Ухвала
від 30.08.2022 по справі 677/71/22
КРАСИЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 677/71/22

У Х В А Л А

про залучення третьої особи

31 серпня 2022 року м. Красилів

Красилівський районний суд Хмельницької області

в складі головуючогосудді Гладій Л.М.,

за участі секретаря судового засідання Владюк Н.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну праву за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Красилівського районного суду Хмельницької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , про встановлення додаткового строку для прийняття спадщини.

Сторони в підготовче судове засідання з`явилися.

Представник позивача ОСОБА_1 - ОСОБА_5 подала до суду заяву про залучення товариства з обмеженою відповідальністю «НЬЮ ФАЙНЕНС СЕРВІС» до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача, зазначивши, що результати розгляду справи можуть вплинути на права та обов`язки товариства з обмеженою відповідальністю «НЬЮ ФАЙНЕНС СЕРВІС», оскільки товариство є кредитором спадкодавця ОСОБА_6 , та у разі задоволення позову у товариства з обмеженою відповідальністю «НЬЮ ФАЙНЕНС СЕРВІС» виникне право вимоги до ОСОБА_1 .

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов наступного висновку.

Згідно ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Оцінивши характер спору, склад учасників та клопотання сторони позивача, з метою повноти встановлення фактичних обставин справи та для забезпечення можливості винесення об`єктивного рішення, суд вважає за необхідне залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачатовариство з обмеженою відповідальністю «НЬЮ ФАЙНЕНС СЕРВІС».

Керуючисьст. 53 ЦПК України,суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника позивача ОСОБА_5 - задовольнити.

Залучити в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача товариство з обмеженою відповідальністю «НЬЮ ФАЙНЕНС СЕРВІС» (79000, Львіська область, м. Львів, вул. Валова, 11, ЄДРПОУ: 39691431).

Направити третій особі копію позовної заяви з додатком та копію даної ухвали суду.

Особам, які беруть участь у справі при собі необхідно мати паспорт чи інший документ, що посвідчує особу, копію ідентифікаційного номеру для фізичної особи.

Судове засідання відкласти до 11 жовтня 2022 року о 09 год.40 хв.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Л.М. Гладій

Дата ухвалення рішення30.08.2022
Оприлюднено01.09.2022

Судовий реєстр по справі —677/71/22

Рішення від 04.04.2023

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Гладій Л. М.

Ухвала від 26.12.2022

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Гладій Л. М.

Ухвала від 30.08.2022

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Гладій Л. М.

Ухвала від 16.03.2022

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Гладій Л. М.

Ухвала від 07.02.2022

Цивільне

Красилівський районний суд Хмельницької області

Гладій Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні