Ухвала
від 08.09.2022 по справі 460/6452/21
РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІВНЕНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

щодо поновлення пропущеного строку для пред`явлення виконавчого листа

до виконання

09 вересня 2022 року Р і в н е№460/6452/21

Рівненський окружний адміністративний суд у складі судді В.В. Щербаков, розглянувши заяву Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області про поновлення строку пред`явлення виконавчого листа до виконання в адміністративній справі за позовом

Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області

доПриватного підприємство "Корецьавтотранс" про застосування заходів реагування,В С Т А Н О В И В:

У провадженні Рівненського окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області до Приватного підприємство "Корецьавтотранс" про застосування заходів реагування.

Рішенням Рівненського окружного адміністративного суду від 23.05.2022 позов задоволено.

Від Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області надійшла заява про поновлення строку пред`явлення виконавчого листа до виконання.

Учасники справи у судове засідання не прибули.

Згідно з частиною 3 статті 376 Кодексу адміністративного судочинства України (далі по тексту - КАС України) суд розглядає заяву про поновлення пропущеного строку в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням стягувача та боржника. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Відповідно до частини дев`ятої статті 205 КАС України якщо немає перешкод для розгляду справи у судовому засіданні, визначених цією статтею, але всі учасники справи не з`явилися у судове засідання, хоча і були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду, суд має право розглянути справу у письмовому провадженні у разі відсутності потреби заслухати свідка чи експерта.

Таким чином, суд дійшов висновку про можливість розгляду заяви за відсутності представників учасників справи, на підставі наявних в матеріалах справи документів в порядку письмового провадження.

Відповідно до вимог частини четвертої статті 229 Кодексу адміністративного судочинства України у зв`язку з неявкою в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Перевіривши юридичну та фактичну обґрунтованість мотивів, покладених в основу заяви представника позивача, суд зазначає наступне.

Як вбачається з матеріалів справи виконавчий лист у справі станом на 09.09.2022 не видавався.

З урахуванням вказаних вище обставин, суд вважає, що заява про поновлення строку пред`явлення виконавчого лист до виконання є передчасною, а тому не підлягає задоволенню.

Враховуючи наведене та керуючись статтями 241, 243, 376 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

Заяву Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області про поновлення строку пред`явлення виконавчого документа до виконання у справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області до Приватного підприємство "Корецьавтотранс" про застосування заходів реагування залишити без задоволення.

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання.

Ухвала може бути оскаржена. Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення. Апеляційна скарга подається безпосередньо до Восьмого апеляційного адміністративного суду.

Повний текст ухвали складений 09.09.22

Суддя В.В. Щербаков

СудРівненський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.09.2022
Оприлюднено12.09.2022
Номер документу106160335
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи з приводу реалізації державної політики у сфері економіки та публічної фінансової політики, зокрема щодо організації господарської діяльності, з них дозвільної системи, нагляду (контролю), реалізації держ-ї регуляторної політики у сфері госп-ї д-ті; ліцензування видів господарської д-ті; розроблення і застосування національних стандар., технічних регламентів та процедур оцінки відповідності

Судовий реєстр по справі —460/6452/21

Ухвала від 08.09.2022

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

В.В. Щербаков

Рішення від 22.05.2022

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

В.В. Щербаков

Ухвала від 07.06.2021

Адміністративне

Рівненський окружний адміністративний суд

В.В. Щербаков

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні