Постанова
від 03.08.2010 по справі 4-170/10
КАЛУСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Спр ава № 4-170

2010 рік

П О С Т А Н О В А

м.Калуш „03” сер пня 2010 року

Голова Калуського міськ районного суду Івано-Франків ської області Бейко М.А. р озглянувши подання слідчог о прокуратури Калуського рай ону Тюшка І.І. погодженого прокурором Калуського район у В.Ковалюк

про дачу згоди на продовжен ня строку проведення позапла нової документальної ревізі ї окремих питань фінансово-г осподарської діяльності в Ів ано-Франківському обласному виробничому управлінні по м еліорації та водному господа рству, суд,

в с т а н о в и в :

що слідчий прокуратури Калуського району за погодже нням з прокурором Калуського району Ковалюком В.П. звернув ся до суду з поданням про дачу згоди на продовження строку проведення позапланової док ументальної ревізії окремих питань фінансово-господарсь кої діяльності Івано-Франків ського обласного виробничог о управління по меліорації т а водному господарству, яке з находиться в м.Івано-Франків ськ, по вул.Сахарова 23-а.

В поданні відображено, що 2 3 червня 2010 року прокурором Кал уського району порушено крим інальну справу по факту розт рати чужого майна шляхом зло вживання службовим становищ ем та вчинення службового пі дроблення за ознаками злочи нів, передбачених ст.ст.191 ч.5, 366 ч .2 України і цього ж дня вказан а кримінальна справа прийнят а мною до свого провадження.

В ході досудового слідства встановлено, що 24.09.2008 року Іван о-Франківське обласне виробн иче управління по меліорації та водному господарству в ос обі начальник ОСОБА_3 укла ло з товариством з обмеженою відповідальністю "Дорбудком плект" (ідентифікаційний код 31907238) , що знаходиться за юридич ною адресою в м.Івано-Франків ську по вул.Гетьмана Мазепи 15/ 6, а фактична адреса м.Івано-Фр анківськ, вул.Гетьмана Мазеп и 83/5, в особі директора ОСОБА _4 контракт № 25 на виконання р обіт з ліквідації наслідків паводка на р.Сівка в с.Середнє Калуського району на суму 929 980 гривень та контракт № 26 на вик онання робіт з ліквідації на слідків паводка на р.Сівка в с .Сівка Войнилівська Калусько го району на суму 1 580 200 гривень.

В подальшому ТзОВ "Дорбудк омплект", в порушення п.8.2 вказа них вище контрактів, без згод и Івано-Франківського обласн ого виробничого управління п о меліорації та водному госп одарству залучило до виконан ня робіт з ліквідації наслід ків паводка на р.Сівка в селах Середнє і Сівка Войнилівськ а Калуського району, як субпі дрядників, приватні підприєм ства "Андрес" (код ЄДРПОУ 13662978, юр идична адреса м.Івано-Франкі вськ, вул.Пасічна 20/84, поштова а дреса - м.Івано-Франківськ в ул.Галицька 201) і "Будмасервіс" (код ЄДРПОУ 33420377, м.Львів, вул.Муч на 32).

Впродовж вересня-листопад а 2008 року вказані організації виконали частину робіт з лік відації наслідків паводка на р.Сівка у вказаних населених пунктах, але в повному обсязі заплановані роботи виконані не були.

Однак, незважаючи на невико нання генпідрядником (субпід рядниками) всіх передбачених кошторисом робіт з ліквідац ії паводка на р.Сівка в с.Серед нє та в с.Сівка Войнилівська К алуського району, службові о соби Івано-Франківського обл асного виробничого управлін ня по меліорації та водному г осподарству спільно зі служб овими особами ТзОВ "Дорбудко мплект" склали і підписали фі ктивні акт № 1 приймання викон аних підрядних робіт (форма К Б-2в) і довідку про вартість ви конаних підрядних робіт (фор ма № КБ-3) за вересень 2008 року, акт № 2 приймання виконаних підря дних робіт (форма КБ-2в) і довід ку про вартість виконаних пі дрядних робіт (форма № КБ-3) за ж овтень 2008 року та акт № 3 прийма ння виконаних підрядних робі т (форма КБ-2в) і довідку про ва ртість виконаних підрядних р обіт (форма № КБ-3) за листопад 20 08 року, в яких завищили вартіс ть виконаних робіт з ліквіда ції паводка на р.Сівка в с.Сере днє Калуського району на сум у орієнтовно 379 тисяч гривень, а також фіктивні акт № 1 прийм ання виконаних підрядних роб іт (форма КБ-2в) і довідку про в артість виконаних підрядних робіт (форма № КБ-3) за вересень 2008 року та акт № 2 приймання вик онаних підрядних робіт (форм а КБ-2в) і довідку про вартість виконаних підрядних робіт (ф орма № КБ-3) за жовтень 2008 року, в яких завищили вартість викон аних робіт з ліквідації паво дка на р.Сівка в с.Сівка Войнил івська Калуського району на суму орієнтовно 598 тисяч гриве нь.

Всього, на підставі складен их у вересні-листопаді 2008 року неправдивих актів приймання виконаних підрядних робіт (ф орма КБ-2в) і довідок про варті сть виконаних підрядних робі т (форма № КБ-3), в яких було зави щено вартість виконаних робі т з ліквідації паводка на р.Сі вка в селах Середнє і Сівка Во йнилівська Калуського район у, службові особи Івано-Франк івського обласного виробнич ого управління по меліорації та водному господарству спі льно зі службовими особами Т зОВ "Дорбудкомплект" розтрат или бюджетні кошти на суму ор ієнтовно 977 тисяч гривень.

2 липня 2010 року постановою Ка луського міськрайонного суд у дано дозвіл на проведення п озапланової документальної ревізії окремих питань фіна нсово-господарської діяльно сті Івано-Франківського обла сного виробничого управлінн я по меліорації та водному го сподарству та на проведення позапланових зустрічних пер евірок на ТзОВ "Дорбудкомпле кт", ПП "Андрес" і ПП "Будмасерві с" терміном на 15 робочих днів, п очинаючи з 14.07.2010 р.

Проведення ревізії розпоч ато 14 липня 2010 року і її термін з акінчується 03 серпня 2010 року. О днак закінчити проведення ре візії у встановлений термін не представляється можливим , оскільки до цього часу у зв"я зку відсутністю спеціаліста -гідролога, який зайнятий на о бстеженні об"єктів у інших ра йонах області, не проведено о бстеження виконаних робіт по берегоукріпленню річки Сівк а в с.Середнє та в с.Сівка Войн илівська Калуського району, не закінчено проведення поза планової зустрічної перевір ки на ТзОВ "Дорбудкомплект", а також не виконано інші дії, на правлені на повноту, всебічн ість та об"єктивність досудо вого слідства. А тому, у зв' яз ку з великим обсягом робіт ви никла необхідність в продовж енні строку проведення позап ланової ревізії з окремих пи тань фінансово-господарсько ї діяльності Івано-Франківсь кого обласного виробничого у правління по меліорації та в одному господарству.

Суд, заслухавши прокурора і слідчого, які підтримали дан е подання, та перевіривши мат еріали кримінальної справи, вважає, що клопотання підста вне і належне до задоволення , оскільки без продовження ст року проведення документаль ної ревізії неможливо встано вити істину і прийняти закон не та обґрунтоване рішення п о справі.

А тому, керуючись ст.11 Закону України “Про державну контр ольно-ревізійну службу в Укр аїні” із змінами, внесеними З аконом України № 2322 від 12.01.2005 рок у, та ст.273 КПК України, суд,

п о с т а н о в и в :

1. Подання слідчог о прокуратури Калуського рай ону Тюшки І.І. задовольнит и й дати дозвіл на продовженн я строку проведення позаплан ової документальної ревізії окремих питань фінансово-го сподарської діяльності Іван о-Франківського обласного ви робничого управління по мелі орації та водному господарст ву що в м.Івано-Франківськ, по вул.Академіка Сахарова, 23-а (ко д ЄДРПОУ 13646270) терміном на 5 робо чих днів, починаючи з 04 серпня 2010 року.

2. Про прийняте рішенн я повідомити всіх зацікавлен их осіб.

3. Контроль за викона нням постанови покласти на п рокурора Калуського району.

Постанова може бут и оскаржена до Івано-Франків ського апеляційного суду про тягом 3-х діб з часу проголошен ня.

Головуючий Бейко М.А.

СудКалуський міськрайонний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення03.08.2010
Оприлюднено06.08.2010
Номер документу10626873
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-170/10

Постанова від 11.03.2010

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Подалюка О. Ф.

Постанова від 27.04.2010

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

Постанова від 19.10.2010

Кримінальне

Білозерський районний суд Херсонської області

Кравченко І. М.

Постанова від 28.07.2010

Кримінальне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Заверюха В. О.

Постанова від 28.10.2010

Кримінальне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Воробйов С. О.

Постанова від 28.10.2010

Кримінальне

Красноармійський міськрайонний суд Донецької області

Воробйов С. О.

Постанова від 27.09.2010

Кримінальне

Скадовський районний суд Херсонської області

Ведмідська Н. І.

Постанова від 28.12.2010

Кримінальне

Сарненський районний суд Рівненської області

Товстика І.В. І. В.

Постанова від 17.09.2010

Кримінальне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Сілантьєва Е. Є.

Постанова від 17.09.2010

Кримінальне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Сілантьєва Е. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні