Ухвала
від 21.08.2022 по справі 670/303/22
ВІНЬКОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Справа № 670/303/22

Провадження № 2/670/142/22

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до розгляду по суті

22 серпня 2022 року смт. Віньківці

Віньковецький районний суд Хмельницької області в складі:

головуючого судді Мамаєва В.М.

за участю секретаря судового засідання Кушнір О.В.

прокурора Лісового О.І.

представника Віньковецької селищної ради Лужняка В.О.

відповідача ОСОБА_1

представника третьої особи КНП «Віньковецька багатопрофільна лікарня» Віньковецької селищної ради Ковальського С.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в смт. Віньківці цивільну справу за позовом заступника керівника Летичівської окружної прокуратури Хмельницької області Гриньківа В. в інтересах Віньковецької селищної ради до ОСОБА_1 , третя особа, які не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача -- комунальне некомерційне підприємство «Віньковецька багатопрофільна лікарня» Віньковецької селищної ради про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення,

ВСТАНОВИВ:

21.06.2022 року до суду надійшла позовна заява заступника керівника Летичівської окружної прокуратури Хмельницької області Гриньківа В. в інтересах Віньковецької селищної ради до ОСОБА_1 , у якій позивач просить стягнути з відповідачки на користь Віньковецької селищної ради витрати на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення в сумі 9807 грн. 46 коп.

Прокурор у судовому засіданні позов підтримав та просить його задовольнити. Також заявив клопотання про визнання явки представника третьої особи КНП «Віньковецька багатопрофільна лікарня» Віньковецької селищної ради у судове засідання обов`язковою.

Відповідачка ОСОБА_1 у судовому засідання позов визнала частково на суму 936 грн. 22 коп., а в задоволенні решти позовних вимог просить відмовити. Клопотання прокурора про визнання явки представника третьої особи КНП «Віньковецька багатопрофільна лікарня» Віньковецької селищної ради у судове засідання обов`язковою підтримала.

Представник Віньковецької селищної ради Лужняк В. у судове засідання не з`явився, але надіслав письмове клопотання, у якому просить розгляд справи проводити за відсутності представника селищної ради та прийняти рішення згідно чинного законодавства за наявними доказами в матеріалах справи.

Представник третьоїособи КНП«Віньковецька багатопрофільналікарня» Віньковецькоїселищної радиКовальський С. у судове засідання не з`явився, але надіслав письмове клопотання, у якому просить розгляд справи проводити за відсутності представника лікарні та прийняти рішення згідно чинного законодавства.

Згідно зп.3ч.2ст.43ЦПК Україниучасники справизобов`язаніз`являтисяв судовезасідання завикликом суду,якщо їхявка визнанасудом обов`язковою.Відповідно доч.1ст.128ЦПК Українисуд викликаєучасників справиу судовезасідання абодля участіу вчиненніпроцесуальної дії,якщо визнаєїх явкуобов`язковою. Таким чином, відповідно до п.3 ч.2 ст.43, ч.1 ст.128 ЦПК України клопотання прокурора підлягає задоволенню.

Відповідно до п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК Україниза результатамипідготовчого засіданнясуд постановляєухвалу прозакриття підготовчогопровадження тапризначення справидо розгляду по суті.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті відповідно дост. 200 ЦПК України.

Керуючись ст.ст.200,260 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом заступника керівника Летичівської окружної прокуратури Хмельницької області Гриньківа В. в інтересах Віньковецької селищної ради до ОСОБА_1 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача -- комунальне некомерційне підприємство «Віньковецька багатопрофільна лікарня» Віньковецької селищної ради про стягнення витрат на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення.

Призначити розгляд справи по суті на 05.09.2022 року о 10.30 год. в приміщенні Віньковецького районного суду Хмельницької області.

Клопотання прокурора задовольнити. Визнати обов`язковою явку представника третьої особи КНП «Віньковецька багатопрофільна лікарня» Віньковецької селищної ради у судове засідання, призначене на 05.09.2022 року о 10.30 год.

Судовий розгляд здійснювати у відкритому судовому засіданні у складі суду: головуючого Мамаєва В.А.

В судове засідання викликати учасників судового процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя В.А. Мамаєв

СудВіньковецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення21.08.2022
Оприлюднено23.08.2022
Номер документу105831724
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —670/303/22

Рішення від 14.12.2022

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

Рішення від 07.12.2022

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

Ухвала від 21.08.2022

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

Ухвала від 22.07.2022

Цивільне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Мамаєв В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні