Постанова
від 11.06.2009 по справі 3-5849/09
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа №3-5849/09

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 червня 2009 року м. Одеса

Суддя Приморського районн ого суду м. Одеси Терзі І.Г., при секретарі Шкребтієнко A.M., роз глянувши у відкритому судово му засіданні в залі суду м. Оде си матеріали протоколу про с коєння корупційного діяння ч и іншого правопорушення, пов 'язаного з корупцією, які наді йшли з Управління СБ України в Одеській області у відноше нні ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1, та працює начальни ка управління дорожнього гос подарства Одеської міської р ади, щодо притягнення його до адміністративної відповіда льності за п.„в" ч.1 ст.5 Закону У країни „Про боротьбу з коруп цією",

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1, будучи посадов ою особою місцевого самовряд ування, працюючи на посаді на чальника управління дорожнь ого господарства Одеської мі ської ради, в порушення спеці альних обмежень щодо державн их службовців та інших осіб, у повноважених на виконання фу нкцій держави, спрямованих н а попередження корупції, одн очасно є директором Товарист ва з обмеженою відповідальні стю "Спецшляхбуд-СП", що здійсн ює підприємницьку діяльніст ь.

Так, згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців від 03.03.2009 p., TOB „Спецшляхбу д-СП" (код ЄДРПОУ: 34872905) зареєстро вано 06.02.2007 р. за адресою: 65039, Одесь ка область, м. Одеса, Приморськ ий район, вул. Транспортна, буд . 5 (свідоцтво про державну реє страцію серії А01 № 169618). ОСОБА_1 є керівником вказаної юрид ичної особи, має право вчинят и юридичні дії від імені юрид ичної особи без довіреності, у тому числі підписувати дог овори (згідно Статуту Товари ства). Основним видом підприє мницької діяльності ТОВ „Спе цшляхбуд-СП" є будівництво бу дівель.

ОСОБА_1 у своїх поясненнях підтвердив, що 06.02.2007 р. ним та гро мадянином ОСОБА_2 було зас новано товариство з обмежено ю відповідальністю „Спецшля хбуд-СП" з метою здійснення пі дприємницької діяльності, по в'язаної з будівництвом. На зб орах засновників ОСОБА_1 б уло призначено директором вк азаного господарського това риства. З пояснень ОСОБА_1 , на 12.05.2009 р. ТОВ

„Спецшляхбуд-СП" функціону вало згідно Статуту та чинно го законодавства України, а в ін виконував обов'язки дирек тора цього товариства.

ОСОБА_1 визнав, що своїми д іями порушив спеціальні обме ження щодо державних службов ців та інших осіб, уповноваже них на виконання функцій дер жави, спрямованих на поперед ження корупції, за що передба чена адміністративна відпов ідальність. Також він зобов'я зався не допускати у подальш ому подібних порушень, діяти лише на підставі та в межах по вноважень та зі строгим дотр иманням Конституції, законів України та присяги посадово ї особи місцевого самоврядув ання. Крім цього, ОСОБА_1 зо бов'язався у стислі терміни у сунути заподіяну ним шкоду і нтересам держави та служби в органах місцевого самовряду вання.

ОСОБА_1, повідомлений у вст ановленому законом порядку, до суду не з'явився. В матеріал ах справи є його заява з визна нням своєї вини та проханням розглянути адміністративну справу без його участі.

Розглянувши матеріали спр ави, вважаю ОСОБА_1 скоїв а дміністративне правопоруше ння, передбачене п.„в" ч.1 ст.5 За кону України „Про боротьбу з корупцією".

На підставі викладеного, ке руючись ст.ст.5 ч.1 п.„в", 8 ч.1 та 12 За кону України «Про боротьбу з корупцією», ст.ст. 246, 268,283, 284,294 КУпА П, суд

ПОСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 визнати винним у вчинені правопорушення, пе редбаченого ст.5 ч.1 п."в" Закону України „Про боротьбу з кору пцією" та призначити йому адм іністративне стягнення у виг ляді штрафу у розмірі 255 грн.

Постанову може бути оскарж ено протягом десяти днів з дн я її винесення шляхом поданн я апеляційної скарги або про тесту прокурора до Апеляційн ого суду Одеської області че рез Приморський районний суд м. Одеси.

Дата ухвалення рішення11.06.2009
Оприлюднено19.10.2010
Номер документу10545922
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —3-5849/09

Постанова від 11.06.2009

Адмінправопорушення

Приморський районний суд м.Одеси

Терзі І.Г.

Постанова від 09.10.2009

Адмінправопорушення

Ленінський районний суд міста Севастополя

Левадко Світлана Іллівна

Постанова від 05.08.2009

Адмінправопорушення

Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Гречаний В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні