Ухвала
від 16.08.2022 по справі 686/16997/22
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 686/16997/22

Провадження № 2/686/5151/22

УХВАЛА

17 серпня 2022 року м. Хмельницький

Суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області Козак О.В., ознайомившись з позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне об`єднання» в особі Савчука О.А. про порушення прав споживачів з надання послуги управління багатоквартирним будинком, відшкодування матеріальної шкоди,

встановила:

15.08.2022 року до Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне об`єднання» в особі Савчука О.А. про порушення прав споживачів з надання послуги управління багатоквартирним будинком, відшкодування матеріальної шкоди.

Однак, вказана заява підлягає залишенню без руху, оскільки вона подана з порушенням вимог ст.175 ЦПК України.

Відповідно до п.п 2, 10 ч.3 ст.175 ЦПК України позовна заява повинна містити: повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти; підтвердження позивача про те, що ним не подано іншого позову (позовів) до цього ж відповідача (відповідачів) з тим самим предметом та з тих самих підстав.

В позовній заяві позивачем не зазначено: ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України; повного ім`я та по батькові ОСОБА_2 в особі якого діє відповідач; а також підтверджень позивача про те, що ним не поданого іншого позову до цього ж відповідача з тим самим предметом та з тих самих підстав.

Згідно ст.185 ч.1, ч.2 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175і177цього Кодексу,протягом п`ятиднів здня надходженнядо судупозовної заявипостановляє ухвалупро залишенняпозовної заявибез руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Враховуючи наведене, подальший рух позовної заяви неможливий і позивачу слід надати термін для усунення вказаних недоліків, тобто для зазначення: коду ЄДРПОУ; відповідача повного ім`я та по батькові ОСОБА_2 в особі якого діє відповідач; а також підтверджень позивача про те, що ним не поданого іншого позову до цього ж відповідача з тим самим предметом та з тих самих підстав.

Керуючись ст.ст.175,185 ЦПК України, суддя

ухвалила:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Житлово-експлуатаційне об`єднання» в особі Савчука О.А. про порушення прав споживачів з надання послуги управління багатоквартирним будинком, відшкодування матеріальної шкоди, залишити без руху.

Повідомити позивача про необхідність виправити зазначені недоліки позовної заяви в строк, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Роз`яснити, що інакше позовна заява буде вважатися неподаною та повернута.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення16.08.2022
Оприлюднено19.08.2022
Номер документу105778178
СудочинствоЦивільне
Сутьпорушення прав споживачів з надання послуги управління багатоквартирним будинком, відшкодування матеріальної шкоди

Судовий реєстр по справі —686/16997/22

Ухвала від 27.01.2023

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Козак О. В.

Ухвала від 16.12.2022

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Козак О. В.

Ухвала від 23.08.2022

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Козак О. В.

Ухвала від 16.08.2022

Цивільне

Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області

Козак О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні