Ухвала
від 29.08.2022 по справі 367/1080/21
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/1080/21

Провадження №2/367/1955/2022

УХВАЛА

Іменем України

30 серпня 2022 року Ірпінський міський суд Київської області в складі:

головуючого - суддіКравчук Ю.В.,

за участю:

секретаря судових засідань Шаповала О.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Ірпені цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Вольф-Стиль", Товариства з обмеженою відповідальністю "Терра Елізіум", Товариства з обмеженою відповідальністю "Фактоплюс Інвайт" про визнання трудових договорів недійсними, -

ВСТАНОВИВ:

До Ірпінського міського суду Київської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Вольф-Стиль", Товариства з обмеженою відповідальністю "Терра Елізіум", Товариства з обмеженою відповідальністю "Фактоплюс Інвайт" про визнання трудових договорів недійсними.

Ухвалою Ірпінського міського суду Київської області від 18 лютого 2021 року відкрито провадження по вказаній справі.

У позовні заяві позивачем заявлено клопотання про витребування доказів, в якому він просить витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю "Вольф-Стиль", Товариства з обмеженою відповідальністю "Терра Елізіум", Товариства з обмеженою відповідальністю "Фактоплюс Інвайт" належним чином завірені копії трудових договорів та розпорядчих документів (наказів) про прийняття на роботу ОСОБА_1 . 30 серпня 2022 року позивач подав заяву в якій просив розгляд даного клопотання проводити без участі позивача.

Інші учасники справи в судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені своєчасно та належним чином.

Відповідно до ч. 1, 3 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другійтатретійстатті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Відповідно до ч.8 ст.84 ЦПК України, у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Суд вважає, що заявлене клопотання про витребування доказів підлягає задоволенню.

Частиною 2статті 247 ЦПК Українипередбачено, що у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цьогоКодексурозгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, які беруть участь у справі, фіксуваннясудового процесу за допомогоюзвукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Керуючись ст. ст.84, 260 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Витребувати від Товариства з обмеженою відповідальністю "Вольф-Стиль" (код ЄДРПОУ: 39843884), Товариства з обмеженою відповідальністю "Терра Елізіум" (код ЄДРПОУ: 41826978), Товариства з обмеженою відповідальністю "Фактоплюс Інвайт" (код ЄДРПОУ: 42236724) належним чином завірені копії трудових договорів та розпорядчих документів (наказів) про прийняття на роботу ОСОБА_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 .

Відкласти розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Вольф-Стиль", Товариства з обмеженою відповідальністю "Терра Елізіум", Товариства з обмеженою відповідальністю "Фактоплюс Інвайт" про визнання трудових договорів недійсними, до 15 листопада 2022 року до 15 години 00 хвилин, про що повідомити учасників справи.

Засідання відбудеться у приміщенні Ірпінського міського суду Київської області (адреса: м. Ірпінь, вул. Мінеральна, буд. 7).

Копію ухвали для виконання направити до Товариства з обмеженою відповідальністю "Вольф-Стиль", Товариства з обмеженою відповідальністю "Терра Елізіум", Товариства з обмеженою відповідальністю "Фактоплюс Інвайт".

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Суддя Ю.В. Кравчук

Дата ухвалення рішення29.08.2022
Оприлюднено12.09.2022
Номер документу106154269
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання трудових договорів недійсними

Судовий реєстр по справі —367/1080/21

Рішення від 28.03.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 28.03.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 29.08.2022

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 21.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Саранюк Л. П.

Ухвала від 18.02.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Саранюк Л. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні