Ухвала
від 03.10.2022 по справі 759/12617/22
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 1-кс/759/3204/22

ун. № 759/12617/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 жовтня 2022 року м.Київ

слідчий суддя Святошинського району м.Києва ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

за участі адвокатів ОСОБА_3 , ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання адвоката ОСОБА_3 , який здійснює представництво інтересів товариства з обмеженою відповідальністю ТЕХНОТОРГ, про скасування арешту майна подане у межах кримінального провадження № 42022110000000163, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.07.2022 року,

ВСТАНОВИВ :

26.09.2022р.адвокат ОСОБА_3 в інтересах ТОВ «ТЕХНОТОРГ» звернувся до слідчого судді Святошинського районного суду м.Києва в межах кримінального провадження № 42022110000000163, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.07.2022 року, із клопотанням в порядку ст.174 КПК України, в якому просить скасувати арешт на майно підприємства, який був застосований 15.09.2022 року ухвалою слідчого судді Святоишнського районного суду м.Києва у справі з унікальним № 759/11664/22.

Клопотання подане у зв`язку із необрунтованістю у застосуванні такого заходу забезпечення кримінального провадження як арешт майна. Таку необгрунтованість заявник пов`язує з невідповідністю як самого клопотання про накладення арешту вимогам ст.171 КПК України, так і невідповідністю ухвали про накладення арешту вимогам ст.372 КПК України. Заявник вказує на відсутність обгрунтованої підозри щодо вчинення кримінального правопорушення, що за ступенем тяжкості могло б бути підставою для застосування арешту, а також вказує на відсутність потреби досудового розслідування, що виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи підприємства і що передбачено ч.3 ст.132 КПК України.

Окрім цього, заявник зазначає про те, що при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя не врахував, що передбачено п.п.2,3 ч.2 ст.173 КПК України у взаємозвязку із ст.98 КПК України та у взаємозвязку із п.п.1,3 ч.2 ст.170 КПК України, саму можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні, оскільки арешт накладався з метою забезпечення речових доказів, а також не врахував відсутність обгрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, оскільки арешт також накладався і з метою конфіскації майна як виду покарання.

Також заявник зазначає про не врахування слідчим суддею питання самої можливості застосування заборони, обмеження користування, розпорядження майном підприємством, що передбачено ч.11 ст.172 КПК України, і яка (така можливість зокрема як арешт майна) може бути застосована лише у випадку існування обставин, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, зникнення, втрати, використання, перетворення, пересування , передачі майна, і лише щодо такого майна, яке було придбано саме кримінально протиправним шляхом.

Заявник повідомляє, що прокурором не надано доказів та не доведено, а слідчим суддею не досліджено питання чи є докази того, що ТОВ «ТЕХНОТОРГ» здійснює ввезення товарів з російської федерації у порушення постанови Кабінету Міністрів України № 426 від 09.04.2022 року Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації, а також чи є насправді кінцевими бенефіціарами компаній-контрагентів ADAMPOL S.A. (Польща) та AgriParts SLR (Італія) громадяни або компанії російської федерації.

Окрім того повідомляє, що арешт щодо майна ТОВ ТЕХНОТОРГ був застосований на підставі документів наданих слідством, які стосуються інших компаній, звязок яких із ТОВ ТЕХНОТОРГ не доведений.

У судовому засіданні представники заявника підтримують клопотання та просять його задовольнити. До матеріалів клопотання додатково додають докази на спростування обставин, зазначених в ухвалі про накладення арешту, зокрема:

- довідки АТ Райффайзен Банк, АТ ПУМБ, АТ Креді Агріколь Банк, АТ Агропросперіс Банк, АТ Укрексімбанк, АТ Укргазбанк АТ КБ Приватбанк, АТ ОТП Банк, ПАТ МТБ Банк, ПАТ Банк Восток про відсутність з 01.01.2022 р. та на час надання довідок 26.09 28.09.2022 року обслуговуючих контрактів укладених ТОВ ТЕХНОТОРГ з нерезидентами Республіки Білорусь або російської федерації;

- докази стосовно кінцевих бенефіціарів компаній-контрагентів ADAMPOL S.A. (Польща) та AgriParts SLR (Італія) якими не є громадяни або компанії російської федерації;

- контракти, за якими наразі здійснюється поставка сільськогосподарських товарів з інших держав, які не являються товарами із російської федерації і за якими оплата проведена у 2021 році;

- витяги з Реєстру речових прав на нерухоме майно щодо арештованого майна: адміністративно-виставочного комплексу, розташованого за адресою Харківська область, Дергачівський район, смт Мала Данилівка, вул.Кільцевий шлях,6; нежитлового обєкту, розташованого за адресою: м.Миколаїв, вул.Мічуріна, 2а; двокімнатної квартири за адресою: АДРЕСА_1 , і яке за інформацією Реєстру не належить ТОВ ТЕХНОТОРГ і є власністю інших осіб;

- бухгалтерську довідку щодо обсягів у гривневому еквіваленті отриманого товару від контрагентів товариства ТХЕНОТОРГ як спростування обсягів імпортно-експортних операцій, зазначених слідством у клопотанні про накладення арешту.

Також представники ТОВ ТЕХНОТОРГ вказують на ненадання слідством інформації що ТОВ ТЕХНОТОРГ обєднує у собі групу компаній якими ввозяться товари на територію України.

Прокурор у судове засідання не зявився, подає клопотання про перенесення розгляду справи у звязку із зайнятістю у інших процесах, без надання доказів.

Слідчий суддя вважає за можливе розглянути дану справу, оскільки усі доводи прокурора можливо дослідити матеріалами його клопотання про накладення арешту, а також виходячи із визначеного законодавцем терміну для розгляду клопотання про скасування арешту майна та виходячи із обовязку суду повідомити особу, яка заявляла клопотання про арешт майна, про місце та час розгляду заяви про скасування застосованого арешту і можливості розгляду справи за його відсутності (ч.2 ст.174 КПК України).

Слідчий суддя, заслухавши пояснення представників власника арештованого майна, дослідивши матеріали клопотання про накладення арешту у кримінальному провадженні № 42022110000000163, матеріали клопотання про скасування арешту, доходить висновку про обгрунтованість клопотання про скасування арешту.

Частиною 1 ст.174 КПК України передбачена можливість скасування арешту майна за клопотанням власника арештованого майна за умови, зокрема доведеності, що арешт накладений необгрунтовано.

Вирішуючи клопотання, слідчий суддя виходить із загального правила змагальності сторін у кримінальному провадженні та свободи в поданні ними суду своїх доказів і у доведеності перед судом їх переконливості, про що закріплено в ст.22 КПК України.

Слідчим суддею встановлено, що Головним управлінням Національної поліції в Київській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017101080000136 відомості про яке внесено до ЄРДР 22.07.2022 р. за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.110-2 КК України. Обставинами, що свідчать про вчинення кримінального правопорушення у витягу з ЄРДР зазначено: ТОВ ТЕХНОТОРГ на території Київської області здійснює імпорт/експорт товарів з юридичними особами зареєстрованими в РФ та РБ.

14.09.2022 року прокурором Київської обласної прокуратури подано клопотання про арешт майна ТОВ ТЕХНОТОРГ(ЄДРПОУ 30976452), юридична адреса: м.Миколаїв, пр-т Героїв України, буд.113/1. У клопотанні зазначається, що попри заборону ввезення на митну територію товарів з російської федерації, передбачену Постановою Кабінету Міністрів України від 09.04.2022 року № 426 Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації, ТОВ Техноторг-Авто, ТОВ Техноторг-Дон продовжує здійснювати імпорт сільгосптехніки з російської федерації через Польщу, Республіку Білорусь.

Доказами в обгрунтування необхідності застосування арешту подано: зведена таблиця митного оформлення товарів, одержувачем яких виступає підприємство ТОВ Техноторг-Дон; картка з податкової бази даних щодо реєстраційних даних платника податків ТОВ ТЕХНОТОРГ, наявних банківських рахунків підприємства ; реєстраційні картки транспортних засобів та витяги з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно власником яких є ТОВ ТЕХНОТОРГ ; митна документація з оформлення тракторів виробника та продавця МТЗ (Мінський тракторний завод), які переміщались Брест (РБ) Польща Ягодин і отримувачем яких є ТОВ Техноторг-Дон в період лютого, червня - серпня 2022 р. Також в матеріалах клопотання міститься довідка за якою оперативним шляхом встановлено фінансові зобовязання між ТОВ Техноторг-Дон та офшорною компанією AgriParts SLR , власником якої є юридична особа, яка зареєстрована у рф, оперативним шляхом встановлена співпраця ТОВ ТЕХНОТОРГ з білоруськими та російською компанією, а також співпраця ТОВ Техноторг-Дон, ТОВ Техноторг-Авто, ТОВ ТД МТЗ-Беларус-Україна з білоруськими та російськими компаніями.

Ухвалою слідчого судді Святошинського районного суду м.Києва від 15.09.2022 року у справі пр. № 1-кс/759/2961/22, ун.№759/11664/22 задоволено клопотання слідчого про арешт та накладено арешт на:

- грошові кошти товариства з обмеженою відповідальністю ТЕХНОТОРГ (ЄДРПОУ 30976452), які знаходяться у банківських установах із забороною розпорядження грошовими коштами з метою збереження речових доказів на майно підприємства;

- на майно ТОВ ТЕХНОТОРГ шляхом позбавлення права на відчуження та розпорядження ним без вказаної мети забезпечення;

- застосована заборона державним реєстраторам, державним / приватним виконавцям та іншим уповноваженим особам на здійснення дій з відчуження, продажу , реєстрації та інших дій по операціям з арештованим нерухомим та рухомим майном без вказаної мети забезпечення;

- на корпоративні права підприємства, на статутний капітал підприємства із забороною внесення змін до часток у статутному капіталі підприємства - з метою збереження речових доказів;

- застосована заборона субєктам державної реєстрації та іншим уповноваженим особами на внесення змін до часток у статутному капіталі ТОВ ТЕХНОТОРГ(ЄДРПОУ 30976452), юридична адреса: м.Миколаїв, пр-т Героїв України, буд.113/1 без вказаної мети забезпечення.

Вказаною ухвалою слідчого судді, про що свідчить мотивувальна частина, арешт майна допущений з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів, 2) конфіскації майна як виду покарання, що передбачено п.1, п.3 ч.2 ст.170 КПК України.

Згідно з положеннями ст.170 КПК арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт може бути накладений у встановленому цим Кодексом порядку на рухоме чи нерухоме майно, гроші у будь-якій валюті готівкою або у безготівковій формі, в тому числі кошти та цінності, що знаходяться на банківських рахунках чи на зберіганні у банках або інших фінансових установах, видаткові операції, цінні папери, майнові, корпоративні права, щодо яких ухвалою чи рішенням слідчого судді, суду визначено необхідність арешту майна.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Якщо метою арешту є забезпечення збереження речових доказів, то такими можуть бути лише матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження. Арешт може бути накладений на майно фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 КПК України. У відповідності до ст. 98 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Якщо метою арешту майна є забезпечення конфіскації як виду покарання, то слід враховувати, що конфіскація є додатковим покаранням, що передбачає примусове безоплатне вилучення у власність держави всього або частини майна, яке є власністю засудженого, а також врахувати, що вартість арештованого майна має узгоджуватися із санкцією статті, яка передбачає покарання за злочин, у вчиненні якого підозрюється чи обвинувачується особа.

При вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та справедливого рішення слідчий суддя згідно з вимогами ст.ст.94, 98, 132, 173 КПК повинен врахувати, зокрема, правову підставу для арешту майна, можливість конфіскації майна як виду покарання, наявність обгрунтованої підозри, якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 3 частини другої статті 170 КПК України (конфіскація майна як вид покарання), а також можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні , якщо арешт накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини 2 статті 170 КПК (збереження речових доказів), а також розумність та співмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для підозрюваного, третіх осіб.

Ухвалою слідчого судді арешт накладений з метою збереження речових доказів. У даному випадку, зважаючи на правову кваліфікацію кримінального правопорушення за ч.3 ст.110-2 КК України - фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України, то речовими доказами фінансування таких злочинних дій можуть бути саме такі докази, за якими можна б було стверджувати, що вони підтверджують отримання іншою особою фінансів задля здійснення нею мети насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України. З наданих слідством доказів неможливо зробити будь-якого висновку фінансування у будь-якому його проявленні. З наданої до клопотання про накладення арешту зведеної таблиці розмитнення товарів, можна зробити висновок лише про те, що сільськогосподарська техніка з Республіки Білорусь, Шрі-Ланки, Великої Британії, Польщі, Литви, Італії імпортована ТОВ Техноторг-Дон через український митний кордон. Повязаність ТОВ Техноторг-Дон із ТОВ ТЕХНОТОРГ у наданих документах не прослідковується.

Більш того, зважаючи на абсолютну технічну неможливість ввезення товарів через митницю та їх розмитнення з росії, а також технічну неможливість проведення будь-яких банківських платежів за контрактами з російськими компаніями від часу введення в дію постанови Кабінету Міністрів України № 426 від 09.04.2022 року Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації, вбачається проблематичним збір доказової бази за інкримінованою статтею КК саме шляхом отримання митної та банківської документації.

Слідством у клопотанні в обгрунтування можливості накладення арешту на майно підприємства ТЕХНОТОРГне наведено існування жодного матеріального доказу який би свідчив про можливе фінансування товариством осіб з рф або їх посередників.

Зважаючи на відсутність у матеріалах клопотання про накладення арешту інформації щодо будь-яких належних речових доказів, які би прямо або опосередковано підтверджували існування обставин, що підлягають доказуванню, і на які (речові докази) можливо б було накласти арешт з метою їх збереження, вважаю, що арешт застосований з метою збереження речових доказів, накладений необгрунтовано.

Ухвалою слідчого судді арешт накладений також і з метою конфіскації майна як виду покарання. Арешт накладений на банківські рахунки ТОВ ТЕХНОТОРГ, на майно ТОВ ТЕХНОТОРГ. Слід зазначити, що матеріали клопотання про накладення арешту не містять обгрунтованої підозри у вчиненні будь-якою особою кримінального правопорушення. Окрім того, Конституція України (ст. 41) проголошує, що конфіскація майна може бути застосована виключно за рішенням суду у випадках, обсязі та порядку, встановлених законом. Цей конституційний припис реалізований у ст. 59 КК, згідно з якою конфіскація майна є додатковим покаранням (ч. 2 ст. 52 КК), яке полягає в примусовому і безоплатному вилученні за вироком суду у власність держави всього або частини майна, що є власністю засудженого.

Зважаючи на відсутність обгрунтованої підозри у вчиненні будь-якою особою кримінального правопорушення, зважаючи на не доведеність розумності та співмірності обмеження права власності завданням кримінального провадження, зважаючи на накладення арешту не на майно фізичної особи, якій така підозра повідомляється, а на майно підприємства, а також зважаючи на негативні наслідки завдані арештом майна для заявника, вважаю, що арешт застосований з метою конфіскації майна як виду покарання, накладений необгрунтовано.

Таким чином, враховуючи досліджене, арешт, накладений 15.09.20222 року ухвалою слідчого судді Святошинського районногосуду м.Києва(унікальний№ 759/11664/22) у кримінальному провадженні № 42022110000000163, підлягає скасуванню.

Керуючись ст.ст. 98, 167, 170, 171, 173, 174, 309, 395 КПК України, слідчий суддя

ПОСТАНОВИВ :

Клопотання адвоката ОСОБА_3 , який здійснює представництво інтересів товариства з обмеженою відповідальністю ТЕХНОТОРГ, про скасування арешту майна подане у межах кримінального провадження № 42022110000000163, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.07.2022 року, задовольнити.

Скасувати накладені ухвалою слідчого судді Святошинського районного суду м.Києва 15.09.2022 року ( ун.№ 759/11664/22) у кримінальному провадженні №42022110000000163, відомості про яке внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22.07.2022року :

1)арешт нагрошові кошти,які знаходяться на банківських рахунках ТОВ «Техноторг» код ЄДРПОУ 30976452 (в усіх наявних у банківській установі валютах) у наступних банківських установах:

-№ НОМЕР_1 відкритому у АТ «ПРОКРЕДИТ БАНК» (МФО 320984);

-№ НОМЕР_2 відкритому у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_3 відкритому у Фiлiї Миколаївське обласне управлiння публічного акцiонерного товариства «Державний ощадний банк України» (МФО 326461);

-№ НОМЕР_4 у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_2 відкритому у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_5 відкритому у Фiлiї Запорiзьке обласне управлiння публічного акцiонерного товариства «Державний ощадний банк України» (МФО 313957);

-№ НОМЕР_6 відкритому у Фiлiї Запорiзьке обласне управлiння публічного акцiонерного товариства «Державний ощадний банк України» (МФО 313957);

-№ НОМЕР_7 відкритому у АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478);

-№ НОМЕР_8 відкритому у АТ «АЛЬФА-БАНК» у м. Києві (МФО 300346);

-№ НОМЕР_8 відкритому у АТ «АЛЬФА-БАНК» у м. Києві (МФО 300346);

-№ НОМЕР_8 відкритому у АТ «АЛЬФА-БАНК» у м. Києві (МФО 300346);

-№ НОМЕР_9 відкритому у Філії «ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕУПРАВЛІННЯ» ПУБЛІЧНОГОАКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВАКОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ«ПРИВАТБАНК» (МФО 313399);

-№ НОМЕР_10 відкритому у ФІЛІЯ «КРИМСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ» ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ «ПРИВАТБАНК» (МФО 384436);

-№ НОМЕР_11 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_12 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_12 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_11 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_13 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_14 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_13 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_13 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_15 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_16 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_16 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_15 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_17 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_18 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_19 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_20 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_21 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_22 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_23 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_24 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_25 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_26 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_27 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_28 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_29 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_30 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_31 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_32 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_33 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_34 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_35 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_36 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_37 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_38 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_39 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_40 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_41 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_42 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_43 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_43 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_44 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_45 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_46 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_47 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_48 відкритому у Фiлiя Луганське обласне управлiння публічного акцiонерного товариства «Державний ощадний банк України» (МФО 304665);

-№ НОМЕР_49 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_50 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_51 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_52 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_53 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_54 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_55 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_56 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_57 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_58 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_59 відкритому у АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬБАНК» (МФО 300614);

-№ НОМЕР_60 відкритому у АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬБАНК» (МФО 300614);

-№ НОМЕР_60 відкритому у АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬБАНК» (МФО 300614);

-№ НОМЕР_61 відкритому у АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬБАНК» (МФО 300614);

-№ НОМЕР_62 відкритому у AT «Укрексімбанк» (МФО 322313);

-№ НОМЕР_7 відкритому у АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478);

-№ НОМЕР_63 відкритому у АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478);

-№ НОМЕР_64 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_65 відкритому у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_2 відкритому у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_66 відкритому у Державній казначейській службі України (МФО 820172);

-№ НОМЕР_67 відкритому у Казначействі України (МФО 899998);

-№ НОМЕР_68 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_69 відкритому у ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168);

-№ НОМЕР_70 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_71 відкритому у АТ «АП БАНК» (МФО 380548);

-№ НОМЕР_72 відкритому у АТ «АП БАНК» (МФО 380548);

-№ НОМЕР_71 відкритому у АТ «АП БАНК» (МФО 380548);

-№ НОМЕР_73 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_74 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_75 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_76 відкритому у АТ «АП БАНК» (МФО 380548);

-№ НОМЕР_77 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_78 відкритому у ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168);

-№ НОМЕР_79 відкритому у ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168);

-№ НОМЕР_62 відкритому у AT «Укрексімбанк» (МФО 322313);

-№ НОМЕР_62 відкритому у AT «Укрексімбанк» (МФО 322313);

-№ НОМЕР_80 відкритому у АТ «АЛЬФА-БАНК» у м. Києві (МФО 300346);

№ НОМЕР_81 відкритому у АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478) ;

2) заборону розпоряджатися грошовими коштами, що знаходяться на банківських рахунках ТОВ «Техноторг» код ЄДРПОУ 30976452 відкритих у банківських установах:

-№ НОМЕР_1 відкритому у АТ «ПРОКРЕДИТ БАНК» (МФО 320984);

-№ НОМЕР_2 відкритому у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_3 відкритому у Фiлiї Миколаївське обласне управлiння публічного акцiонерного товариства «Державний ощадний банк України» (МФО 326461);

-№ НОМЕР_4 у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_2 відкритому у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_5 відкритому у Фiлiї Запорiзьке обласне управлiння публічного акцiонерного товариства «Державний ощадний банк України» (МФО 313957);

-№ НОМЕР_6 відкритому у Фiлiї Запорiзьке обласне управлiння публічного акцiонерного товариства «Державний ощадний банк України» (МФО 313957);

-№ НОМЕР_7 відкритому у АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478);

-№ НОМЕР_8 відкритому у АТ «АЛЬФА-БАНК» у м. Києві (МФО 300346);

-№ НОМЕР_8 відкритому у АТ «АЛЬФА-БАНК» у м. Києві (МФО 300346);

-№ НОМЕР_8 відкритому у АТ «АЛЬФА-БАНК» у м. Києві (МФО 300346);

-№ НОМЕР_9 відкритому у Філії «ЗАПОРІЗЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕУПРАВЛІННЯ» ПУБЛІЧНОГОАКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВАКОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ«ПРИВАТБАНК» (МФО 313399);

-№ НОМЕР_10 відкритому у ФІЛІЯ «КРИМСЬКЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ» ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ «ПРИВАТБАНК» (МФО 384436);

-№ НОМЕР_11 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_12 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_12 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_11 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_13 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_14 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_13 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_13 відкритому у ПАТ «БАНК ВОСТОК» (МФО 307123);

-№ НОМЕР_15 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_16 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_16 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_15 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_17 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_18 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_19 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_20 відкритому у Акціонерний банк «Південний» (МФО 328209);

-№ НОМЕР_21 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_22 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_23 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_24 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_25 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_26 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_27 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_28 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_29 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_30 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_31 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_32 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_33 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_34 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_35 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_36 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_37 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_38 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_39 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_40 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_41 відкритому у АТ «РАЙФФАЙЗЕН БАНК» у м. Києві (МФО 380805);

-№ НОМЕР_42 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_43 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_43 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_44 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_45 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_46 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_47 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_48 відкритому у Фiлiя Луганське обласне управлiння публічного акцiонерного товариства «Державний ощадний банк України» (МФО 304665);

-№ НОМЕР_49 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_50 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_51 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_52 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_53 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_54 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_55 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_56 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_57 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_58 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_59 відкритому у АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬБАНК» (МФО 300614);

-№ НОМЕР_60 відкритому у АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬБАНК» (МФО 300614);

-№ НОМЕР_60 відкритому у АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬБАНК» (МФО 300614);

-№ НОМЕР_61 відкритому у АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬБАНК» (МФО 300614);

-№ НОМЕР_62 відкритому у AT «Укрексімбанк» (МФО 322313);

-№ НОМЕР_7 відкритому у АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478);

-№ НОМЕР_63 відкритому у АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478);

-№ НОМЕР_64 відкритому у ПАТ «МЕГАБАНК», Харків (МФО 351629);

-№ НОМЕР_65 відкритому у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_2 відкритому у АТ «ПУМБ» (МФО 334851);

-№ НОМЕР_66 відкритому у Державній казначейській службі України (МФО 820172);

-№ НОМЕР_67 відкритому у Казначействі України (МФО 899998);

-№ НОМЕР_68 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_69 відкритому у ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168);

-№ НОМЕР_70 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_71 відкритому у АТ «АП БАНК» (МФО 380548);

-№ НОМЕР_72 відкритому у АТ «АП БАНК» (МФО 380548);

-№ НОМЕР_71 відкритому у АТ «АП БАНК» (МФО 380548);

-№ НОМЕР_73 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_74 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_75 відкритому у АТ КБ «ПриватБанк» (МФО 305299);

-№ НОМЕР_76 відкритому у АТ «АП БАНК» (МФО 380548);

-№ НОМЕР_77 відкритому у АТ «ОТП БАНК» (МФО 300528);

-№ НОМЕР_78 відкритому у ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168);

-№ НОМЕР_79 відкритому у ПАТ «МТБ БАНК» (МФО 328168);

-№ НОМЕР_62 відкритому у AT «Укрексімбанк» (МФО 322313);

-№ НОМЕР_62 відкритому у AT «Укрексімбанк» (МФО 322313);

-№ НОМЕР_80 відкритому у АТ «АЛЬФА-БАНК» у м. Києві (МФО 300346);

-№ НОМЕР_81 відкритому у АБ «УКРГАЗБАНК» (МФО 320478), за винятком видаткових операцій по сплаті податків, зборів, інших обов`язкових платежів до державного бюджету та з можливістю зарахування на зазначений рахунок коштів, що надходять;

3) арешт на майно товариства з обмеженою відповідальністю «Техноторг» код ЄДРПОУ 30976452, шляхом позбавлення його права на відчуження та розпорядження ним, а саме на:

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_82 , н/з НОМЕР_83 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_84 , н/з НОМЕР_85 ;

-«TOYOTA LAND CRUISER», номер кузова НОМЕР_86 , н/з НОМЕР_87 ;

-«PORSCHE CAYENNE», номер кузова НОМЕР_88 , н/з НОМЕР_89 ;

-«МАЗ 5340С2-585-013», номер кузова НОМЕР_90 , н/з НОМЕР_91 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_92 , н/з НОМЕР_93 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_94 , н/з НОМЕР_95 ;

-«MERCEDES-BENZ V 300 D», номер кузова НОМЕР_96 , н/з НОМЕР_97 ;

-«VOLKSWAGEN TOUAREG», номер кузова НОМЕР_98 , н/з НОМЕР_99 ;

-«VOLVO 9900», номер кузова НОМЕР_100 , н/з НОМЕР_101 ;

-«FORD KUGA», номер кузова НОМЕР_102 , н/з НОМЕР_103 ;

-«FORD KUGA», номер кузова НОМЕР_104 , н/з НОМЕР_105 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_106 , н/з НОМЕР_107 ;

-«AUDI RS Q8», номер кузова НОМЕР_108 , н/з НОМЕР_109 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_110 , н/з НОМЕР_111 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_112 , н/з НОМЕР_113 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_114 , н/з НОМЕР_115 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_116 , н/з НОМЕР_117 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_118 , н/з НОМЕР_119 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_120 , н/з НОМЕР_121 ;

-«TOYOTA HIGHLANDER», номер кузова НОМЕР_122 , н/з НОМЕР_123 ;

-«TOYOTA LAND CRUISER PRADO 150», номер кузова НОМЕР_124 , н/з НОМЕР_125 ;

-«BMW X3», номер кузова НОМЕР_126 , н/з НОМЕР_127 ;

-«TOYOTA LAND CRUISER PRADO 150», номер кузова НОМЕР_128 , н/з НОМЕР_129 ;

-«TOYOTA LAND CRUISER PRADO 150», номер кузова НОМЕР_130 , н/з НОМЕР_131 ;

-«VOLKSWAGEN TOUAREG», номер кузова НОМЕР_132 , н/з НОМЕР_133 ;

-«RENAULT LOGAN», номер кузова НОМЕР_134 , н/з НОМЕР_135 ;

-«СКС CNJ-17АБ», номер кузова НОМЕР_136 , н/з НОМЕР_137 ;

-«RENAULT SANDERO», номер кузова НОМЕР_138 , н/з НОМЕР_139 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_140 , н/з НОМЕР_141 ;

-«ВИПО 28-01-5340», номер кузова НОМЕР_142 , н/з НОМЕР_143 ;

-«AUDI SQ7», номер кузова НОМЕР_144 , н/з НОМЕР_145 ;

-«RENAULT KOLEOS», номер кузова НОМЕР_146 , н/з НОМЕР_147 ;

-«BMW X5», номер кузова НОМЕР_148 , н/з НОМЕР_149 ;

-«MITSUBISHI PAJERO SPORT», номер кузова НОМЕР_150 , н/з НОМЕР_151 ;

-«PEUGEOT 208», номер кузова НОМЕР_152 , н/з НОМЕР_153 ;

-«AUDI Q5», номер кузова НОМЕР_154 , н/з НОМЕР_155 ;

-«SKODA OCTAVIA A7», номер кузова НОМЕР_156 , н/з НОМЕР_157 ;

-«SKODA OCTAVIA A7», номер кузова НОМЕР_158 , н/з НОМЕР_159 ;

-«HONDA CR-V», номер кузова НОМЕР_160 , н/з НОМЕР_161 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_162 , н/з НОМЕР_163 ;

-«DAEWOO LANOS», номер кузова НОМЕР_164 , н/з НОМЕР_165 ;

-«DAEWOO LANOS», номер кузова НОМЕР_166 , н/з НОМЕР_167 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_168 , н/з НОМЕР_169 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_170 , н/з НОМЕР_171 ;

-«TOYOTA LAND CRUISER 150», номер кузова НОМЕР_172 , н/з НОМЕР_173 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_174 , н/з НОМЕР_175 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_176 , н/з НОМЕР_177 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_178 , н/з НОМЕР_179 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_180 , н/з НОМЕР_181 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_182 , н/з НОМЕР_183 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_184 , н/з НОМЕР_185 ;

-«ЗАЗ LANOS», номер кузова НОМЕР_186 , н/з НОМЕР_187 ;

-«HYUNDAI SANTA FE», номер кузова НОМЕР_188 , н/з НОМЕР_189 ;

-«LAND ROVER RANGE ROVER SPORT», номер кузова НОМЕР_190 , н/з НОМЕР_191 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_192 , н/з НОМЕР_193 ;

-«AUDI Q7», номер кузова НОМЕР_194 , н/з НОМЕР_195 ;

-«SKODA OCTAVIA A5», номер кузова НОМЕР_196 , н/з НОМЕР_197 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_198 , н/з НОМЕР_199 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_200 , н/з НОМЕР_201 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_202 , н/з НОМЕР_203 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_204 , н/з НОМЕР_205 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_206 , н/з НОМЕР_207 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_208 , н/з НОМЕР_209 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_210 , н/з НОМЕР_211 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_212 , н/з НОМЕР_213 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_214 , н/з НОМЕР_215 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_216 , н/з НОМЕР_217 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_218 , н/з НОМЕР_219 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_220 , н/з НОМЕР_221 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_222 , н/з НОМЕР_223 ;

-«FIAT DOBLO», номер кузова НОМЕР_224 , н/з НОМЕР_225 ;

-«LAND ROVER RANGE ROVER», номер кузова НОМЕР_226 , н/з НОМЕР_227 ;

-«ЗАЗ ТF 55Y0», номер кузова НОМЕР_228 , н/з НОМЕР_229 ;

-«ЗАЗ ТF 55Y0», номер кузова НОМЕР_230 , н/з НОМЕР_231 ;

-«ЗАЗ ТF 55Y0», номер кузова НОМЕР_232 , н/з НОМЕР_233 ;

-«ЗАЗ ТF 55Y0», номер кузова НОМЕР_234 , н/з НОМЕР_235 ;

-«ЗАЗ ТF 69 YО», номер кузова НОМЕР_236 , н/з НОМЕР_237 ;

-«ЗАЗ ТF 69 YО», номер кузова НОМЕР_238 , н/з НОМЕР_239 ;

-«ЗАЗ ТF 69 YО», номер кузова НОМЕР_240 , н/з НОМЕР_241 ;

-«AUDI Q7», номер кузова НОМЕР_242 , н/з НОМЕР_243 ;

-«КРАЗ 250», номер кузова НОМЕР_244 , н/з НОМЕР_245 ;

-«CHEVROLET LАСЕТТІ NF196», номер кузова НОМЕР_246 , н/з НОМЕР_247 ;

-«ЗАЗ 1103 0742», номер кузова НОМЕР_248 , н/з НОМЕР_249 ;

-«ЗАЗ 1103 0742», номер кузова НОМЕР_250 , н/з НОМЕР_251 ;

-«CHEVROLET АVЕО SF69Y», номер кузова НОМЕР_252 , н/з НОМЕР_253 ;

-«КРАЗ 6505 3», номер кузова НОМЕР_254 , н/з НОМЕР_255 ;

-«ЗАЗ 1103 0742», номер кузова НОМЕР_256 , н/з НОМЕР_257 ;

-«DAEWOO LANOS TF69Y», номер кузова НОМЕР_258 , н/з НОМЕР_259 ;

-«ГАЗ 2705 414», номер кузова НОМЕР_260 , н/з НОМЕР_261 ;

-«CHEVROLET LАСЕТТІ NF193», номер кузова НОМЕР_262 , н/з НОМЕР_263 ;

-«ЗАЗ-DAEWOO Т 13110», номер кузова НОМЕР_264 , н/з НОМЕР_265 ;

-«ГАЗ 3110 5», номер кузова НОМЕР_266 , н/з НОМЕР_267 ;

-«ЗАЗ ТF 55Y0»,номер кузова НОМЕР_228 , н/з НОМЕР_229 .;

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207572

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220042

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220043

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220044

-Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100267

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207444

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207485

-Трактор Беларус-952.2, Номер об`єкта:Y4R900Z13M1100105

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05M1100188

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200104

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109036

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109813

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109753

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101М1100452

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101М1100434

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1105154

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1105279

-Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100348

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109270

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107325

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009752

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009735

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211640

-Трактор Беларус-1025.2, Номер об`єкта:Y4R102501М1100551

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211637

-Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100204

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107132

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1104487

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1106171

-Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100334

-Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100280

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107355

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107795

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108465

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107476

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100417

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100390

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200105

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109221

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100960

-Трактор Беларус-920, Номер об`єкта:Y4R900Z06M1100054

-Трактор Беларус-920, Номер об`єкта:Y4R900Z06M1100033

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100665

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211623

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211626

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211627

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211628

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207529

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207531

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108413

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:4R900Z01M1108361

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109752

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100730

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100811

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100646

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207598

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80TMC000011

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80HMC000019

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80EMC000006

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000007

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80PMC000012

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80KMC000013

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80AMC000017

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80JMC000014

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80AMC000020

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80LMC000004

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80HMC000005

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211625

- Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4B900Z14M1100781

-Трактор Беларус-1025.2, Номер об`єкта:Y4R102501M1100110

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1106165

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1106331

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207580

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109267

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108682

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1106332

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107675

- Трактор Беларус-952.2, Номер об`єкта:Y4R900Z13М1100100

- Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100130

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108140

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100388

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207588

- Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220038

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109825

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108638

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107543

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207591

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05M1101432

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109351

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108945

- Трактор Беларус-920, Номер об`єкта:Y4R900Z06М1100055

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109289

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109812

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107196

-Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100202

-Трактор Беларус-920, Номер об`єкта:Y4R900Z06M1100036

- Трактор Беларус-920, Номер об`єкта:Y4R900Z06М1100053

-Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100279

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100666

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211639

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, р.в. 2020, двигун №001757638,Номер державної реєстрації: 53921ВЕ

- Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № 001760505, р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53779ВЕ

- Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № 001731447, р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53776ВЕ

- Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № 001757643, р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53775ВЕ

- Tрактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_268 , р.в. 2020, Номер державної реєстрації: 53907ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_269 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53908ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_270 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53911ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_271 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53912ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_272 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53910ВЕ

- Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_273 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_274

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_275 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_276

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_277 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_278

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_279 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_280

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_281 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_282

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_283 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_284

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_285 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_286

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_287 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_288

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_289 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_290

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_291 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_292

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_293 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_294

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_295 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_296

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_297 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_298

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_299 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_300

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_301 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53850ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_302 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53696ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_303 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_304

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_305 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_306

-Навантажувач телескопічний, марка Dieci,модель Agri Star 38.10, двигун № НОМЕР_307 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_308

-Навантажувач телескопічний, марка Dieci,модель Agri Star 38.10, двигун № НОМЕР_309 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_310

-Навантажувач телескопічний, марка Dieci,модель Agri Star 38.10, двигун № НОМЕР_311 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_312

-Навантажувач телескопічний, марка Dieci,модель Agri Star 38.10, двигун № НОМЕР_313 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_314

-Навантажувач телескопічний, марка Dieci,модель Agri Star 38.10, двигун № НОМЕР_315 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_316

-Навантажувач телескопічний, марка Dieci,модель Agri Star 38.10, двигун № НОМЕР_317 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_318

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_319 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_320

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_319 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_320

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_321 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_322

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_321 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_322

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_268 , р.в. 2020, Номер державної реєстрації: НОМЕР_323

-Tрактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_268 , р.в. 2020, Номер державної реєстрації: 53907ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_269 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53908ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_269 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53908ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_270 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_324

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_270 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_324

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_271 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_325

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_271 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_325

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_272 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_326

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_272 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_326

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_273 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_274

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_273 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_274

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_301 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_327

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_301 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_327

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_302 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_328

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_302 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_328

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_303 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_304

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_303 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: НОМЕР_304

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T6070, двигун № НОМЕР_305 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53700ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель T7060, двигун № НОМЕР_305 , р.в. 2020, Номер державноїреєстрації: 53700ВЕ

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009923

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1114877

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207798

-Трактор Беларус-422.1, Номер об`єкта:Y4U423Z01M1103569

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207761

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207772

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207762

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207766

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207794

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207797

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211666

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211665

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220052

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1112205

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207776

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207758

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207777

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207805

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207808

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207809

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207792

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211645

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211642

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211654

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211649

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211651

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211653

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009904

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009906

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100676

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100678

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100508

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207783

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207835

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207836

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207634

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207810

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207811

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207812

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207813

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207814

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207815

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207816

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207821

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207822

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207823

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207824

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207825

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207826

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207827

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207828

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207833

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207834

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200194

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009879

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207767

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207837

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207838

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00724ME

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00719ME

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:M500010MU

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:M500002MU

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00699MV

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00720ME

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:М500234МХ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:М500238МХ

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00702MV

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:M500020MU

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:M500232MX

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00701MV

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00683MV

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:M500239MX

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:M500008MU

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00016

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00018

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00052

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00051

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00040

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00037

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00039

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00010

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00007

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00017

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00024

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00026

-Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00025

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211657

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009914

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211314

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89206943

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89206964

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211437

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207206

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100435

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100293

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100262

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211556

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z04K1119298

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100704

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01М1102481

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100175

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100566

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100022

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211597

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211601

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211603

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211610

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211547

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1578

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1579

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1630

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1633

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1635

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1639

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1641

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1644

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1645

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1646

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1647

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1655

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100080

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100078

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100076

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100077

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101М1100030

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200100

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009829

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220043

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220044

-Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100267

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05M1100188

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200104

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1105154

-Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100348

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109270

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107325

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1106171

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107795

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108465

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107476

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100417

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100390

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211627

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108413

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108361

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109752

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100730

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100646

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80HMC000019

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80EMC000006

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000007

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80PMC000012

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80KMC000013

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80AMC000017

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80JMC000014

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80HMC000005

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000001

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80AMC000003

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80JMC000028

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000024

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80EMC000023

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80PMC000009

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80TMC000008

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80KMC000030

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00170MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00612MW

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05M1101589

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100497

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109833

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109570

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100825

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211634

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211635

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100570

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100578

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100577

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100541

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100581

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211633

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211618

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100270

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100265

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109501

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100183

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100231

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207768

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107132

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80AMC000020

-Борона дискова SimbaTrailed X-Press 6.6m,Номер об`єкта: 1140066000042

-Оприскувач причіпнийBuhler Versatile PS850,Номер об`єкта: 11SP0850159

-Оприскувач причіпнийBuhler Versatile PS850,Номер об`єкта: 12SP0850107

-Плуг Manager C8 Т(5+3)(KUHN), Номер об`єкта:G2689

-Плуг Manager C8 Т(5+3)(KUHN), Номер об`єкта:G2679

-Борона Discator 610, Номер об`єкта: 216672

-Пропашной культиватор Thema 8 (SFOGGIA),Номер об`єкта: 16160168

-Жниварка для збирання соняшника MoresilGB900, Номер об`єкта: GB901636

-Підйомник мішків (KUHN), арт. Levsak , Номероб`єкта: G9519

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 417

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 617

-Оприскувач METRIS 2S 4100L (KUHN), Номероб`єкта: Н9001

-Борона дискова Discolander XM44 , Номероб`єкта: Н1855

-Розкидач гною SIROKO S4010/9V, Номероб`єкта: YD8SRK090GJB03511

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 117

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 517

-Плуг PNT 12/A STEP, 4+1 , Номероб`єкта:S05187

-Культиватор Platinum SR 4m - 6 лопатей TCS 750(Agrisem), Номероб`єкта: 18CTPPLSR113

-Дисковабороназкотком Disc-o-Mulch Gold 6mSRE hubs,Mulcher discs,DM610 DM560 (Agrisem), Номероб`єкта:18DOMGTSRE807

-Дисковабороназкотком Disc-o-Mulch Gold 6mSRE hubs,Mulcher discs,DM610 DM560 (Agrisem), Номероб`єкта:18DOMGTSRE808

-Культиватор PERFORMER 4000 (KUHN), Номероб`єкта: Н3238

-Культиватор PERFORMER 4000 (KUHN), Номероб`єкта: Н2951

-Сівалка PLANTER 3 TRS 12M 16 R (KUHN),Номер об`єкта: L5516

-Сівалка PLANTER 3 TRS 12M 24 R (KUHN),Номер об`єкта: L5736

-Сівалка PLANTER 3 TRS 12M 24 R (KUHN),Номер об`єкта: L5082

-Культиватор OPTIMER XL4000 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000К40A00015

-Плуг Challenger 9T (KUHN), Номероб`єкта:M1505

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD01191

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD01226

-Жатка 12-ти рядна кукурудзяна QUASAR F12,Номер об`єкта: Q190399

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8 ,Номер об`єкта: Q190537

-Жатка 12-ти рядна кукурудзяна QUASAR F12,Номер об`єкта: Q190562

-Мобільна зернова сушарка дизель-електричнаTKM33 (OZSU), Номер об`єкта: 1322420

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20855

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20852

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20805

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20812

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20902

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20909

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00823

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD01189

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00971

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00972

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD196352

-Жатка New Holland 7B25FS, Номероб`єкта:YLH431412

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431415

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431452

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431490

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431495

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431500

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838214013

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838214017

-Розкидач мін добрив М42 ISO 3200 л, Номероб`єкта: 6108

-Розкидач мін добрив М36 S 3200 л, Номероб`єкта: 6109

-Жатка New Holland 7B25FS, Номероб`єкта:YLH431477

-Жатка New Holland 7B25FS, Номероб`єкта:YLH431482

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838212005

-Жатка New Holland 30GHCP, Номероб`єкта:778214005

-Плуг New Holland PSHS8, Номероб`єкта:S19302231

-Плуг New Holland PSHS8, Номероб`єкта:S19302230

-Комбайн New Holland CH7.70, Номероб`єкта:PLKH7772C09930005

-Комбайн New Holland CH7.70, Номероб`єкта:PLKH7772P09930007

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431511

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431487

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01451

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00997

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01448

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01094

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01085

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01449

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00949

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01455

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01437

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01612

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01591

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01431

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01540

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01751

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01695

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01747

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01746

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG02064

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01736

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01615

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01726

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01585

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG01863

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK20144

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG01114

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778218030

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01592

-Оприскувач LEXIS 3000, Номер об`єкта:KBLA1021J70C00228

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK01327

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01456

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768216024

-Жатка New Holland 20GHDP, Номер об`єкта:758216009

-Трактор New Holland Т6020, Номер об`єкта:ZMBD01439

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20773

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838214016

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01784

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KA02043006

-Комбайн New Holland TC5.90 , Номероб`єкта:PLKT5971VM9010063

-Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6918E09920001

-Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6918C09920002

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01130

-Трактор New Holland T8.410, Номер об`єкта:JJAT8410ЕMRJ02524

-Трактор New Holland T8.410, Номер об`єкта:JJAT8410LMRJ02052

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20474

-Трактор New Holland T9.615, Номер об`єкта:JEEZ9535LMF601242

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20840

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20829

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20873

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20978

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20983

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20982

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768228015

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768228004

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768228008

-Жатка NewHolland 8P30VC, Номер об`єкта:868228014

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868226030

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LLM2056013

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LHM2056014

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MTM2055006

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MJM2058007

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KCM2056017

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LAM2056012

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MCM2058011

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MA02051010

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LEM2056001

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LPM2056004

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZNBG00724

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HDF205870

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205823

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205854

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205877

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205791

-Трактор New Holland Т6020, Номер об`єкта:ZMBD21125

-Трактор New Holland Т6020, Номер об`єкта:ZMBD21152

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205812

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205803

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205793

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205847

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205233

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205873

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD206008

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205925

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD206007

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20883

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZNBK00087

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZNBK00172

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZNBK00332

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZNBK00334

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00345

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZNBG00696

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00230

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00132

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00217

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00780

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00813

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBК00812

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00809

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00616

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00396

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00303

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD206004

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205987

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00814

-Комбайн New Holland TC5.90 , Номероб`єкта:PLKT5971AM9010064

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868226004

-Борона дискова SimbaTrailed X-Press 6.6m,Номер об`єкта: 1140066000042

-Оприскувач причіпний Buhler Versatile PS850,Номер об`єкта: 11SP0850159

-Оприскувач причіпний Buhler Versatile PS850,Номер об`єкта: 12SP0850107

-Плуг Manager C8 Т(5+3)(KUHN), Номер об`єкта:G2689

-Плуг Manager C8 Т(5+3)(KUHN), Номер об`єкта:G2679

-Борона Discator 610, Номер об`єкта: 216672

-Підйомник мішків (KUHN), арт. Levsak , Номероб`єкта: G9519

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 417

-Розкидач гною SIROKO S4010/9V, Номероб`єкта: YD8SRK090GJB03511

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 117

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 517

-Плуг PNT 12/A STEP, 4+1 , Номероб`єкта:S05187

-Культиватор Platinum SR 4m - 6 лопатей TCS 750(Agrisem), Номероб`єкта: 18CTPPLSR113

-Дисковабороназкотком Disc-o-Mulch Gold 6mSRE hubs,Mulcher discs,DM610 DM560 (Agrisem), Номероб`єкта:18DOMGTSRE807

-Дисковабороназкотком Disc-o-Mulch Gold 6mSRE hubs,Mulcher discs,DM610 DM560 (Agrisem), Номероб`єкта:18DOMGTSRE808

-Культиватор PERFORMER 4000 (KUHN), Номероб`єкта: Н3238

-Сівалка PLANTER 3 TRS 12M 16 R (KUHN),Номер об`єкта: L5516

-Сівалка PLANTER 3 TRS 12M 24 R (KUHN),Номер об`єкта: L5736

-Культиватор OPTIMER XL4000 KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000К40A00015

-Плуг Challenger 9T (KUHN), Номероб`єкта:M1505

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD01191

-Жатка 12-ти рядна кукурудзяна QUASAR F12,Номер об`єкта: Q190399

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8 ,Номер об`єкта: Q190537

-Жатка 12-ти рядна кукурудзяна QUASAR F12,Номер об`єкта: Q190562

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20855

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20852

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20812

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20902

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20909

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00971

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00972

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD196352

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431490

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431495

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838214013

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838214017

-Жатка New Holland 7B25FS, Номероб`єкта:YLH431477

-Жатка New Holland 7B25FS, Номероб`єкта:YLH431482

-Жатка New Holland 30GHCP, Номероб`єкта:778214005

-Плуг New Holland PSHS8, Номероб`єкта:S19302231

-Плуг New Holland PSHS8, Номероб`єкта:S19302230

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01451

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00997

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01448

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01449

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01431

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01540

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01695

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01747

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01746

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01736

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01615

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01726

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK20144

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778218030

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778218037

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218044

-Жатка New Holland 20GHDP, Номер об`єкта:758222014

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218027

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218005

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218026

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778222001

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778216004

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831P02052036

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831K02052037

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831C02052042

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831C02052034

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:868222028

-Трактор New Holland T9.615, Номероб`єкта:JEEZ9535CMF601236

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218035

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218076

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764004

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764007

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764011

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764010

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764005

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768218031

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222003

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222009

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222010

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838218006

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218038

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218044

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218037

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218033

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868224024

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KCM2055054

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KVM2055029

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431500

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768218020

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222015

-Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6967JM9008007

-Комбайн New Holland CH7.70, Номероб`єкта:PLKH7772P09930007

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431415

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431452

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838212005

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431487

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222013

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218052

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768216029

-Тракторколісний, марка New Holland

-T6070, ріквипуску 2020, номердвигуна 001757636, Номероб`єкта: ZLBK00092, Номердержавноїреєстрації: 53920ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandT6070, ріквипуску 2020, номердвигуна 001757637, Номероб`єкта: ZLBK00082, Номердержавноїреєстрації: 53800ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandT6070, ріквипуску 2020, номердвигуна 001726547, Номероб`єкта: ZLBK00052, Номердержавноїреєстрації: 53918ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandT7060, ріквипуску 2020, номердвигуна 001757651, Номероб`єкта: ZLBG00148, Номердержавноїреєстрації: 53904ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandT7060, ріквипуску 2020, номердвигуна 001757654, Номероб`єкта: ZLBG00149, Номердержавноїреєстрації: 53915ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandDRORM-2BUS8A

-T7060, ріквипуску 2020, номердвигуна 001759187, Номероб`єкта: ZLBG00151, Номердержавноїреєстрації: 53916ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandT7060, ріквипуску 2020, номердвигуна 001752523, Номероб`єкта: ZLBG00166, Номердержавноїреєстрації: 53901ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandT7060, ріквипуску 2020, номердвигуна 001759315, Номероб`єкта: ZLBG00170, Номердержавноїреєстрації: 53902ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandT7060, ріквипуску 2020, номердвигуна 001757640, Номероб`єкта: ZLBG00147, Номердержавноїреєстрації: 53903ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandT7060, ріквипуску 2020, номердвигуна 001757649, Номероб`єкта: ZLBG00134, Номердержавноїреєстрації: 53905ВЕ

-Тракторколісний, марка New HollandT7060, ріквипуску 2020, номердвигуна 001749859, Номероб`єкта: ZLBG00171, Номердержавноїреєстрації: 53906ВЕ

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709782

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709783

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709784

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709785

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709786

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709787

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709788

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709789

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709790

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709791

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709792

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709793

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709794

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709795

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709796

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709797

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709798

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709799

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709800

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709801

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709802

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709803

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709804

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709805

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709806

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709807

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709808

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109507

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1103214

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211634

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211635

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100570

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100576

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100578

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100577

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100541

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01М1111389

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1101486

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100581

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100599

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1101608

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1101739

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1111322

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1111352

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211633

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12210388

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211618

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109397

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109352

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01м1109639

-Трактор Беларус-921.3, Номер об`єкта:Y3S921Z02м2103090

-Трактор Беларус-921.3, Номер об`єкта:Y3S921Z02м2103092

-Трактор Беларус-952.2, Номер об`єкта:Y4R900Z13М1100113

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100270

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100265

-Трактор Беларус-921.3, Номер об`єкта:Y3S921Z02M2103097

-Трактор Беларус-921.3, Номер об`єкта:Y3S921Z02M2103115

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009779

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1111443

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04М1101465

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200163

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109501

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109510

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109586

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207622

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100183

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100231

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207619

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100902

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100139

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04М1101398

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207505

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207629

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01м1109399

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100589

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100579

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1101404

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1111168

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1101399

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100868

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100765

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207599

-Трактор Беларус-1025.3, Номер об`єкта:Y4R102502M1100353

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109641

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207514

-Трактор Беларус-952.2, Номер об`єкта:Y4R900Z13M1100336

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109736

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1101406

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009789

-Трактор Беларус-2022.3, Номер об`єкта:Y4R202202M1100113

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100831

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04М1101385

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207524

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108957

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1101423

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01М1111674

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1111351

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01М1109490

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207600

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211619

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04М1101469

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04М1101461

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100588

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207618

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047373,Номер об`єкта: 2Е2021027, Номер державної реєстрації:52831ВЕ

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431129

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11874,

-Номер державної реєстрації: 52853ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11871, Номердержавної реєстрації: 52850ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-046835,реєстраційний номер 52774ВЕ, Номер об`єкта: 2Е2021008, Номер державної реєстрації: 52774ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-046911,Номер об`єкта: 2Е2021007, Номер державної реєстрації:52775ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047303,Номер об`єкта: 2Е2021030, Номер державної реєстрації:52832ВЕ

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YКH431255

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YКH431256

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431135

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11872, Номердержавної реєстрації: 52851ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11873, Номердержавної реєстрації: 52852ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019Номер об`єкта: 11870, Номердержавної реєстрації: 52849ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047389,Номер об`єкта: 2Е2021032, Номер державної реєстрації:52833ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-046864,Номер об`єкта: 2Е2021002, Номер державної реєстрації:52779ВЕ

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YКH431298

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YКH431306

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11866, Номердержавної реєстрації: 52845ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11867, Номердержавної реєстрації: 52846ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047015,Номер об`єкта: 2Е2021004, Номер державної реєстрації:52776ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047012, Номер об`єкта: 2Е2021009, Номер державної реєстрації:52773ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-046852,Номер об`єкта: 2Е2021015, Номер державної реєстрації:52770ВЕ

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YКH431214

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YКH431309

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431134

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11868, Номердержавної реєстрації: 52847ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11869, Номердержавної реєстрації: 52848ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11865, Номердержавної реєстрації: 52864ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-046845,Номер об`єкта: 2Е2021012, Номер державної реєстрації:52772ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-046915,Номер об`єкта: 2Е2021014, Номер державної реєстрації:52771ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047283,Номер об`єкта: 2Е2021026, Номер державної реєстрації:52835ВЕ

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431117

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431131

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YKH431289

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11879, Номердержавної реєстрації: 52858ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11880, Номердержавної реєстрації: 52859ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11883, Номердержавної реєстрації: 52862ВЕ

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000001

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80AMC000003

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80JMC000028

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000024

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80EMC000023

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80PMC000009

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80TMC000008

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000029

-Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80KMC000030

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00213MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00211MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00160MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00229MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00097MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00123MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00092MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00170MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00108MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00111MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00100MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00102MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00554MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00597MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00171MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00532MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00607MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00606MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00590MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00612MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00548MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00600MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00142MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00526MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00563MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00140MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00126MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00143MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00547MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00604MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00569MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00564MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00545MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00574MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00587MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00543MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00579MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00584MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00530MW

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00241MC

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00296MC

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00339MC

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00337MC

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109679

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05M1101589

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109723

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100497

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109237

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109832

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109513

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109611

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109702

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109833

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109570

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109457

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109525

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109612

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109567

-Трактор Беларус-2022.3, Номер об`єкта:Y4R202202M1100101

-Трактор Беларус-2022.3, Номер об`єкта:Y4R202202M1100114

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100825

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100552

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100554

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207662

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207663

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207666

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207672

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207673

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207674

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207678

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800246

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00359MC

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109498

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207660

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207668

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207671

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207656

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207664

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207677

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207679

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109581

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109838

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100824

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207665

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207675

-Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00348MC

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207670

-Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207667

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00109MZ

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109820

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207661

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1637

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1638

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1639

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1641

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1642

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1643

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1644

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1645

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1646

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1647

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1648

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1655

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1656

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1657

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1658

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00218MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00088MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00236MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00076MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00086MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00139MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00082MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00150MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00178MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00075MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00134MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00561MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00566MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00576MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00565MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00531MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00559MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00513MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00521MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00169MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00512MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00528MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00556MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00533MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00524MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00522MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00529MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00515MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00141MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00099MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00127MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00555MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00510MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00534MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00166MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00538MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00113MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00107MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00106MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00592MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00602MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00601MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00596MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00610MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00611MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00593MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00514MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00562MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00551MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00577MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00536MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00582MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00578MW

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100069

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100080

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100078

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100076

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100077

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100068

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100081

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100028

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101М1100030

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101М1100032

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200100

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009799

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009818

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009826

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009829

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207556

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207571

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100164

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00527MW

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100164

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00527MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00165MZ

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00539MW

-Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00549MW

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101М1100099

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009811

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009835

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207565

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100100

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1100973

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009776

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009805

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1101458

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009798

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009809

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-046921,Номер об`єкта: 2Е2021001, Номер державної реєстрації:52780ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-046789,Номер об`єкта: 2Е2021017, Номер державної реєстрації:52840ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-046808,Номер об`єкта: 2Е2021018, Номер державної реєстрації:52839ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047138,Номер об`єкта: 2Е2021020, Номер державної реєстрації:52838ВЕ

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431046

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431055

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431124

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431126

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11875, Номердержавної реєстрації: 52854ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11876, Номердержавної реєстрації: 52855ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11877, Номердержавної реєстрації: 52856ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11878, Номердержавної реєстрації: 52857ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047140,Номер об`єкта: 2Е2021021, Номер державної реєстрації:52837ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047142,Номер об`єкта: 2Е2021023, Номер державної реєстрації:52836ВЕ

--Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047443,Номер об`єкта: 2Е2021029, Номер державної реєстрації:52834ВЕ

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YКН431248

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YКН431249

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2019, Номер об`єкта: YКН431250

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11881, Номердержавної реєстрації: 52860ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11882, Номердержавної реєстрації: 52861ВЕ

-Візок для транспортування жниваркимарки ЛАН-11А, рік випуску 2019, Номер об`єкта: 11884, Номердержавної реєстрації: 52863ВЕ

-Комбайн зернозбиральний, марка NewHolland CR9.80, рік випуску 2019, двигун номер Е004-047029,Номер об`єкта: 2Е2021006, Номер державної реєстрації:52778ВЕ

-Жниварка зернова марки New Holland7В30FD, рік випуску 2018, Номер об`єкта: YJH431119

-Навантажувач телескопічний, маркаDIECI, модель AGRI STAR 38.10, номер двигуна 001753930, ріквипуску 2020, Номер об`єкта: XBM1852107, Номер державноїреєстрації: 53859ВЕ

-Навантажувач телескопічний, маркаDIECI, модель AGRI STAR 38.10, номер двигуна 001760737, ріквипуску 2020, Номер об`єкта: XBM1852115, Номер державноїреєстрації: 53858ВЕ

-Навантажувач телескопічний, маркаDIECI, модель AGRI STAR 38.10, номер двигуна 001746232, ріквипуску 2020, Номер об`єкта: XBM1852085, Номер державноїреєстрації: 53866ВЕ

-Навантажувач телескопічний, маркаDIECI, модель AGRI STAR 38.10, номер двигуна 001753930, ріквипуску 2020, Номер об`єкта: XBM1852107, Номер державноїреєстрації: 53859ВЕ

-Навантажувач телескопічний, маркаDIECI, модель AGRI STAR 38.10, номер двигуна 001760737, ріквипуску 2020, Номер об`єкта: XBM1852115, Номер державноїреєстрації: 53858ВЕ

-Навантажувач телескопічний, маркаDIECI, модель AGRI STAR 38.10, номер двигуна 001746232, ріквипуску 2020, Номер об`єкта: XBM1852085, Номер державноїреєстрації: 53866ВЕ

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 210619, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 210719, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 210819, рік випуску 2019,заводський номер 210819,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 218119, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222419, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаDRORM-2BUS8KOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222919, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222519, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 218319, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 218219, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 218419, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 210419, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222619, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222719, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 210519, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222019, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222119, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222219, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222319, рік випуску 2019,

-Жниварка для збирання кукурудзи, маркаOLIMAC DRAGO II S12TR, Номер об`єкта: 222819, рік випуску 2019,

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т6070, номер двигуна 001744338, рік випуску 2020,

-Номер об`єкта: ZLBK00051, Номер державної реєстрації:53917ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т6070, номер двигуна 001743272, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBK00053, Номер державної реєстрації:53919ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т6070, номер двигуна 001757639, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBK00081, Номер державної реєстрації:53924ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т6070, номер двигуна 001760509, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBK00204, Номер державної реєстрації:53799ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001757650, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00113, Номер державної реєстрації:53695ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001752516, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00140, Номер державної реєстрації:53913ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001757621, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00144, Номер державної реєстрації:53914ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001757622, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00145, Номер державної реєстрації:53854ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001759317, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00146, Номер державної реєстрації:53855ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т6070, номер двигуна 001744338, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBK00051, Номер державної реєстрації:53917ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т6070, номер двигуна 001743272, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBK00053, Номер державної реєстрації:53919ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т6070, номер двигуна 001757639, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBK00081, Номер державної реєстрації:53924ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т6070, номер двигуна 001760509, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBK00204, Номер державної реєстрації:53799ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001757650, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00113, Номер державної реєстрації:53695ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001752516, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00140, Номер державної реєстрації:53913ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001757621, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00144, Номер державної реєстрації:53914ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001757622, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00145, Номер державної реєстрації:53854ВЕ

-Трактор колісний, марка New Holland,модель Т7060, номер двигуна 001759317, рік випуску 2020, Номер об`єкта: ZLBG00146, Номер державної реєстрації:53855ВЕ

-Дискатор DBM 600, Номер об`єкта: 1317

-Агрегат диско-лаповий Finisher F1-500, Номероб`єкта: 1117

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 317

-Борона дискова OPTIMER+303, Номер об`єкта:L8389

-Дискатор DBM 600, Номер об`єкта: 23116

-Сеялка Prime Planter 6 8р., Номер об`єкта: 9945

-Прицеп PRONAR Т740, Номер об`єкта:SZB7400XXH1X00074

-Дискова борона Disc-o-Mulch Gold 6m SRE hubs,DM610 DM560 (Agrisem), Номер об`єкта: 18DOMGTSRE810

-Прицеп-самопогрузчик SP K31, Номер об`єкта:32615

-Причіп-цистерна, шасі Cargo TRM , Номероб`єкта: YD80SPACEHJB00546

-Кузов розкидача JoskinFerti-CargoHorizon7014/25, Номер об`єкта: F02799203

-Плуг Challenger 9T (5+4) (KUHN), Номероб`єкта: L8422

-Сівалка Claydon Hybrid, Номероб`єкта: HT60032

-Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номероб`єкта: A0074

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q190523

-Дискова борона Turbo-Max 1800TM, 18 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8178H

-Дискова борона Turbo-Max 1800TM, 18 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8177H

-Дискова борона Turbo-Max 2400TM, 24 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8183H

-Дискова борона Turbo-Max 3000TM, 30 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8064H

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200637

-Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42760

-Обприскувач Spraymarc 3000, Номер об`єкта: 003

-Борона ЗПГВ-21 (ЛІРА-XL-21), Номер об`єкта:019

-Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 072

-Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 071

-Борона ЗПГШ-18 (ЛАРІ-18), Номер об`єкта: 040

-Борона ЗПГШ-18 (ЛАРІ-18), Номер об`єкта: 017

-Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 083

-Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 096

-Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 089

-Борона ЗПГШ-7 (ЛАРІ-7), Номер об`єкта: 005

-Борона ЗПГШ-7 (ЛАРІ-7), Номер об`єкта: 007

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30656

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30651

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30652

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30647

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:00200102

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200146

-Подрібнювач RM610R, Номер об`єкта: 201644

-Подрібнювач RM610R, Номер об`єкта: 201645

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5006

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5009

-Сівалка YP825A-0870 , Номер об`єкта:GPB1142S

-Видувач-розкидач PRIMOR 3570 М (KUHN),Номер об`єкта: K1795

-Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номер об`єкта:KHUA1007L40G00652

-Сівалка KOSMA, Номер об`єкта:KHUA1043A30B00009

-Сівалка KOSMA, Номер об`єкта:KHUA1043E30B00015

-Сівалка MAXIMA 3 TRM E, Номер об`єкта:KHUA1061C40A00012

-Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018C40B00039

-Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018E40B00038

-Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018H40B00037

-Обприскувач STRONGER 4000 , Номер об`єкта:KMBA1060V80C00021

-Комбайн кормозбиральний КСД-2,0 "Sterh",Номер об`єкта: R1STE200003943

-Комбайн кормозбиральний КСД-2,0 "Sterh",Номер об`єкта: R1STE200003945

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048C50A00030

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048E50A00026

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048K50A00033

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048P50A00029

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048P50A00032

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048T50A00031

-Борона дискова OPTIMER 4000 XL, Номероб`єкта: KHUA1000P40A00143

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000E70D00183

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000H70D00182

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000C70D00184

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000J70D00188

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000C70D00189

-Борона дискова OPTIMER 5000 XL, Номероб`єкта: KHUA1000L40A00121

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048V50A00019

-Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002103980

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021C70C00375

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021L70C00333

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021H70C00334

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021T70C00385

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000L80D00036

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1048H20A00036

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048V20A00047

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048C20A00029

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048A20A00048

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048L20A00049

-Плуг Varii-Leader 8H KUHN, Номероб`єкта:KHUA1000C90C00127

-Плугоборотний Multi-Master 123 4E/5H, Номероб`єкта: KHUA1007H50G00251

-Сівалка ESPRO RT 12000RC, Номероб`єкта:KSAA1063K60A00001

-Прес-підбирач VB3155 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002E40C00660

-Пристосування для збирання соняшникаПСП-870 "Falcon 870", Номер об`єкта: MOF08023006713

-Пристосування для збирання соняшникаПСП-870 "Falcon 870", Номер об`єкта: MOF08023006699

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200212

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200213

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1659

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1660

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1661

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1662

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1663

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1664

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1665

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1666

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1667

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1668

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1669

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1670

-Трактор New Holland T7060, Номероб`єкта: ZKBG01439

-Культиватор DOMINATOR 4855-9(KUHN),Номер об`єкта: 12A0413

-Граблі-ворушилки GA6620 (KUHN) , Номероб`єкта: A0386

-Граблі-ворушилки GA6620 (KUHN) , Номероб`єкта: B0147

-Сівалка SSH-2000F-3407 , Номер об`єкта:GP9460B

-Сівалка SSH-2000F-3407, Номер об`єкта:GP9461B

-Причіп-цистерна, шасі Cargo TRM , Номероб`єкта: YD80SPACEHJB00546

-Причіп PRONAR T700XL, Номер об`єкта:SZB700XLXJ2X00053

-Прес-підбирач FB-119 , Номер об`єкта:KNLA1002V00B00014

-Прес-підбирач VB3160 OPTICUT, Номероб`єкта: KNLA1002E40B00753

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1045

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1046

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1047

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1048

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS0877

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1044

-Культиватор LANDSMAN 6205-31 , Номероб`єкта: 620531B0150

-Культиватор OPTIMER XL5000 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000H40A00010

-Культиватор OPTIMER XL5000 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000С40A00017

-Кузов розкидача Joskin Ferti-Cargo Horizon7014/25, Номер об`єкта: F02799203

-Плуг Challenger 9T (5+4) (KUHN), Номероб`єкта: L8422

-Валкоутворювач GA4321GM GYRORAKE(KUHN), Номероб`єкта: E1623

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номероб`єкта:XBM1851635

-Сеялказерновая Claydon Hybrid T6 Seed and FertStone Pro, Номероб`єкта: HT60032

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW14 ряд, Номер об`єкта: 4303

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4409

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4411

-Культиватор 5635-32, Номер об`єкта:563532D0157

-Культиватор 8539FCC, Номер об`єкта:GP2685CC

-Культиватор 8539FCC, Номер об`єкта:GP2686CC

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851712

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851714

-Погрузчик Agri FARMER 30.7, Номер об`єкта:XBC1872057

-Цистерна MODULO2 10000 MEB, Номероб`єкта: YD81000MEHJB34617

-Трактор New Holland T7060, Номер об`єкта:ZJBG03283

-Жатка New Holland 7B20FS, Номероб`єкта:YHH430980

-Трактор New Holland T6050, Номероб`єкта:ZJBD03281

-Трактор New Holland T6050, Номероб`єкта:ZJBD03251

-Трактор New Holland T7070, Номероб`єкта:ZJBG03287

-Причіп PRONAR T700XL, Номероб`єкта:SZB700XLXJ2X00053

-Трактор New Holland T7060, Номероб`єкта:ZJBG03187

-Агрегат для передпосівної обробки грунту3000ТМ Турбо Макс, Номер об`єкта: GPC6855Н

-Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4580

-Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4576

-Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4577

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08045005266

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08023004989

-Подрібнювач кукурудзи під силос MC90S-TWINMAIZECHOPPER, Номер об`єкта: KNLA1003L50B00095

-Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZKBD01893

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195436

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195426

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195386

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195391

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195380

-Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZKBD01941

- Трактор New Holland Т 6090, Номероб`єкта: ZKBK01900

- Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT40040

- Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT60032

- Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT60042

- Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1026V

- Жатка кукурудзяна Olimac Drago 8 р, Номероб`єкта: 001801630

- Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1032V

- Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1029V

- Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1030V

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW16 ряд, Номер об`єкта: 4332

-Погрузчик DIECI AGRI TECH 35.7VS, Номероб`єкта: MAC1740498

-Прицеп PRONAR PT610, Номер об`єкта:SZB6100XXH1X00920

-Жатка кукурузная 8-ми рядная, Номер об`єкта:100965

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS0881

-Глубокорыхлитель Spider 7M-300, Номероб`єкта: T58308

-Жатка кукурузная LO3-8 8-ми рядная, Номероб`єкта: 101266

-Жатка кукурузная LO3-8 8-ми рядная, Номероб`єкта: 101267

-Погрузчик Agri FARMER 30.7, Номер об`єкта:XBC1872036

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4282

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4414

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW16 ряд, Номер об`єкта: 4331

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4350

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4361

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4362

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4363

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW14 ряд, Номер об`єкта: 4371

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4386

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW16 ряд, Номер об`єкта: 4397

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4424

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4426

-Глубокорыхлитель Spider 7M-300, Номероб`єкта: T59114

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW14 ряд, Номер об`єкта: 4304

-Жатка для уборки подсолнечника GXIII 14 ряд,Номер об`єкта: 4121

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1054

- Граблі-ворушилки GA6620 (KUHN) , Номероб`єкта: A0386

- Прес-підбирач FB-119 , Номер об`єкта:KNLA1002V00B00014

-Прес-підбирач VB3160 OPTICUT, Номероб`єкта: KNLA1002E40B00753

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1045

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1048

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS0877

-Культиватор LANDSMAN 6205-31 , Номероб`єкта: 620531B0150

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195436

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195386

-Погрузчик Agri Plus 40.7, Номер об`єкта:XZC1861649

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852009

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852010

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852005

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851988

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851973

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851935

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851960

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851986

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851985

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851972

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851635

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851928

-Мульчувач (подрібнювач) RM280, Номероб`єкта: 181821

-Мульчувач (подрібнювач) RM240, Номероб`єкта: 181817

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4312

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW14 ряд, Номер об`єкта: 4385

-Трактор New Holland T7060, Номероб`єкта: ZKBG01439

-Культиватор DOMINATOR 4855-9(KUHN),Номер об`єкта: 12A0413

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08023004989

-Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZKBD01893

-Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZKBD01941

-Жатка кукурудзяна Olimac Drago 8 р, Номероб`єкта: 001801630

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195380

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195426

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42730

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42731

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42732

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42733

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42734

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42735

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42736

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42737

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42738

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42739

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42742

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42743

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42744

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42745

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42746

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42750

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42747

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42751

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42748

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42752

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42749

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42753

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201048

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19K7201057

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201049

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201064

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19L7201058

-Борона дискова PERFORMER 3000, Номероб`єкта: KHUA1000L20A00035

-Трактор New Holland T7060, Номер об`єкта:ZJBG02149

-Трактор New Holland Т 6090, Номероб`єкта: ZKBK01900

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851635

-Трактор New Holland T7070, Номер об`єкта:ZJBG03289

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195391

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851973

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851928

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852005

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201049

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1503

-Культиватор EXCELERATOR 8005-14, Номероб`єкта: KKSA1011K90C00107

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011C90C00076

- Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011A90C00078

- Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011K90C00110

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011J90C00111

-Плуг Multi-Master 153 80/96 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1008H00J00153

-Плуг Multi-Master 153 80/96 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1008T00J00125

-Подрібнювач кукурудзи MC90S Twin, Номероб`єкта: VGNP010083

-Подрібнювач кукурудзи MC90S Twin, Номероб`єкта: VGNP010087

-Пресс-подборщик VB 3155 OPTIFEED, Номероб`єкта:KNLA1002A40B01719

-Пресс-подборщик VB 3160 OPTICUT, Номероб`єкта: KNLA1002A40B01767

-Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:A0036

-Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:A0129

-Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:А0029

-Сівалка ESPRO R 6000 (KUHN), Номер об`єкта:А0103

-Сівалка ESPRO R 6000 (KUHN), Номер об`єкта:A0092

-Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номероб`єкта: A0076

-Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номероб`єкта: A0073

-Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номероб`єкта: A0074

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта:4311

-Борона дискова Discolander XM52, Номероб`єкта: L8361

-Сівалка SSH-2000F-3407 , Номер об`єкта:GP9460B

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1046

-Подрібнювач кукурудзи під силос MC90S-TWINMAIZECHOPPER, Номер об`єкта: KNLA1003L50B00095

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852009

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852010

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851972

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42733

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42734

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42735

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42737

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42739

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42743

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42744

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42747

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42749

- Комбайн New Holland CX8.80, Номер об`єкта:312028003

-Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509904020

-Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509904021

-Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509884005

-Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192032

-Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192031

-Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192028

-Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868190005

-Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192018

-Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868192039

-Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868192048

-Жатка New Holland 20GHDP, Номероб`єкта:758192006

-Жатка New Holland 20GHDP, Номероб`єкта:758192005

-Трактор New Holland T8.410, Номероб`єкта: JJAT8410VKRE02302

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD199698

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD199540

- Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZLBD01470

- Трактор New Holland Т7060, Номероб`єкта: ZKBG02044

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200149

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200148

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200273

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q190523

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200323

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200233

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200220

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200325

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200306

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200379

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q20013

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-11, Номер об`єкта: KKSA1011C90C00359

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-14, Номер об`єкта: KKSA1011T90C00105

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-14, Номер об`єкта: KKSA1011P90C00106

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-20, Номер об`єкта: KKSA1011C90C00109

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-20, Номер об`єкта: KKSA1011J90C00108

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058786

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058853

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058854

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058855

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058879

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058881

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058882

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058884

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,

- Номер об`єкта: 09058885

-Тип змін: Доповнення предмета обтяження

-Додано об`єкт інше рухоме майно, Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,

-Номер об`єкта: 09058887

-Тип змін: Доповнення предмета обтяження

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058777

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058780

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q,Номер об`єкта: 09060207

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q,Номер об`єкта: 09060209

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q,Номер об`єкта: 09060208

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1043

-Мульчувач (подрібнювач) RM320, Номероб`єкта: 181824

-Борона дискова OPTIMER+303, Номер об`єкта:L8333

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08023005387

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4374

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08023005384

-Трактор New Holland T7060, Номер об`єкта:ZJBG03252

-Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта:4580

-Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4576

-Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4577

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851985

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42748

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011J90C00111

-Плуг Multi-Master 153 80/96 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1008H00J00153

-Подрібнювач кукурудзи MC90S Twin, Номероб`єкта: VGNP010087

- Трактор New Holland Т7060, Номероб`єкта: ZKBG02044

-Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868192039

- Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZLBD01470

-Погрузчик Agri Plus 40.7, Номер об`єкта:XZC1861649

-Жатка New Holland 20GHDP, Номер об`єкта:758192005

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V59289

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60238

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60235

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60234

- Дискова борона Turbo-Max 1800TM, 18 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8178H

- Дискова борона Turbo-Max 1800TM, 18 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8177H

- Дискова борона Turbo-Max 2400TM, 24 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8193H

- Дискова борона Turbo-Max 2400TM, 24 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8183H

- Дискова борона Turbo-Max 3000TM, 30 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8064H

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200636

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200637

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4885

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4887

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4894

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4895

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4896

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4897

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4898

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4758

- Жатка GRANDFLOW 16 ряд, Номер об`єкта:4808

- Мульчувач RM280, Номер об`єкта: 200971

- Розкидач добрив Pronar N262/1, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00506

- Розкидач добрив Pronar N262/2, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00505

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42755

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42758

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42760

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42761

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42762

- Сівалка MAXIMA3 TRM 600M (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1033H50A00001

- Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200150

- Погрузчик AGRI STAR 37.7 (DIECI), Номероб`єкта: XBC1852257

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002870

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002973

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002974

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002970

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002833

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002863

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002864

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002865

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002967

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002003048

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213520

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:231520

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:234420

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213920

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:221220

-Прицеп PRONAR PT610, Номер об`єкта:SZB6100XXH1X00921

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08045005214

-Прицеп PRONAR PT610, Номер об`єкта:SZB6100XXH1X00922

-Культиватор 5635-32, Номер об`єкта:563532D0146

-Сівалка SSH-2000F-3407, Номер об`єкта:GP9461B

-Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1026V

-Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номер об`єкта: GPD1032V

-Погрузчик AgriStar 37.7, Номер об`єкта: XBC1851988

-Погрузчик AgriStar 38.10, Номер об`єкта: XBM1851935

-Погрузчик AgriStar 38.10, Номер об`єкта: BM1851960

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42730

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42738

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42745

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42746

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19L7201058

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011K90C00110

-Плуг Multi-Master 153 80/96 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1008T00J00125

-Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:A0036

-Сівалка ESPRO R 6000 (KUHN), Номер об`єкта:А0103

-Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192031

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD199540

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200149

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200148

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200273

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200323

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200233

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200220

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200325

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200306

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200379

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200313

-Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-20, Номер об`єкта: KKSA1011J90C00108

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058855

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058879

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058881

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058885

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058777

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058780

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q,Номер об`єкта: 09060207

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q,Номер об`єкта: 09060209

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q,Номер об`єкта: 09060208

-Комбайн New Holland CX8.80, Номер об`єкта:312028003

-Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-14, Номер об`єкта: KKSA1011P90C00106

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42750

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011A90C00078

-Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-20, Номер об`єкта: KKSA1011C90C00109

-Борона ЗПГВ-21 (ЛІРА-XL-21), Номер об`єкта:019

-Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 072

-Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 071

-Борона ЗПГШ-18 (ЛАРІ-18), Номер об`єкта: 040

-Борона ЗПГШ-18 (ЛАРІ-18), Номер об`єкта: 017

-Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 083

-Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 114

-Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 096

-Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 089

-Борона ЗПГШ-7 (ЛАРІ-7), Номер об`єкта: 005

-Борона ЗПГШ-7 (ЛАРІ-7), Номер об`єкта: 007

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30657

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30648

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30656

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30658

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30649

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30651

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30646

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30642

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30643

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30644

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30655

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30654

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30652

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30659

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30660

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30661

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30647

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30645

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08045005426

-Дисковий лущильник DBM 500, Номер об`єкта:28817

-Граблі-ворушилки GA6620 (KUHN) , Номероб`єкта: B0147

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08045005266

-Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1029V

-Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1030V

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851986

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42731

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42732

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42736

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42742

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42751

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42752

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42753

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19K7201057

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201064

-Пресс-подборщик VB 3155 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002A40B01719

-Пресс-подборщик VB 3160 OPTICUT, Номероб`єкта: KNLA1002A40B01767

-Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:А0029

-Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номероб`єкта: A0073

-Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509904020

-Жатка NewHolland 8P25VB, Номер об`єкта:858192032

-Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192028

-Трактор New Holland T8.410, Номероб`єкта: JJAT8410VKRE02302

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058786

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058854

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058882

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058884

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058887

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V59289

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4896

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4898

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4758

-Жатка GRANDFLOW 16 ряд, Номер об`єкта:4808

-Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42755

-Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42758

- Сівалка PlanterA8, Номер об`єкта: 42761

-Сівалка PlanterA8, Номер об`єкта: 42762

--Сівалка MAXIMA3 TRM 600M (KUHN), Номер об`єкта: KHUA1033H50A00001

-Погрузчик AGRISTAR 37.7 (DIECI), Номер об`єкта: XBC1852257

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002863

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213920

-Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868190005

-Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868192048

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD199698

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30646

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30644

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30655

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:00200099

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:00200102

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200145

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200146

-Жатка Fantini GP 7,4 м, Номер об`єкта: 101091

-Обприскувач BRUIN 4200, Номер об`єкта:1034309

-Обприскувач RAPTOR 3240,30м, Номер об`єкта:1034451

-Подрібнювач RM610R, Номер об`єкта: 201644

-Подрібнювач RM610R, Номер об`єкта: 201645

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:209721

-Мульчувач RM320, Номер об`єкта: 210696

-Мульчувач RM400, Номер об`єкта: 210762

-Мульчувач RM400, Номер об`єкта: 210763

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213521

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5006

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5009

-Жатка GRANDFLOW 12 ряд, Номер об`єкта:5011

-Жатка GRANDFLOW 12 ряд, Номер об`єкта:5021

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5030

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5031

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5032

-Розкидач мін добрив М36 М 3200 л, Номероб`єкта: 6244

-Сівалка YP825A-0870 , Номер об`єкта:GPB1142S

-Видувач-розкидач PRIMOR 3570 М (KUHN),Номер об`єкта: K1795

-Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007A40G00651

-Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007L40G00652

-Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007V40G00650

-Борона OPTIMER+7503, Номер об`єкта:KHUA1022С50G00049

-Сівалка PLANTER 3 M 500, 8-ми рядна, Номероб`єкта: KHUA1030A90L00059

-Сівалка KOSMA, Номер об`єкта:KHUA1043A30B00009

-Сівалка KOSMA, Номер об`єкта:KHUA1043E30B00015

-Плуг MULTI-LEADER XT , Номероб`єкта:KHUA1048L20A00004

-Плуг MULTI-LEADER XT , Номероб`єкта:KHUA1048V20A00002

-Сівалка MAXIMA 3 TRM E, Номероб`єкта:KHUA1061C40A00012

-Сівалка MAXIMA 3 TRM E, Номероб`єкта:KHUA1061H40A00010

-Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018C40B00039

-Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018E40B00038

-Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018H40B00037

-Обприскувач STRONGER 4000 , Номер об`єкта:KMBA1060V80C00021

-Прес-підбирач VB 3160 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002P40C00730

-Сівалка ESPRO 6000RC, Номер об`єкта:KSAA1044V80E00126

-Комбайн кормозбиральний КСД-2,0 "Sterh",Номер об`єкта: R1STE200003943

-Комбайн кормозбиральний КСД-2,0 "Sterh",Номер об`єкта: R1STE200003945

-Обладнання для грунтообробки Claydon 7.5m,Номер об`єкта: SH0623

-Розкидач добрив Pronar N262/1, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00485

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60236

-Дискатор DBM 800S, Номер об`єкта: 2017

-Прицеп PRONAR Т663/1, Номер об`єкта:SZB6631ХXЕ1X02125

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201048

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1503

-Подрібнювач кукурудзи MC90S Twin, Номероб`єкта: VGNP010083

-Сівалка ESPRO R 6000 (KUHN), Номер об`єкта:A0092

-Комбайн NewHollandCX6.90, Номер об`єкта:509904021

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60234

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4885

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4887

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4894

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4895

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4897

-Мульчувач RM280, Номер об`єкта: 200971

-Розкидач добрив Pronar N262/1, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00506

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002833

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002864

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213520

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30657

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30648

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30645

-Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509884005

-Жатка NewHolland 8P25VB, Номер об`єкта:

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5031

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200150

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30649

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30654

-Обприскувач RAPTOR 3240,30м, Номер об`єкта:1034451

-Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT60042

-Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:A0129

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002973

-Обприскувач BRUIN 4200, Номер об`єкта:1034309

-Плуг MULTI-LEADER XT , Номероб`єкта:KHUA1048L20A00004

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048C50A00030

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048E50A00026

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048K50A00033

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048P50A00029

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048P50A00032

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048T50A00031

-Борона дискова OPTIMER 4000 XL, Номероб`єкта: KHUA1000P40A00143

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000E70D00183

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000H70D00182

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000C70D00184

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000J70D00188

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000C70D00189

-Борона дискова OPTIMER 5000 XL, Номероб`єкта: KHUA1000L40A00121

-Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048V50A00019

-Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002103981

-Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002103980

-Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002104146

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021K70C00373

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021C70C00375

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021L70C00333

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021H70C00334

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021T70C00385

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000L80D00036

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1048H20A00036

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048V20A00047

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048C20A00029

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048A20A00048

-Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048L20A00049

-Плуг Varii-Leader 8H KUHN, Номероб`єкта:KHUA1000C90C00127

-Плугоборотний Multi-Master 123 4E/5H, Номероб`єкта: KHUA1007H50G00251

-Сівалка ESPRO RT 12000RC, Номероб`єкта:KSAA1063K60A00001

-Прес-підбирач VB3155 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002E40C00660

-Пристосування для збирання соняшникаПСП-870 "Falcon 870", Номер об`єкта: MOF08023006713

-Пристосування для збирання соняшникаПСП-870 "Falcon 870", Номер об`єкта: MOF08023006699

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200212

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200213

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1659

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1660

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1661

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1662

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1663

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1664

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1665

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1666

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1667

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1668

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1669

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1670

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4376

-Дисколапова борона Maxsmulch S5 SR 4m TCS550, Номер об`єкта: 18M5SRSR801

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1042

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1052

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1053

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1047

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1044

-Культиватор OPTIMER XL5000 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000H40A00010

-Культиватор OPTIMER XL5000 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000С40A00017

-Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT40040

-Культиватор EXCELERATOR 8005-14, Номероб`єкта: KKSA1011K90C00107

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011C90C00076

-Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номероб`єкта: A0076

-Жатка New Holland 20GHDP, Номер об`єкта:758192006

-Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-11, Номер об`єкта: KKSA1011C90C00359

-Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-14, Номер об`єкта: KKSA1011T90C00105

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058853

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V57028

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60238

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60235

-Дискова борона Turbo-Max 2400TM, 24 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8193H

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200636

-Розкидач добрив Pronar N262/2, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00505

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002870

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002974

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002970

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002865

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002967

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002003048

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:231520

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:234420

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:221220

-Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 114

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30642

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30643

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30659

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30660

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30661

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:00200099

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200145

-Жатка Fantini GP 7,4 м, Номер об`єкта: 101091

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:209721

-Мульчувач RM320, Номер об`єкта: 210696

-Мульчувач RM400, Номер об`єкта: 210762

-Мульчувач RM400, Номер об`єкта: 210763

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213521

-Жатка GRANDFLOW 12 ряд, Номер об`єкта:5011

-Жатка GRANDFLOW 12 ряд, Номер об`єкта:5021

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5030

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5032

-Розкидач мін добрив М36 М 3200 л, Номероб`єкта: 6244

-Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007A40G00651

-Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007V40G00650

-Борона OPTIMER+7503, Номер об`єкта:KHUA1022С50G00049

-Сівалка PLANTER 3 M 500, 8-ми рядна, Номероб`єкта: KHUA1030A90L00059

-Плуг MULTI-LEADER XT , Номероб`єкта:KHUA1048V20A00002

-Сівалка MAXIMA 3 TRM E, Номероб`єкта:KHUA1061H40A00010

-Прес-підбирач VB 3160 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002P40C00730

-Сівалка ESPRO 6000RC, Номероб`єкта:KSAA1044V80E00126

-Обладнання для грунтообробки Claydon 7.5m,Номер об`єкта: SH0623

-Розкидач добрив Pronar N262/1, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00485

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60236

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30658

-Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002103981

-Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002104146

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021K70C00373

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1411

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1412

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1493

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1494

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1495

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1493

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1494

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1495

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1398

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1399

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1400

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1401

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1402

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1403

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1404

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1405

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1406

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1407

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1408

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1409

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1410

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800247

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800248

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800249

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800250

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800251

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800252

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800253

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800254

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352208M1800255

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800350

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800351

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800352

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800353

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800354

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800355

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800356

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800357

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800358

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800359

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800360

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800361

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800362

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800363

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800364

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800365

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800366

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800367

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800368

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800369

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800370

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800371

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800372

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800373

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800374

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800375

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800376

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800377

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800378

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800379

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800380

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800381

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800382

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800383

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800384

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800385

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800386

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800387

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800388

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800389

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800390

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800391

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800392

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800393

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800394

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800395

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800396

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800397

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800398

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800399

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800400

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800401

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800402

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800403

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800404

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z77M8800405

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709747

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709748

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709749

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709750

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709751

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709752

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709753

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709754

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709755

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709756

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709757

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709758

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709759

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709760

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709761

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709762

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709763

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709764

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709765

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709766

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709767

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709768

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709769

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709770

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709771

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709772

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709773

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709774

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709775

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709776

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709777

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709778

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709779

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709780

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z12M7709781

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211314

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89206943

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89206964

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211437

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207132

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009429

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207174

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207160

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207206

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207131

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009529

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01L1111774

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100184

-Трактор Беларус-920, Номер об`єкта:Y4R900Z06L1100023

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100338

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01L1112082

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100437

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100435

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100293

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100262

-Трактор Беларус-1025.2, Номер об`єкта:Y4R102501L1100493

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01L1112937

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05L1100831

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01L1104725

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01L1109506

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01L1112205

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01L1111080

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: Y4R900Z05L1101583

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05L1101602

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207279

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009617

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207227

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211556

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207326

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207318

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z04K1119298

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101М1100023

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101М1100073

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100704

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01L1112298

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100194

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1101164

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01М1102481

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100230

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100175

-Трактор Беларус-1025.3, Номер об`єкта:Y4R102502M1100085

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100566

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100022

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009575

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211593

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211597

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211600

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211601

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211603

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211605

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211610

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211611

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211614

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211615

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207407

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207415

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207418

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01L1103074

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207420

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207425

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211547

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211561

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1570

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1571

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1572

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1573

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1574

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1575

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1576

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1577

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1578

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1579

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1580

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1630

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1631

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1632

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1633

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1634

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1635

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1636

-Трактор Беларус-1025.2, Номер об`єкта:Y4R102501M1100162

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100403

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1101054

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01М1100079

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1102533

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100142

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1103272

-Трактор Беларус-320.4, Номер об`єкта: 3200332

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100036

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207426

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1101055

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100233

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211607

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211586

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207156

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778218037

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768216029

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218044

-Жатка New Holland 20GHDP, Номер об`єкта:758222014

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218020

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218027

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218032

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218005

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218026

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778218033

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778222001

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778216004

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831P02052036

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831K02052037

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831C02052042

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831C02052034

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:868222028

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205402

-Трактор New Holland T9.615, Номер об`єкта:JEEZ9535TMF601229

-Трактор New Holland T9.615, Номер об`єкта:JEEZ9535CMF601236

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218052

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218035

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218076

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764004

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764007

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764011

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764010

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764005

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768218031

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222003

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222007

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222009

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222010

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222013

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222015

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838218006

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838218011

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218029

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218038

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218044

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218037

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218033

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868224024

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868224006

-Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6967JM9008007

-Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6967VM9008012

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KCM2055054

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KVM2055029

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KA02043006

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:57062623

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:57062624

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:57062655

-Комбайн New Holland TC5.90 , Номероб`єкта:PLKT5971CM9010062

-Комбайн New Holland TC5.90 , Номероб`єкта:PLKT5971VM9010063

-Комбайн New Holland TC5.90 , Номероб`єкта:PLKT5971AM9010064

-Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6918E09920001

-Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6918C09920002

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK00135

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01130

-Трактор New Holland T8.410, Номер об`єкта:JJAT8410ЕMRJ02524

-Трактор New Holland T8.410, Номер об`єкта:JJAT8410LMRJ02052

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20474

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK20064

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00976

-Трактор New Holland T9.615, Номер об`єкта:JEEZ9535LMF601242

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20840

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20831

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20830

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20868

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20867

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20829

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20873

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20978

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20983

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20940

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20982

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768228015

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768228004

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768228008

-Жатка NewHolland 8P30VC, Номер об`єкта:868228014

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868226030

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868226004

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LLM2056013

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LHM2056014

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MTM2055006

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MJM2058007

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR897KCM2056017

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LAM2056012

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MCM2058011

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MA02051010

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LEM2056001

-Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LPM2056004

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номероб`єкта:HAFX8831C02052042

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номероб`єкта:HAFX8831J02052038

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218017

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205387

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK00138

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831T02052035

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218039

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK00139

-Комбайн New Holland TC5.90 , Номер об`єкта:PLKT5971LM9010065

-Комбайн New Holland CX6.90 , Номер об`єкта:PLKX6967JM9010002

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK00045

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205368

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218025

-Комбайн New Holland TC5.90 , Номероб`єкта:PLKT5958C09930046

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KH02046006

-Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20882

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK00140

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK00043

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207770

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207802

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207800

-Трактор Беларус-921.3, Номер об`єкта:Y3S921Z02M2103113

-Трактор Беларус-921.3, Номер об`єкта:Y3S921Z02M2103145

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211655

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211648

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211644

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211650

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211646

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211659

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211661

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211660

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100665

-Трактор Беларус-1523, Номер об`єкта:Y4R152301M1100091

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220045

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14N1101057

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01М1111950

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05M1101905

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14N1101043

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100683

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100712

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100724

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100722

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100660

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100666

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100667

-Трактор Беларус-1025.3, Номер об`єкта:Y4R102502N1100429

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100645

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100737

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100740

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100742

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100753

-Трактор Беларус-422.1, Номер об`єкта:Y40423Z01M1103501

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009878

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207782

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05N1102063

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207807

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207806

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220053

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1115727

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1115734

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: Y4R900Z05N1102446

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05N1102450

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101765

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101737

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101771

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101773

-Трактор Беларус-1025.2, Номер об`єкта:Y4R102501N1101150

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220051

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220048

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220058

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220055

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220054

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220056

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220059

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220060

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220061

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220062

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220063

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220064

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220065

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220066

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220067

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220068

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1112202

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207784

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100726

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220050

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109594

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207748

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220049

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009913

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009927

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009928

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009929

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009918

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207803

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009916

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14N1101065

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100622

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100624

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220047

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009861

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009859

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1112746

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1114652

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1114654

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05N1102161

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009911

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009922

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009924

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009926

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009907

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009925

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009905

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009917

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009919

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101785

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101787

-земельну ділянку з кадастровим номером 5122981300:01:005:0011, площею (га): 0.49, розмір частки 1/1;

-земельну ділянку з кадастровим номером 5121085200:01:001:0013, площею (га): 1.8174, розмір частки 1/1;

-земельну ділянку з кадастровим номером 5121085200:01:001:0012, площею (га): 1.8175, розмір частки 1/1;

-земельну ділянку з кадастровим номером 5121085200:01:001:0011, площею (га): 1.8174, розмір частки 1/1;

-земельну ділянку з кадастровим номером 4824883400:03:021:0028, площею (га): 0.2025, розташованої за адресою: АДРЕСА_2 , розмір частки 1/1;

-земельну ділянку з кадастровим номером 0520681000:02:001:0333, площею (га): 0.4915, розташованої за адресою: Вінницька обл., Вінницький р., с. Вінницькі Хутори, Немирівське шосе, розмір частки 1.

-торгово-сервісний комплекс по обслуговуванню автомобільного транспорту і сільгосптехніки літ. А1 загальною площею 2171,5 кв.м., сходи літ. а2, сторожка літ. Б1 загальною площею 11,5 кв.м., навіс літ. В1 загальною площею 2242,3 кв.м., вбиральня літ. Г1 загальною площею 1,0 кв.м., замощення І, огорожа № 1-5, насосна № 6, пожежний резервуар № 7-8, септик № 9, що розташований за адресою: Дніпропетровська обл., Дніпровський р-н, смт. Слобожанське, вул. Сухомлинського Василя, будинок 90, на земельній ділянці з кадастровим номером: 1221455800:01:731:0001, розмір частки 1/1;

-торговельну базу по продажу металлопрокату загальною площею (кв.м): 200.3, опис: літ. «А», «а» - адміністративна будівля, загальною площею 104,50 кв.м, літ. «А1» - підвал під адмінбудівлею, загальною площею 95,80 кв.м, літ. «Б» - навіс, площею забудови 258,0 кв.м, літ. «В» - навіс, площею забудови

-288,00 кв.м, розташованої за адресою: Одеська обл., м. Подільськ, вулиця Соборна, будинок 1-г, на земельній ділянці з кадастровим номером 5122981300:01:005:0011, розмір частки 1/1;

-машиномісце №6.15 загальною площею (кв.м): 20.7, що розташоване за адресою: м.Київ, бульвар Лесі Українки, будинок 7-В, гараж 6.15, розмір частки 1;

-двоповерховий житловий будинок загальною площею (кв.м): 110.2, розташований за адресою: Миколаївська обл., Новоодеський р., с. Костянтинівка, вулиця Перемоги, будинок 57, розмір частки 1/1;

-двокімнатну квартиру загальною площею (кв.м): 79.7, розташованої за адресою: АДРЕСА_3 , розмір частки 1;

-трикімнатну квартиру загальною площею (кв.м): 106.9, розташованої за адресою: АДРЕСА_4 , розмір частки 1;

-нежитлове приміщення, магазин, загальною площею (кв.м): 1176.6, розміщений за адресою: Вінницька обл., Вінницький р., с. Вінницькі Хутори, Немирівське шосе, будинок 96-А;

-нежитлове приміщення, вбудоване-прибудоване, загальною площею (кв.м): 623.2, розташоване за адресою: Кіровоградська обл., м. Олександрія, вул. Героїв Сталінграда, будинок 19, розмір частки 1/1;

-приміщення прохідної, загальною площею (кв.м): 23, розташоване за адресою: Хмельницька обл., м. Хмельницький, вулиця Курчатова, будинок 6/1, розмір частки 1;

-приміщення складів з туалетом, загальною площею (кв.м): 259, розташоване за адресою: Хмельницька обл., м. Хмельницький, вулиця Курчатова, будинок 6/1, розмір частки 1;

-нежитлове приміщення, очисні споруди зливних стоків, площею 1256 кв.м., розташоване за адресою: Хмельницька обл., м. Хмельницький, вулиця Курчатова, будинок 6/1, розмір частки 1;

-приміщення, загальною площею 860,7 кв.м., розташоване за адресою: Хмельницька обл., м. Хмельницький, вулиця Курчатова, будинок 6/1, розмір частки 1;

-комплекс, а саме: адміністративно виставочний комплекс: літ. А-3, виставочний павільйон літ. Б-1, склад літ. В-1, приміщення охорони літ. Г-1, Д-1, Е-1, зливні ями літ. "Ж", "З", огорожа, N1- N2, загальною площею (кв.м): 3994.8, розміщений за адресою: Харківська обл., Дергачівський р., смт. Мала Данилівка, вулиця Кільцевий шлях, будинок 6;

-інші будівлі та споруди станції технічного обслуговування: адміністративна будівля , А, загальною площею (кв.м): 1187, головний цех , Б, загальною площею (кв.м): 2506.1, допоміжний цех , В, загальною площею (кв.м): 1399.5, огорожа , № 1,2,7,8,9,10, мостіння , № І, пожежна водойма , № 4, магазин, Г, загальною площею (кв.м): 1198.1, майданчик для нових автомобілів, ІІ, очисні споруди, 3, що розміщені за адресою: Херсонська обл., м. Херсон, Бериславське шосе, будинок 27, розмір частки 1/1;

-нежитлова будівля загальною площею (кв.м): 49.4, опис: торговий павільйон-кафе літ. «А», розташована за адресою: Чернівецька обл., м. Чернівці, вулиця Галицький шлях, будинок 46 ж, на земельній ділянці з кадастровим номером: 7310136900:66:001:0017, розмір частки 1;

-нежитлова будівля загальною площею (кв.м): 719.3, опис: база непродовольчих товарів із складськими приміщеннями літ.А, розташована за адресою: Чернівецька обл., м. Чернівці, вулиця Смоленська, будинок 1д, що на земельній ділянці з кадастровим номером: 7310136900:66:001:0038, розмір частки 1;

-нежитловий об`єкт, що складається з основних будівель: літ.А заг. пл. 92,3 кв.м., літ. Б-2 заг. пл. 1695,7 кв.м., літ. Г заг. пл. 136,9 кв.м., літ Е заг. пл. 103,7 кв.м., службових будівель, огорож та споруд, розміщених за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, вулиця Мічуріна, будинок 2а;

-комплекс загальною площею (кв.м): 759.9, що за адресою: Запорізька обл., м. Мелітополь, вулиця Шмідта, будинок 49/1, розмір частки 1;

-виробничий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею (кв.м): 831.9, розташований за адресою: Сумська обл., м. Суми, вул. Чернігівська, будинок 14, розмір частки 1/1;

-двокімнатна квартира, загальною площею (кв.м): 51,4, розташована за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, вулиця Лазурна, будинок 42 В, квартира 79, розмір частки 1/1;

4) заборону державним реєстраторам прав на нерухоме (рухоме) майно будь-яких органів (місцевого самоврядування, виконавчих комітетів, місцевих державних адміністрацій, акредитованих підприємств Міністерства юстиції України), державним виконавцям та приватним виконавцям, Державному підприємству «СЕТАМ» (код ЄДРПОУ 39958500), а також нотаріусам та особам, уповноваженим на виконання функцій державних реєстраторів, які мають відповідні повноваження, здійснювати будь-які дії щодо відчуження, продажу та реєстраційні дії щодо відчуження будь-яким способом (в т.ч. шляхом продажу, дарування, поділу, виділу, внесення до статутного капіталу, передачі у володіння та користування третім особам, припинення запису про іпотеку або припинення будь-якого іншого обтяження, передачі в іпотеку, будь-якого іншого обтяження стосовно нерухомого та рухомого майна, скасування записів, поновлення записів, відкриття розділів, продажу з аукціонів, відкритих торгів, здійснювати звернення стягнення на майно, тощо) щодо об`єктів зазначеного рухомого та нерухомого майна;

5) арешт на корпоративні праваТОВ «Техноторг» (код ЄДРПОУ 30976452), розташоване за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв України, буд. 113;

6) арешт на статутний капіталТОВ «Техноторг» (код ЄДРПОУ 30976452), розташоване за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв України, буд. 113/1;

7) заборону суб`єктам державної реєстрації в тому числі, нотаріусам, акредитованим суб`єктам, державним реєстраторам, виконавчим органам сільських, селищних та міських рад, Київській та Севастопольській міським, районним, районним у містах Києві та Севастополі державним адміністраціям вносити до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань будь-які зміни, що пов`язані зі зміною часток у статутному капіталі ТОВ «Техноторг» (кодЄДРПОУ 30976452),розташоване заадресою:м.Миколаїв,пр.Героїв України,буд.113 та зміни, що пов`язані з припиненням (зокрема, реорганізацією (злиттям, приєднанням, поділом, перетворенням) та ліквідацією ТОВ «Техноторг» (код ЄДРПОУ 30976452), розташоване за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв України, буд. 113.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення проти неї може бути подане під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудСвятошинський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення03.10.2022
Оприлюднено24.01.2023
Номер документу106643349
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про скасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —759/12617/22

Ухвала від 03.10.2022

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Єросова І. Ю.

Ухвала від 03.10.2022

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Єросова І. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні