Ухвала
від 07.09.2022 по справі 873/38/22
ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

вул. Шолуденка, буд. 1, літера А, м. Київ, 04116, (044) 230-06-58 inbox@anec.court.gov.ua

УХВАЛА

"08" вересня 2022 р. Справа№ 873/38/22

Північний апеляційний господарський суд

суддя: Скрипка І.М.

при секретарі судового засідання: Токар Т.Г.

за участю представників сторін:

від позивача: не з`явився

від відповідача -1: не з`явився

відповідач-2: не з`явився

від відповідача -2: не з`явився

розглянувши заяву Акціонерного товариства "Райффайзен Банк" про видачу виконавчого документа на примусове виконання рішення Постійно діючого Третейського суду при Асоціації "Інформаційно-фінансового бізнесу" від 01.03.2022 року у третейській справі №23/22

за позовом Акціонерного товариства "Райффайзен Банк"

до Приватного підприємства "Дент Лайф" (відповідач-1)

ОСОБА_1 (відповідач-2)

про солідарне стягнення заборгованості

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Північного апеляційного господарського суду перебуває заява Акціонерного товариства "Райффайзен Банк" про видачу виконавчого документа на примусове виконання рішення Постійно діючого Третейського суду при Асоціації "Інформаційно-фінансового бізнесу" від 01.03.2022 року у третейській справі №23/22.

07.09.2022 через відділ документообігу суду надійшло від представника АТ "Райффайзен Банк" клопотання про відкладення розгляду справи, у зв`язку з ненадходженням на адресу АТ "Райффайзен Банк" відзиву відповідача-2.

В судове засідання 08.09.2022 представник відповідача-1, відповідач-2 та його представник не з`явилися.

При здійсненні правосуддя суд має виходити з необхідності дотримання основних засад господарського судочинства, зазначених в статтях 2, 4 Господарського процесуального кодексу України стосовно забезпечення права сторін на розгляд справ у господарському суді після їх звернення до нього у встановленому порядку, гарантованому чинним законодавством та всебічно забезпечити дотримання справедливого, неупередженого та своєчасного вирішення судом спорів з метою ефективного захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб, держави.

Згідно з ч. ч. 2, 3 ст. 216 ГПК України якщо спір, розгляд якого по суті розпочато, не може бути вирішено в даному судовому засіданні, судом може бути оголошено перерву в межах встановлених цим Кодексом строків розгляду справи, тривалість якої визначається відповідно до обставин, що її викликали, з наступною вказівкою про це в рішенні або ухвалі. Про відкладення розгляду справи або перерву в судовому засіданні, місце, дату і час нового судового засідання або продовження судового засідання суд повідомляє під розписку учасників справи, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Учасники справи, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в судовому процесі, повідомляються про судове засідання ухвалами.

З метою повного, всебічного та об`єктивного дослідження фактичних обставин справи, зважаючи на неявку представника відповідача-1, відповідача-2 та його представника, задоволення клопотання представника АТ "Райффайзен Банк" про відкладення розгляду справи, суддя приходить до висновку про необхідність відкладення розгляду справи.

Керуючись статтями 216, 232, 234, 270 Господарського процесуального кодексу України, Північний апеляційний господарський суд,-

УХВАЛИВ:

1. Клопотання представника АТ "Райффайзен Банк" про відкладення розгляду справи - задовольнити.

2. Відкласти розгляд справи № 873/38/22 на 15 год. 10 хв. 29.09.2022. Судове засідання відбудеться за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А, зал судових засідань № 12, 2-й поверх.

3. Зобов`язати ОСОБА_1 направити на адресу АТ "Райффайзен Банк" (01011, м. Київ, вул. Лєскова,9) відзив з доданими до нього додатками, докази надсилання надати Північному апеляційному господарському суду.

4. Викликати у судове засідання учасників справи.

5. Довести до відома учасників справи, що нез`явлення їх представників у судове засідання не є перешкодою розгляду заяви по суті.

6. Роз`яснити учасникам справи, що юридична особа бере участь у справі через свого керівника або члена виконавчого органу, уповноваженого діяти від її імені відповідно до закону, статуту, положення (самопредставництво юридичної особи), або через представника (ч.3 ст.56 ГПК України). Представником у суді може бути адвокат або законний представник (ч.1 ст.58 ГПК України).

7. Всі документи та письмові докази подаються виключно через відділ забезпечення автоматизованого розподілу, контролю та моніторингу виконання документів за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1-А (I поверх).

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://anec.court.gov.ua/sud4873/gromadyanam/csz/m.

Суддя І.М. Скрипка

Дата ухвалення рішення07.09.2022
Оприлюднено14.09.2022
Номер документу106199974
СудочинствоГосподарське
КатегоріяСправи щодо оскарження рішень третейських судів та про видачу наказів на примусове виконання рішень третейських судів, з них про видачу наказу на примусове виконання рішення третейського суду

Судовий реєстр по справі —873/38/22

Ухвала від 29.09.2022

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Скрипка І.М.

Ухвала від 07.09.2022

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Скрипка І.М.

Ухвала від 21.07.2022

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Скрипка І.М.

Ухвала від 03.07.2022

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Скрипка І.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні