Ухвала
від 20.07.2010 по справі 45/121б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАР СЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

83048, м.Д онецьк, вул.Артема, 157, тел.381-88-46

У Х В А Л А

по справі про банкрутство

20.07.10 р. Справа № 45/121б

Розглянувши матеріали з а заявою кредитора (заявника ) Суб' єкта підприємницької діяльності - фізичної особи ОСОБА_1, с.Чистеньке, Сімферо польський район, АРК (код НО МЕР_1)

до боржника Товариства з обмеженою відповідальніс тю „ТОРГІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ДОН ЗАПЧАСТИНА”, м.Донецьк (ЄДРПО У 33654216)

про банкрутство

Суддя Плотніцький Б.Д.

Представники:

Від кредитора: ОСОБА_3- довір.

Від боржника: не з'явились

В засіданні брали участь:

Справа про банкрутство пор ушена ухвалою суду від 07.06.2010 рок у.

Постановою господарського суду від 16.06.2010 року боржника Т овариство з обмеженою відп овідальністю „ТОРГІВЕЛЬНА К ОМПАНІЯ ДОНЗАПЧАСТИНА”, м.До нецьк (ЄДРПОУ 33654216) визнано банк рутом відповідно до положень статті 52 Закону України «Про відновлення платоспроможно сті боржника або визнання йо го банкрутом», далі Закон про банкрутство, якими регулюют ься правила ліквідації відсу тнього боржника. Зазначеною постановою судом відкрито пр оцедуру ліквідації банкрута , призначено ліквідатора, вст ановлено строк здійснення пр оцедури та надання ліквідато ром звіту і ліквідаційного б алансу.

Ліквідатором подано до суд у звіт та ліквідаційний бала нс банкрута з відповідними д одатками.

Ліквідатором заявлено кло потання про затвердження зві ту та ліквідаційного балансу , ліквідацію банкрута та прип инення провадження у цій спр аві.

Дослідивши матеріали спра ви, заслухавши ліквідатора, с уд приходить до висновку, що з віт ліквідатора і ліквідацій ний баланс банкрута підлягаю ть затвердженню на підставі наступного.

Відповідно до ст. 32 Закону пр о банкрутство після завершен ня усіх розрахунків з кредит орами ліквідатор подає до го сподарського суду звіт та лі квідаційний баланс з відпові дними додатками.

Відповідно до частини 1 ст.32 З акону про банкрутство господ арський суд після заслуховув ання звіту ліквідатора та ду мки членів комітету кредитор ів або окремих кредиторів ви носить ухвалу про затверджен ня звіту ліквідатора та лікв ідаційною балансу. Згідно ча стини 2 зазначеної статті якщ о за результатами ліквідацій ного балансу не залишилося м айна боржника, господарський суд виносить ухвалу про лікв ідацію юридичної особи-банкр ута.

Затвердження звіту ліквід атора в порядку, передбачено му ст. 32 Закону про банкрутств о є підставою для припинення проваджений у справі згідно п.6 ч.1ст.40 цього Закону.

Згідно частини 6 ст. 32 Закону України «Про відновлення пла тоспроможності боржника або визнання його банкрутом» ви моги, які не задоволені за нед остатністю майна, вважаються погашеними.

Відсутність активів підтв ерджується довідками БТІ, ДА Ї, відомостями державного зе мельного кадастру, а також до відками державної податково ї інспекції у Ворошиловськом у районі м.Донецька, Управлін ня Пенсійного фонду в Вороши ловському районі м.Донецька, Відділення виконавчої дирек ції Фонду соціального ст рахування від нещасних в ипадків на виробництві т а професійних захворювань в Петровському районі м. Донец ька, Кіровської районної вик онавчої дирекції фонду соці ального страхування з тимча сової втрати працездатності , Центральної міжрайонної ви конавчої дирекції м. Донецьк а фонду соціального страхув ання з тимчасової втрати пра цездатності, Донецького місь кого центру зайнятості, Відд ілу державної виконавчої слу жби Петровського районного у правління юстиції у м. Донець к, Управління Пенсійного фон ду в Петровському районі м.До нецька, Відділу державної ви конавчої служби Ворошиловсь кого районного управління юс тиції у м. Донецьк, Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професі йних захворювань в Ворошило вському районі м. Донецька.

З матеріалів справи вбачає ться, що банкрут, крім заборго ваності перед ініціюючим кре дитором - Суб' єктом підпри ємницької діяльності - фізич ною особою ОСОБА_1, с.Чисте ньке, Сімферопольський район , АРК (код НОМЕР_1), у сумі 1 500 г рн. 00 коп., не має заборгованост і перед іншими кредиторами.

У відповідності з вимогами ст.32 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом” ліквідатором був ск ладений реєстр вимог кредито рів, який доданий до звіту лік відатора.

В результаті проведеної ро боти встановлено, що у банкру та відсутні майнові активи т а грошові кошти, щоб задоволь нити кредиторську заборгова ність у загальній сумі 1 500,00 гр н.

Таким чином, у зв'язку з відс утністю майна грошові вимоги кредиторів вважаються погаш еними.

За таких обставин звіт лікв ідатора і ліквідаційний бала нс банкрута підлягають затве рдженню, юридична особа - лікв ідації і виключенню з Єдиног о державного реєстру.

У зв'язку із затвердженням з віту і ліквідаційного баланс у провадження у справі припи няється.

Відповідно до частини 5 ст. З У Закону України «Про держав ну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємці в» рішення суду про ліквідац ію юридичної особи - банкрута направляється державному ре єстратору за місцезнаходжен ням юридичної особи - банкрут а для проведення державної р еєстрації припинення юридич ної особи.

На підставі викладеного, ке руючись ч.ч. 5, 6 ст. 31. ст.32, п.6 ч.1 ст. 40, Закону України «Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том», суд,

У Х В А Л И В:

Затвердити звіт ліквідато ра та ліквідаційний баланс Товариства з обмеженою від повідальністю „ТОРГІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ ДОНЗАПЧАСТИНА”, м.Д онецьк (ЄДРПОУ 33654216).

Ліквідувати юридичну особ у - Товариство з обмежен ою відповідальністю „ТОРГІВ ЕЛЬНА КОМПАНІЯ ДОНЗАПЧАСТИН А”, м.Донецьк (ЄДРПОУ 33654216), що зар еєстровано за адресою: 83022, м. До нецьк, вул. Вуглегорська, б. 3”В ”.

Провадження по справі №45/121б припинити.

Зобов' язати ліквідатора закрити рахунки в банківськ их установах, здійснити огол ошення в засобах масової інф ормації про недійсність печа ток та штампів. Докази подати до суду в 10-денний строк.

Зобов' язати орган держав ної реєстрації виключити під приємство-банкрута з ЄДРПОУ.

Копію цієї ухвали направит и особам, переліченим в ст.32 За кону України „Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м”.

Суддя

Вик тел.

Надруковано примірників - :

господарському суду Донец ької області - ,

сторонам - ,

Дата ухвалення рішення20.07.2010
Оприлюднено04.08.2010
Номер документу10588577
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —45/121б

Ухвала від 20.07.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 16.06.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 16.06.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 07.06.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 30.09.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Постанова від 10.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 02.07.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 18.03.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 06.02.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

Ухвала від 02.02.2009

Господарське

Господарський суд Донецької області

Плотніцький Б.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні