Ухвала
від 22.07.2010 по справі 28/218-б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міс та КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельниць кого,44-Б тел. 284-18-98

У Х В А Л А

справа № 28/218-б 22.07.10

за заявою державної п одаткової інспекція у Шевчен ківському районі м. Києва

до товариства з обмеженою відповідальніст ю "Тессарт Україна" (код 31629366)

про визнання бан крутом

Суддя Копитова О .С.

Секретар с/з Гергардт Т. В.

Представники сторін:

від заявника: Махнівськ ий М.О. за довіреністю №2549/9/10-214 в ід 05.05.2009

від боржника: не з' явив ся

ОБСТАВИНИ СПРАВИ:

Державна податкова інс пекція у Шевченківському рай оні м. Києва звернулась до гос подарського суду міста Києва з заявою про визнання банкру том товариства з обмеженою в ідповідальністю "Тессарт Укр аїна" з урахуванням приписів ст. 52 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”.

Ухвалою господарського су ду м. Києва від 29.06.2010 порушено пр овадження у справі про банкр утство № 28/218-б та призначено її розгляд на 22.07.2010.

В судовому засіданні 22.07.2010 пр едставник заявника вимоги ух вали суду не виконав та заяви в клопотання про відкладення розгляду справи та направле ння судового запиту до Київс ького управління з питань ба нкрутства щодо кандидатури л іквідатора.

Відповідно до ст. 77 Господар ського процесуального кодек су України суд відкладає в ме жах строків, розгляд справи, к оли за якихось обставин спір не може бути вирішено в даном у засіданні.

Враховуючи викладені обст авини господарський суд вваж ає за доцільне відкласти роз гляд справи.

Керуючись Законом України «Про відновлення платоспром ожності боржника або визнанн я його банкрутом», ст. 77, ст. 86 ГПК України, суд -

У Х В А Л И В:

1. Відкласти розгляд с прави на 16.09.2010 о 10:50. Засі дання відбудеться в залі суд ових засідань № 11.

2. Зобов' язати:

Заявника - надати суду доказ и від державного органу реєс трації боржника про наявніст ь в Єдиному державному реєст рі відомостей про відсутніст ь юридичної особи-боржника з а її місцезнаходженням, оскі льки:

Відповідно до частини 5 с татті 17 Закону України "Про де ржавну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підп риємців" в Єдиному державн ому реєстрі містяться також відомості про відсутність юр идичної особи за її місцезна ходженням, про відсутність п ідтвердження відомостей про юридичну особу, а також відом ості про зарезервовані найме нування юридичних осіб.

Згідно з частиною 7 стат ті 19 Закону України "Про держа вну реєстрацію юридичних осі б та фізичних осіб - підприє мців" не пізніше тринадцят и місяців з дня подачі (надісл ання рекомендованим листом) останньої реєстраційної кар тки, що містить відомості про юридичну особу, юридична осо ба зобов'язана подати (надісл ати рекомендованим листом) д ержавному реєстратору реєст раційну картку встановленог о зразка про підтвердження в ідомостей про юридичну особу .

Відповідно до положень ч астини 8 статті 19 Закону Украї ни "Про державну реєстрацію ю ридичних осіб та фізичних ос іб - підприємців" якщо до Є диного державного реєстру не внесено запис про відсутніс ть юридичної особи за її місц езнаходженням, то в разі неод ержання реєстраційної картк и про підтвердження відомост ей про юридичну особу в устан овлений частиною сьомою цієї статті строк, а також у разі о держання державним реєстрат ором від органу державної по даткової служби повідомленн я встановленого зразка про в ідсутність юридичної особи з а її місцезнаходженням держа вний реєстратор зобов'яза ний у строк, що не перевищує де сяти робочих днів з дати, яка в становлена для подання реєст раційної картки про підтверд ження відомостей про юридичн у особу, або з дати одержання п овідомлення від органу держа вної податкової служби, напр авити рекомендованим листом юридичній особі повідомленн я про необхідність подання д ержавному реєстратору реєст раційної картки про підтверд ження відомостей про юридичн у особу.

У разі повернення до держ авного реєстратора рекоменд ованого листа з відміткою ві дділення зв'язку про відсутн ість юридичної особи за вказ аною адресою або неподання ю ридичною особою протягом міс яця з дати направлення їй від повідного повідомлення реєс траційної картки про підтвер дження відомостей про юридич ну особу державний реєстрато р повинен внести до Єдиного д ержавного реєстру запис про відсутність юридичної особи за її місцезнаходженням або запис про відсутність підтв ердження відомостей про юрид ичну особу.

Надати суду докази про вне сення державним реєстраторо м запису до Єдиного державно го реєстру про порушення про вадження у справі про банкру тство відповідно до частини 1 статті 39 Закону Ук раїни "Про державну реєстрац ію юридичних осіб та фізични х осіб - підприємців".

Уповноважити заявника на о держання відповідних записі в від Державного реєстратора на підставі ухвал и про порушення провадження у справі для надання у судово му засіданні.

Зобов' язати заявника над ати суду докази наявності аб о відсутності активів боржни ка, у разі наявності активів б оржника надати суду кандидат уру арбітражного керуючого, угоду на оплату праці між кре дитором та арбітражним керую чим відповідно до Закону Укр аїни "Про відновлення платос проможності боржника, або ви знання його банкрутом" та над ати відповідну ліцензію арбі тражного керуючого.

Також, повідомити суд про на явність інформації щодо підт вердження знаходження керів них органів боржника за адре сою реєстрації, зокрема зазн ачити чи здійснювались посад овими особами податкового ор гану заходи щодо пошуку борж ника та чи призвели ці заходи до відповідних результатів. В разі наявності зазначеної інформації надати суду підт верджуючі документи, зокрема акти складені співробітник ами податкового органу, тощо , також надати відомості (з дод анням відповідних доказів, щ одо повідомлення Державного реєстратора у встановленому законом порядку про відсутн ість керівних органів боржни ка за адресою реєстрації.

Крім того, зобов' язати зая вника виконати вимоги статті 36 Господарського процесуаль ного кодексу України, надати суду належним чином засвідч ену довіреність представник а в матеріали справи, станом н а день слухання справи, надат и суду в судове засідання дов ідку про наявність основних розрахункових рахунків борж ника із зазначенням МФО банк ів, надати копії останніх под аткових декларацій поданих б оржником до податкових орган ів.

3. Направити судовий запит д о Київського управління з пи тань банкрутства щодо кандид атури ліквідатора.

4. Копію ухвали направити за явнику, боржнику.

Суддя О.С. Копитов а

Дата ухвалення рішення22.07.2010
Оприлюднено05.08.2010
Номер документу10601877
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання бан крутом

Судовий реєстр по справі —28/218-б

Ухвала від 16.09.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 22.07.2010

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні