Ухвала
від 06.10.2022 по справі 498/842/22
ВЕЛИКОМИХАЙЛІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №498/842/22

Провадження по справі №2/498/202/22

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

06 жовтня 2022 року

Великомихайлівський районний суд Одеської області

в складі: головуючої судді Ткачук О.Л.,

за участю секретарясудового засідання Поліщук А.С.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в смт. Велика Михайлівка позовну заяву ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник - адвокат Корой Іван Дмитрович до Великомихайлівської районної державної адміністрації Одеської області, Роздільнянської районної державної адміністрації Одеської області, третя особа на стороні відповідачів, що не заявляє самостійних вимог ОСОБА_2 про визнання незаконним і скасування розпорядження, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Великомихайлівського районного суду Одеської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник - адвокат Корой Іван Дмитрович до Великомихайлівської районної державної адміністрації Одеської області, Роздільнянської районної державної адміністрації Одеської області, третя особа на стороні відповідачів, що не заявляє самостійних вимог ОСОБА_2 про визнання незаконним і скасування розпорядження, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку.

Ухвалою судді Великомихайлівського районного суду від 15 вересня 2022 року вищевказаний позов прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче засідання.

Представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Корой І.Д. в підготовче судове засідання не з`явився, надав через канцелярію суду заяву, в якій вказав, що ані позивач, ані він відзиву на позовну заяву не отримували, проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті не заперечують. Просить провести підготовче засідання за їх відсутності.

Представники відповідачів в підготовчесудове засіданняне з`явилися,будучи належнимчином повідомленимипро дату,час тамісце йогопроведення. Заяв, клопотань та відзив на позов ними подано не було.

Третя особа - ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явився, через канцелярію суду від останнього надійшла заява, в якій він просить проводити підготовче засідання та судові засідання у його відсутність та прийняти рішення у справі згідно діючого законодавства.

Підготовче судове засідання проведене за відсутності сторін, які повідомлялися належним чином за встановленим судом місцезнаходженням та реєстрації, відповідно. Тому у відповідності до вимог ч.2 ст.247 ЦПК України фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

У справі проведено підготовче судове засідання, під час якого витребувано докази, з метою підготовки справи до судового розгляду.

Учасниками справи повідомлено про всі обставини справи, які їм відомі, надано всі докази, на які вони посилаються, заяв та клопотань перед призначенням справи до розгляду не мають. Відзив на позов не подано.

Сторони не заперечували щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

У відповідності до п.3 ч.2 ст. 200 ЦПК України підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначена до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189 - 200 ЦПК України, суд -

постановив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якого діє представник - адвокат Корой Іван Дмитрович до Великомихайлівської районної державної адміністрації Одеської області, Роздільнянської районної державної адміністрації Одеської області, третя особа на стороні відповідачів, що не заявляє самостійних вимог ОСОБА_2 про визнання незаконним і скасування розпорядження, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку

Призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні, яке відбудеться26 жовтня 2022 року об 11.00 год. в залі судових засідань № 1 Великомихайлівського районного суду Одеської області (Одеська область, Великомихайлівський район, смт. Велика Михайлівка, вул. Пушкіна, 2б, ІІ поверх).

Роз`яснити учасникам справи право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, за для забезпечення чого останніми, зап`ятьднів до судового засідання, має бути подана відповідна заява із зазначенням суду, в якому необхідно забезпечити її проведення, копія якої в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, веб-адреса сторінки якої http://vmk.od.court.gov.ua/sud1508/.

Заяви по суті справи можуть бути подані як в паперовому виді безпосередньо до суду так і на електронну адресу суду за адресою:inbox@vmk.od.court.gov.ua з наступним наданням оригіналу відповідної заяви.

Ухвала суду надсилається учасникам справи.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя О.Л.Ткачук

СудВеликомихайлівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення06.10.2022
Оприлюднено11.10.2022
Номер документу106633125
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —498/842/22

Рішення від 28.10.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Рішення від 26.10.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 06.10.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

Ухвала від 14.09.2022

Цивільне

Великомихайлівський районний суд Одеської області

Ткачук О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні