Ухвала
від 05.10.2022 по справі 912/1357/22
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

вул. В`ячеслава Чорновола, 29/32, м. Кропивницький, 25022,

тел. (0522) 32 05 11, факс 24 09 91, код ЄДРПОУ 03499951,

e-mail: inbox@kr.arbitr.gov.ua, web: http://kr.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

05 жовтня 2022 рокуСправа № 912/1357/22

Суддя Господарського суду Кіровоградської області Тимошевська В.В., розглянувши матеріали

за позовом: ОСОБА_1

до Приватного підприємства "Кевлар-Плюс"

ОСОБА_2

про визнання трудових відносин припиненими

ВСТАНОВИВ:

До Господарського суду Кіровоградської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 , яка містить вимоги до Приватного підприємства "Кевлар-Плюс", ОСОБА_2 та ОСОБА_3 про визнання припиненими трудових відносин між ОСОБА_1 та Приватним підприємством "Кевлар-Плюс" з 22.02.2022 у зв`язку зі звільненням за власним бажанням на підставі п. 1 ст. 38 КЗпП України, з покладенням на відповідача судових витрат.

Відповідно до ч. 1 ст. 176 Господарського процесуального кодексу України (далі - ГПК України), за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 174 цього Кодексу.

Якщо відповідачем вказана фізична особа, яка не є підприємцем, суд відкриває провадження протягом п`яти днів з дня отримання судом у порядку, передбаченому частиною восьмою цієї статті, інформації про зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи - відповідача.

Згідно з приписами ч. 6, 7 ст. 176 ГПК України, у разі якщо відповідачем у позовній заяві вказана фізична особа, що не є підприємцем, суд не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

Інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи має бути надана протягом п`яти днів з моменту отримання відповідним органом реєстрації місця проживання та перебування особи відповідного звернення суду.

Положеннями ч. 1 ст. 16 Закону України "Про захист персональних даних" визначено, що порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб`єкта персональних даних на обробку цих даних, наданої володільцю персональних даних, або відповідно до вимог закону. Порядок доступу третіх осіб до персональних даних, які перебувають у володінні розпорядника публічної інформації, визначається Законом України "Про доступ до публічної інформації", крім даних, що отримує від інших органів центральний орган виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну фінансову та бюджетну політику, під час здійснення верифікації та моніторингу державних виплат.

Частиною 3 ст. 16 Закону України "Про захист персональних даних" передбачено, що суб`єкт відносин, пов`язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу (далі - запит) до персональних даних володільцю персональних даних.

Суддя з метою визначення підсудності може також користуватися даними Єдиного державного демографічного реєстру. (ч. 8 ст. 176 ГПК України)

3 огляду на наведене господарський суд Кіровоградської області вважає за необхідне звернутися до Управління ДМС у Кіровоградській області та до Відділу реєстрації місця проживання особи Кропивницької міської ради з запитом про надання відомостей про реєстрацію місця проживання (перебування), що містяться в реєстрі територіальної громади/Єдиному державному демографічному реєстрі, громадян ОСОБА_2 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1 , дата народження: ІНФОРМАЦІЯ_1 ) та ОСОБА_3 (ідентифікаційний номер НОМЕР_2 , дата народження: ІНФОРМАЦІЯ_2 ).

Керуючись статтями 176, 234 Господарського процесуального кодексу України статтею 16 Закону України "Про захист персональних даних", господарський суд

УХВАЛИВ:

1. Звернутись до Управління ДМС у Кіровоградській області та до Відділу реєстрації місця проживання особи Кропивницької міської ради з запитом про надання відомостей про реєстрацію місця проживання (перебування), що містяться в реєстрі територіальної громади/Єдиному державному демографічному реєстрі, громадян:

- ОСОБА_2 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1 , дата народження: ІНФОРМАЦІЯ_1 );

- ОСОБА_3 (ідентифікаційний номер НОМЕР_2 , дата народження: ІНФОРМАЦІЯ_2 ).

2. Згідно ч. 7 ст. 176 Господарського процесуального кодексу України інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи має бути надана протягом п`яти днів з моменту отримання відповідним органом реєстрації місця проживання та перебування особи даного звернення суду.

3. Повідомити позивача, що питання про відкриття провадження у справі №912/1357/22 буде вирішено судом після отримання інформації про зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування) фізичної особи відповідача.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Копії ухвали направити Управлінню ДМС у Кіровоградській області за адресою: 25000, м. Кропивницький, вул. Єгорова, 25-а, Відділу реєстрації місця проживання особи Кропивницької міської ради за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка, 41/26 та ОСОБА_1 електронною поштою: ІНФОРМАЦІЯ_3.

Суддя В.В.Тимошевська

СудГосподарський суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення05.10.2022
Оприлюднено06.10.2022
Номер документу106607911
СудочинствоГосподарське
КатегоріяІнші справи

Судовий реєстр по справі —912/1357/22

Ухвала від 02.02.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Рішення від 19.01.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 05.01.2023

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 19.12.2022

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 16.11.2022

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 16.11.2022

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 17.10.2022

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 05.10.2022

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

Ухвала від 05.10.2022

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Тимошевська В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні