Ухвала
від 15.08.2022 по справі 127/17690/22
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №127/17690/22

Провадження №1-кс/127/7193/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 серпня 2022 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі:

слідчого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участю:

слідчого ОСОБА_3 ,

розглянувши у судовому засіданні клопотання слідчого четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Вінниця) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, майор Державного бюро розслідувань ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку,-

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького міського суду Вінницької області надійшло клопотання слідчого четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Вінниця) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, ОСОБА_3 про надання дозволу на проведення обшуку.

Клопотання мотивовано тим, що проводиться досудове розслідування кримінального провадження №42021020000000554 від 13.12.2021, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364, ст. 368-5 КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи Департаменту архітектури та містобудування, Департаменту архітектурно будівельного контролю Департаменту земельних ресурсів, Вінницької міської ради, Державної інспекції архітектури та містобудування, зловживаючи владою та службовим становищем, всупереч інтересам служби, з метою одержання неправомірної вигоди третіми особами - юридичними особами, які виступають забудовниками територій м. Вінниці, у т.ч. розташованих у санітарних зонах та прибережних захисних смугах, не вжили належних заходів реагування та державного нагляду (контролю) на порушення вимог законодавства у сфері містобудування забудовниками та погодили дозвільні документи на будівництво ряду об`єктів за відсутності правових підстав, чим завдали істотної шкоди охоронюваним законом державним інтересам.

Крім того, встановлено, що заступник Вінницького міського голови ОСОБА_4 , будучи головою комісії з питань звільнення території Вінницької міської територіальної громади від незаконно встановлених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та малих архітектурних форм, не вжив заходів, щодо виконання рішення Вінницької міської ради від 17.02.222 №465 «Про демонтаж самовільно встановлених тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Вінницької міської територіальної громади» в частині рішення про демонтаж торгово-посадочного комплексу, належного ФОП « ОСОБА_5 », який розташований в АДРЕСА_1 , на земельній ділянці площею 0,0135 га (кадастровий номер 0510136600:02:064:0011).

За таких обставин 08.02.2022 до слідчого судді Вінницького міського суду подано клопотання, яке погоджено процесуальним керівником про тимчасовий доступ до інформації та документів, з можливістю їх вилучення, які перебувають у володінні Вінницької міської ради, а саме до рішення Виконавчого комітету Вінницької міської ради № 1357 від 03.06.2021 «Про затвердження містобудівної документації - детальних планів території» з протоколами і додатками, проекту внесення змін до детального плану території кварталу обмеженого «Сабарівським шосе, шосе на с. Шкуринці, проектною об`їзною дорогою», розроблений міським комунальним підприємством «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури» у 2020, та до детального плану території, обмеженої вулицями Князів Коріатовичів, Соборною, Миколи Оводова та річкою Південний Буг», розробленого міським комунальним підприємством «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури» у 2019, протоколів громадських слухань щодо зазначених детальних планів та інших документів.

Ухвалою слідчого судді Вінницького міського суду ОСОБА_6 від 10.02.2022 (справа № 127/3458/22, провадження № 1-кс/127/1518/22) клопотання слідчого задоволено та надано дозвіл на тимчасовий доступ до документів. Також в ухвалі слідчого судді вказано, що у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку, з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів. При цьому термін дії ухвали складав два місяця тобто до 10.04.2022.

14.02.2022 ухвалу слідчого судді супровідним листом передано для організації виконання до відділу звернень Вінницької міської ради.

Разом з тим, у повідомлені Вінницької міської ради від 17.02.2022 зазначено, що для вирішення питань вказаних в ухвалі слідчого судді від 10.02.2022 її скеровано до Департаменту архітектури та містобудування Вінницької міської ради, оскільки останні є можливим розпорядником вказаних документів.

Згідно повідомлення від 08.04.2022 Департаменту архітектури та містобудування Вінницької міської ради зазначенні в ухвалі слідчого судді документи не перебувають у їх володінні. Інші зазначені в ухвалі документи в Департаменті архітектури та містобудування Вінницької міської ради відсутні, оскільки передані Адвокатському об`єднанню «Консильєрі», для здійснення правової оцінки та формування позиції у справі.

Відповідно до повідомлення Департаменту архітектури та містобудування Вінницької міської ради між Департаментом та Адвокатським об`єднанням «Консильєрі» укладено договір про надання правової допомоги від 25.01.2022 № 6.

Окрім того, ухвалою слідчого судді Вінницького міського суду ОСОБА_6 від 10.02.2022 (справа № 127/3481/22, провадження № 1-кс/127/1526/22) клопотання слідчого задоволено та надано дозвіл на тимчасовий доступ до документів, які перебувають у володінні Департаменту архітектурно-будівельного контролю Вінницької міської ради, що розташований за адресою: м. Вінниця, Театральна, буд. 29.

14.02.2022 ухвалу слідчого судді супровідним листом передано для організації виконання до відділу звернень Вінницької міської ради.

Разом з тим, у повідомлені Вінницької міської ради від 17.02.2022 зазначено, що для вирішення питань вказаних в ухвалі слідчого судді від 10.02.2022 її скеровано до Департаменту архітектурно-будівельного контролю Вінницької міської ради, оскільки останні є можливим розпорядником вказаних документів.

Згідно повідомлення від 07.04.2022 Адвокатського об`єднання «Консильєрі» (м. Вінниця вул. Монастирська, 11/2) ухвалу слідчого Вінницького міського суду ОСОБА_6 від 10.02.2022 виконати не можливо, оскільки вона не відповідає вимогам визначеним Кримінальним процесуальним кодексом України.

Разом з тим, слід відмітити, що у структурі Вінницької міської ради функціонує юридичне управління, що знаходиться за адресою: м. Вінниця вул. Соборна, 59, яке забезпечує юридичний супровід.

Аналізуючи матеріали кримінального провадження слід прийти до висновку, що посадовими особами Вінницької міської ради, вживаються заходи щодо приховування документів, дозвіл на вилучення яких санкціонований слідчим суддею.

За таких обставин провести тимчасовий доступ до речей та документів, які перебувають у володінні Департаменту архітектури та містобудування, Департаменту архітектурно-будівельного контролю Вінницької міської ради, не представилось за можливе, оскільки посадовими особами Вінницької міської ради фактично відмовлено у виконанні ухвал слідчого судді Вінницького міського суду ОСОБА_6 від 10.02.2022 про тимчасовий доступ до документів.

Окрім того, згідно ч. 14 ст. 16-1 «Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади» ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності»: доступ до матеріалів комплексного плану, крім інформації, яка відповідно до закону становить державну таємницю або належить до інформації з обмеженим доступом, не може обмежуватися. Загальна доступність матеріалів комплексного плану забезпечується відповідно до вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації" шляхом надання їх за запитом на інформацію, оприлюднення, у тому числі у формі відкритих даних, на єдиному державному веб-порталі відкритих даних, офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері будівництва, містобудування та архітектури, веб-сайті відповідного органу місцевого самоврядування, внесення відповідних даних до Державного земельного кадастру та містобудівного кадастру. У разі наявності в комплексному плані інформації, яка відповідно до закону становить державну таємницю або належить до інформації з обмеженим доступом, така інформація подається у вигляді окремого файлу, формат якого визначається Кабінетом Міністрів України, та підписується кваліфікованими електронними підписами відповідальними особами, які розробили комплексний план.

В той же час, слід зауважити, що на території України, указом Президента України № 64/2022 від 24.02.2022 «Про введення воєнного стану в Україні», введено воєнний стан, а Українська держава перебуває у стані війни з російською федерацією.

Враховуючи викладене, передані Адвокатському об`єднанню «Консильєрі» документи можуть містити інформацію, яка відповідно до закону становить державну таємницю або належить до інформації з обмеженим доступом, що в умовах воєнного стану може привести до розголошення відомостей, що ставить під сумнів безпеку для населення в умовах війни.

Окрім того, 08.02.2022 до слідчого судді Вінницького міського суду подано клопотання, яке погоджено процесуальним керівником про тимчасовий доступ до інформації та документів, з можливістю їх вилучення, які перебувають у володінні Департаменту архітектури та містобудування Вінницької міської, а саме щодо наступних документів: містобудівних умов і обмежень щодо проведення будівельних робіт, наказів про їх затвердження, копій документів, що посвідчують право власності чи користування земельними ділянками, копій викопіювання з топографо-геодезичних планів М 1:2000 земельних ділянок, містобудівних розрахунків, що визначають інвестиційні наміри замовника, які складено у довільній формі зі стислою інформацією про основні параметри об`єктів будівництва, планів зонування території, детальних планів територій, викопіювання з генерального плану міста Вінниця, технічних паспортів, проекти об`єктів будівництва, які на них розташовувались та які повинні розташовуватись в майбутньому по ряду об`єктів будівництва.

Крім того, ухвалою слідчого судді Вінницького міського суду ОСОБА_6 від 10.02.2022 (справа № 127/3477/22, провадження № 1-кс/127/1525/22) клопотання слідчого задоволено та надано дозвіл на тимчасовий доступ до документів. Також в ухвалі слідчого судді вказано, що у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку, з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів. При цьому термін дії ухвали складав два місяця тобто до 10.04.2022.

14.02.2022 ухвалу слідчого судді супровідним листом передано для організації виконання до відділу звернень Вінницької міської ради.

Разом з тим, у повідомлені Вінницької міської ради від 18.02.2022 зазначено, що для вирішення питань вказаних в ухвалі слідчого судді від 10.02.2022 її скеровано до відповідного Департаменту Вінницької міської ради, оскільки останні є можливим розпорядником вказаних документів.

Згідно повідомлення від 07.04.2022 Адвокатського об`єднання «Консильєрі» (м. Вінниця вул. Монастирська, 11/2) ухвалу слідчого Вінницького міського суду ОСОБА_6 від 10.02.2022 (справа № 127/3477/22, провадження № 1-кс/127/1525/22) виконати не можливо, оскільки вона не відповідає вимогам визначеним Кримінальним процесуальним кодексом України.

Тому на даний час виникла необхідність у проведенні обшуку у адміністративній будівлі та підсобних приміщеннях Архівного відділу Вінницької міської ради, що знаходиться за адресою: Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Сергєєва-Ценського, буд. 14, з метою відшукання та вилучення вищевказаних документів.

Окрім того, відповідно до матеріалів виконаного доручення, проведеними заходами встановлено, що за місцем реєстрації архівного відділу Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул. Сергєєва-Ценського, буд. 14, знаходяться речі та документи, які можуть бути речовими доказами у кримінальному провадженні №42021020000000554 від 13.12.2021.

Враховуючи складність провадження доступ до майна, яке може бути вилучено під час обшуку неможливо отримати органом досудового розслідування у добровільному порядку, оскільки ухвали слідчого судді Вінницького міського суду ОСОБА_6 від 10.02.2022 (справа № 127/3458/22, провадження № 1-кс/127/1518/22), (справа № 127/3477/22, провадження № 1-кс/127/1525/22) та (справа № 127/3481/22, провадження № 1-кс/127/1526/22) посадовими особами Вінницької міської ради не виконано, що дає підстави вважати, що існує реальна загроза пошкодження або знищення документів, з метою приховування слідів кримінального правопорушення.

Таким чином, виникла необхідність у проведенні обушку у адміністративній будівлі та підсобних приміщеннях Архівного відділу Вінницької міської ради, що знаходиться за адресою: Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Сергєєва-Ценського, буд. 14, де будуть вилученні документи, які мають важливе значення для встановлення всіх обставин вчинення даного тяжкого кримінального правопорушення, його правильної кваліфікації, кола підозрюваних осіб, а також будуть використані в якості доказів у кримінальному провадженні, тому слідчий просив клопотання задовольнити.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив задовольнити.

Вислухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали кримінального провадження, слідчий суддя дійшов висновку, що клопотання є обґрунтованим, а тому підлягає задоволенню.

Згідно ст. 233 КПК України передбачає, що ніхто не має права проникнути до житла чи іншого володіння особи з будь-якою метою, інакше як лише за добровільною згодою особи, яка ними володіє, або на підставі ухвали слідчого судді, крім випадків, установлених частиною третьою цієї статті. Під житлом особи розуміється будь-яке приміщення, яке знаходиться у постійному чи тимчасовому володінні особи, незалежно від його призначення і правового статусу, та пристосоване для постійного або тимчасового проживання в ньому фізичних осіб, а також всі складові частини такого приміщення.

Відповідно до ч. 1 ст. 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Крім того, слідчий суддя враховує, що згідно ч. 5 ст. 9 КПК України, кримінальне процесуальне законодавство України застосовується з урахуванням практики Європейського суду з прав людини.

У справі "Бакланов проти Росії" (рішення від 9 червня 2005 р.), так і в справі "Фрізен проти Росії" (рішення від 24 березня 2005 р.), ЄСПЛ зазначив, що досягнення справедливого балансу між загальними інтересами суспільства та вимогами захисту основоположних прав особи лише тоді стає значимим, якщо встановлено, що під час відповідного втручання було дотримано принципу "законності" і воно не було свавільним.

Слідчим суддею, у судовому засіданні не було встановлено відомостей, які б свідчили, що надання дозволу на обшук становитиме особистий та надмірний тягар, тобто таке втручання не є свавільним, оскільки отримання дозволу на його проведення здійснено з дотриманням принципу законності та воно є пропорційним до тяжкості вчиненого правопорушення та відповідає справжнім інтересам суспільства.

Слідчий суддя вважає необхідним зазначити, що у розумінні положень, що наведені у численних рішеннях Європейського суду з прав людини («Нечипорук, Йонкало проти України» № 42310/04 від 21.04.2011, «Фокс, Кемпбелл і Харті проти Сполученого Королівства» №№ 12244/86, 12245/86, 12383/86 від 30.08.1990 та ін.), термін «обґрунтована підозра» означає, що існують факти або інформація, які можуть переконати об`єктивного спостерігача в тому, що особа, про яку йдеться, могла вчинити правопорушення.

Слідчий суддя вважає, що слідчим доведено наявність підстав вважати, що існує інформація, яка може переконати об`єктивного спостерігача в тому, що особи зазначені слідчи у клопотанні можуть бути причетними до вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 364, ст. 368-5 КК України, а тому проведення обшуку у будівлі, вказаній слідчим у клопотанні, може сприяти вилученню речей, які можуть бути доказами у кримінальному провадженні.

Згідно інформаційної довідки № 307147954 від 11.08.2022 з Державного реєстру речових прав на нерухоме приміщення Архівного відділу Вінницької міської ради, що знаходиться за адресою: Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Сергєєва-Ценського, буд. 14, перебуває у комунальній власності територіальної громади м. Вінниця в особі Вінницької міської ради.

Враховуючи викладене, слідчий суддя дослідивши матеріали клопотання, долучені до нього документи за своїм внутрішнім переконанням, яке ґрунтується на всебічному, повному й неупередженому дослідженні всіх обставин провадження, керуючись законом, оцінюючи сукупність зібраних доказів - з точки зору достатності та взаємозв`язку вважає, що наявні у провадженні докази, передбачені параграфами 3-5 Глави 4 КПК України (показання, речові докази і документи та інші) свідчать про те, що клопотання є обґрунтованим, кореспондується з положеннями ч. 2 ст. 223 КПК України та підлягає задоволенню для досягнення мети регламентованої ч. 1 ст. 234 цього Кодексу.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 223, 233, 234, 235, 309, 370, 372 КПК України, слідчий суддя,-

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчого четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Вінниця) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, майор Державного бюро розслідувань ОСОБА_3 задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку слідчим слідчої групи а саме: слідчим четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м.Вінниці) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому ОСОБА_3 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 в адміністративній будівлі Архівного відділу Вінницької міської ради, що знаходиться за адресою: Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Сергєєва-Ценського, буд. 14, з метою відшукання та вилучення рішення Виконавчого комітету Вінницької міської ради № 1357 від 03.06.2021 «Про затвердження містобудівної документації - детальних планів території» з протоколами і додатками, проекту внесення змін до детального плану території кварталу обмеженого «Сабарівським шосе, шосе на с. Шкуринці, проектною об`їзною дорогою», розроблений міським комунальним підприємством «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури» у 2020, та до детального плану території, обмеженої вулицями Князів Коріатовичів, Соборною, Миколи Оводова та річкою Південний Буг», розробленого міським комунальним підприємством «Вінницький муніципальний центр містобудування та архітектури» у 2019, протоколів громадських слухань щодо зазначених детальних планів; документів (містобудівних умов і обмежень щодо проведення будівельних робіт, наказів про їх затвердження, копій документів, що посвідчують право власності чи користування земельними ділянками, копій викопіювання з топографо-геодезичних планів М 1:2000 земельних ділянок, містобудівних розрахунків, що визначають інвестиційні наміри замовника, які складено у довільній формі зі стислою інформацією про основні параметри об`єктів будівництва, планів зонування території, детальних планів територій, викопіювання з генерального плану міста Вінниця, технічних паспортів, проекти об`єктів будівництва, які на них розташовувались та які повинні розташовуватись в майбутньому) по наступних об`єктах будівництва: «Реконструкція готелю «Південний Буг» під багатофункціональний центр за адресою: м. Вінниця, площа Героїв Чорнобиля,1»; «Будівництво торгово-офісної споруди на розі вулиць Пирогова-Заболотного в м. Вінниці, Вінницька обл., Вінницький р-н., Вінницька територіальна громада, м. Вінниця, вул. Пирогова/вул. Заболотного, б/н»; «Нове будівництво багатоквартирних житлових будинків із вбудованими нежитловими приміщеннями на вул. Максимовича, 21 в м. Вінниця» (кадастровий номер земельної ділянки 0510100000:02:021:0213); «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку із вбудованим паркінгом по вул. 600-річчя, 3 в м. Вінниця» (кадастрові номери земельних ділянок 0510100000:02:045:0117 та 0510100000:02:045:0116); «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими громадськими приміщеннями між вул. Професора Шульги та вул. Юківка в м. Вінниці» (кадастрові номери земельних ділянок 0510100000:02:080:0268, 0510100000:02:080:0349, 0510100000:02:080:0261, 0510100000:02:080:0335, 0510100000:02:080:0145, 0510100000:02:080:0265); «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими громадськими приміщеннями між вул. Професора Шульги та вул. Юківка в м.Вінниці» (кадастровий номер земельної ділянки 0520680200:03:001:0252); «Нове будівництво багатоквартирних житлових будинків по вул. Барське шосе, 1-А в м. Вінниці» (кадастрові номери земельних ділянок 0510100000:02:115:0094 та 0510100000:02:115:0081); «Нове будівництво житлового комплексу по 4-му пров. Комарова в м. Вінниця» (кадастровий номер земельної ділянки 0520680200:06:001:0007); «Нове будівництво офісного центру з вбудованим паркінгом по вул. Кропивницького, 15 в м. Вінниці » (кадастрові номери земельних ділянок 0510136600:02:062:0003 та 0510100000:02:062:0022); будівництво багатоквартирного житлового будинку за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 89-А (кадастровий номер земельної ділянки 0510136600:02:080:0065); будівництво, що розташоване на земельній ділянці кадастровим номером 0510100000:02:017:0098; «Нове будівництво торгово-офісного центру по вул. Костянтина Василенка, б/н в м. Вінниця » (кадастрові номери земельних ділянок 0510100000:02:067:0063, 0510100000:02:067:0061, 0510100000:02:067:0062, 0510100000:02:067:0059, 0510100000:02:067:0060, 0510136600:02:067:0038); «Нове будівництво торгівельного центру по просп. Коцюбинського, 2-А в м. Вінниці » (кадастрові номери земельних ділянок 0510100000:01:044:0018 та 0510100000:01:044:0017); будівництво торгівельно - офісного центру по вул. Генерала Арабея в м. Вінниці (кадастровий номер земельної ділянки 0510136600:02:024:0002); «Нове будівництво торгівельно-офісної будівлі по вул. Пирогова, 36 в м. Вінниці » (кадастрові номери земельних ділянок 0510100000:02:052:0216, 0510100000:02:052:0217, 0510100000:02:052:0267); будівництво торгово - офісного центру по вул. Миколи Амосова, 26-а в м. Вінниці (кадастровий номер земельної ділянки 0510100000:02:051:0226); будівництво, що розташовані на земельних ділянках з наступними кадастровими номерами: 0510100000:02:073:0239, 0510100000:02:073:0240, 0510100000:02:073:0241, 0510100000:02:073:0242; «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку» за адресою: м. Вінниця, вул. Л. Ратушної, 23 (кадастровий номер земельної ділянки 0510100000:02:047:0070); «Нове будівництво житлового комплексу з об`єктами соціального і громадського призначення в с. Березина Якушинецької ОТГ Вінницького району Вінницької області» (кадастровий номер земельної ділянки 0520688900:01:003:0253); «Будівництво житлово-громадського комплексу по вул. І. Богуна, 27-А в м.Вінниця » (кадастровий номер земельної ділянки 0510100000:02:015:0252); будівництва за адресою: м. Вінниця, вул. Князів Коріатовичів, буд. 7-А (кадастровий номер земельної ділянки 0510136600:02:061:0006); будівництво по вул. Мури в м. Вінниці (кадастровий номер земельної ділянки 0510100000:02:060:0020); будівництво по вул. С. Зулинського, 46 в м. Вінниці (кадастрові номери земельних ділянок 0510100000:01:066:0067 та 0510100000:01:066:0061); «Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими громадськими приміщеннями по проспекту Космонавтів, 76 в м. Вінниці » (кадастровий номер земельної ділянки 0510100000:02:065:0052); будівництва, що розташовані на земельній ділянці кадастровим номером 0510100000:02:017:0098, торгово-посадочний комплекс, належний ФОП « ОСОБА_5 », який розташований в АДРЕСА_1, на земельній ділянці площею 0,0135 га (кадастровий номер 0510136600:02:064:0011); ТОВ «Агро Дельта Плюс» ЄДРПОУ 40955355 земельної ділянки площею 0, 8956 га, за адресою: м. Вінниця, площа Героїв Чорнобиля, 1.

Ухвала залишається в силі протягом одного місяця з дня її постановлення.

Ухвала не підлягає апеляційному оскарженню.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення15.08.2022
Оприлюднено17.08.2023
Номер документу105744795
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку

Судовий реєстр по справі —127/17690/22

Ухвала від 15.08.2022

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Михайленко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні