Рішення
від 27.07.2022 по справі 684/163/22
СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

іменем України

(вступна та резолютивна частина)

Справа № 684/163/22

Провадження № 2/684/89/2022

27 липня 2022 року

Старосинявський районний суд Хмельницької області в складі:

головуючої судді Галиш І.Б.,

за участі секретаря с/з Гонти Н.І.,

прокурора Гриньової І.Д.,

відповідача ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду у смт. Стара Синява цивільну справу за позовом керівника Летичівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Летичівської селищної ради, третя особа на стороні позивача без самостійних вимог на предмет спору Комунальне некомерційне підприємство «Летичівська багатопрофільна лікарня» Летичівської селищної ради до ОСОБА_1 про стягнення витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення,

у х в а л и в:

Позов керівника Летичівської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Летичівської селищної ради, третя особа на стороні позивача без самостійних вимог на предмет спору Комунальне некомерційне підприємство «Летичівська багатопрофільна лікарня» Летичівської селищної ради до ОСОБА_1 про стягнення витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення - задовольнити.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь Летичівської селищної ради для зарахування в селищний бюджет комунального некомерційного підприємства «Летичівська багатопрофільна лікарня» Летичівської селищної ради на р/р НОМЕР_1 в ХФ АТ КБ «Приватбанк», МФО 315405, код ЄДРПОУ 02004367 витрати на лікування потерпілого від злочину ОСОБА_2 в сумі 3790 ( три тисячі сімсот дев`яносто) грн.

Стягнути з ОСОБА_1 в дохід держави судовий збір в розмірі 992,40 грн.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Хмельницького апеляційного суду. Якщо в судовому засіданні було проголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Позивач: Летичівська окружна прокуратура, місцезнаходження: вул. Чорновола, 3, смт Летичів Хмельницька область.

Відповідач: ОСОБА_1 , зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 , паспорт серії НОМЕР_2 , виданий Старосинявським РС УДМС України в Хмельницькій області.

Третя особа: Комунальне некомерційне підприємство «Летичівська багатопрофільна лікарня» Летичівської селищної ради, місцезнаходження: вул. Савіцького Юрія, 36, смт Летичів Хмельницька область), ЄДРПОУ 02004367.

Головуюча суддя Галиш І.Б.

Дата ухвалення рішення27.07.2022
Оприлюднено29.07.2022
Номер документу105448611
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення витрат на лікування потерпілого від кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —684/163/22

Рішення від 27.07.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Рішення від 27.07.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 16.06.2022

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні