Ухвала
від 17.08.2022 по справі 704/832/20
ТАЛЬНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 704/832/20

У Х В А Л А

18.08.2022 року Тальнівський районний суд Черкаської області в складі суду:

головуючого судді: Дьяченка Д.О.

за участю секретаря судового засідання: Табачківської М.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в м. Тальне Черкаської області матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Тальнівської міської ради, третя особа Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області про визнання права постійного користування земельною ділянкою в порядку спадкування за заповітом,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернулася до суду з позовом до відповідача про визнання права постійного користування земельною ділянкою в порядку спадкування за заповітом.

До початку судового засідання позивач подала заяву про залишення позову без розгляду та скасування заходів забезпечення позову.

У відповідності до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Відповідно доч.9ст.158ЦПК Україниу випадку залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі або у випадку ухвалення рішення щодо повної відмови у задоволенні позову суд у відповідному судовому рішенні зазначає про скасування заходів забезпечення позову.

Оскільки підстав для відмови в задоволенні заяви позивача судом не встановлено, то суд вважає, що заява позивача про залишення позову без розгляду та скасування заходів забезпечення позову підлягає задоволенню.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 257, 158 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Тальнівської міської ради, третя особа Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області про визнання права постійного користування земельною ділянкою в порядку спадкування за заповітом - залишити без розгляду.

Скасувати заходи забезпечення позову накладені ухвалою Тальнівського районного суду від 02.10.2020 року у вигляді встановлення заборони Онопріївській сільській раді Тальнівського району Черкаської області та третій особі Головному управлінні Держгеокадастру у Черкаській області, приймати рішення (нормативно правові акти індивідуальної дії) які б припиняли право постійного користування земельною ділянкою, а також приймати рішення про відчуження, передання в оренду, використання земельної ділянки, кадастровий номер 7124087400:01:001:1228, загальною площею 50,0 га, що розташована в адміністративних межах Онопріївської сільської ради Тальнівського району Черкаської області, яка належала померлому ОСОБА_2 згідно державного акту на право постійного користування землею серії ЧР 14-80, до набуттям чинності по справі судового рішення.

Ухвала може бути оскаржена до Черкаського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Д. О. Дьяченко

СудТальнівський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення17.08.2022
Оприлюднено29.08.2022
Номер документу105895589
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —704/832/20

Ухвала від 17.08.2022

Цивільне

Тальнівський районний суд Черкаської області

Дьяченко Д. О.

Ухвала від 06.12.2021

Цивільне

Тальнівський районний суд Черкаської області

Дьяченко Д. О.

Ухвала від 20.05.2021

Цивільне

Тальнівський районний суд Черкаської області

Фролов О. Л.

Ухвала від 22.12.2020

Цивільне

Тальнівський районний суд Черкаської області

Фролов О. Л.

Ухвала від 02.10.2020

Цивільне

Тальнівський районний суд Черкаської області

Фролов О. Л.

Ухвала від 02.10.2020

Цивільне

Тальнівський районний суд Черкаської області

Фролов О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні