Ухвала
від 03.08.2010 по справі 2-а-5026/10/2270/15
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2-а-5026/10/2270/15

У Х В А Л А

про залишення позовної за яви без розгляду

03 серпня 2010 року м. Хмельницький

Хмельницький окружний адм іністративний суд

в складі : головуючого-судді Майстер П.М.

при секретарі

за участі: Голуб О.О.

представника позивача Ат аманюк Л.В.,

розглянувши у відкритом у судовому засіданні адмініс тративну справу за позовом < в особі > < в чиїх інтересах > уп равління Пенсійного фонду Ук раїни в Хмельницькому районі третя особа, яка не заявляє с амостійних вимог на предмет спору на стороні позивача < 3-т я особа > до товариства з обм еженою відповідальністю "А-Т ехніка" третя особа, яка не за являє самостійних вимог на п редмет спору на стороні відп овідача < 3-тя особа > про стягн ення заборгованості, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до Хм ельницького окружного адмін істративного суду з позовом до товариства з обмеженою ві дповідальністю "А-Техніка" пр о стягнення заборгованості. Позовні вимоги мотивовані ти м, що станом на 20.05.2010 року за відп овідачем наявна заборговані сть у сумі 533,03 грн. А тому, позива ч просив задовольнити позовн і вимоги та стягнути вищезаз начену заборгованість з това риства з обмеженою відповіда льністю "А-Техніка".

В судовому засіданні предс тавник позивача заявив клопо тання про відкликання позовн ої заяви і подав відповідну з аяву.

Заслухавши представника п озивача, дослідивши матеріал и справи, суд вважає, що клопот ання слід задовольнити.

Відповідно до п.5 ч. 1 ст. 155 КАС У країни суд своєю ухвалою зал ишає позовну заяву без розгл яду, якщо надійшло клопотанн я позивача про відкликання п озовної заяви.

Керуючись п.5 ч.1 ст. 155 КАС Укра їни, суд, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву управл іння Пенсійного фонду Україн и в Хмельницькому районі до т овариства з обмеженою відпов ідальністю "А-Техніка" (Хмельн ицька область, Хмельницький район, с. Польові Гринівці, код ЄДРПОУ - 21342549) про стягнення заб оргованості залишити без роз гляду. < відповідно > < введіть статті КАС України >, < варіант и чому без розгляду >.

< Текст >

Апеляційна скарга подаєть ся до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ух валив оскаржуване судове ріш ення. Копія апеляційної скар ги одночасно надсилається ос обою, яка її подає, до суду апе ляційної інстанції. Апеляцій на скарга на ухвалу суду перш ої інстанції подається протя гом п' яти днів з дня проголо шення ухвали. Якщо ухвалу бул о постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляц ійна скарга подається протяг ом п' яти днів з дня отриманн я копії ухвали.

Суддя /підпис/ < Суддя >

"Згідно з оригіналом" Суддя П.М. Майстер

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення03.08.2010
Оприлюднено12.08.2010
Номер документу10666642
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-5026/10/2270/15

Ухвала від 20.07.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

Ухвала від 03.08.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Майстер П.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні