Ухвала
від 10.08.2022 по справі 462/1539/22
ЗАЛІЗНИЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 462/1539/22

УХВАЛА

11 серпня 2022 року суддя Залізничного районного суду м. Львова Пилип`юк Г.М., розглянувши заяву представника позивача ОСОБА_1 адвоката Золотухіна Олександра Олександровича про забезпечення позову,

в с т а н о в и в

Позивач звернувся до суду з позовом до Приватного підприємства "СЕРВІС-РІЕЛБУД" про скасування договору в його частині та стягнення пені.

10.08.2022 року представник позивача ОСОБА_1 адвоката Золотухін О.О. звернувся до суду із заявою про забезпечення позову шляхом накладення арешту на усі грошові кошти Приватного підприємства «Сервіс Ріелбуд» (81200, Львівська область, м. Перемишляни, вул. Міжгірська, 8В; код ЄДРПОУ 40173448) які розміщені на рахунках у банківських установах.

Перевіривши заяву про забезпечення позову вважаю, що таку слід повернути позивачу.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 151 ЦПК України заява про забезпечення позову подається в письмовій формі, підписується заявником і повинна містити:

1) найменування суду, до якого подається заява;

2) повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) заявника, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштові індекси, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв`язку та адресу електронної пошти, за наявності;

3) предмет позову та обґрунтування необхідності забезпечення позову;

4) захід забезпечення позову, який належить застосувати, з обґрунтуванням його необхідності;

5) ціну позову, про забезпечення якого просить заявник;

6) пропозиції заявника щодо зустрічного забезпечення;

7) інші відомості, потрібні для забезпечення позову.

Всупереч вимогам закону представник позивача не зазначив предмет позову з обгрунтуванням необхідності накладення такого виду забезпечення позову як накладення арешту на усі грошові кошти ПП "Сервіс-Ріелбуд", також не зазначено пропозицій заявника щодо зустрічного забезпечення. До самої заяви, поданої представником, не долученого відповідного документу на підтвердження повноважень.

Згідно ч. 9 ст.153ЦПК України суд, встановивши, що заяву про забезпечення позову подано без додержання вимог ст.151 цього Кодексу, повертає її заявнику, про що постановляє ухвалу.

При наведеному, заяву про забезпечення позову слід повернути позивачу.

Керуючись ст.ст.151-153 ЦПК України,

У Х В А Л И В :

Заяву представника позивача ОСОБА_1 адвоката Золотухіна Олександра Олександровича про забезпечення позову - повернути позивачу.

Ухвала може бути оскаржена до Львівського апеляційного суду через Залізничний районний суд м.Львова протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на ухвала суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Суддя: Г.М.Пилип`юк

Оригінал ухвали.

Дата ухвалення рішення10.08.2022
Оприлюднено12.08.2022
Номер документу105681199
СудочинствоЦивільне
Сутьзабезпечення позову

Судовий реєстр по справі —462/1539/22

Ухвала від 30.09.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

Ухвала від 11.09.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

Ухвала від 10.08.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

Ухвала від 29.05.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

Ухвала від 14.04.2022

Цивільне

Залізничний районний суд м.Львова

Пилип'юк Г. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні