Ухвала
від 27.09.2022 по справі 757/24873/22-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/24873/22-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27 вересня 2022 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , за участю секретаря ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м.Києві провадження за клопотанням прокурора першого відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 , у кримінальному провадженні №12022000000000640 від 14.07.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

16.09.2022 в провадження Печерського районного суду м.Києва надійшло клопотання прокурора першого відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 , у кримінальному провадженні №12022000000000640 від 14.07.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України, про арешт майна, яке обґрунтовано наступним.

Офісом Генерального прокурора здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні № 12022000000000640 від 14.07.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Проведення досудового розслідування у вказаному вище кримінальному провадженні здійснює Головне слідче управління Національної поліції України.

Під час досудового розслідування встановлено, що в період 2006-2021 p.p. службові особи Білогородської сільської ради та Держземагенства України (Держгеокадастру України) зловживаючи своїм службовим становищем, на порушення законодавства України, що визначає порядок безоплатної передачі земельних ділянок у власність громадянам, у тому числі земельних ділянок у вигляді паїв, на порушення «мараторію» на продаж сільськогосподарських земель для товарного виробництва, з метою одержання неправомірної вигоди для самої себе та інших фізичних осіб, прийняли незаконні рішення про безоплатну передачу земельних ділянок ОСОБА_4 понад 200 га земельних ділянок (в кількості 76 кадастрових номерів).

Так, в період 2006-2008 p.p. в супереч «мараторію» на продаж сільськогосподарських земель для товарного виробництва, за невстановлених обставин ОСОБА_4 та його близькі родичі, підконтрольне товариство (син - ОСОБА_5 , донька - ОСОБА_6 , дружина - ОСОБА_7 , ТОВ «Тайсон Іивестмент груп» (код ЄДРПОУ 35519009, директор ОСОБА_8 ) набули у власність понад 200 га земельних ділянок (в кількості 76 кадастрових номерів), розташованих в с. Білогородка, Бучанського (раніше Києво-Святошинського) району Київської області які перелічені в кпотанні.

Прокурор зазначає, що до незаконного заволодіння земельними ділянками із вказаними кадастровими номерами та їх легалізації, серед інших, причетні колишній голова Білогородської сільської ради ОСОБА_9 , ОСОБА_4 та ОСОБА_10 .

Установлено, що ОСОБА_4 проживає в будинку за адресою: АДРЕСА_1 , де можуть знаходитися речі, предмети і документи, майно, яке здобуте у результаті вчинення кримінального правопорушення.

Згідно інформації Державного реєстру речових прав на нерухоме майно житловий будинок за адресою: АДРЕСА_1 зареєстровані за ТОВ «БУДСУМІШІ», (код ЄДРПОУ: 40396500).

Разом з цим, установлено, що житловий будинок за адресою: АДРЕСА_1 , в період з 12.04.2004 по 05.06.2019 належав на праві власності ОСОБА_4 , а 05.06.2019 вказаний житловий будинок проданий ТОВ «БУДСУМІШІ» (код ЄДРПОУ: 40396500), директором якого є ОСОБА_10 .

Таким чином, у 2019 році ОСОБА_4 значну частину незаконно набутих земельних ділянок, та свій житловий будинок зареєстрував на ТОВ «БУДСУМІШІ» (код ЄДРПОУ: 40396500), фактичним власником яких є ОСОБА_10 .

Разом з цим установлено, що ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_1 є адвокатом на підставі свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю № 1807/10, виданого на підставі рішення Київської обласної кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури 26.10.2000.

Крім того, установлено, що ОСОБА_10 виступав засновником (бенефіціаром) та директором (посадовою особою) у 758 підприємствах, у значній кількості яких є податковий борг.

В матеріалах кримінального провадження є відомості про те, що ОСОБА_10 вступив у злочинну змову з ОСОБА_4 щодо заволодіння земельними ділянками Білогородської територіальної громади, вчинення дій, направлених на маскування злочинної діяльності та легалізації цих земельних ділянок, що набути злочинним шляхом.

Установлено, що ОСОБА_10 проживає за адресою: АДРЕСА_2 , де можуть знаходитися речі, предмети і документи, майно, яке здобуте у результаті вчинення кримінального правопорушення.

Згідно інформаціїДержавного реєструречових правна нерухомемайно квартираза адресою: АДРЕСА_2 зареєстрована за ОСОБА_10 (РНОКПП НОМЕР_1 ).

07.09.2022 на підставі ухвали слідчого судді Печерського районного суду м. Києва проведено обшук за місцем проживання ОСОБА_10 за адресою: АДРЕСА_2 .,

Під час проведення вказаного обшуку серед іншого виявлено та вилучено печатки підприємств, документи, комп`ютерну техніку та мобільний телефон, які мають значення для кримінального провадження та які перелічені в клопотанні прокурора.

Слідчий зазначає, що зазначені в клопотанні документи тапечатки невходять допереліку,щодо якогопрямо наданодозвіл навідшукання вухвалі продозвіл напроведення обшуку.Разом зцим,вказані речіта документи,які стосуютьсязлочинної діяльностіосіб,що незаконнозаволоділи вищевказанимиземельними ділянкамимають значеннядля кримінальногопровадження такяк можутьбути використаніяк доказфакту чиобставин,що встановлюютьсяпід часкримінального провадження. Зазначені документи використані як знаряддя вчинення кримінального правопорушення, містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, можуть бути доказами для встановлення обставин вчинення інших кримінальних правопорушень та необхідні для проведення почеркознавчих та економічних експертиз.

07.09.2022 винесено постанову про визнання зазначених предметів та документів, вилучених 07.09.2022 під час проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_10 за адресою: АДРЕСА_2 , речовим доказом.

У досудового слідства є достатні підстави вважати, що вилучені документи та печатки використовувались як знаряддя вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди, містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, а тому прокурор просив накласти арешт з метою збереження речових доказів.

Прокурор в судове засідання не з`явився від нього надійшла заява про розгляд клопотання без його участі. Клопотання підтримав в повному обсязі та просив його задовольнити з підстав наведених судом вище.

Власник майна ОСОБА_10 про місце,день ічас розгляду клопотання повідомлявсячерез врученнясудової повістки прокурору,не з`явився,слідчий суддявизнав можливимпровести розглядклопотання за його відсутності.

Вивчивши клопотання та дослідивши долучені до нього документи, приходжу до наступного висновку.

Судовим розглядом встановлено, що Офісом Генерального прокурора здійснюється нагляд за додержанням законів у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні № 12022000000000640 від 14.07.2022 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Проведення досудового розслідування у вказаному вище кримінальному провадженні здійснює Головне слідче управління Національної поліції України.

Постановою слідчого слідчої групи Головного слідчого управління Національної поліції України ОСОБА_11 від 07.08.2022 вказані в клопотанні речі визнано речовим доказом у даному кримінальному провадженні.

У відповідності до положень п.1 ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів.

Частиною 3 вищевказаної статті передбачено, що у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Згідно з ч. 2 ст. 167 КПК України, тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей, тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони, зокрема, підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; призначалися (використовувалися) для схиляння особи до вчинення кримінального правопорушення, фінансування та/або матеріального забезпечення кримінального правопорушення або вигоди за його вчинення; є предметом кримінального правопорушення, в тому числі пов`язаного з їх незаконним обігом; одержані внаслідок вчинення кримінального правопорушення та /або є доходами від них, а також майно, в яке їх було повністю або частково перетворено.

Приймаючи до уваги наявність даних про належність майна, на яке прокурор просить накласти арешт, слідчий суддя вважає необхідним накласти арешт на майно, вилучене 07.09.2022 під час проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_10 за адресою: АДРЕСА_2 , з метою забезпечення збереження речових доказів до постановлення у кримінальному провадженні кінцевого рішення.

Керуючись ст. ст. 107, 170, 172,173, 376 КПК України, слідчий суддя,-

УХВАЛИВ:

Клопотання прокурора першого відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю, Офісу Генерального прокурора ОСОБА_3 , - задовольнити .

Накласти арешт на тимчасово вилучене майно документи, вилучені 07.09.2022 під час проведення обшуку за місцем проживання ОСОБА_10 за адресою: АДРЕСА_2 , а саме:

1.Печатка ДП «Агросервіс» фірми «Житомирінвест» ВАТ (код ЄДРПОУ 13565407) круглої форми в оснастці;

2.Печатка ЗАТ «Українська концесійна компанія» (код ЄДРПОУ 21653539) круглої форми в оснастці;

3.Печатка ЗАТ «Українська концесійна компанія» (код ЄДРПОУ 21653539) круглої форми в оснастці;

4.Печатка ПрАТ «Українська концесійна компанія» (код ЄДРПОУ 21653539) круглої форми в оснастці;

5.Печатка ТОВ «Інвелл Україна» (код ЄДРПОУ 21621887) круглої форми в оснастці;

6.Печатка ВГО «Група медіація» (код ЄДРПОУ 36134413) круглої форми в оснастці;

7.Печатка ВАТ «Житомирінвест» «Для митниці» (код ЄДРПОУ 01272640) круглої форми в оснастці;

8.Печатка ЗАТ «Нафтаенерго інвест» (код ЄДРПОУ 23386516) круглої форми в оснастці;

9.Печатка ЗАТ «Нафтаенерго інвест» (код ЄДРПОУ 23386516) круглої форми в оснастці;

10.Печатка ТОВ «Юкант трейд» (код ЄДРПОУ 34514880) круглої форми в оснастці;

11.Печатка ТОВ «Агровиробництво ЛТД-» (код ЄДРПОУ 37113153) круглої форми в оснастці;

12.Печатка ТОВ «Системи автоматизації» (код ЄДРПОУ 21461739) круглої форми в оснастці;

13.Печатка ВГО «Ліга юристів України» № 1 (код ЄДРПОУ 33261760) круглої форми в оснастці;

14.Печатка ВАТ «Укрбурвод» «Для документів» (код ЄДРПОУ 01416317) круглої форми в оснастці;

15.Печатка ТзДВ «Нафтаенерго» (код ЄДРПОУ 23386522) круглої форми в оснастці;

16.Печатка ВАТ транспортного будівництва «Трест Південтранс-Техмонтаж» (код ЄДРПОУ 01381105) круглої форми в оснастці;

17.Печатка ДП «Будкомплектсервіс» ВАТ «Житомирінвест» (код ЄДРПОУ 32579510) круглої форми в оснастці;

18.Печатка Forstan Marketing LTD International Business Company (British Virgin Islands) круглої форми в оснастці;

19.Печатка Закритого взаємного центрального емісійно-інвестиційного фонду ЗАТ «Нафтаенергоінвест» круглої форми в металевій оснастці;

20.Печатка «Київська пересувна механізована колона № 3» ДП ТОВ «АларІТ» (код ЄДРПОУ 24736906) круглої форми в металевій оснастці;

21.Печатка ТОВ «Депозит» (код ЄДРПОУ 24243138) круглої форми в оснастці;

22.Печатка ТОВ «Депозит» № 1 (код ЄДРПОУ 24243138) круглої форми в оснастці;

23.Печатка «Київська пересувна механізована колона № 3» ДП ТОВ «АларІТ» (код ЄДРПОУ 24736906) прямокутної форми на дерев`яній оснастці;

24.Печатка ТОВ «Будівельна компанія «Укрбурвод» «Київське спеціалізоване управління № 581» (код ЄДРПОУ 01416323) прямокутної форми в оснастці;

25.Печатка ТОВ «БК «Укрбурвод» № 17 (код ЄДРПОУ 01416317) прямокутної форми в оснастці;

26.Печатка ТОВ «БК «Укрбурвод» № 18 (код ЄДРПОУ 01416317) прямокутної форми в оснастці;

27.Печатка ТОВ «БК «Укрбурвод» № 20 (код ЄДРПОУ 01416317) прямокутної форми в оснастці;

28.Печатка ЗАТ «Українська концесійна компанія» (код ЄДРПОУ 21653539) прямокутної форми в оснастці;

29.Печатка ТОВ «Роялті-реєстр» (код ЄДРПОУ 33684801) прямокутної форми в оснастці;

30.Печатка ТОВ «БК «Укрбурвод» (код ЄДРПОУ 01416317) круглої форми в оснастці;

31.Печатка ТОВ «Грус» (код ЄДРПОУ 36686209) круглої форми в оснастці;

32.Печатка Реабілітаційного центру «Довіра» (код ЄДРПОУ 36791252) круглої форми в оснастці;

33.Печатка ТОВ «Аларіт Тех» (код ЄДРПОУ 3398156) круглої форми в оснастці;

34.Печатка ТОВ «ЖКГ «Геолог» (код ЄДРПОУ 32960711) круглої форми в оснастці;

35.Печатка ТОВ «ЖКГ «Геолог» № 1 (код ЄДРПОУ 32960711) круглої форми в оснастці;

36.Печатка ТОВ «Васильківське фермерське господарство «Капітал» (код ЄДРПОУ 44109224) круглої форми в оснастці;

37.Печатка ТОВ «Криптоінвест» (код ЄДРПОУ 41938807) круглої форми в оснастці;

38.Печатка ТОВ «Будівельна компанія «Цест-плюс» (код ЄДРПОУ 35412593) круглої форми в оснастці;

39.Печатка ТОВ «Зарен груп» (код ЄДРПОУ 38914409) круглої форми в оснастці;

40.Печатка ТОВ «Аларіт-Агро» (код ЄДРПОУ 37558741) круглої форми в оснастці;

41.Печатка ТОВ «Євробудком» (код ЄДРПОУ 34514958) круглої форми в оснастці;

42.Печатка ТОВ «Запоріжхолод» (код ЄДРПОУ 35231806) круглої форми в оснастці;

43.Печатка ТОВ «Васильківське КСМ» (код ЄДРПОУ 33801629) круглої форми в оснастці;

44.Печатка ТОВ «Альтабудінвест» (код ЄДРПОУ 35319989) круглої форми в оснастці;

45.Печатка ТОВ «-СУ630-» (код ЄДРПОУ 38130672) круглої форми в оснастці;

46.Печатка ТОВ «Продіз» (код ЄДРПОУ 35231884) круглої форми в оснастці;

47.Печатка ПАТ «Проектно-конструкторський технологічний інститут «Укрнафтогазбудпроект» (код ЄДРПОУ 01291382) круглої форми в оснастці;

48.Печатка ТОВ «Аларіт буд» № 1 (код ЄДРПОУ 33370316) круглої форми в оснастці;

49.Печатка ТОВ «Агро промоушен 1» (код ЄДРПОУ 35462005) круглої форми в оснастці;

50.Печатка ТОВ «Аларіт» (код ЄДРПОУ 33370300) круглої форми в оснастці;

51.Печатка ТОВ «Білгород інвестбуд» (код ЄДРПОУ 35153241) круглої форми в оснастці;

52.Печатка БО «Благодійний фонд підтримки хворих з травмами опорно-рухової системи» (код ЄДРПОУ 37403891) круглої форми в оснастці;

53.Печатка ТОВ «Аларіт М» (код ЄДРПОУ 33689542) круглої форми в оснастці;

54.Печатка ТОВ «Аларіт Пром» (код ЄДРПОУ 33968140) круглої форми в оснастці;

55.Печатка ТОВ «Вікос» № 4 (код ЄДРПОУ 32850806) круглої форми в оснастці;

56.Печатка ТОВ «Будвсесвіт» (код ЄДРПОУ 36686240) круглої форми в оснастці;

57.Печатка ТОВ «Аларіт-пром» № 1 (код ЄДРПОУ 35461897) круглої форми в оснастці;

58.Печатка сільськогосподарське ТОВ «Агро світ» (код ЄДРПОУ 32803426) круглої форми в оснастці;

59.Печатка Фермерське господарство «Лідія» (код ЄДРПОУ 31856372) круглої форми в оснастці;

60.Печатка ТОВ «-Стріла-» (код ЄДРПОУ 34514811) круглої форми в оснастці;

61.Печатка ТОВ «Житомир-Будсуміші» (код ЄДРПОУ 36270013) круглої форми в оснастці;

62.Печатка ПАТ «Житомирінвест» (код ЄДРПОУ 01272640) круглої форми в оснастці;

63.Печатка ТОВ «Сервіс пром» (код ЄДРПОУ 36376808) круглої форми в оснастці;

64.Печатка ТОВ «Будівельна компанія «Укрбудвод» (код ЄДРПОУ 01416317) круглої форми в оснастці;

65.Печатка ТОВ «Вікос» № 1 (код ЄДРПОУ 32850806) круглої форми в оснастці;

66.Печатка ВАТ «Житомирводбуд» (код ЄДРПОУ 01036773) круглої форми в оснастці;

67.Печатка ТОВ «Укрбурвод-Сервіс» № 1 (код ЄДРПОУ 34834220) круглої форми в оснастці;

68.Печатка ПАТ «Житомирводбуд» (код ЄДРПОУ 01036773) круглої форми в оснастці;

69.Печатка ПП «Купід Україна» (код ЄДРПОУ 37723329) круглої форми в оснастці;

70.Печатка ТОВ «Девелопгруп» (код ЄДРПОУ 42263323) круглої форми в оснастці;

71.Печатка ТОВ «Радіопроект» (код ЄДРПОУ 34514869) круглої форми в оснастці;

72.Печатка ТОВ «-Медімпульс-» (код ЄДРПОУ 37642101) круглої форми в оснастці;

73.Печатка ТОВ «Космо плаза» (код ЄДРПОУ 34232987) круглої форми в оснастці;

74.Печатка ТОВ «А.Б.В. Плюс» (код ЄДРПОУ 35142067) круглої форми в оснастці;

75.Печатка ТОВ «А.Б.В. Л.Т.Д.» (код ЄДРПОУ 35142093) круглої форми в оснастці;

76.Печатка ТОВ «Сервіс Маш» (код ЄДРПОУ 36376787) круглої форми в оснастці;

77.Печатка ВАТ «Київспецсільгоспмонтаж» (код ЄДРПОУ 00910564) круглої форми в оснастці;

78.Печатка Іноземне підприємство «Ізідейт Днєпр» (код ЄДРПОУ 36160490) круглої форми в оснастці;

79.Печатка ТОВ «Київхолод» (код ЄДРПОУ 35461876) круглої форми в оснастці;

80.Печатка ВАТ «Кам`янець-Подільське АТП-16855» (код ЄДРПОУ 03374244) круглої форми в оснастці;

81.Печатка ТОВ «РБУ-1» (код ЄДРПОУ 35912786) круглої форми в оснастці;

82.Печатка ТОВ «Євробудінвест» (код ЄДРПОУ 35614809) круглої форми в оснастці;

83.Печатка ТОВ «-Житомир-Будсуміші-» (код ЄДРПОУ 40402723) круглої форми в оснастці;

84.Печатка ТОВ «Роялті-реєстр» (код ЄДРПОУ 33884801) круглої форми в оснастці;

85.Печатка ТОВ «Генеруюча компанія «Укрспецтепло» (код ЄДРПОУ 39471301) круглої форми в оснастці;

86.Печатка ПАТ «Південтехгаз» (код ЄДРПОУ 05761867) круглої форми в оснастці;

87.Печатка ТОВ «Промжитлобуд» (код ЄДРПОУ 22044334) круглої форми в оснастці;

88.Печатка Dataclour Limited (99999 Wan Chai Queens Road East 145) круглої форми в оснастці;

89.Печатка Dataclour Limited (99999 Wan Chai Queens Road East 145) круглої форми в оснастці;

90.Печатка ТОВ «Аларітпром» № 5 (код ЄДРПОУ 37558715) круглої форми в оснастці;

91.Печатка ТОВ «Аларіт пром» № 1 (код ЄДРПОУ 33968140) круглої форми в оснастці;

92.Печатка ТОВ «Аларіт оренда» (код ЄДРПОУ 40389378) круглої форми в оснастці;

93.Печатка ТОВ «Аларіт пром» (код ЄДРПОУ 39542141) круглої форми в оснастці;

94.Печатка ТОВ «-Аларітпром-» (код ЄДРПОУ 38514511) круглої форми в оснастці;

95.Печатка ТОВ «Аларіт плюс» № 1 (код ЄДРПОУ 33689516) круглої форми в оснастці;

96.Печатка ТОВ «-Аларіт трейд-» (код ЄДРПОУ 40188352) круглої форми в оснастці;

97.Печатка ТОВ «-Аларіт-пром-» (код ЄДРПОУ 40321770) круглої форми в оснастці;

98.Печатка ТОВ «Аларіт оренда» (код ЄДРПОУ 40324242) круглої форми в оснастці;

99.Печатка ТОВ «Аларіт маш» № 1 (код ЄДРПОУ 33968128) круглої форми в оснастці;

100.Печатка ТОВ «Аларіт Ф» № 1 (код ЄДРПОУ 33689521) круглої форми в оснастці;

101.Печатка ТОВ «Аларіт-пром» (код ЄДРПОУ 40388699) круглої форми в оснастці;

102.Печатка ТОВ «-Аларіт трейд-» (код ЄДРПОУ 40188352) круглої форми в оснастці;

103.Печатка ТОВ «А.Б.В. Трейд» № 1 (код ЄДРПОУ 35142109) круглої форми в оснастці;

104.Печатка ТОВ «А.Б.В. Гарант» № 1 (код ЄДРПОУ 35140929) круглої форми в оснастці;

105.Печатка ТОВ «А.Б.В. Юкант» № 1 (код ЄДРПОУ 34881155) круглої форми в оснастці;

106.Печатка ТОВ «А.Б.В. Плюс» № 1 (код ЄДРПОУ 35142067) круглої форми в оснастці;

107.Печатка ТОВ «А.Б.В. Буд» № 1 (код ЄДРПОУ 35140913) круглої форми в оснастці;

108.Печатка ТОВ «А.Б.В. Маш» № 1 (код ЄДРПОУ 34882397) круглої форми в оснастці;

109.Печатка ТОВ «А.Б.В. Груп» № 1 (код ЄДРПОУ 35142072) круглої форми в оснастці;

110.Печатка ТОВ «А.Б.В. Кросмонд» № 1 (код ЄДРПОУ 35140908) круглої форми в оснастці;

111.Печатка ТОВ «А.Б.В. Л.Т.Д.» № 1 (код ЄДРПОУ 35142093) круглої форми в оснастці;

112.Печатка ТОВ «А.Б.В. Сервіс» № 1 (код ЄДРПОУ 35057800) круглої форми в оснастці;

113.Печатка ТОВ «Юкант трейд» (код ЄДРПОУ 34514880) круглої форми в оснастці;

114.Печатка ТОВ «Юкант ОБ» (код ЄДРПОУ 39358069) круглої форми в оснастці;

115.Печатка ТОВ «Юкант М» (код ЄДРПОУ 38909949) круглої форми в оснастці;

116.Печатка ТОВ «Юкант Сервіс» (код ЄДРПОУ 38909975) круглої форми в оснастці;

117.Печатка ТОВ «Юкант плюс» (код ЄДРПОУ 34514915) круглої форми в оснастці;

118.Печатка ТОВ «Юкант груп» (код ЄДРПОУ 38799672) круглої форми в оснастці;

119.Печатка ТОВ «Юкант КБ» (код ЄДРПОУ 39342808) круглої форми в оснастці;

120.Печатка ТОВ «Юкант тех» № 1 (код ЄДРПОУ 34514921) круглої форми в оснастці;

121.Печатка ТОВ «Юкант ЛБ» (код ЄДРПОУ 39340250) круглої форми в оснастці;

122.Печатка ТОВ «Юкант пром» № 1 (код ЄДРПОУ 34514874) круглої форми в оснастці;

123.Печатка ТОВ «Ресурс» (код ЄДРПОУ 05581846) круглої форми в металевій оснастці;

124.Печатка ВАТ «Київхолод» № 1 (код ЄДРПОУ 16288813) круглої форми в металевій оснастці;

125.Печатка ДП «Інститут Землеустрою» (код ЄДРПОУ 36912368) круглої форми в оснастці;

126.Печатка ТОВ «А.Б.В. Сервіс» (код ЄДРПОУ 35057800) круглої форми в оснастці;

127.Печатка ГО Інвалідів «Реабілітаційний Центр «Довіра» (код ЄДРПОУ 36791252) круглої форми в оснастці;

128.Печатка ТОВ «А.Б.В. Юкант» (код ЄДРПОУ 34881155) круглої форми в оснастці;

129.Печатка ДП «Агросервіс» (код ЄДРПОУ 36210614) круглої форми в оснастці;

130.Печатка ТОВ «Березина - Логістик» (код ЄДРПОУ 40451105) круглої форми в оснастці;

131.Печатка ЗАТ «Нова Рекордз» (код ЄДРПОУ 25284429) круглої форми в оснастці;

132.Печатка ТОВ «А.Б.В. Гарант» (код ЄДРПОУ 35140929) круглої форми в оснастці;

133.Печатка ДП ТОВ «АлартІТ Україна «Броварська виробнича база» (код ЄДРПОУ 30839953) круглої форми в оснастці;

134.Печатка ТОВ «УкрСибінкор-Капітал» (код ЄДРПОУ 21191794) круглої форми в оснастці;

135.Печатка СТзОВ «Надія» (код ЄДРПОУ 24842666) круглої форми в оснастці;

136.Печатка ТОВ «А.Б.В. МАШ» (код ЄДРПОУ 34882397) круглої форми в оснастці;

137.Печатка ТОВ «Київспецмонтаж» (код ЄДРПОУ 33370321) круглої форми в оснастці;

138.Печатка ТОВ «Спеціалізоване управління №630» (код ЄДРПОУ 05427269) круглої форми в оснастці;

139.Печатка ТОВ «А.Б.В. Кросмонд» (код ЄДРПОУ 35140908) круглої форми в оснастці;

140.Печатка ДП ВАТ «Житомирводбуд «Торгівельно-постачальна фірма» (код ЄДРПОУ 20421591) круглої форми в оснастці;

141.Печатка ТОВ «Реєстратор-Капітал Плюс» (код ЄДРПОУ 37441741) круглої форми в оснастці;

142.Печатка ТОВ «Кондитер-Люкс» (код ЄДРПОУ 30503256) круглої форми в оснастці;

143.Печатка ТОВ «Спеціалізовано-монтажне управління №630» (код ЄДРПОУ 33370253) круглої форми в оснастці;

144.Печатка ТОВ «Київська виробничо-будівельна фірма «Інтурист «ДП Строй-Комфорт» (код ЄДРПОУ 30115112) круглої форми в оснастці;

145.Печатка ПАТ «Аверс» (код ЄДРПОУ 00273991) круглої форми в оснастці;

146.Печатка ВАТ «Північукргеологія «Філія «Будівельно-монтажне управління» (код ЄДРПОУ 23539011) круглої форми в оснастці;

147.Печатка ОК «Джерельна Білогородка» (код ЄДРПОУ 39174988) круглої форми в оснастці;

148.Печатка ТОВ «ХОЛ-КО» (код ЄДРПОУ 43852051) круглої форми в оснастці;

149.Печатка ТОВ «Трейд Ін Авто» (код ЄДРПОУ 40948416) круглої форми в оснастці;

150.Печатка ТОВ «Чорновола» (код ЄДРПОУ 44406391) круглої форми в оснастці;

151.Печатка ТОВ «Коробівка Солар» (код ЄДРПОУ 44273396) круглої форми в оснастці;

152.Печатка ТОВ «Аларіт- Оренда» (код ЄДРПОУ 40402875) круглої форми в оснастці;

153.Печатка ТОВ «Лайт Трейдінг Груп» (код ЄДРПОУ 36686434) круглої форми в оснастці;

154.Печатка ТОВ «Рестерра» (код ЄДРПОУ 36686298) круглої форми в оснастці;

155.Печатка ТОВ «Пріма-Сіті» (код ЄДРПОУ 36686172) круглої форми в оснастці;

156.Печатка ТОВ «Таурустрейдінг» (код ЄДРПОУ 36858285) круглої форми в оснастці;

157.Печатка ТОВ «Грос Компані» (код ЄДРПОУ 42263475) круглої форми в оснастці;

158.Печатка ТОВ «Компейр Україна» (код ЄДРПОУ 37642031) круглої форми в оснастці;

159.Печатка ТОВ «Бахмачрепонстач» (код ЄДРПОУ 36946051) круглої форми в оснастці;

160.Печатка ТОВ «Управляюча Компанія «Укрспецтепло» (код ЄДРПОУ 33370321) круглої форми в оснастці;

161.Печатка ТОВ «Бахмач» (код ЄДРПОУ 44628089) круглої форми в оснастці;

162.Печатка ТОВ «Ортоселл» (код ЄДРПОУ 40000708) круглої форми в оснастці;

163.Печатка ТОВ «Технобілдігруп» (код ЄДРПОУ 36858264) круглої форми в оснастці;

164.Печатка ЗАТ «Ай-Бі-Ей Інтернешнл» (код ЄДРПОУ 24740747) круглої форми в оснастці;

165.Печатка ТзОВ «Фінансова Компанія «Промінвест» (код ЄДРПОУ 36425137) круглої форми в оснастці;

166.Печатка ПАТ «Експерементально-механічний Завод» (код ЄДРПОУ 05503266) круглої форми в оснастці;

167.Печатка ТОВ «Готель Сім`я» (код ЄДРПОУ 44188788) круглої форми в оснастці;

168.Печатка ТОВ «Робайл Інвест» (код ЄДРПОУ 43562483) круглої форми в оснастці;

169.Печатка ТОВ «Будрем-1» (код ЄДРПОУ 38347061) круглої форми в оснастці;

170.Печатка ТОВ «Вінт» (код ЄДРПОУ 31564723) круглої форми в оснастці;

171.Печатка ТОВ «Поліпласт Центр» (код ЄДРПОУ 37333131) круглої форми в оснастці;

172.Печатка ТОВ «Рекріешн-Сервіс» (код ЄДРПОУ 36108488) круглої форми в оснастці;

173.Печатка ТОВ «Фірма «МТВ» (код ЄДРПОУ 20611007) круглої форми в оснастці;

174.Печатка ЗАТ «Міжнародне Інформаціне Бізнес-Агенство «Ай-Бі-Ей інтернешнл» (код ЄДРПОУ 24740747) круглої форми в оснастці;

175.Печатка ТОВ «Правобережна Експедиція» (код ЄДРПОУ 35231958) круглої форми в оснастці;

176.Печатка ТОВ «Аларіт-Пром» (код ЄДРПОУ 40403093) круглої форми в оснастці;

177.Печатка ТОВ «Сантей Плюс» (код ЄДРПОУ 34233011) круглої форми в оснастці;

178.Печатка ТОВ «Київська виробничо-будівельна фірма «Інтурист» (код ЄДРПОУ 02573148) круглої форми в оснастці;

179.Печатка ТОВ «Будівельна компанія «Укрбурвод «Львівське спеціалізоване управління «Бурвод №584» (код ЄДРПОУ 01416346) круглої форми в оснастці;

180.Печатка ТОВ «АларіІТ Україна» (код ЄДРПОУ 31222562) круглої форми в оснастці;

181.Печатка ПАТ «Кисневий Завод» (код ЄДРПОУ 00202985) круглої форми в оснастці;

182.Печатка ТОВ «КФ. ЮА» (код ЄДРПОУ 41940643) круглої форми в оснастці;

183.Печатка ПП «Гаразд» (код ЄДРПОУ 30308224) круглої форми в оснастці;

184.Печатка ВАТ «Д «Житомирводбуд» (код ЄДРПОУ 01036773) круглої форми в оснастці;

185.Печатка ТОВ «А.Б.Б. Буд» (код ЄДРПОУ 35140913) круглої форми в оснастці;

186.Печатка ТОВ «ФК «Фін-Буд» (код ЄДРПОУ 35761033) круглої форми в оснастці;

187.Печатка ТОВ «Житомир-Будсуміші» (код ЄДРПОУ 36270013) круглої форми в оснастці;

188.Печатка ТОВ «Сервіс-Трейд» (код ЄДРПОУ 36375579) круглої форми в оснастці;

189.Печатка ТОВ «№1 «Північукргеологія» (код ЄДРПОУ 01432397) круглої форми в оснастці;

190.Печатка ВАТ «А.Б.В. Груп» (код ЄДРПОУ 35142072) круглої форми в оснастці;

191.Печатка ДП фірми «Житомирінвест ВАТ «Промжитлобуд» (код ЄДРПОУ 22044334) круглої форми в оснастці;

192.Печатка ПП «Ізідейт Україна» (код ЄДРПОУ 34640911) круглої форми в оснастці;

193.Печатка ДП ТОВ «АларІТ Україна» «Сквирська пересувна механізована колона №6» (код ЄДРПОУ 00911753) круглої форми в оснастці;

194.Печатка ТОВ «Вестер М» (код 40075532) круглої форми в оснастці;

195.Печатка ТОВ «Вестер Юкант» (код 43705958) круглої форми в оснастці;

196.Печатка ТОВ «Вестер Сервіс» (код 39821829) круглої форми в оснастці;

197.Печатка ТОВ «Вестер ЛБ» (код 39821918) круглої форми в оснастці;

198.Печатка ТОВ «Вестер Гарант» (код 43705942) круглої форми в оснастці;

199.Печатка ТОВ «Вестер А.Б.В.» (код 43705921) круглої форми в оснастці;

200.Печатка ТОВ «Вестер НЖ» (код 43887425) круглої форми в оснастці;

201.Печатка ТОВ «Вестер В» (код 44459705) круглої форми в оснастці;

202.Печатка ТОВ «Вестер Л» (код 43300250) круглої форми в оснастці;

203.Печатка ТОВ «Вестер Плюс» (код 39827038) круглої форми в оснастці;

204.Печатка ТОВ «Вестер В69» (код 44423778) круглої форми в оснастці;

205.Печатка ТОВ «Вестер КП» (код 43886583) круглої форми в оснастці;

206.Печатка ТОВ «Вестер Вап» (код 43882374) круглої форми в оснастці;

207.Печатка ТОВ «Вестер Д» (код 43612696) круглої форми в оснастці;

208.Печатка ТОВ «Вестер АВ» (код 43882400) круглої форми в оснастці;

209.Печатка ТОВ «Вестер ОК» (код 39936748) круглої форми в оснастці;

210.Печатка ТОВ «Вестер Буд» (код 43705963) круглої форми в оснастці;

211.Печатка ТОВ «Управління нерухомістю» (код 41009062) круглої форми в оснастці;

212.Печатка ТОВ «Київхолод» (код 16288813) круглої форми в оснастці;

213.Печатка ПАТ «Трест Південтранстехмонтаж» (код 01381105) круглої форми в оснастці;

214.Печатка ДП «Агросервис» (код 36210614) круглої форми в оснастці;

215.Печатка ТОВ «Парктранс-сервис» (код 35851509) круглої форми в оснастці;

216.Печатка ТОВ «Київське СМУ №630» (код 33370143) круглої форми в оснастці;

217.Печатка БП «Благодійний фонд захисту прав та підтримки хворих з травмами опорно рухової системи» (код 36134114) круглої форми в оснастці;

218.Печатка ТОВ «Житомирінвест» (код 41420020) круглої форми в оснастці;

219.Печатка ТОВ «Світогрант» (код ЄРДПОУ 13565407) круглої форми в оснастці;

220.Печатка ТОВ «Аларіпром» (код ЄРДПОУ 37558715) квадратної форми в оснастці;

221.Печатка ТОВ «Будівельна компанія «Укрбурвод» (код ЄРДПОУ 01416317) прямокутної форми в оснастці;

222.Печатка ТОВ «Кросмонд» (код ЄРДПОУ 34233053) круглої форми в оснастці;

223.Печатка «Одеське спеціалізоване управління «Бурвод» №583 ТОВ «БК «Укрбудвод» (код ЄРДПОУ 01416352) круглої форми в оснастці;

224.Печатка «Для пакетів» ТОВ «Радіопроект» (код ЄРДПОУ 34514869) круглої форми в оснастці;

225.Печатка ТОВ «КУНА» (код ЄРДПОУ 14276935) круглої форми в оснастці;

226.Печатка ВАТ «Київхолод» (код ЄРДПОУ 16288813) круглої форми в оснастці;

227.Печатка ЗАТ «Інвестиційна компанія «Нафтаенерго інвест» (код ЄРДПОУ 23386516) круглої форми в оснастці;

228.Печатка БО «Благодійний фонд захисту прав та підтримки хворих з травмами опорно-рухової системи» (код ЄРДПОУ 36134114) круглої форми в оснастці;

229.Печатка ТОВ «Юкант Пром» (код ЄРДПОУ 34514874) квадратної форми в оснастці;

230.Печатка ТОВ «Поліпласт-Центр» (код ЄРДПОУ 32620977) квадратної форми в оснастці;

231.Печатка ТОВ «Аларітпром» (код ЄРДПОУ 38514511) круглої форми в оснастці;

232.Печатка №3 ТОВ «Аларіт пром» (код ЄРДПОУ 33968140) круглої форми в оснастці;

233.Печатка ТОВ «Аларіт маш» (код ЄРДПОУ 33968128) квадратної форми в оснастці;

234.Печатка АТ «Сустр-19» (код ЄРДПОУ 01291376) квадратної форми в оснастці;

235.Печатка №2 ТОВ «Аларіт-пром» (код ЄРДПОУ 35461897) круглої форми в оснастці;

236.Печатка ТОВ «Київ Імплант» (код ЄРДПОУ 37166713) квадратної форми в оснастці;

237.Печатка БО «Благодійний фонд підтримки хворих з травмами опорно-рухової системи» (код ЄРДПОУ 37403891) круглої форми в оснастці;

238.Печатка ТОВ «Коробівська качка» (код ЄРДПОУ 37113183) круглої форми в оснастці;

239.Печатка ТОВ «Вікос» (код ЄРДПОУ 32850806) круглої форми в оснастці;

240.Печатка №1 ТОВ «Аларіт пром» (код ЄРДПОУ 33968140) круглої форми в оснастці;

241.Печатка ПП «Аларіт Україна» (код ЄРДПОУ 31222562) круглої форми в оснастці;

242.Печатка ВАТ «Київський проектний і науково-дослідний інститут «Радіопроект» (код ЄРДПОУ 14309273) квадратної форми в оснастці;

243.Печатка №1 ВАТ «Київський проектний і науково-дослідний інститут «Радіопроект» (код ЄРДПОУ 14309273) квадратної форми в оснастці;

244.Печатка ТОВ «Аларіт плюс» (код ЄРДПОУ 33689516) квадратної форми в оснастці;

245.Печатка ОК «Гаражний кооператив «Побутмаш» (код ЄРДПОУ 33968135) квадратної форми в оснастці;

246.Печатка №1 ТОВ «Київське спеціалізовано-монтажне управління №630» (код ЄРДПОУ 33370143) круглої форми в оснастці;

247.Печатка «Д» БО «Благодійний фонд підтримки хворих з травмами опорно-рухової системи» (код ЄРДПОУ 37403891) круглої форми в оснастці;

248.Печатка ТОВзІІ «Інвелл Україна» (код ЄРДПОУ 21621887) квадратної форми в оснастці;

249.Печатка ТОВ «Хортиця Консалтинг» (код ЄРДПОУ 22118966) круглої форми в оснастці;

250.Кутовий штамп ТОВ «БК «Укрбурвод» (код ЄРДПОУ 01416317) прямокутної форми в оснастці;

251.Кутовий штамп ТОВ «БМУ ім.Набільського» (код ЄРДПОУ не зазначено) прямокутної форми в оснастці;

252. Кутовий штамп ТОВ «БМУ ім.Набільського» (код ЄРДПОУ 35231984) прямокутної форми в оснастці;

253.Кутовий штамп ТОВ «Радіопроект» (код ЄРДПОУ не зазначено ) прямокутної форми в оснастці;

254.Кутовий штамп ЗАТ «Українська концесійна компанія» (код ЄРДПОУ 21653539) прямокутної форми в оснастці;

255.Кутовий штамп ТОВ «БК «Укрбурвод №19» (код ЄРДПОУ 01416317) прямокутної форми в оснастці;

256.Печатка ДП «Метелик» (код ЄРДПОУ 24268368) круглої форми в оснастці;

257.Печатка №1 ТОВ «Кросмонт» (код ЄРДПОУ 34233053) круглої форми в оснастці;

258.Печатка ТОВ «Васильківське КСМ» (код ЄРДПОУ 333081926) круглої форми в оснастці;

259.Печатка ВО «Будівельно-монтажне управління «Північгеологія» (код ЄРДПОУ не вказано) круглої форми в оснастці (для дорожніх листів);

260.Печатка профспілковий комітет «Будівельно-монтажне управління «Північгеологія» (код ЄРДПОУ не вказано) круглої форми в оснастці;

261. Печатка СПД ФО ОСОБА_12 (код ІПН НОМЕР_2 ) круглої форми в оснастці;

262.Печатка ВАТ «Укрбудвод» (код ЄРДПОУ 01416317) круглої форми в оснастці;

263.Кутовий штамп ТОВ «ПДФ Агротеп ЛТД» (код ЄРДПОУ 19495808) прямокутної форми в оснастці;

264.Печатка ТОВ «Хортиця консалтинг» «Реєстратор» (код ЄРДПОУ 22118966) квадратної форми в оснастці;

265.Печатка ТОВ «Український інститут по проектуванню підприємств рибної промисловості «Укрибпроект» (код ЄРДПОУ 37064452) круглої форми в оснастці;

266.Печатка ТОВ «Холко оренда» (код ЄРДПОУ 42930987) круглої форми в оснастці;

267.Печатка ТОВ «Аларіт-пром» (код ЄРДПОУ 35461897) круглої форми в оснастці;

268.Печатка ТОВ «Аларіт Оренда» (код ЄРДПОУ 40393960) круглої форми в оснастці;

269.Печатка ТОВ «МСК» (код ЄРДПОУ 43501305) круглої форми в оснастці;

270.Печатка ДП «Промінь» ПАТ «Фірма «Житомир Інвест» (код ЄРДПОУ 32342199) круглої форми в оснастці;

271.Печатка ТОВ «Холкоінвест» (код ЄРДПОУ 42930603) круглої форми в оснастці;

272.Печатка ТОВ «Рентпроперті» (код ЄРДПОУ 41951644) круглої форми в оснастці;

273.Печатка ТОВ «Рентінвест 3000» (код ЄРДПОУ 41951723) круглої форми в оснастці;

274.Печатка ТОВ «Деревообробна 5» (код ЄРДПОУ 42631880) круглої форми в оснастці;

275.Печатка ДП «Промінь» ПАТ «Фірма «Житомир Інвест» (код ЄРДПОУ 32342199) круглої форми в оснастці;

276.Печатка ТОВ «Льва Толстого 63» (код ЄРДПОУ 42430621) круглої форми в оснастці;

277.Печатка ТОВ «Богдана Хмельницького 31 Д» (код ЄРДПОУ 43766591) круглої форми в оснастці;

278.Печатка ТОВ «Вестер Т» (код ЄРДПОУ 40075511) круглої форми в оснастці;

279.Печатка ТОВ «Холко Рент» (код ЄРДПОУ 42930678) круглої форми в оснастці;

280.Печатка ТОВ «Інвестпроперті» (код ЄРДПОУ 41951545) круглої форми в оснастці;

281.Печатка ТОВ «Сервіс Тек» (код ЄРДПОУ 41740901) круглої форми в оснастці;

282.Печатка ТОВ «К. 38-58» (код ЄРДПОУ 44276127) круглої форми в оснастці;

283.Печатка ТОВ «Івниця №2» (код ЄРДПОУ 32277345) круглої форми в оснастці;

284.Печатка №2 ДП «Макарівська пересувна механізована колона №11» (код ЄРДПОУ 00912787) круглої форми в оснастці;

285.Печатка ТОВ «Перемоги 9» (код ЄРДПОУ 41209803) круглої форми в оснастці;

286.Печатка ТОВ «Сервіс Тех» (код ЄРДПОУ 41600474) круглої форми в оснастці;

287.Печатка ТОВ «Вестер М» (код ЄРДПОУ 40075532) круглої форми в оснастці;

288.Печатка ТОВ «Пероговського 19-8» (код ЄРДПОУ 42311853) круглої форми в оснастці;

289.Печатка ДП «Красносільське молоко» (код ЄРДПОУ 36375427) круглої форми в оснастці;

290.Печатка ТОВ «Агросервіс» (код ЄРДПОУ 31599782) круглої форми в оснастці;

291.Печатка ТОВ «Смачне каченя» (код ЄРДПОУ 39944544) круглої форми в оснастці;

292.Печатка №5 ТОВ «Аларіт оренда» (код ЄРДПОУ 40393960) круглої форми в оснастці;

293.Печатка ТОВ «Аларіт-Пром» (код ЄРДПОУ 40396264) круглої форми в оснастці;

294.Печатка ТОВ «СУ-630» (код ЄРДПОУ 38180723) круглої форми в оснастці;

295.Печатка ТОВ «Будсуміші» (код ЄРДПОУ 40324347) круглої форми в оснастці;

296.Печатка №1 ТОВ «КСУ №630» (код ЄРДПОУ 33689558) круглої форми в оснастці;

297.Печатка №1 ТОВ «Київхолод» (код ЄРДПОУ 35461876) круглої форми в оснастці;

298.Печатка ТОВ «Рибний світ» (код ЄРДПОУ 39472546) круглої форми в оснастці;

299.Печатка Всеукраїнська ГО «Постійно діючий Київський третейський суд» (код ЄРДПОУ 33261760) круглої форми в оснастці;

300.Печатка ФОП ОСОБА_13 (код ІПН НОМЕР_3 ) круглої форми в оснастці;

301.Печатка ФОП ОСОБА_14 (код ІПН НОМЕР_4 ) круглої форми в оснастці;

302.Печатка №1 ТОВ «Спеціалізоване монтажне управління №630» (код ЄРДПОУ 33370253) круглої форми в оснастці;

303.Печатка ТОВ «Будсуміші» (код ЄРДПОУ 40396500) круглої форми в оснастці;

304.Печатка ТОВ «Сервіс-Трейд» (код ЄРДПОУ 36375579) круглої форми в оснастці;

305.Печатка ТОВ «Будсуміші-» (код ЄРДПОУ 40394126) круглої форми в оснастці;

306.Печатка №1 ТОВ «Світогранд» (код ЄРДПОУ 33546554) круглої форми в оснастці;

307.Печатка №1 ТОВ «Поліпласт-Центр» (код ЄРДПОУ 09520977) круглої форми в оснастці;

308.Печатка №1 ОК «Гаражний кооператив «Побутмаш» (код ЄРДПОУ 33968135) круглої форми в оснастці;

309.Печатка ТОВ «Рибне борошно» (код ЄРДПОУ 41009261) круглої форми в оснастці;

310.Печатка ТОВ «ГС 31Д» (код ЄРДПОУ 43775166) круглої форми в оснастці;

311.Печатка ТОВ «Київ імплант» (код ЄРДПОУ 37166713) круглої форми в оснастці;

312.Печатка ТОВ «Кор Сервіс» (код ЄРДПОУ 39361710) круглої форми в оснастці;

313.Печатка ТОВ «Кам`янка Сади» (код ЄРДПОУ 44124849) круглої форми в оснастці;

314.Печатка ТОВ «Невада Сервіс» (код ЄРДПОУ 38387586) круглої форми в оснастці;

315.Печатка №1 ТОВ «Куна» (код ЄРДПОУ 14276935) круглої форми в оснастці;

316.Печатка ТОВ «Сервіс Корп» (код ЄРДПОУ 40832598) круглої форми в оснастці;

317.Печатка ТОВ «Правобережна експедиція» (код ЄРДПОУ 35231958) круглої форми в оснастці;

318.Печатка ТОВ «Будмонтаж-Пром» (код ЄРДПОУ 38656820) круглої форми в оснастці;

319.Печатка ТОВ «-Аларіт» (код ЄРДПОУ 39545404) круглої форми в оснастці;

320.Печатка ТОВ «Орто-Плюс» (код ЄРДПОУ 36285061) круглої форми в оснастці;

321.Печатка ТОВ «Кор Сервіс Плюс» (код ЄРДПОУ 39361697) круглої форми в оснастці;

322.Печатка ТОВ «Орто Плюс» (код ЄРДПОУ 35725168) круглої форми в оснастці;

323.Печатка ТОВ «-Аларіт-» (код ЄРДПОУ 39546167) круглої форми в оснастці;

324.Печатка ТОВ «Бориспільська 9» (код ЄРДПОУ 43184274) круглої форми в оснастці;

325.Печатка ТОВ «Вортекс Хом» (код ЄРДПОУ 39814832) круглої форми в оснастці;

326.Печатка ТОВ «-Еліт Буд-» (код ЄРДПОУ 37260210) круглої форми в оснастці;

327.Печатка ТОВ «.Аліріт» (код ЄРДПОУ 40397085) круглої форми в оснастці;

328.Печатка ДП «Сквирська пересувна механізована колона №6» ТОВ «Аларіт Україна» (код ЄРДПОУ 00911753) круглої форми в оснастці;

329.Печатка Всеукраїнська ГО «Група Медіація» (код ЄРДПОУ 36134413) круглої форми в оснастці;

330.Печатка ТОВ «Орто Плюс» (код ЄРДПОУ 35725168) круглої форми в оснастці;

331.Печатка ТОВ «Сервіс Пром» (код ЄРДПОУ 36376808) круглої форми в оснастці;

332.Печатка ТОВ «-Лідія-» (код ЄРДПОУ 31856372) круглої форми в оснастці;

333.Печатка №1 ТОВ «Інститут землеустрою» (код ЄРДПОУ 38912068) круглої форми в оснастці;

334.Печатка ПАТ «Житомирінвест» (код ЄРДПОУ 01036773) круглої форми в оснастці;

335.Печатка №1 ТОВ «Коробівська качка» (код ЄРДПОУ 37113183) круглої форми в оснастці;

336.Печатка ТОВ «Виробниче переробне підприємство «Рибний світ» (код ЄРДПОУ 39542005) круглої форми в оснастці;

337.Печатка №1 ТОВ «Запоріжхолод» (код ЄРДПОУ 35231806) круглої форми в оснастці;

338.Печатка ВАТ «Кам`янець-Подільське АТП-16855» (код ЄРДПОУ 03374244) круглої форми в оснастці;

339.Печатка ВАТ «Житомирводбуд» (код ЄРДПОУ 01038773) круглої форми в оснастці;

340.Печатка ТОВ «Кросмонд» (код ЄРДПОУ 34233053) круглої форми в оснастці;

341.Печатка ТОВ «Сустр-19» (код ЄРДПОУ 01291376) круглої форми в оснастці;

342.Печатка ТОВ «Фінансова компанія «Кеш енд гоу Україна» (код ЄРДПОУ 36303070) круглої форми в оснастці;

343.Печатка ПрАТ «Сустр-19» (код ЄРДПОУ 01291376) круглої форми в оснастці;

344.Печатк «Миколаївське відділення» (код ЄРДПОУ 19019775) круглої форми в оснастці;

345.Печатка «Полтавське відділення» (код ЄРДПОУ 19019775) круглої форми в оснастці;

346.Об`ємна печатка у вигляді щипців із відтиском «Fedyna Service Limited» «Corporate Seal».

347.Технічний звіт (примірник № 2) по встановленню зовнішніх меж землекористування № 8000000000:79:003:0038 ТОВ «Аларіт Україна» ну вул.. Кіровоградській 38/58 у Голосіївському районі міста Києва (квартал 79:003), виготовлений КП «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі», затверджений 14.05.2007 року на 52 арк.;

348.Папка з документами жовтого кольору у якій містяться документи ТОВ «Ройбал інвест»(ЄДРПОУ 43562483):

349.Акт приймання-передачі від 04.08.2021 на 2 арк.;

350.Договір № ЧИ09-03/20 суборенди нежитлового приміщення від 06.03.2020 на 2 арк.;

351.Акт приймання-передачі до договору суборенди нежитлового приміщення № ЧИ09-03/20 на 1 арк.;

352.Виписка з ЄДРЮОФОПГФ ТОВ «Ройбал інвест»(ЄДРПОУ 43562483) від 25.11.2020 на 1 арк.;

353.Виписка з ЄДРЮОФОПГФ ТОВ «Ройбал інвест»(ЄДРПОУ 43562483) від 17.03.2020 на 1 арк.;

354.Супровідний лист приватного виконавця ОСОБА_15 вих. № 2296 від 10.11.2020 на адресу ТОВ «Ройбал інвест»(ЄДРПОУ 43562483) на 1 арк.;

355.Постанова приватного виконавця ОСОБА_15 про звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи боржника від 10.11.2020 у ВП № 57977831 на 1 арк.;

356.Акт приймання-передачі частини частки в статутному капіталі ТОВ «Анте Медіам» від 10.07.2020 ОСОБА_16 на 1 арк.;

357.Акт приймання-передачі частини частки в статутному капіталі ТОВ «Анте Медіам» від 10.07.2020 ОСОБА_17 на 1 арк.;

358.Акт приймання-передачі частини частки в статутному капіталі ТОВ «Анте Медіам» від 10.07.2020 ТОВ «КУА та адміністрування пенсійних фондів Укрмашінвест» на 1 арк.;

359.Акт приймання-передачі частини частки в статутному капіталі ТОВ «Анте Медіам» від 10.07.2020 ПАТ «ЗНВКІФ «Гратіс» на 1 арк.;

360.Статут ТОВ «Ройбал інвест» (ЄДРПОУ 43562483), затверджений рішенням № 2 від 02.04.2020 на 12 арк.;

361.Опис документів що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи» ТОВ «Ройбал інвест» (ЄДРПОУ 43562483) від 02.04.2020 на 1 арк.;

362.Статут ТОВ «Ройбал інвест» (ЄДРПОУ 43562483), затверджений рішенням № 1 від 11.03.2020 на 12 арк.;

363.Опис документів що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Державна реєстрація змін до установчих документів юридичної особи» ТОВ «Ройбал інвест» (ЄДРПОУ 43562483) від 11.03.2020 на 1 арк.;

364.Акт приймання-передачі частини частки в статутному капіталі ТОВ «Анте Медіам» від 27.03.2020 ТОВ «Ройбал інвест» на 1 арк.;

365.Рішення № 1 єдиного засновника ТОВ «Ройбал інвест» від 11.03.2020 на 1 арк.;

366.Рішення № 2 єдиного засновника ТОВ «Ройбал інвест» від 02.04.2020 на 1 арк.;

367.Рішення № 27/03-20 єдиного засновника ТОВ «Ройбал інвест» від 27.03.2020 на 1 арк.;

368.Рішення № 3/1 єдиного засновника ТОВ «Ройбал інвест» від 07.04.2020 на 1 арк.;

369.Рішення № 3 єдиного засновника ТОВ «Ройбал інвест» від 08.04.2020 на 1 арк.;

370.Рішення № 4 єдиного засновника ТОВ «Ройбал інвест» від 10.04.2020 на 1 арк.;

371.Рішення № 5 єдиного засновника ТОВ «Ройбал інвест» від 07.07.2020 на 1 арк.;

372.Рішення № 6 єдиного засновника ТОВ «Ройбал інвест» від 17.07.2020 на 1 арк.;

373.Наказ № 1-К від 16.03.2020 ТОВ «Ройбал інвест» на 1 арк.;

374.Довіреність ОСОБА_18 на ОСОБА_19 щодо представлення інтересів товариства як учасника ТОВ «Анте медіам» від 20.03.2020 на 1 арк.;

375.Довіреність ТОВ «Ройбал інвест» на ОСОБА_19 щодо представлення інтересів товариства як учасника ТОВ «Анте медіам» від 08.04.2020 на 1 арк.;

376.Довіреність ОСОБА_18 на ОСОБА_19 щодо представлення інтересів товариства як учасника ТОВ «Ройбал інвест» від 12.03.2020 на 1 арк.;

377.Договір № 12555П ПАТ «Банк «Кліринговий дім» від 19.03.2020 на 1 арк.;

378.Заява-клопотання ТОВ «Ройбал інвест» на адресу ПАТ «Банк «Кліринговий дім» від 19.03.2020 на 1 арк.;

379.Довідка вих. № 01-01/02/904 від 19.03.2020 ПАТ «Банк «Кліринговий дім» на 1 арк.;

380.Квитанція № 201 ПАТ «Банк «Кліринговий дім» від 19.03.2020 на 1 арк.;

381.Квитанція № 202 ПАТ «Банк «Кліринговий дім» від 19.03.2020 на 1 арк.;

382.Довіреність № 02/04-2020 від 02.04.2020 на 1 арк.;

383.Договір про надання безвідсоткової поворотної фінансової допомоги від 02.04.2020 на 1 арк.;

384.Копія паспорта ОСОБА_20 на 2 арк.;

385.Сертифікат відкритого ключа ЕП клієнта ТОВ «Ройбал інвест» в ПАТ «Банк «Кліринговий дім» від 23.03.2020 на 1 арк.;

386.Квитанція № 9826996/20 від 02.04.2020 на 1 арк.;

387.Квитанція № 9826998/20 від 02.04.2020 на 1 арк;

388.Договір купівлі-продажу від 21.07.2006 №935, укладений між ВАТ «Роменський молочний комбінат» та ПП «Рось» на 1 арк.;

389.Витяг з Державного реєстру правочинів №2664396 від 21-07.2006, предмет правочину земельна ділянка кадастровий номер 5924188800:04:084:0006 на 1 арк.;

390.Витяг з реєстру прав власності на нерухоме майно №30298219 №15.06.2011, підстава договір купівлі-продажу ВЕА 333105 р.№934 від 21.07.2006 на 1 арк.;

391.Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ «-Будсуміші», сформований 07.04.2016 на 1 арк.;

392.Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ «-Будсуміші», сформований 05.03.2019 на 1 арк.

393. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ «-Будсуміші», сформований 05.03.2019, із рукописними написами на 1 арк.

394.Протокол №040319 Загальних зборів учасників ТОВ «-Будсуміші» від 04.03.2019 на 1 арк.;

395.Опис документів, що надаються юридичною особою державному реєстратору для проведення реєстраційної дії «Державна реєстрація новоутвореної шляхом заснування юридичної особи», сформований 01.04.2016 на 1 арк.;

396.Реєстраційна карта № 26011606093165/3466, щодо ТОВ «-Будсуміші» від 09.06.2016 на 2 арк.;

397.Реєстраційна карта, щодо ТОВ «-Будсуміші» від 23.07.2018 на 1 арк.;

398.Протокол №1 Загальних зборів учасників ТОВ «-Будсуміші» від 31.03.2016 на 1 арк.;

399.Наказ ТОВ «-Будсуміші» №1 від 31.03.2016 на 1 арк.;

400.Копія паспорта ОСОБА_10 на 3 арк.;

401.Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера ОСОБА_10 від 23.09.1998 на 1 арк.;

402.Інформаційна довідка на ТОВ «-Будсуміші» на 3 арк.;

403.Картка із зразками підписів директора ТОВ «-Будсуміші» ОСОБА_10 на 1 арк.;

404.Схематичне зображення структури власності ТОВ «-Будсуміші» на 1 арк.;

405.Опитувальний лист (для юридичної особи-резидента) ТОВ «-Будсуміші» на 6 арк.;

406.Статут ТОВ «-Будсуміші», затверджений 31.03.2016 на 11 арк.;

407.Копія наказу ТОВ «-Будсуміші» №1 від 31.03.2016 на 1 арк.;

408.Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ «-Будсуміші», сформована 06.03.2019 о 15:26 на 1 арк.;

409.Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо ТОВ «-Будсуміші», сформована 06.03.2019 о 14:21на 1 арк.;

410.Довіреність ТОВ «А.Б.В. Юкант» від 04.12.2018 про уповноваження ОСОБА_21 представляти інтереси на 1 арк.;

411.Довіреність ТОВ «А.Б.В. МАШ» від 04.12.2018 про уповноваження ОСОБА_21 представляти інтереси на 1 арк.;

412.Копія виписки з протоколу №23 засідання зборів директорів АТ «Укргазбуд» від 03.11.98 на 1 арк.

413.Довідка КП Київської обласної ради «Вишгородське бюро технічної інвентаризації» вих. №1490 від 18.10.2010 на 1 арк.;

414.Копія довідки КП Київської обласної ради «Вишгородське бюро технічної інвентаризації» вих. №1424 від 14.12.2007 на 1 арк.;

415.Копія свідоцтва про право власності від 28.08.2002 на базу відпочинку «Дружба» на 1 арк.;

416.Третейська угода від 04.11.2008, укладеної між ОСОБА_22 , ОСОБА_23 та АТ фірма «Укргазбуд» на 2 арк.;

417.Три заяви АТ фірма «Укргазбуд» в особі ОСОБА_24 від 15.12.2008, кожна на 1 арк.

418.Заява АТ фірма «Укргазбуд» в особі ОСОБА_24 від 15.12.2008 про розгляд справи третейським суддею одноособово на 1 арк.

419.Дві третейські угоди від 04.11.2008, укладеної між ОСОБА_22 , ОСОБА_23 та АТ фірма «Укргазбуд», підписані у графі АТ фірма «Укргазбуд» тільки , кожна на 2 арк.;

420.Копія свідоцтва про право власності від 18.09.2002 на базу відпочинку «Дружба» на 1 арк.;

421.Копія попереднього договору від 24.01.2008, укладеного між АТ фірма «Укргазбуд» та ОСОБА_25 , ОСОБА_23 на 3 арк.;

422.Копія платіжного доручення №2 від 04.06.2008, платник ОСОБА_23 на 1 арк.;

423.Копія наказу АТ фірма «Укргазбуд» №14 від 18.01.2008 на 1 арк.;

424.Копія довідки КП Київської обласної ради «Вишгородське бюро технічної інвентаризації» вих. №1424 від 14.12.2007 на 1 арк.;

425.Копія протоколу засідання Наглядової (спостережної) ради АТ фірма «Укргазбуд» від 22.01.2008 на 1 арк.;

426.Копія виписки по особовому рахунку № НОМЕР_5 за 04.06.2008 АТ фірма «Укргазбуд» на 1 арк.;

427.Копія довіреності ВКВ №529721 від 19.12.2007 про уповноваження ОСОБА_26 бути представником ОСОБА_22 на 1 арк.;

428.Копія довіреності ВЕХ №840054 від 15.02.2002 про уповноваження ОСОБА_26 бути представником ОСОБА_23 на 1 арк.;

429.Копія довідки ТОВ «Українське реєстраційне бюро» вих.№66/00018 від 31.01.2008 на 1 арк.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Підозрюваний, його захисник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Ухвала про накладання арешту може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення27.09.2022
Оприлюднено14.05.2024
Номер документу106641728
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —757/24873/22-к

Ухвала від 27.09.2022

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Константінова К. Е.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні