Ухвала
від 26.09.2022 по справі 380/9535/22
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа №380/9535/22

провадження № П/380/9605/22

У Х В А Л А

про залучення третьої особи

26 вересня 2022 рокум.Львів Львівський окружний адміністративний суд в складі головуючого судді Коморного О.І. розглянув у письмовому провадженні питання про залучення третіх осіб за позовом Комунального некомерційного підприємства «Львівське територіальне медичне об`єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» про визнання протиправним та скасування висновку Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області про результати моніторингу закупівель, за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача ТзОВ «МІАМЕД».

встановив:

До Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Комунального некомерційного підприємства Львівське територіальне медичне об`єднання Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги з вимогою визнати протиправним та скасувати висновок Південного офісу Держаудитслужби про результати моніторингу закупівлі № ІІА-2022-01-14-003502-С, яка проведена КНП Львівське територіальне медичне об`єднання Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги.

Ухвалою суду від 14 липня 2022 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі.

При розгляді адміністративної справи, суд дійшов висновку про необхідність залучити до участі у справі третю особу.

Відповідно до ч.2 ст.49 Кодексу адміністративного судочинства України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов`язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням учасників справи. Якщо адміністративний суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до судового розгляду встановить, що судове рішення може вплинути на права та обов`язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

За приписами ч.5 ст.49 КАС України про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

З огляду на зміст позовних вимог суд дійшов висновку, що рішення у справі № 380/9535/22 може вплинути на права та обов`язки ТзОВ «МІАМЕД», а відтак суд вважає за необхідне залучити до участі в справі вказану третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

Керуючись статтями 49, 50, 248 КАС України, суд

постановив:

1. Залучити Товариство з обмеженою відповідальністю «МІАМЕД» (код ЄДРПОУ - 42718162; адреса м. Київ, пр. Бажана Миколи, 14-А, приміщення 6) до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача.

Запропонувати третій особі подати до суду у п`ятнадцятиденний строк з моменту отримання позовної заяви з додатками пояснення щодо такого позову, з врахуванням вимог, передбачених ст. 162 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення.

Згідно з ч. 5 ст. 49 КАС України ухвала за наслідками розгляду питання про вступ у справу третіх осіб окремо не оскаржується. Заперечення проти такої ухвали може бути включено до апеляційної чи касаційної скарги на рішення суду, прийняте за результатами розгляду справи.

Суддя Коморний О.І.

Дата ухвалення рішення26.09.2022
Оприлюднено28.09.2022
Номер документу106433594
СудочинствоАдміністративне
Сутьрезультати моніторингу закупівель,

Судовий реєстр по справі —380/9535/22

Рішення від 11.10.2022

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

Ухвала від 26.09.2022

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

Ухвала від 26.09.2022

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

Ухвала від 13.07.2022

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Коморний Олександр Ігорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні