Постанова
від 23.07.2010 по справі 2а-4922/10/0670
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 2а-4922/10/0670

категорія 6.6.2

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 липня 2010 р. м.Житомир

Житомирський окружний адміністративний суд у скла ді:

головуючого - судді Євпак В .В.,

при секретарі - Гнітецьк ій Т.Ф,

розглянувши у відкритом у судовому засіданні у м. Жито мирі адміністративну справу

за позовом Держав ної податкової інспекції у м . Житомирі < Текст >

до Товариства з обмеже ною відповідальністю "Західн а регіональна інвестиційна к омпанія" < Текст >

про припинення юридичн ої особи,-

встановив:

Державна податкова інсп екція у м. Житомирі просить в инести рішення про припиненн я юридичної особи - Товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Західна регіональна інве стиційна компанія" з підстав наявності в Єдиному держ авному реєстрі запису про ві дсутність юридичної особи за вказаним її місцезнаходженн ям, що передбачено п.2 ст. 38 Зако ну України „Про державну реє страцію юридичних осіб та фі зичних осіб-підприємців”.

В судовому засіданні предс тавник позивача позовні вимо ги підтримав в повному обсяз і. Пояснив, що відповідач по вк азаному ним місця знаходженн я, фактично не знаходиться, да ні про це внесені до Єдиног о державного реєстру юрид ичних осіб та фізичних осіб-п ідприємців. Відповідач не по відомляв про зміну адреси.

Представник відповідача в судове засідання не з' явив ся. Про день, час та місце розг ляду справи відповідач пові домлявся вчасно та належним чином.

Суд, розглянувши матеріали справи, заслухавши поясненн я представника позивача, вст ановив: Товариство з обмежен ою відповідальністю "Західна регіональна інвестиційна ко мпанія", як суб' єкт підприєм ницької діяльності зареєстр ований виконавчим комітетом Житомирської міської ради 27.1 0.2006 року та внесено в Єдиний державний реєстр юридичних осіб та фізичних осіб-підпри ємців.

Як платник податків, відпов ідач знаходиться на обліку в Державній податковій інспек ції у м. Житомирі.

Позивач просить винести рі шення про припинення юридич ної особи з підстав наявност і в Єдиному державному ре єстрі запису про відсутність юридичної особи за вказаним її місцезнаходженням.

Відповідно до п. 2 ст. 38 Закону України „Про державну реєст рацію юридичних осіб та фізи чних осіб-підприємців”, підс тавою для постановлення судо вого рішення щодо припинення юридичної особи, що не пов' я зано з банкрутством юридично ї особи, є наявність в Єдино му державному реєстрі запи су про відсутність юридичної особи за вказаним її місцезн аходженням.

З наданого позивачем Єди ного державного реєстру ю ридичних осіб та фізичних ос іб-підприємців видно, що 14.12.2009 року державним реєстратором до Єдиного державного р еєстру внесено інформацію щ одо відсутності юридичної ос оби товариства з обмеженою в ідповідальністю "Західна рег іональна інвестиційна компа нія" за вказаною нею адресою .

З інформаційної довідки на даної позивачем суду, видно, що станом на 22.07.2010 року відомост і про товариство з обмеженою відповідальністю "Західна р егіональна інвестиційна ком панія", як юридичну особу, за ї ї місцезнаходженням, не підт верджено.

За таких обставин є підстав и для задоволення позовних в имог.

Керуючись ст. 33, 38 Закону Укра їни „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців”, ст. 59 ГК Ук раїни, ст.ст. 86, 158- 163, 254 Кодексу ад міністративного судочинств а України, суд -

постановив:

Позов задовольнити.

Припинити діяльність юрид ичної особи, товариства з обм еженою відповідальністю "Зах ідна регіональна інвестицій на компанія" (майдан Перемоги 10, м. Житомир, ідентифікаційни й код 34687530).

Копію постанови для внесен ня запису в Єдиний держав ний реєстр направити державн ому реєстратору за місцезнах одженням юридичної особи.

Постанова Житомирсь кого окружного адміністрати вного суду набирає законної сили після закінчення строкі в подання заяви про апеляцій не оскарження та апеляційної скарги. Заява про апеляційне оскарження подається через Житомирський окружний адмін істративний суд до Київськог о апеляційного адміністрати вного суду протягом 10 днів з д ня проголошення постанови. А пеляційна скарга подається у тому ж порядку протягом 20 дні в після подання заяви про апе ляційне оскарження.

Головуючий суддя: В.В. Євпак

Повний текст постанови в иготовлено: < Дата >

присуджено до стягнення < сума > грн.

матеріальну шкоду < сума > гр н.

моральну шкоду < сума > грн.

Дата ухвалення рішення23.07.2010
Оприлюднено07.08.2010
Номер документу10634756
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4922/10/0670

Постанова від 23.07.2010

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Євпак Валентина Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні