керуючий Дашко Ігорь Валерійович про звернення стягнення на предмет іпотеки

встановив

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "Фінвест груп" до ОСОБА_1 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача Приватне підприємство "СЮІТА 2006 "третя особа , яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, арбітражний керуючуй Дашко Ігорь Валерійович про звернення стягнення на предмет іпотеки.

25.07.2022 року до суду надійшла заява від представника позивача про участь у відкритому судовому засіданні з розгляду вказаної цивільної справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення "Easy Con".

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку.

Відповідно до частин 1 та 3ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Враховуючи, що представник позивача просить провести судове засідання в режимі відеоконференції та з метою забезпечення оперативності судового розгляду у розумний строк, вважаю за необхідне клопотання про проведення судового засідання у вищевказаній справі в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення "Easy Con" задовольнити та провести відкрите судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням системи EasyCon.

Керуючисьст. 212 ЦПК України, суд

ухвалив

Судове засідання з розгляду цивільної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Факторингова компанія "Фінвест груп" до ОСОБА_1 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача Приватне підприємство "СЮІТА 2006", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, арбітражний керуючий Дашко Ігорь Валерійович, про звернення стягнення на предмет іпотеки, призначене на 28.07.2022 року на 09.30 год. здійснювати у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення "Easy Con".

Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції представнику позивача необхідно:

- використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення;

- зайти в Систему за 10 хвилин до часу судового засідання;

-активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи;

- очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Попередити представника позивача , що відповідно до ч. 5ст. 212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Копію даної ухвали негайно направити особам, щодо яких вирішено питання про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, для виконання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення25.07.2022
Оприлюднено26.07.2022

Судовий реєстр по справі —484/1905/21

Ухвала від 14.03.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 29.02.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 08.12.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 14.11.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 25.09.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 05.07.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 03.07.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 03.05.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 01.05.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Ткаченко О.В.

Ухвала від 03.04.2023

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Максютенко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні