Ухвала
від 10.08.2022 по справі 755/7119/22
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №:755/7119/22

Провадження №: 4-с/755/95/22

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"11" серпня 2022 р. суддя Дніпровського районного суду м. Києва Марфіна Н.В. вивчивши матеріали скарги Акціонерного товариства «Українська залізниця» на рішення головного державного виконавця Дніпровського відділу ДВС у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Арійончик Катерини Володимирівни, боржник: ОСОБА_1 , -

у с т а н о в и л а:

09.08.2022 року до Дніпровського районного суду м. Києва надійшла скарга Акціонерного товариства «Українська залізниця» на рішення головного державного виконавця Дніпровського відділу ДВС у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Арійончик Катерини Володимирівни, боржник: ОСОБА_1 .

Вивчивши матеріали скарги приходжу до висновку про те, що скаргу слід залишити без руху, з огляду на наступне.

Відповідно до абзацу 2 ч. 2 ст, 183 ЦПК України, до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

До скарги не додано доказів її надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Відповідно до положень ч. 9 ст. 10 ЦПК України, якщо спірні відносини не врегульовані законом, суд застосовує закон, що регулює подібні за змістом відносини (аналогія закону), а за відсутності такого - суд виходить із загальних засад законодавства (аналогія права).

На виконання вимог цієї ухвали, скаржник має надати суду докази надіслання (надання) скарги із додатками іншим учасникам справи (провадження), а саме: боржнику та суб`єкту оскарження.

Вказані дії сторона скаржника має вчинити протягом десяти днів від дня отримання копії ухвали суду про залишення скарги без руху, у разі невиконання вимог ухвали скарга вважатиметься неподаною та буде повернута скаржнику на підставі положень ст. 185 ЦПК України.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 10, 183, 185, 353 ЦПК України, -

п о с т а н о в и л а:

Скаргу Акціонерного товариства «Українська залізниця» на рішення головного державного виконавця Дніпровського відділу ДВС у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Арійончик Катерини Володимирівни, боржник: ОСОБА_1 - залишити без руху.

Надати скаржнику строк на усунення виявлених недоліків скарги - не більше десяти днів з дня вручення ухвали про залишення скарги без руху.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя -

Дата ухвалення рішення10.08.2022
Оприлюднено12.08.2022

Судовий реєстр по справі —755/7119/22

Ухвала від 28.09.2022

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марфіна Н. В.

Ухвала від 17.08.2022

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марфіна Н. В.

Ухвала від 10.08.2022

Цивільне

Дніпровський районний суд міста Києва

Марфіна Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні