Рішення
від 11.09.2022 по справі 153/423/22
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

"12" вересня 2022 р. Справа153/423/22

Провадження2/153/91/22-ц

Ямпільський районний суд Вінницької області

у складі головуючого судді Швеця Р.В.

за участю секретаря судового засідання Побережної Т.М.

представника позивача ТОВ «Великокісницьке» - адвоката Томляк Т.С.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Ямпільського районного суду Вінницької області у місті Ямпіль Вінницької області цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Великокісницьке» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою,

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов`язаного з потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений певний час, вважаю за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Відповідно до ст.259 ЦПК України оголошується вступна та резолютивна частина рішення, повний текст якого буде складено протягом десяти днів.

У Х В А Л И В :

В задоволенні позовних вимог Товариства з обмеженою відповідальністю «Великокісницьке» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою відмовити.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення до Вінницького апеляційного суду. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено в день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом 30-ти днів із дня вручення йому повного рішення суду.

Позивач: Товариство з обмеженою відповідальністю «Великокісницьке», вулиця Центральна, 84 село Велика Кісниця Могилів-Подільський район Вінницька область, ЄДРПОУ 03729687.

Відповідач: ОСОБА_1 , село Велика Кісниця Могилів-Подільський район Вінницька область, РНОКПП НОМЕР_1 .

Відповідач: ОСОБА_2 , село Велика Кісниця Могилів-Подільський район Вінницька область, РНОКПП НОМЕР_2 .

Відповідач: ОСОБА_3 село Велика Кісниця Могилів-Подільський район Вінницька область, РНОКПП НОМЕР_3 .

Суддя Р.В. Швець

Дата ухвалення рішення11.09.2022
Оприлюднено13.09.2022
Номер документу106175979
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, пов`язаного з потребою в обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений певний час, вважаю за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини. Відповідно до ст.259 ЦПК України оголошується вступна та резолютивна частина рішення, повний текст якого буде складено протягом десяти днів

Судовий реєстр по справі —153/423/22

Рішення від 11.09.2022

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Швець Р. В.

Рішення від 11.09.2022

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Швець Р. В.

Ухвала від 05.09.2022

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Швець Р. В.

Ухвала від 15.06.2022

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Швець Р. В.

Ухвала від 28.04.2022

Цивільне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Швець Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні