Ухвала
від 03.10.2022 по справі 741/401/22
НОСІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 741/401/22

Провадження № 2/741/364/22

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

03 жовтня 2022 року м. Носівка

Носівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Крупини А.О.,

з участю секретаря судового засідання Багмута О.С.,

прокурора Пасіки В.М.,

відповідача ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом керівника Ніжинської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Носівської міської ради, комунального некомерційного підприємства «Носівська міська лікарня ім. Ф.Я. Примака» Носівської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Носівський відділ державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) про стягнення виплаченого відшкодування в порядку регресу,

встановив:

20 червня 2022 року керівник Ніжинської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Носівської міської ради, комунального некомерційного підприємства «Носівська міська лікарня ім. Ф.Я. Примака» Носівської міської ради звернувся до Носівського районного суду Чернігівської області з позовом до ОСОБА_1 , третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Носівський відділ державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) про стягнення виплаченого відшкодування в порядку регресу.

Ухвалою суду від 01 липня 2022 року відкрито провадження в цивільній справі, постановлено розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче судове засідання на 03 жовтня 2022 року.

У підготовчому судовому засіданні прокурор підтримав позовні вимоги, просив закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник позивача Носівської міської ради Чернігівської області в підготовче судове засідання не з`явилася, надіслано заяву про розгляд справи за відсутності представника позивача.

Представник позивача комунального некомерційного підприємства «Носівська міська лікарня ім. Ф.Я. Примака» Носівської міської ради в підготовче судове засідання не з`явився, надіслано заяву про підтримання позовних вимог та розгляд справи за відсутності представника позивача.

У підготовчому судовому засіданні відповідач ОСОБА_1 не заперечував проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Ознайомившись з матеріалами справи, суд уважає, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, клопотань, заяв, відводів, які б перешкоджали призначенню справи до судового розгляду по суті, до суду від учасників справи не надійшло, а тому є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197, 198, 200, 258-261 ЦПК України,

постановив:

Підготовче провадження в цивільній справі за позовом керівника Ніжинської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Носівської міської ради, комунального некомерційного підприємства «Носівська міська лікарня ім. Ф.Я. Примака» Носівської міської ради до ОСОБА_1 , третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Носівський відділ державної виконавчої служби у Ніжинському районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) про стягнення виплаченого відшкодування в порядку регресу закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 09 годину 00 хвилин 09 листопада 2022 року.

Здійснити виклик учасників справи в судове засідання відповідно до вимог ЦПК України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Анатолій КРУПИНА

Дата ухвалення рішення03.10.2022
Оприлюднено05.10.2022
Номер документу106559514
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —741/401/22

Рішення від 09.11.2022

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Крупина А. О.

Ухвала від 03.10.2022

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Крупина А. О.

Ухвала від 30.06.2022

Цивільне

Носівський районний суд Чернігівської області

Крупина А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні