Ухвала
від 31.07.2022 по справі 760/8024/22
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа №760/8024/22 2/760/8257/22

УХВАЛА

про призначення судового засідання

в режимі відеоконференції

01 серпня 2022 року м. Київ

Суддя Солом`янського районного суду міста Києва Ішуніна Л. М., розглянувши клопотання Мікайилова Расіма Рамізовича, який діє в інтересах Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Укргазбанк», про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції в цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерний Банк «Укргазбанк» до ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет іпотеки,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Солом`янського районного суду міста Києва знаходиться цивільна справа за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерний Банк «Укргазбанк» до ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет іпотеки.

Ухвалою Солом`янського районного суду міста Києва від 12 липня 2022 року вказану цивільну справу прийнято до розгляду головуючим суддею Ішуніною Л. М. та призначено до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Підготовче судове засідання призначене на 29 листопада 2022 року о 10-00 год..

27 липня 2022 року, до суду, через електронну пошту, надійшло клопотання Мікайилова Р. Р., який діє в інтересах Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Укргазбанк», про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, в обґрунтування якого зазначає, що неможливість прибуття у судове засідання зумовлена введенням воєнного стану в Україні та територіальною віддаленістю місця перебування представника позивача від місця знаходження суду.

Суд, вивчивши заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза приміщенням суду з використанням власних технічних засобів, приходить до наступного висновку.

Відповідно до частин першої-другої статті 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Частиною третьою статті 212 ЦПК України визначено, що учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

На підставі вищевикладеного, враховуючи клопотання сторони позивача, а також з метою забезпечення оперативності цивільного судочинства, суд приходить до висновку про наявність підстав для участі представника позивача у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза приміщенням суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись статтями 212, 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання Мікайилова Расіма Рамізовича, який діє в інтересах Публічного акціонерного товариства Акціонерний банк «Укргазбанк», про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції в цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерний Банк «Укргазбанк» до ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет іпотеки, задовольнити.

Підготовче судове засідання по справі за позовом Публічного акціонерного товариства Акціонерний Банк «Укргазбанк» до ОСОБА_1 про звернення стягнення на предмет іпотеки, про стягнення заборгованості призначене на 29 листопада 2022 року о 10-00 год. провести в режимі відеоконференції поза межами суду з використанням програмного забезпечення EASYCON.

Усі наступні судові засідання проводити в режимі відеоконференції поза межами суду з можливістю використання стороною позивача програмного забезпечення EASYCON.

Попередити, що відповідно до частини п`ятої статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку «EasyCon», за вебпосиланням https://easycon.com.ua.

Копію ухвали негайно надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Л. М. Ішуніна

СудСолом'янський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення31.07.2022
Оприлюднено23.08.2022
Номер документу105818777
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них страхування, з них іпотечного кредиту

Судовий реєстр по справі —760/8024/22

Ухвала від 28.08.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Оніщук Максим Іванович

Ухвала від 28.08.2024

Цивільне

Київський апеляційний суд

Оніщук Максим Іванович

Рішення від 23.05.2024

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Ішуніна Л. М.

Рішення від 23.05.2024

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Ішуніна Л. М.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Ішуніна Л. М.

Ухвала від 31.07.2022

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Ішуніна Л. М.

Ухвала від 11.07.2022

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Ішуніна Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні