Ухвала
від 24.08.2022 по справі 756/15661/20
ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

25.08.2022 Справа № 756/15661/20

Унікальний №756/15661/20

Провадження № 6/756/214/22

У Х В А Л А

25 серпня 2022 року суддя Оболонського районного суду м. Києва Луценко О.М. розглянувши заяву Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області про заміну стягувача у виконавчому листі по цивільній справі за позовом Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області до ОСОБА_1 , третя особа. Яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору,- Вищедубечанська сільська рада Вишгородського району Київської області, про відшкодування матеріальних збитків, завданих внаслідок порушення законодавства в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів,

УСТАНОВИВ:

До суду звернувся Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області про заміну стягувача у виконавчому листі по цивільній справі за позовом Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області до ОСОБА_1 , третя особа. Яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору,- Вищедубечанська сільська рада Вишгородського району Київської області, про відшкодування матеріальних збитків, завданих внаслідок порушення законодавства в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів.

Відповідно до ч. 2 ст. 183 ЦПК України до заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Згідно ч. 4 ст. 183 ЦПК України суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

Враховуючи те, що заяву подано без доказів її надіслання (надання) іншим учасникам справи, то вона підлягає поверненню заявнику без розгляду.

Керуючись ст.ст. 183, 442 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Заяву Пірнівської сільської ради Вишгородського району Київської області про заміну стягувача у виконавчому листі по цивільній справі за позовом Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області до ОСОБА_1 , третя особа. Яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору,- Вищедубечанська сільська рада Вишгородського району Київської області, про відшкодування матеріальних збитків, завданих внаслідок порушення законодавства в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів - повернути заявнику без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.М. Луценко

Дата ухвалення рішення24.08.2022
Оприлюднено26.08.2022
Номер документу105881754
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальних збитків, завданих внаслідок порушення законодавства в галузі охорони, використання і відтворення водних біоресурсів

Судовий реєстр по справі —756/15661/20

Ухвала від 20.02.2023

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Діденко Є. В.

Ухвала від 24.08.2022

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Луценко О. М.

Рішення від 26.07.2021

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Андрейчук Т. В.

Ухвала від 01.02.2021

Цивільне

Оболонський районний суд міста Києва

Андрейчук Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні