Ухвала
від 07.10.2022 по справі 759/12773/22
СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

СВЯТОШИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. КИЄВА

пр. № 1-кс/759/3277/22

ун. № 759/12773/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 жовтня 2022 року м. Київ

слідчий суддя Святошинського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участі представника заявника ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання ТОВ «ТЕХНОТОРГ-ДОН», у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за №42022110000000163 від 22.07.2022, про скасування арешту майна, -

В С Т А Н О В И В:

ТОВ «ТЕХНОТОРГ-ДОН» звернувся до суду з клопотанням про скасування арешту майна, накладеного ухвалою слідчого судді Святошинського районного суду м.Києва (від 07.09.2022 та 21.09.2022 у справі 1-кс/759/2713/22, 759/10748/22).

Клопотання обґрунтоване тим, що вказаною ухвалою Святошинського районного суду міста Києва задоволено клопотання прокурора відділу Київської обласної прокуратури ОСОБА_4 у кримінальному провадженні №42022110000000163 від 22.07.2022 року за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.З ст. 110-2 КК України.

Представник ТОВ «ТЕХНОТОРГ-ДОН» важає, що ухвала слідчого судді є незаконною та необгрунтованою, постановлена з порушенням норм кримінального процесуального законодавства України, та має бути скасована. Зокрема, задовольняючи клопотання про накладання арешту на майно слідчий суддя дійшов висновку, що існують достатні правові підстави для накладання арешту на майно, що зазначене в клопотанні, з метою забезпечення їх збереження, а застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна, є співрозмірним із завданням кримінального провадження, спрямованим на досягнення цілей розслідуваного кримінального провадження. Такий висновок слідчого судді спростовується змістом оскаржуваної ухвали. Крім того, в порушення положень ч.3 ст.132 КПК України був накладений арешт на майно ТОВ «ТЕХНОТОРГ-ДОН» без доведення прокурором наявності обгрунтованої підозри; жодної підозри щодо вчинення злочину будь-кому не пред`явлено. Крім цього, під час розгляду вказаного клопотання про накладення арешту на майно, для суду не надано допустимих, в розумінні ст. 86 КПК України, доказів на підтвердження того, що арештоване майно було одержане злочинним шляхом, внаслідок вчинення кримінального правопорушення, чи є знаряддям злочину. Вважають, що лише посилання на постанову слідчого про визнання коштів, майна, корпоративних прав та статутного капіталу ТОВ «ТЕХНОТОРГ-ДОН» речовими доказами, без зазначення конкретних ознак цих речових доказів відповідно до вимог ст.98 КПК України не може бути правовою підставою для накладення арешту.

Також, звертає увагу на те, що прокурор у своєму клопотанні стверджує, що група компаній, яка входить до ТОВ «Техноторг», здійснює імпорт сільгосптехніки для українських аграріїв із Білорусії та Росії, що свідчить про фінансові зобов`язання між групою компаній «Техноторг» та юридичними особами, зареєстрованими в РФ та республіці Білорусь, використовуючи при цьому компанії посередники, зареєстровані в інших державах.

Прокурором не надано виписки, витягу або іншого документу з ЄДРПОУ на підтвердження його припущення, що до ТОВ «Техноторг» входять будь-які компанії.

Прокурором зазначене, що кінцевими бенефіціарними власниками контрагентів ТОВ «Техноторг» - компаній «ADAMPOL S.A.» (Польща) та «AgriParts SLR» (Італія), є компанії РФ, проте, не надано жодного доказу на підтвердження цього припущення.

Прокурором не надано доказів будь-яких господарських операцій ТОВ «ТЕХНОТОРГ ДОН» в порушення постанови Кабінету Міністрів України від 9 квітня 2022 р. № 426 «Про застосування заборони ввезення товарів з Російської Федерації», навпаки, зі змісту ухвали про накладення арешту вбачається, що такі порушення з боку ТОВ «Техноторг ДОН» відсутні.

Таким чином, спростовується висновок про обґрунтованість підстав вважати, що в діях посадових осіб ТОВ «Техноторг ДОН», яка входить до ТОВ «Техноторг», вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 110-2 КК України.

Представник заявникаклопотання підтримав,просив йогозадовольнити уповному обсязі.Також зазначив,що наразіробота підприємствафактично зупиненачерез накладенняарешту.ТОВ «ТЕХНОТОРГ-ДОН»активно надаєдопомогу ЗСУ,зокрема частинатехніки наявноїу підприємства,в томучислі на яку накладено арешт, була передана на потреби Збройних Сил України, працівники підприємства техніки та механіки, здійснюють обслуговування військовї техніки. Про підозру у вчинення кримінального правопорушення нікому не повідомлено.

Прокурор у судові засідання, призначені на 03.10.2022, 06.10.2022 та 07.10.2022, не з`явився, про дату, час та місце розгляду повідомлений належним чином, заперечень проти клопотання не надав.

Заслухавши думку представника ТОВ «ТЕХНОТОРГ-ДОН», дослідивши клопотання та долучені до нього документи, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

При вирішенні питання про арешт майна для прийняття законного та справедливого рішення слідчий суддя згідно ст.ст. 94, 132, 173 КПК України повинен врахувати правову підставу для арешту майна, можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні або застосування щодо нього конфіскації, в тому числі і спеціальної, наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення, розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, а також наслідки арешту майна для підозрюваного, третіх осіб.

Згідно п. 7 ч. 2 ст. 131 КПК України, арешт майна є одним із видів заходів забезпечення кримінального провадження.

У відповідності до ч. 3 ст. 132 КПК України, застосування заходів забезпечення кримінального провадження не допускається, якщо слідчий, прокурор не доведе, що існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження, потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого, прокурора, може бути виконано завдання, для виконання якого слідчий, прокурор звертається із клопотанням.

При накладенні арешту на майно слідчий суддя має обов`язково переконатися в наявності доказів на підтвердження вчинення кримінального правопорушення. При цьому, закон не вимагає аби вони були повними та достатніми на цій стадії кримінального провадження, однак вони мають бути такими, щоб слідчий суддя був впевнений у тому, що дані докази можуть дати підстави для пред`явлення обґрунтованої підозри у вчиненні того чи іншого злочину. Крім того, наявність доказів у кримінальному провадженні має давати слідчому судді впевненість в тому, що в даному кримінальному провадженні необхідно накласти вид обмеження з метою уникнення негативних наслідків.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідно ч. 2 ст. 170 КПК України, арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Суду не надано доказів того, що майно на яке накладено арешт згідно ухвали слідчого судді Святошинського районного суду м.Києва від 07.09.2022р., може бути знаряддям вчиненого кримінального правопорушення, зберегло на собі сліди, або містить інші відомості, які можуть бути використані, як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, є об`єктом кримінально протиправних дій, набуте кримінально протиправним шляхом. Також у судовому засіданні не доведено існування обставин, які дають підстави вважати, що вказане майно продовжує бути доказом у даному кримінальному провадженні та необхідності у подальшому застосуванні такого виду заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна.

Враховуючи викладене, слідчий суддя вважає, що суду не надано достатніх і належних доказів обґрунтованості накладення арешту на майно, що виправдовує такий ступінь втручання у права і свободи, потребам досудового розслідування, отже клопотання про скасування арешту майна слід задовольнити.

Керуючись ст.ст.170, 174, 369 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання ТОВ «ТЕХНОТОРГ-ДОН» у кримінальному провадженні, внесеному до ЄРДР за №42022110000000163 від 22.07.2022, про скасування арешту майна задовольнити.

Скасувати арешт, накладений ухвалою слідчого судді Святошинського районного суду м.Києва (від 07.09.2022 та 21.09.2022 у справі 1-кс/759/2713/22, 759/10748/22), на кошти у безготівковій формі, що знаходяться на банківських рахунках ТОВ «Техноторг-Дон» код ЄДРПОУ 31764816 (в усіх наявних у банківській установі валютах) у наступних банківських установах:

- № НОМЕР_1 відкритому у АТ "ПРОКРЕДИТ БАНК" (МФО 320984);

- № НОМЕР_2 відкритому у Фiлiї - Миколаївське обласне управлiння публічного акцiонерного товариства "Державний ощадний банк України" (МФО 326461);

- № НОМЕР_3 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_4 відкритому у ПАТ "МТБ БАНК" (МФО 328168);

- № НОМЕР_5 відкритому у Фiлiі - Запорiзьке обласне управлiння публічного акцiонерного товариства "Державний ощадний банк України" (МФО 313957);

- № НОМЕР_3 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_3 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_3 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_6 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_7 відкритому у АБ "УКРГАЗБАНК" (МФО 320478);

- № НОМЕР_8 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_8 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_9 відкритому у АТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО" (МФО 305749); № НОМЕР_10 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_10 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_10 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_10 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_11 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_11 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_11 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_11 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_9 відкритому у АТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО" (МФО 305749);

- № НОМЕР_9 відкритому у АТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО" (МФО 305749);

- № НОМЕР_12 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_13 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_14 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_15 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_8 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_16 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_17 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_18 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_19 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_20 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_21 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_22 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_23 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_24 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_25 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_26 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_27 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_28 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_29 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_30 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_31 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_32 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_33 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_34 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_35 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_36 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_37 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_38 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_39 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_40 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_41 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_42 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_43 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_43 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_43 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_43 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_44 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_44 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_44 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_44 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_45 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_46 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_47 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_48 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_49 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_50 відкритому у Фiлiї - Луганське обласне управлiння публічного акцiонерного товариства "Державний ощадний банк України" (МФО 304665);

- № НОМЕР_51 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_52 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_52 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_52 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_52 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_53 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_54 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_55 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_56 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_57 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_58 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_59 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_60 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_61 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_62 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_63 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_64 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_65 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_66 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_67 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_68 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_68 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_68 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_68 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_69 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_7 відкритому у АБ "УКРГАЗБАНК" (МФО 320478);

- № НОМЕР_7 відкритому у АБ "УКРГАЗБАНК" (МФО 320478);

- № НОМЕР_7 відкритому у АБ "УКРГАЗБАНК" (МФО 320478);

- № НОМЕР_70 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_71 відкритому у Казначействі України (МФО 899998);

- № НОМЕР_8 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_3 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_72 відкритому у ПАТ "МТБ БАНК" (МФО 328168);

- № НОМЕР_73 відкритому у ПАТ "МТБ БАНК" (МФО 328168);

- № НОМЕР_74 відкритому у ПАТ "МТБ БАНК" (МФО 328168);

- № НОМЕР_75 відкритому у АТ "АП БАНК" (МФО 380548);

- № НОМЕР_75 відкритому у АТ "АП БАНК" (МФО 380548);

- № НОМЕР_75 відкритому у АТ "АП БАНК" (МФО 380548);

- № НОМЕР_76 відкритому у АТ КБ "ПриватБанк" (МФО 305299);

- № НОМЕР_77 відкритому у АТ КБ "ПриватБанк" (МФО 305299);

- № НОМЕР_78 відкритому у АТ КБ "ПриватБанк" (МФО 305299);

- № НОМЕР_79 відкритому у АТ КБ "ПриватБанк" (МФО 305299);

- № НОМЕР_80 відкритому у АТ "АП БАНК" (МФО 380548);

- № НОМЕР_81 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_3 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_82 відкритому у AT "Укрексімбанк" (МФО 322313);

- № НОМЕР_82 відкритому у AT "Укрексімбанк" (МФО 322313);

- № НОМЕР_82 відкритому у AT "Укрексімбанк" (МФО 322313) - з метою збереження речових доказів.

Скасувати заборону розпоряджатися грошовими коштами, що знаходяться на банківських рахунках ТОВ «Техноторг-Дон» код ЄДРПОУ 31764816 відкритих у банківських установах:

- № НОМЕР_1 відкритому у АТ "ПРОКРЕДИТ БАНК" (МФО 320984320984320984);

- № НОМЕР_2 відкритому у Фiлiї - Миколаївське обласне управлiння публічного акцiонерного товариства "Державний ощадний банк України" (МФО 326461);

- № НОМЕР_3 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_4 відкритому у ПАТ "МТБ БАНК" (МФО 328168);

- № НОМЕР_5 відкритому у Фiлiі - Запорiзьке обласне управлiння публічного акцiонерного товариства "Державний ощадний банк України" (МФО 313957);

- № НОМЕР_3 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_3 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_3 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_6 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_7 відкритому у АБ "УКРГАЗБАНК" (МФО 320478);

- № U000026001025354901 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_8 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_9 відкритому у АТ "БАНК КРЕДИТ ЦНШРО" (МФО 305749);

- № НОМЕР_10 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_10 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_10 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_10 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_11 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_11 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_11 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_11 відкритому у ПАТ "БАНК ВОСТОК" (МФО 307123);

- № НОМЕР_9 відкритому у АТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО" (МФО 305749);

- № НОМЕР_9 відкритому у АТ "БАНК КРЕДИТ ДНІПРО" (МФО 305749);

- № НОМЕР_12 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_13 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_14 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_15 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_8 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_16 відкритому у Акціонерний банк"Південний" (МФО 328209);

- № НОМЕР_17 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_18 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_19 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_20 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_21 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_22 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_23 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_24 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_25 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_26 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_27 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_28 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_29 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_30 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_31 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_32 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_33 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_34 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_35 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_36 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_37 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_38 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_39 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_40 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_41 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_42 відкритому у AТ "РАЙФФАЙЗЕН БАНК" У М. КИЄВІ (МФО 380805);

- № НОМЕР_43 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_43 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_43 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_43 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_44 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_44 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_44 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_44 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_45 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_46 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_47 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_48 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_49 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_50 відкритому у Фiлiї - Луганське обласне управлiння публічного акцiонерного товариства "Державний ощадний банк України" (МФО 304665);

- № НОМЕР_51 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_52 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_52 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_52 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_52 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_53 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_54 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_55 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_56 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_57 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_58 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_59 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_60 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_61 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_62 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_63 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_64 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_65 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_66 відкритому у ПАТ "МЕГАБАНК", Харків (МФО 351629);

- № НОМЕР_67 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_68 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_68 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_68 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_68 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_69 відкритому у AT "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" (МФО 300614);

- № НОМЕР_7 відкритому у АБ "УКРГАЗБАНК" (МФО 320478);

- № НОМЕР_7 відкритому у АБ "УКРГАЗБАНК" (МФО 320478);

- № НОМЕР_7 відкритому у АБ "УКРГАЗБАНК" (МФО 320478);

- № НОМЕР_70 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_71 відкритому у Казначействі України (МФО 899998);

- № НОМЕР_8 відкритому у АТ "АЛЬФА¬БАНК" У М.КИЄВІ (МФО 300346);

- № НОМЕР_3 відкритому у AT "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_72 відкритому у ПАТ "МТБ БАНК" (МФО 328168);

- № НОМЕР_73 відкритому у ПАТ "МТБ БАНК" (МФО 328168);

- № НОМЕР_74 відкритому у ПАТ "МТБ БАНК" (МФО 328168);

- № НОМЕР_75 відкритому у АТ "АП БАНК" (МФО 380548);

- № НОМЕР_75 відкритому у АТ "АП БАНК" (МФО 380548);

- № НОМЕР_75 відкритому у АТ "АП БАНК" (МФО 380548);

- № НОМЕР_76 відкритому у АТ КБ "ПриватБанк" (МФО 305299);

- № НОМЕР_77 відкритому у АТ КБ "ПриватБанк" (МФО 305299);

- № НОМЕР_78 відкритому у АТ КБ "ПриватБанк" (МФО 305299);

- № НОМЕР_79 відкритому у АТ КБ "ПриватБанк" (МФО 305299);

- № НОМЕР_80 відкритому у АТ "АП БАНК" (МФО 380548);

- № НОМЕР_81 відкритому у АТ "ОТП БАНК" (МФО 300528);

- № НОМЕР_3 відкритому у АТ "ПУМБ" (МФО 334851);

- № НОМЕР_82 відкритому у AT "Укрексімбанк" (МФО 322313);

- № НОМЕР_82 відкритому у AT "Укрексімбанк" (МФО 322313);

- № НОМЕР_82 відкритому у AT "Укрексімбанк".

Скасувати арешт, накладений на майно товариства з обмеженою відповідальністю «Техноторг-Дон» код ЄДРПОУ 31764816, а саме на:

- нежитлове приміщення №V (літ.А-5), загальною площею (кв.м): 460.4, що розташоване за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Магістральна, буд. 70а, розмір частки 1/1;

- нежиле приміщення підвалу літ.А-5, загальною площею (кв.м): 699.1, що розташоване за адресою: Запорізька обл., м. Запоріжжя, вулиця Магістральна, будинок 70а, приміщення 59, розмір частки 1/1;

- земельну ділянку з кадастровим номером 5121085200:01:001:0013, площею (га): 1.8174;

- земельну ділянку з кадастровим номером 5121085200:01:001:0012, площею (га): 1.8175;

- земельну ділянку з кадастровим номером 5121085200:01:001:0011, площею (га): 1.8174;

- нежилі приміщення №№І,ІІ,ІІІ,IV,З №1 ПО №28 (групи приміщень № 16) (колишня квартира №16), загальною площею (кв.м): 380.5, розташованих за адресою: м. Київ, вулиця Мельникова, будинок 12-А, розмір частки 1;

- земельну ділянку з кадастровим номером 3221483000:02:002:0020, площею (га): 3.4087, розмір частки 1;

- комплекс, а саме: адміністративно виставочний комплекс: літ. А-3, виставочний павільйон літ. Б-1, склад літ. В-1, приміщення охорони літ. Г-1, Д-1, Е-1, зливні ями літ. "Ж", "З", огорожа, N1- N2, загальною площею (кв.м): 3994.8, розташованих за адресою: Харківська обл., Дергачівський р., смт. Мала Данилівка, вул. Кільцевий шлях, буд. 6;

- інші будівлі та споруди станції технічного обслуговування: адміністративна будівля , А загальною площею (кв.м): 1187, головний цех, Б, загальною площею (кв.м): 2506.1, допоміжний цех , В, загальною площею (кв.м): 1399.5, огорожа, № 1,2,7,8,9,10, мостіння, № І, пожежна водойма, № 4, магазин, Г, загальною площею (кв.м): 1198.1, майданчик для нових автомобілів, ІІ, очисні споруди, 3;

- нежитловий об`єкт, загальною площею (кв.м): 4980.8, який складається з трьох основних будівель: літ. А-2 загальною площею 4227,1 кв.м., літ. В-1 загальною площею 556,4 кв.м.літ., З-2 загальною площею 197,3 кв.м., з службовими будівлями, пожежним резервуаром, башнею, огорожею та спорудами, розташований за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, проспект Героїв України, буд. 113/1, розмір частки 1/1;

- нежитловий об`єкт, який складається з основних будівель: літ.А заг. пл. 92,3 кв.м., літ. Б-2 заг. пл. 1695,7 кв.м., літ. Г заг. пл. 136,9 кв.м., літ Е заг. пл. 103,7 кв.м., службових будівель, огорож та споруд, розташований за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Мічуріна, буд. 2а, розмір частки 1/1;

- земельну ділянку з кадастровим номером 4825182600:05:011:0001, площею (га): 0.25, що знаходиться за адресою: Миколаївська обл., Очаківський р., с. Острівка, вул. Москаленка, земельна ділянка 21;

- житловий будинок, загальною площею (кв.м): 72.5, що за адресою: Миколаївська обл., Очаківський р., с. Острівка, вул. Москаленка, буд. 23;

- нежитловий об`єкт, розташований за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, проспект Героїв Сталінграду, буд. 113, розмір частки 3654/6000;

- транспорті засоби, а саме на:

д.н.з. марка вид. т/з номер кузова

BX4256HH RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL460290825

AM9286HB RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL460188931

ВЕ7777ІІ BENTLEY BENTAYGA ЛЕГКОВИЙ SJAA514V0NC012142

CA6146IO RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL460188946

BE8013EO СКС HWZZ-02K ВАНТАЖНИЙ Y69SKS192M0C18340

BE7498EO RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HJD20168475685

BE1111EM BENTLEY BENTAYGA ЛЕГКОВИЙ SJAA514V9NC011667

BH1346PE RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459698674

AM8129HA RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459698673

BE0569EO KIA SPORTAGE ЛЕГКОВИЙ U5YPC811DCL162784

BE4760EO RENAULT ARKANA ЛЕГКОВИЙ Y9ZRJC2A967231073

ВЕ2124ВА OPEL ASTRA ЛЕГКОВИЙ W0L0AHL48B2069162

BE7909EM СКС DFEQ1080S8-02УК ВАНТАЖНИЙ Y69SKS152M0C18879

ВЕ3172ВТ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456869716

BE4163EK DONG FENG RICH 6 ВАНТАЖНИЙ LJNTGUC3XMN401970

BE8715EK DONG FENG RICH 6 ВАНТАЖНИЙ LJNTGUC32MN401977

BE8713EK DONG FENG RICH 6 ВАНТАЖНИЙ LJNTGUC31MN401971

AP6683IC RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459698671

BE2496EM DONG FENG RICH 6 ВАНТАЖНИЙ LJNTGUC30MN401976

BE5116EM DONG FENG RICH 6 ВАНТАЖНИЙ LJNTGUC33MN401969

BE7381EI DONG FENG RICH 6 ВАНТАЖНИЙ LJNTGUC34MN401978

AB9649IA RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459698672

BM4180CP RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459382821

AP6998IC RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459382826

AP0510IH RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459382825

BE8561EM RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFES767111221

BX5224ET RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459382843

BX5210ET RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459383468

CA6017IC RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459382841

CA6031IC RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459382819

BE0635EM RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HJD40X66939968

ВЕ5525ВС TOYOTA LAND CRUISER PRADO 150 ЛЕГКОВИЙ JTEBR3FJ70K184630

BE8244EI LAND ROVER DEFENDER ЛЕГКОВИЙ SALEA7BW1M2035095

ВЕ7777СВ LAND ROVER DEFENDER ЛЕГКОВИЙ SALEA7BW5M2035245

BE4601EI FORD KUGA ЛЕГКОВИЙ WF0AXXWPMAKP24758

BE1613HK OTOKAR SULTAN MEGA АВТОБУС NLRTMF100LA023807

BE3487EI RENAULT DOKKER ЛЕГКОВИЙ VF10SRA3465961098

ВЕ3356ЕЕ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL465961125

ВЕ3354ЕЕ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL465961126

ВЕ8077ЕН VOLVO V90CC ЛЕГКОВИЙ YV1PZA8TCL1110830

ВЕ5488СМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SF63806531

ВЕ8206СК RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SF63630404

ВЕ0136ВН RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SF63148400

ВЕ4113ВА ГАЗ 33023 ВАНТАЖНИЙ X96330232B0717435

ВЕ8969СЕ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRCL459289580

ВЕ4667СН RENAULT SANDERO ЛЕГКОВИЙ VF15SRCLC61589518

ВЕ7693ХО ЛІДЕР 810081 ПРИЧІП Y8H810081K0032725

ВЕ8566СІ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRL1462665370

ВЕ9061СІ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SF62416624

ВЕ0256СН BMW X3 ЛЕГКОВИЙ WBAWX310800L62693

ВЕ9256СН RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HJD40561468311

ВЕ9266СН RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MCFXVK61656000

ВЕ5630СЕ RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HJD40061815415

ВЕ1426СА RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRCL459289542

ВЕ9881ХО ЛЕВ 183210 ПРИЧІП Y6Y183210J0003738

ВЕ1417СІ RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HJD40661184718

ВЕ7197ХМ КРД 050105 ПРИЧІП Y7S050105H0075407

ВЕ2773ХТ КАМА 500 СЛУЧ ПРИЧІП Y6TKAM5008T002572

ВЕ2296СВ ГАС 721ZP ВАНТАЖНИЙ Y99721ZP0J9B41065

ВЕ1424СІ LAND ROVER RANGE ROVER ЛЕГКОВИЙ SALGA3JF0GA259066

ВЕ7777СН BENTLEY BENTAYGA ЛЕГКОВИЙ SJAAE14V1JC020695

ВЕ1656СН RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HJD20360608977

ВЕ5947СВ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFESA60880783

ВЕ4369СВ RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HJD40060629329

ВЕ8066СЕ ГАС 721ZP ВАНТАЖНИЙ Y99721ZP0J9B41064

ВЕ9366СВ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFESA60163013

ВЕ0785СК RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HJD40X60630391

ВЕ3966СВ ГАС 721ZP ВАНТАЖНИЙ Y99721ZP0J9B41048

ВЕ8498ХО КИЯШКО ОДИСЕЙ ПРИЧІП Y79PF1105H0C73301

ВЕ7505АЕ AUDI Q5 ЛЕГКОВИЙ WAUZZZ8R1CA078450

ВЕ9131АЕ AUDI Q7 ЛЕГКОВИЙ WAUZZZ4L97D030779

ВЕ1761СЕ HYUNDAI H-1 ЛЕГКОВИЙ KMHWH81KBJU980611

ВЕ8211ХО ВЕРДА 2.02 ПРИЧІП Y99VERDA2G0B94401

ВЕ1350СЕ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459212366

ВЕ1346СЕ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL459213609

ВЕ9276СА RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRCL459382078

ВЕ7087ХО ЛЕВ 1425-283425 ПРИЧІП Y79283425G0D18558

ВЕ1366СА RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRCL459289560

ВЕ4850СА OTOKAR DOKUR АВТОБУС NLRTMG100FA005024

ВЕ8569СВ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRCL458896397

ВЕ8568СВ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRCL458896396

ВЕ8567СВ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SF57474938

ВЕ8564СВ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFESA58536704

ВЕ1290СВ RENAULT CAPTUR ЛЕГКОВИЙ VF12REL1E57244041

ВЕ1286СВ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL458705722

ВЕ5762ВХ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL458303211

ВЕ2799ВХ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL458025537

ВЕ7024ВХ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG458446263

ВЕ7436ВХ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL457631774

ВЕ3385ВА NISSAN X-TRAIL ЛЕГКОВИЙ JN1TCNT31U0307499

ВЕ6235ВТ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL457481236

ВЕ6237ВТ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SF57474885

ВЕ2013ВХ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MCFXUK57809925

ВЕ1966ВХ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SE57343046

ВЕ1445ВХ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL457178671

ВЕ1526ВХ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL457226421

ВЕ1509ВХ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL457178673

ВЕ1513ВХ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL457178674

ВЕ1549ВХ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL457178675

ВЕ1193ВХ FIAT FIORINO ВАНТАЖНИЙ ZFA22500006D03876

ВЕ1153ВТ FIAT FIORINO ВАНТАЖНИЙ ZFA22500006C94650

ВЕ1152ВТ FIAT FIORINO ВАНТАЖНИЙ ZFA22500006E83599

ВЕ1154ВТ FIAT FIORINO ВАНТАЖНИЙ ZFA22500006E82766

ВЕ0945ВТ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SF56109362

ВЕ3173ВТ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456869722

ВЕ3170ВТ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456440823

ВЕ3175ВТ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456869726

ВЕ3161ВТ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SF56206852

ВЕ3166ВТ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SE56286998

ВЕ3174ВТ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456440825

ВЕ0620ВТ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRA1456123283

ВЕ6432СА ГАЗ-САЗ 35071 ВАНТАЖНИЙ X3E350710G0014150

ВЕ3916ВТ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG456281458

ВЕ3915ВТ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456219386

ВЕ3346ВТ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFESD56441021

ВЕ9611ВО RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SF56287011

ВЕ3675ВМ ЮМА 63459 ВАНТАЖНИЙ Y39634590G1041010

ВЕ9290ВО JEEP WRANGLER ЛЕГКОВИЙ 1C4BJWE57GL157577

ВЕ9330ВО JEEP WRANGLER ЛЕГКОВИЙ 1C4BJWE57GL152654

ВЕ8910ВО RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HSRADG56580460

ВЕ8390ВО RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG455909877

ВЕ7993ВО RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456264270

ВЕ7994ВО RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456219368

ВЕ8016ВО RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HSRADG56192619

ВЕ8015ВО RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HSRADG56192620

ВЕ8014ВО RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SE55581565

ВЕ5259ВО RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456219367

ВЕ5260ВО RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL456219384

ВЕ4230ВО RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG455909933

ВЕ0062ХР СЗАП 83053 ПРИЧІП X1W830530D0005794

ВЕ6244ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SE55225983

ВЕ5908ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MCFXUK55086035

ВЕ5907ВМ RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HSRADG55942331

ВЕ4702ВМ RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HSRADG55942316

ВЕ4418ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MCFXUK54932660

ВЕ4417ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAF4SE55579519

ВЕ5347ВМ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG455576722

ВЕ3780ВМ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRPL455516050

ВЕ2392ХО ВЕКТОР ЛАВ-81014В ПРИЧІП X6Y11214BG0000010

ВЕ2393ХО ВЕКТОР ЛАВ-81014В ПРИЧІП X6Y11214BG0000011

ВЕ3096ВМ ЗАЗ LANOS ВАНТАЖНИЙ Y6DTF55Y0G0005095

ВЕ3095ВМ ЗАЗ LANOS ВАНТАЖНИЙ Y6DTF55Y0G0005058

ВЕ3094ВМ ЗАЗ LANOS ВАНТАЖНИЙ Y6DTF55Y0G0005116

ВЕ3097ВМ ЗАЗ LANOS ВАНТАЖНИЙ Y6DTF55Y0G0005097

ВЕ2245АК RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG455576716

ВЕ6481ВЕ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG455632175

ВЕ1387ВМ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG455165255

ВЕ1386ВМ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG455165254

ВЕ6863ВО ЗАЗ LANOS ВАНТАЖНИЙ Y6DTF55Y0G0005103

ВЕ6861ВО ЗАЗ LANOS ВАНТАЖНИЙ Y6DTF55Y0G0005066

ВЕ6860ВО ЗАЗ LANOS ВАНТАЖНИЙ Y6DTF55Y0G0005096

ВЕ6862ВО ЗАЗ LANOS ВАНТАЖНИЙ Y6DTF55Y0G0005061

ВЕ0345ВК RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG454824137

ВЕ9314АЕ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG454823969

ВЕ3467ВК RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HSRADG54798135

ВЕ8500ВК RENAULT DUSTER ЛЕГКОВИЙ VF1HSRADG54798134

ВЕ1906ВК RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MCFXUK54932661

ВЕ9846ВМ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG454824166

ВЕ9706ВМ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF17SRCL454824899

ВЕ9462ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECA54320798

ВЕ9461ВМ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG454824068

ВЕ9460ВМ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF14SRAG454814473

ВЕ9463ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECA54321010

ВЕ6740АК RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECA54320793

ВЕ6685ВК RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECD54320805

ВЕ6468ВК RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECA54321009

ВЕ3209ВК RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECD54320808

ВЕ9867ВС RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRBW453657990

ВЕ3342АО RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECA54320796

ВЕ0159ВІ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECA54320799

ВЕ0614ВМ VOLKSWAGEN CRAFTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ2EZC6038896

ВЕ0596ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MCFXVK54321021

ВЕ7509АІ RENAULT DOKKER ЛЕГКОВИЙ VF10SRAW453658522

ВЕ1906ВН RENAULT DOKKER ЛЕГКОВИЙ VF10SRAW453658484

ВЕ3511ВІ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECA54320794

ВЕ8344ВК RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRBW453657997

ВЕ0185ВО HONDA PILOT ЛЕГКОВИЙ 5KBYF4880DB401911

ВЕ7446ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECD53879581

ВЕ6864ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECC53831320

ВЕ6898ВМ RENAULT MASTER ВАНТАЖНИЙ VF1MAFECC53879521

ВЕ6890ВМ RENAULT DOKKER ЛЕГКОВИЙ VF10SRAW453658479

ВЕ6891ВМ RENAULT DOKKER ЛЕГКОВИЙ VF10SRAW453658483

ВЕ6459ВМ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRBW453615274

ВЕ6619ВМ FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300006538970

ВЕ6616ВМ FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300006539045

ВЕ1606ВО RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRBW453615272

ВЕ1766ВО VOLKSWAGEN CRAFTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ2EZC6046153

ВЕ1822АМ RENAULT DOKKER ВАНТАЖНИЙ VF18SRBW453350986

ВЕ8197ВК VOLKSWAGEN TRANSPORTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZCH040104

ВЕ8196ВК VOLKSWAGEN CRAFTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ2EZA6021199

ВЕ4496ВК VOLKSWAGEN CRAFTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ2EZB6027399

ВЕ4497ВК VOLKSWAGEN CRAFTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ2EZB6024778

ВЕ0730ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103D0000145

ВЕ5264ВН МАЗ 6501А8 ВАНТАЖНИЙ Y3M6501A8D0000618

ВЕ7796ВН VOLKSWAGEN CRAFTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ2EZA6010683

ВЕ7516ВН VOLKSWAGEN CRAFTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ2EZ86006117

ВЕ0972ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103D0000201

ВЕ7461ВН МАЗ 6501А8 ВАНТАЖНИЙ Y3M6501A8D0000631

ВЕ0966ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103D0000175

ВЕ7196ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005739403

ВЕ6953ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005739062

ВЕ6952ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005738909

ВЕ5366ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005739167

ВЕ5365ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005739154

ВЕ5364ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005739108

ВЕ5285ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005739218

ВЕ5287ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005739297

ВЕ5286ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005739234

ВЕ5265ВН МАЗ 6501А8 ВАНТАЖНИЙ Y3M6501A8D0000721

ВЕ0746ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103D0000221

ВЕ4986ВН МАЗ 6501А8 ВАНТАЖНИЙ Y3M6501A8D0000821

ВЕ5234ВН МАЗ 6501А8 ВАНТАЖНИЙ Y3M6501A8D0000711

ВЕ0726ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103D0000149

ВЕ0735ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103D0000232

ВЕ0713ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103D0000120

ВЕ4857ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005738913

ВЕ4856ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005739039

ВЕ3476ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005737972

ВЕ2713ВВ VOLKSWAGEN TRANSPORTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZ6H129758

ВЕ3469ВН FIAT DOBLO ВАНТАЖНИЙ ZFA22300005738533

ВЕ3036ВН MERCEDES-BENZ SPRINTER 311 CDI ВАНТАЖНИЙ WDB9036632R771880

ВЕ0434ХР ПП КТС РСМZ18 ПРИЧІП Y3M870100C0000125

ВЕ0492ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103D0000113

ВЕ0516ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103D0000131

ВЕ0499ХР МАЗ 856103-010 ПРИЧІП Y3M856103C0000045

ВЕ1942ВН МАЗ 6501А8 ВАНТАЖНИЙ Y3M6501A8D0000699

ВЕ9446ВС RENAULT FLUENCE 1.6 ЛЕГКОВИЙ VF1LZBR0547803554

ВЕ0299ХР ПП КТС РСМZ18 ПРИЧІП Y69HCVZ18C9C32068

ВЕ9208ВС КТС КТМZ 62 ВАНТАЖНИЙ Y69KTVZ62C9C32073

ВЕ9207ВС КТС КТМZ 62 ВАНТАЖНИЙ Y69KTVZ62C9C32082

ВЕ0281ХР МАЗ 856103010 ПРИЧІП Y3M856193C0000067

ВЕ8111ВВ LAND ROVER RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY ЛЕГКОВИЙ SALGA2EF5DA103170

ВЕ5341ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547536365

ВЕ5246ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547536472

ВЕ4197ВВ RENAULT LOGAN ЛЕГКОВИЙ VF1KSRB1547057193

ВЕ4986ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547360945

ВЕ4853ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547536469

ВЕ4460ВС VOLKSWAGEN TRANSPORTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ2DZ6H036625

ВЕ3976ВС RENAULT LOGAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547360947

ВЕ2539ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547360952

ВЕ1947ВС RENAULT LOGAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547360950

ВЕ1389ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547360949

ВЕ1306ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547536467

ВЕ1167ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547360946

ВЕ0921ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547360953

ВЕ0922ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547360951

ВЕ0923ВС RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1547360948

ВЕ1319ВВ VOLKSWAGEN T5 ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZ7H030104

ВЕ9566ВА VOLKSWAGEN ТRАNSРОRТ Т 5 ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZ6H098242

ВЕ7864ВА VOLKSWAGEN TRANSPORTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZ5H028513

ВЕ4952ВА RENAULT LОGАN 1.6 ЛЕГКОВИЙ VF1KSRB1545399910

ВЕ4056ВА VOLKSWAGEN ТRАNSРОRТ Т 5 ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZ7H012302

ВЕ4153ВА ГАЗ 3302 3 ВАНТАЖНИЙ X96330232B0717536

ВЕ7232ВА VOLKSWAGEN T5 ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZ6H136690

НОМЕР_83 VOLKSWAGEN TRANSPORTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZ6H127857

ВЕ2691ВА RENAULT KANGOO ЛЕГКОВИЙ VF1KW0KB544684300

ВЕ5245ВА VOLKSWAGEN TRANSPORTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZ6H119395

ВЕ7513ВА КРАЗ 6505 3 ВАНТАЖНИЙ Y7A65053080808814

ВЕ2983ВА CHEVROLET ЕРІСА LF69К ЛЕГКОВИЙ KL1LF69KEBB015822

ВЕ2116ВА VOLKSWAGEN TRANSPORTER ВАНТАЖНИЙ WV1ZZZ7HZ7H008640

ВЕ1014ВА RENAULT LОGАN 1.6 ЛЕГКОВИЙ VF1KSRAB544081151

ВЕ0111АК MERCEDES-BENZ GL 500 ЛЕГКОВИЙ WDC1648861A678316

ВЕ0123АІ БАЗ А 1481 АВТОБУС Y7FA14810B0000030

ВЕ9557АС КРАЗ 6505 5 ВАНТАЖНИЙ Y7A65055080810726

ВЕ6570АХ RENAULT LОGАN 1.6 ВАНТАЖНИЙ VF1FSRB1544220541

ВЕ8950АТ RENAULT LOGAN VAN ВАНТАЖНИЙ VF1FSR1K542618388

ВЕ6136АТ CHEVROLET ЕРІСА LF69К ЛЕГКОВИЙ Y6DLF69KE9B154494

ВЕ1605ХТ МАЗ 8561 02010 ПРИЧІП Y3M85610270000373

ВЕ3500АО МАЗ 5516 08 236 ВАНТАЖНИЙ Y3M55160870000330

НОМЕР_84 ИЖ 2717 ВАНТАЖНИЙ XTK27171040008039

НОМЕР_85 ГАЗ 3302 32414 ВАНТАЖНИЙ X9633023282331638

ВЕ6625АМ ЗАЗ 1105 57 42 ЛЕГКОВИЙ Y6D11055770042927

НОМЕР_86 ГАЗ 3302 02 414 ВАНТАЖНИЙ X9633020282320004

ВЕ3670АМ ЗАЗ 1103 0742 ЛЕГКОВИЙ Y6D11030780127338

ВЕ2525АМ MERCEDES-BENZ GL 500 ЛЕГКОВИЙ WDC1648861A399947

ВЕ0370АМ CHEVROLET ЕРІСА LF69К ЛЕГКОВИЙ Y6DLF69KE8B123054

ВЕ5849АК LEXUS RX 350 ЛЕГКОВИЙ JTJHK31U202044549

ВЕ3496АН CHEVROLET TACUMA UF75Z ЛЕГКОВИЙ Y6DUF75ZE7K588364

ВЕ3627АА БАЗ А 07923 АВТОБУС Y7FA0792360002392

ВЕ9178АЕ CHEVROLET LАСЕТТІ NF193 ЛЕГКОВИЙ Y6DNF193E6K424453

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009923

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1114877

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207798

- Трактор Беларус-422.1, Номер об`єкта:Y4U423Z01M1103569

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207761

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207772

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207762

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207766

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207794

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207797

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211666

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211665

- Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220052

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1112205

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207776

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207758

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207777

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207805

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207808

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207809

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207792

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211645

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211642

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211654

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211649

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211651

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211653

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009904

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009906

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100676

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100678

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100508

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207783

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207835

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207836

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207634

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207810

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207811

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207812

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207813

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207814

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207815

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207816

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207821

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207822

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207823

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207824

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207825

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207826

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207827

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207828

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207833

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207834

- Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200194

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009879

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207767

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207837

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207838

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00724ME

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00719ME

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:M500010MU

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:M500002MU

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00699MV

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00720ME

- Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:М500234МХ

- Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:М500238МХ

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00702MV

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:M500020MU

- Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:M500232MX

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00701MV

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:TD00683MV

- Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:M500239MX

- Трактор LOVOL FT 1304, Номер об`єкта:M500008MU

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00016

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00018

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00052

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00051

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00040

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00037

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00039

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00010

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00007

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00017

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00024

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00026

- Комбайн GS12А1, Номер об`єкта:GS121500N00025

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211657

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009914

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207770

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207802

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207800

-Трактор Беларус-921.3, Номер об`єкта:Y3S921Z02M2103113

-Трактор Беларус-921.3, Номер об`єкта:Y3S921Z02M2103145

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211655

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211648

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211644

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211650

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211646

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211659

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211661

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211660

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100665

-Трактор Беларус-1523, Номер об`єкта:Y4R152301M1100091

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220045

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14N1101057

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01М1111950

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05M1101905

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14N1101043

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100683

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100712

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100724

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100722

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100660

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100666

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100667

-Трактор Беларус-1025.3, Номер об`єкта:Y4R102502N1100429

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100645

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100737

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100740

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100742

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100753

-Трактор Беларус-422.1, Номер об`єкта:Y40423Z01M1103501

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009878

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207782

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05N1102063

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207807

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207806

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220053

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1115727

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1115734

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05N1102446

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05N1102450

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101765

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101737

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101771

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101773

-Трактор Беларус-1025.2, Номер об`єкта:Y4R102501N1101150

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220051

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220048

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220058

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220055

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220054

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220056

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220059

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220060

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220061

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220062

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220063

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220064

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220065

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220066

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220067

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220068

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1112202

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207784

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101N1100726

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220050

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109594

-Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207748

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220049

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009913

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009927

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009928

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009929

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009918

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: 89207803

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009916

-Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14N1101065

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100622

-Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100624

-Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220047

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009861

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009859

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1112746

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1114652

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01N1114654

-Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта: Y4R900Z05N1102161

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009911

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009922

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009924

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009926

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009907

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009925

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009905

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009917

-Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009919

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101785

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04N1101787

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211314

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89206943

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89206964

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211437

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207206

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100435

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100293

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100262

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211556

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z04K1119298

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100704

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01М1102481

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100175

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100566

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100022

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211597

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211601

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211603

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211610

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211547

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1578

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1579

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1630

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1633

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1635

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1639

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1641

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1644

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1645

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1646

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1647

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1655

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100080

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100078

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100076

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100077

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101М1100030

- Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200100

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта: 82009829

- Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220043

- Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта: 35220044

- Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100267

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05M1100188

- Трактор Беларус-3522, Номер об`єкта:Y4R352201M1200104

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1105154

- Трактор Беларус-80.1, Номер об`єкта:Y4R800Z01M1100348

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109270

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107325

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1106171

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107795

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108465

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107476

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100417

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100390

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211627

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108413

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1108361

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109752

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100730

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04M1100646

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80HMC000019

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80EMC000006

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000007

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80PMC000012

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80KMC000013

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80AMC000017

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80JMC000014

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80HMC000005

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000001

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80AMC000003

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80JMC000028

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80CMC000024

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80EMC000023

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80PMC000009

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80TMC000008

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80KMC000030

- Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00170MZ

- Трактор LOVOL FT 1054, Номер об`єкта:TD00612MW

- Трактор Беларус-892.2, Номер об`єкта:Y4R900Z05M1101589

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100497

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109833

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109570

- Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100825

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211634

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211635

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100570

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100578

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100577

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100541

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101M1100581

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211633

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:12211618

- Трактор Беларус-952.3, Номер об`єкта:Y4R900Z14M1100270

- Трактор Беларус-1221.2, Номер об`єкта:Y4R122101L1100265

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1109501

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100183

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта:Y4R900Z04L1100231

- Трактор Беларус-892, Номер об`єкта: 89207768

- Трактор Беларус-82.1, Номер об`єкта:Y4R900Z01M1107132

- Комбайн LOVOL 4LZ-8M2, Номер об`єкта:FTHGMW80AMC000020

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KA02043006

- Комбайн New Holland TC5.90 , Номероб`єкта:PLKT5971VM9010063

- Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6918E09920001

- Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6918C09920002

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01130

- Трактор New Holland T8.410, Номер об`єкта:JJAT8410ЕMRJ02524

- Трактор New Holland T8.410, Номер об`єкта:JJAT8410LMRJ02052

- Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20474

- Трактор New Holland T9.615, Номер об`єкта:JEEZ9535LMF601242

- Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20840

- Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20829

- Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20873

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20978

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20983

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD20982

- Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768228015

- Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768228004

- Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768228008

- Жатка NewHolland 8P30VC, Номер об`єкта:868228014

- Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868226030

- Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LLM2056013

- Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LHM2056014

- Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MTM2055006

- Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MJM2058007

- Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KCM2056017

- Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LAM2056012

- Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MCM2058011

- Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997MA02051010

- Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LEM2056001

- Комбайн New Holland CR9.90 , Номероб`єкта:HAFR997LPM2056004

- Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZNBG00724

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HDF205870

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205823

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205854

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205877

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205791

- Трактор New Holland Т6020, Номер об`єкта:ZMBD21125

- Трактор New Holland Т6020, Номер об`єкта:ZMBD21152

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205812

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205803

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205793

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205847

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205233

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205873

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD206008

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205925

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD206007

- Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZMBG20883

- Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZNBK00087

- Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZNBK00172

- Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZNBK00332

- Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZNBK00334

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00345

- Трактор New Holland Т7060, Номер об`єкта:ZNBG00696

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00230

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00132

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00217

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00780

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00813

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBК00812

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00809

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00616

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00396

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00303

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD206004

- Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта:HFD205987

- Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZNBD00814

-Комбайн New Holland TC5.90 , Номероб`єкта:PLKT5971AM9010064

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868226004

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1619,2021 року випуску

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1620,2021 року випуску

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1621,2021 року випуску

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1622,2021 року випуску

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1623,2021 року випуску

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1624,2021 року випуску

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1625,2021 року випуску

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1619,2021 року випуску

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1620,2021 року випуску

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1621,2021 року випуску

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1622,2021 року випуску

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1623,2021 року випуску

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1624,2021 року випуску

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1625,2021 року випуску

- Комбайн КЗС-1218, Реєстраційний номер майна:1507, 2020 року випуску

- Комбайн КЗС-1218, Реєстраційний номер майна:1508, 2020 року випуску

- Комбайн КЗС-1218, Реєстраційний номер майна:1509, 2020 року випуску

- Комбайн КЗС-1218, Реєстраційний номер майна:1510, 2020 року випуску

- Комбайн КЗС-1218, Реєстраційний номер майна:1511, 2020 року випуску

- Комбайн КЗС-1218, Реєстраційний номер майна:1512, 2020 року випуску

- Комбайн КЗС-1218, Реєстраційний номер майна:1513, 2020 року випуску

- Комбайн КЗС-1218, Реєстраційний номер майна:1514, 2020 року випуску

- Дискатор DBM 600, Номер об`єкта: 1317

- Агрегат диско-лаповий Finisher F1-500, Номероб`єкта: 1117

- Компактор K 600, Номер об`єкта: 317

- Борона дискова OPTIMER+303, Номер об`єкта:L8389

- Дискатор DBM 600, Номер об`єкта: 23116

- Сеялка Prime Planter 6 8р., Номер об`єкта: 9945

- Прицеп PRONAR Т740, Номер об`єкта:SZB7400XXH1X00074

- Дискова борона Disc-o-Mulch Gold 6m SRE hubs,DM610 DM560 (Agrisem), Номер об`єкта: 18DOMGTSRE810

- Прицеп-самопогрузчик SP K31, Номер об`єкта:32615

- Причіп-цистерна, шасі Cargo TRM , Номероб`єкта: YD80SPACEHJB00546

- Кузов розкидача JoskinFerti-CargoHorizon7014/25, Номер об`єкта: F02799203

- Плуг Challenger 9T (5+4) (KUHN), Номероб`єкта: L8422

- Сівалка Claydon Hybrid, Номероб`єкта: HT60032

- Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номероб`єкта: A0074

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q190523

- Дискова борона Turbo-Max 1800TM, 18 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8178H

- Дискова борона Turbo-Max 1800TM, 18 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8177H

- Дискова борона Turbo-Max 2400TM, 24 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8183H

- Дискова борона Turbo-Max 3000TM, 30 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8064H

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200637

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42760

- Обприскувач Spraymarc 3000, Номер об`єкта: 003

- Борона ЗПГВ-21 (ЛІРА-XL-21), Номер об`єкта:019

- Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 072

- Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 071

- Борона ЗПГШ-18 (ЛАРІ-18), Номер об`єкта: 040

- Борона ЗПГШ-18 (ЛАРІ-18), Номер об`єкта: 017

- Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 083

- Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 096

- Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 089

- Борона ЗПГШ-7 (ЛАРІ-7), Номер об`єкта: 005

- Борона ЗПГШ-7 (ЛАРІ-7), Номер об`єкта: 007

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30656

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30651

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30652

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30647

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:00200102

- Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200146

- Подрібнювач RM610R, Номер об`єкта: 201644

- Подрібнювач RM610R, Номер об`єкта: 201645

- Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5006

- Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5009

- Сівалка YP825A-0870 , Номер об`єкта:GPB1142S

- Видувач-розкидач PRIMOR 3570 М (KUHN), Номер об`єкта: K1795

- Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номер об`єкта:KHUA1007L40G00652

- Сівалка KOSMA, Номер об`єкта:KHUA1043A30B00009

- Сівалка KOSMA, Номер об`єкта:KHUA1043E30B00015

- Сівалка MAXIMA 3 TRM E, Номер об`єкта:KHUA1061C40A00012

- Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018C40B00039

- Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018E40B00038

- Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018H40B00037

- Обприскувач STRONGER 4000 , Номер об`єкта:KMBA1060V80C00021

- Комбайн кормозбиральний КСД-2,0 "Sterh",Номер об`єкта: R1STE200003943

- Комбайн кормозбиральний КСД-2,0 "Sterh",Номер об`єкта: R1STE200003945

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048C50A00030

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048E50A00026

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048K50A00033

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048P50A00029

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048P50A00032

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048T50A00031

- Борона дискова OPTIMER 4000 XL, Номероб`єкта: KHUA1000P40A00143

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000E70D00183

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000H70D00182

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000C70D00184

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000J70D00188

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000C70D00189

- Борона дискова OPTIMER 5000 XL, Номероб`єкта: KHUA1000L40A00121

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048V50A00019

- Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002103980

- Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021C70C00375

- Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021L70C00333

- Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021H70C00334

- Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021T70C00385

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000L80D00036

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1048H20A00036

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048V20A00047

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048C20A00029

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048A20A00048

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048L20A00049

- Плуг Varii-Leader 8H KUHN, Номероб`єкта:KHUA1000C90C00127

- Плугоборотний Multi-Master 123 4E/5H, Номероб`єкта: KHUA1007H50G00251

- Сівалка ESPRO RT 12000RC, Номероб`єкта:KSAA1063K60A00001

- Прес-підбирач VB3155 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002E40C00660

- Пристосування для збирання соняшникаПСП-870 "Falcon 870", Номер об`єкта: MOF08023006713

- Пристосування для збирання соняшникаПСП-870 "Falcon 870", Номер об`єкта: MOF08023006699

- Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200212

- Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200213

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1659

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1660

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1661

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1662

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1663

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1664

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1665

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1666

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1667

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1668

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1669

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1670

- Трактор New Holland T7060, Номероб`єкта: ZKBG01439

- Культиватор DOMINATOR 4855-9(KUHN),Номер об`єкта: 12A0413

- Граблі-ворушилки GA6620 (KUHN) , Номероб`єкта: A0386

- Граблі-ворушилки GA6620 (KUHN) , Номероб`єкта: B0147

- Сівалка SSH-2000F-3407 , Номер об`єкта:GP9460B

- Сівалка SSH-2000F-3407, Номер об`єкта:GP9461B

- Причіп-цистерна, шасі Cargo TRM , Номероб`єкта: YD80SPACEHJB00546

- Причіп PRONAR T700XL, Номер об`єкта:SZB700XLXJ2X00053

- Прес-підбирач FB-119 , Номер об`єкта:KNLA1002V00B00014

- Прес-підбирач VB3160 OPTICUT, Номероб`єкта: KNLA1002E40B00753

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1045

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1046

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1047

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1048

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS0877

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1044

- Культиватор LANDSMAN 6205-31 , Номероб`єкта: 620531B0150

- Культиватор OPTIMER XL5000 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000H40A00010

- Культиватор OPTIMER XL5000 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000С40A00017

- Кузов розкидача Joskin Ferti-Cargo Horizon7014/25, Номер об`єкта: F02799203

-Плуг Challenger 9T (5+4) (KUHN), Номероб`єкта: L8422

-Валкоутворювач GA4321GM GYRORAKE(KUHN), Номероб`єкта: E1623

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номероб`єкта:XBM1851635

-Сеялказерновая Claydon Hybrid T6 Seed and FertStone Pro, Номероб`єкта: HT60032

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW14 ряд, Номер об`єкта: 4303

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4409

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4411

- Культиватор 5635-32, Номер об`єкта:563532D0157

- Культиватор 8539FCC, Номер об`єкта:GP2685CC

- Культиватор 8539FCC, Номер об`єкта:GP2686CC

- Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851712

- Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851714

- Погрузчик Agri FARMER 30.7, Номер об`єкта:XBC1872057

- Цистерна MODULO2 10000 MEB, Номероб`єкта: YD81000MEHJB34617

- Трактор New Holland T7060, Номер об`єкта:ZJBG03283

-Жатка New Holland 7B20FS, Номероб`єкта:YHH430980

-Трактор New Holland T6050, Номероб`єкта:ZJBD03281

-Трактор New Holland T6050, Номероб`єкта:ZJBD03251

-Трактор New Holland T7070, Номероб`єкта:ZJBG03287

-Причіп PRONAR T700XL, Номероб`єкта:SZB700XLXJ2X00053

-Трактор New Holland T7060, Номероб`єкта:ZJBG03187

- Агрегат для передпосівної обробки грунту3000ТМ Турбо Макс, Номер об`єкта: GPC6855Н

- Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4580

- Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4576

- Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4577

- Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08045005266

- Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08023004989

- Подрібнювач кукурудзи під силос MC90S-TWINMAIZECHOPPER, Номер об`єкта: KNLA1003L50B00095

- Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZKBD01893

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195436

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195426

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195386

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195391

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195380

- Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZKBD01941

- Трактор New Holland Т 6090, Номероб`єкта: ZKBK01900

- Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT40040

- Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT60032

- Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT60042

- Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1026V

- Жатка кукурудзяна Olimac Drago 8 р, Номероб`єкта: 001801630

- Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1032V

- Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1029V

- Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1030V

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW16 ряд, Номер об`єкта: 4332

- Погрузчик DIECI AGRI TECH 35.7VS, Номероб`єкта: MAC1740498

- Прицеп PRONAR PT610, Номер об`єкта:SZB6100XXH1X00920

- Жатка кукурузная 8-ми рядная, Номер об`єкта:100965

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS0881

- Глубокорыхлитель Spider 7M-300, Номероб`єкта: T58308

- Жатка кукурузная LO3-8 8-ми рядная, Номероб`єкта: 101266

- Жатка кукурузная LO3-8 8-ми рядная, Номероб`єкта: 101267

- Погрузчик Agri FARMER 30.7, Номер об`єкта:XBC1872036

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4282

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4414

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW16 ряд, Номер об`єкта: 4331

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4350

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4361

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4362

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4363

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW14 ряд, Номер об`єкта: 4371

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW12 ряд, Номер об`єкта: 4386

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW16 ряд, Номер об`єкта: 4397

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4424

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4426

- Глубокорыхлитель Spider 7M-300, Номероб`єкта: T59114

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW14 ряд, Номер об`єкта: 4304

- Жатка для уборки подсолнечника GXIII 14 ряд,Номер об`єкта: 4121

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1054

- Граблі-ворушилки GA6620 (KUHN) , Номероб`єкта: A0386

- Прес-підбирач FB-119 , Номер об`єкта:KNLA1002V00B00014

- Прес-підбирач VB3160 OPTICUT, Номероб`єкта: KNLA1002E40B00753

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1045

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1048

- Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS0877

- Культиватор LANDSMAN 6205-31 , Номероб`єкта: 620531B0150

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195436

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195386

- Погрузчик Agri Plus 40.7, Номер об`єкта:XZC1861649

- Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852009

- Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852010

- Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852005

- Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851988

- Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851973

- Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851935

- Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851960

- Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851986

- Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851985

- Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851972

- Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851635

- Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851928

- Мульчувач (подрібнювач) RM280, Номероб`єкта: 181821

- Мульчувач (подрібнювач) RM240, Номероб`єкта: 181817

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4312

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW14 ряд, Номер об`єкта: 4385

- Трактор New Holland T7060, Номероб`єкта: ZKBG01439

- Культиватор DOMINATOR 4855-9(KUHN),Номер об`єкта: 12A0413

- Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08023004989

- Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZKBD01893

- Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZKBD01941

- Жатка кукурудзяна Olimac Drago 8 р, Номероб`єкта: 001801630

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195380

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195426

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42730

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42731

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42732

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42733

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42734

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42735

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42736

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42737

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42738

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42739

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42742

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42743

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42744

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42745

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42746

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42750

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42747

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42751

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42748

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42752

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42749

- Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42753

- Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201048

- Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19K7201057

- Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201049

- Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201064

- Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19L7201058

- Борона дискова PERFORMER 3000, Номероб`єкта: KHUA1000L20A00035

- Трактор New Holland T7060, Номер об`єкта:ZJBG02149

- Трактор New Holland Т 6090, Номероб`єкта: ZKBK01900

- Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851635

- Трактор New Holland T7070, Номер об`єкта:ZJBG03289

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD195391

- Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851973

- Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851928

- Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852005

- Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201049

- Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1503

- Культиватор EXCELERATOR 8005-14, Номероб`єкта: KKSA1011K90C00107

- Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011C90C00076

- Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011A90C00078

- Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011K90C00110

- Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011J90C00111

- Плуг Multi-Master 153 80/96 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1008H00J00153

- Плуг Multi-Master 153 80/96 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1008T00J00125

- Подрібнювач кукурудзи MC90S Twin, Номероб`єкта: VGNP010083

- Подрібнювач кукурудзи MC90S Twin, Номероб`єкта: VGNP010087

- Пресс-подборщик VB 3155 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002A40B01719

- Пресс-подборщик VB 3160 OPTICUT, Номероб`єкта: KNLA1002A40B01767

- Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:A0036

- Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:A0129

- Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:А0029

- Сівалка ESPRO R 6000 (KUHN), Номер об`єкта:А0103

- Сівалка ESPRO R 6000 (KUHN), Номер об`єкта:A0092

- Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номер об`єкта: A0076

- Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номер об`єкта: A0073

- Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номер об`єкта: A0074

- Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4311

-Борона дискова Discolander XM52, Номероб`єкта: L8361

-Сівалка SSH-2000F-3407 , Номер об`єкта:GP9460B

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1046

-Подрібнювач кукурудзи під силос MC90S-TWINMAIZECHOPPER, Номер об`єкта: KNLA1003L50B00095

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852009

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1852010

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851972

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42733

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42734

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42735

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42737

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42739

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42743

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42744

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42747

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42749

- Комбайн New Holland CX8.80, Номер об`єкта:312028003

- Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509904020

- Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509904021

- Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509884005

- Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192032

- Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192031

- Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192028

- Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868190005

- Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192018

- Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868192039

- Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868192048

- Жатка New Holland 20GHDP, Номероб`єкта:758192006

- Жатка New Holland 20GHDP, Номероб`єкта:758192005

-Трактор New Holland T8.410, Номероб`єкта: JJAT8410VKRE02302

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD199698

-Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD199540

-Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZLBD01470

-Трактор New Holland Т7060, Номероб`єкта: ZKBG02044

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200149

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200148

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200273

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q190523

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200323

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200233

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200220

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200325

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200306

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200379

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200313

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-11, Номер об`єкта: KKSA1011C90C00359

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-14, Номер об`єкта: KKSA1011T90C00105

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-14, Номер об`єкта: KKSA1011P90C00106

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-20, Номер об`єкта: KKSA1011C90C00109

- Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-20, Номер об`єкта: KKSA1011J90C00108

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058786

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058853

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058854

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058855

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058879

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058881

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058882

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058884

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058885

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058887

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058777

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058780

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q,Номер об`єкта: 09060207

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q,Номер об`єкта: 09060209

- Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q,Номер об`єкта: 09060208

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1043

-Мульчувач (подрібнювач) RM320, Номероб`єкта: 181824

-Борона дискова OPTIMER+303, Номер об`єкта:L8333

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08023005387

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4374

- Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08023005384

-Трактор New Holland T7060, Номер об`єкта:ZJBG03252

-Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4580

-Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4576

-Жатка для збирання соняшника GRANDFLOW10 ряд, Номер об`єкта: 4577

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851985

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42748

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011J90C00111

-Плуг Multi-Master 153 80/96 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1008H00J00153

-Подрібнювач кукурудзи MC90S Twin, Номероб`єкта: VGNP010087

- Трактор New Holland Т7060, Номероб`єкта: ZKBG02044

-Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868192039

- Трактор New Holland Т 6050, Номероб`єкта: ZLBD01470

-Погрузчик Agri Plus 40.7, Номер об`єкта:XZC1861649

-Жатка New Holland 20GHDP, Номер об`єкта:758192005

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V57028

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V59289

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60238

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60235

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60234

- Дискова борона Turbo-Max 1800TM, 18 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8178H

- Дискова борона Turbo-Max 1800TM, 18 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8177H

- Дискова борона Turbo-Max 2400TM, 24 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8193H

- Дискова борона Turbo-Max 2400TM, 24 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8183H

- Дискова борона Turbo-Max 3000TM, 30 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8064H

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200636

- Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200637

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4885

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4887

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4894

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4895

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4896

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4897

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4898

- Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4758

- Жатка GRANDFLOW 16 ряд, Номер об`єкта:4808

- Мульчувач RM280, Номер об`єкта: 200971

- Розкидач добрив Pronar N262/1, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00506

- Розкидач добрив Pronar N262/2, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00505

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42755

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42758

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42760

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42761

- Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42762

- Сівалка MAXIMA3 TRM 600M (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1033H50A00001

- Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200150

- Погрузчик AGRI STAR 37.7 (DIECI), Номероб`єкта: XBC1852257

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002870

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002973

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002974

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002970

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002833

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002863

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002864

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002865

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002967

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002003048

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213520

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:231520

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:234420

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213920

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:221220

-Прицеп PRONAR PT610, Номер об`єкта:SZB6100XXH1X00921

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08045005214

-Прицеп PRONAR PT610, Номер об`єкта:SZB6100XXH1X00922

-Культиватор 5635-32, Номер об`єкта:563532D0146

-Сівалка SSH-2000F-3407, Номер об`єкта:GP9461B

-Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1026V

-Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1032V

-Погрузчик Agri Star 37.7, Номер об`єкта:XBC1851988

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851935

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851960

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42730

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42738

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42745

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42746

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19L7201058

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011K90C00110

-Плуг Multi-Master 153 80/96 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1008T00J00125

-Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:A0036

-Сівалка ESPROR 6000 (KUHN), Номер об`єкта:А0103

-Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192031

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD199540

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200149

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200148

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200273

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200323

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200233

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200220

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200325

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200306

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200379

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200313

-Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-20, Номер об`єкта: KKSA1011J90C00108

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058855

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058879

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058881

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058885

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058777

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058780

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q, Номер об`єкта: 09060207

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q, Номер об`єкта: 09060209

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2Q, Номер об`єкта: 09060208

-Комбайн NewHollandCX8.80, Номер об`єкта: 312028003

-Культиватор прицепний EXCELERATOR 8005-14, Номер об`єкта: KKSA1011P90C00106

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42750

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011A90C00078

-Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-20, Номер об`єкта: KKSA1011C90C00109

- Обприскувач Spraymarc 3000, Номер об`єкта: 003

- Борона ЗПГВ-21 (ЛІРА-XL-21), Номер об`єкта:019

- Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 072

- Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 071

- Борона ЗПГШ-18 (ЛАРІ-18), Номер об`єкта: 040

- Борона ЗПГШ-18 (ЛАРІ-18), Номер об`єкта: 017

- Борона ЗПГШ-15 (ЛАРІ-15), Номер об`єкта: 083

- Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 114

- Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 096

- Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 089

- Борона ЗПГШ-7 (ЛАРІ-7), Номер об`єкта: 005

- Борона ЗПГШ-7 (ЛАРІ-7), Номер об`єкта: 007

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30657

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30648

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30656

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30658

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30649

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30651

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30646

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30642

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30643

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30644

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30655

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30654

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30652

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30659

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30660

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30661

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30647

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30645

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08045005426

-Дисковий лущильник DBM 500, Номер об`єкта:28817

-Граблі-ворушилки GA6620 (KUHN) , Номероб`єкта: B0147

-Жатка "Falcon" ПСП-870, Номер об`єкта:MOF08045005266

-Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1029V

-Сівалка NTA3510-5575/ADC 2350, Номероб`єкта: GPD1030V

-Погрузчик Agri Star 38.10, Номер об`єкта:XBM1851986

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42731

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42732

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42736

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42742

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42751

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42752

-Сіялка Planter D8, Номер об`єкта: 42753

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19K7201057

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201064

-Пресс-подборщик VB 3155 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002A40B01719

-Пресс-подборщик VB 3160 OPTICUT, Номероб`єкта: KNLA1002A40B01767

-Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:А0029

-Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номероб`єкта: A0073

-Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509904020

-Жатка NewHolland 8P25VB, Номер об`єкта:858192032

-Жатка New Holland 8P25VB, Номероб`єкта:858192028

-Трактор New Holland T8.410, Номероб`єкта: JJAT8410VKRE02302

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058786

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058854

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058882

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058884

-Розкидачдобрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номероб`єкта: 09058887

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V59289

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4896

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4898

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4758

-Жатка GRANDFLOW 16 ряд, Номер об`єкта:4808

-Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42755

-Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42758

-Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42761

-Сівалка Planter A8, Номер об`єкта: 42762

-Сівалка MAXIMA3 TRM 600M (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1033H50A00001

-Погрузчик AGRI STAR 37.7 (DIECI), Номероб`єкта: XBC1852257

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002863

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213920

-Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868190005

-Жатка New Holland 8P30VA, Номероб`єкта:868192048

- Трактор New Holland ТD5.110, Номероб`єкта: HFD199698

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30646

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30644

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30655

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:00200099

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:00200102

- Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200145

- Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200146

- Жатка Fantini GP 7,4 м, Номер об`єкта: 101091

- Обприскувач BRUIN 4200, Номер об`єкта:1034309

- Обприскувач RAPTOR 3240,30м, Номер об`єкта:1034451

- Подрібнювач RM610R, Номер об`єкта: 201644

- Подрібнювач RM610R, Номер об`єкта: 201645

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:209721

- Мульчувач RM320, Номер об`єкта: 210696

- Мульчувач RM400, Номер об`єкта: 210762

- Мульчувач RM400, Номер об`єкта: 210763

- Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213521

- Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5006

- Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5009

- Жатка GRANDFLOW 12 ряд, Номер об`єкта:5011

- Жатка GRANDFLOW 12 ряд, Номер об`єкта:5021

- Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5030

- Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5031

- Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5032

- Розкидач мін добрив М36 М 3200 л, Номероб`єкта: 6244

- Сівалка YP825A-0870 , Номер об`єкта:GPB1142S

- Видувач-розкидач PRIMOR 3570 М (KUHN) ,Номер об`єкта: K1795

- Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007A40G00651

- Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007L40G00652

- Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007V40G00650

- Борона OPTIMER+7503, Номер об`єкта:KHUA1022С50G00049

- Сівалка PLANTER 3 M 500, 8-ми рядна, Номероб`єкта: KHUA1030A90L00059

- Сівалка KOSMA, Номер об`єкта:KHUA1043A30B00009

- Сівалка KOSMA, Номер об`єкта:KHUA1043E30B00015

- Плуг MULTI-LEADER XT , Номероб`єкта:KHUA1048L20A00004

- Плуг MULTI-LEADER XT , Номероб`єкта:KHUA1048V20A00002

- Сівалка MAXIMA 3 TRM E, Номероб`єкта:KHUA1061C40A00012

- Сівалка MAXIMA 3 TRM E, Номероб`єкта:KHUA1061H40A00010

- Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018C40B00039

- Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018E40B00038

- Культиватор диско-лаповий LANDSAVER 4810,Номер об`єкта: KKSA1018H40B00037

- Обприскувач STRONGER 4000 , Номер об`єкта:KMBA1060V80C00021

- Прес-підбирач VB 3160 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002P40C00730

- Сівалка ESPRO 6000RC, Номер об`єкта:KSAA1044V80E00126

- Комбайн кормозбиральний КСД-2,0 "Sterh",Номер об`єкта: R1STE200003943

- Комбайн кормозбиральний КСД-2,0 "Sterh",Номер об`єкта: R1STE200003945

- Обладнання для грунтообробки Claydon 7.5m,Номер об`єкта: SH0623

- Розкидач добрив Pronar N262/1, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00485

- Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60236

-Дискатор DBM 800S, Номер об`єкта: 2017

-Прицеп PRONAR Т663/1, Номер об`єкта:SZB6631ХXЕ1X02125

-Оприскувач STRONGER 4000, Номер об`єкта:19J7201048

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1503

-Подрібнювач кукурудзи MC90S Twin, Номероб`єкта: VGNP010083

-Сівалка ESPRO R 6000 (KUHN), Номер об`єкта:A0092

-Комбайн NewHollandCX6.90, Номер об`єкта:509904021

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60234

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4885

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4887

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4894

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4895

-Жатка GRANDFLOW 14 ряд, Номер об`єкта:4897

-Мульчувач RM280, Номер об`єкта: 200971

-Розкидач добрив Pronar N262/1, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00506

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002833

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002864

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213520

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30657

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30648

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30645

-Комбайн New Holland CX6.90, Номер об`єкта:509884005

-Жатка NewHolland 8P25VB, Номер об`єкта:858192018

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5031

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200150

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30649

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30654

-Обприскувач RAPTOR 3240,30м, Номер об`єкта:1034451

-Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT60042

-Сівалка ESPRO 4000 (KUHN), Номер об`єкта:A0129

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002973

-Обприскувач BRUIN 4200, Номер об`єкта:1034309

-Плуг MULTI-LEADER XT , Номероб`єкта:KHUA1048L20A00004

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048C50A00030

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048E50A00026

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048K50A00033

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048P50A00029

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048P50A00032

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048T50A00031

- Борона дискова OPTIMER 4000 XL, Номероб`єкта: KHUA1000P40A00143

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000E70D00183

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000H70D00182

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000C70D00184

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000J70D00188

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000C70D00189

- Борона дискова OPTIMER 5000 XL, Номероб`єкта: KHUA1000L40A00121

- Борона дискова OPTIMER 6000 XL, Номероб`єкта: KHUA1048V50A00019

- Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002103981

- Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002103980

- Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002104146

- Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021K70C00373

- Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021C70C00375

- Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021L70C00333

- Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021H70C00334

- Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021T70C00385

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1000L80D00036

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номер об`єкта:KHUA1048H20A00036

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048V20A00047

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048C20A00029

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048A20A00048

- Плуг Multi-Leader 8Т (KUHN), Номероб`єкта:KHUA1048L20A00049

- Плуг Varii-Leader 8H KUHN, Номероб`єкта:KHUA1000C90C00127

- Плугоборотний Multi-Master 123 4E/5H, Номероб`єкта: KHUA1007H50G00251

- Сівалка ESPRO RT 12000RC, Номероб`єкта:KSAA1063K60A00001

- Прес-підбирач VB3155 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002E40C00660

- Пристосування для збирання соняшникаПСП-870 "Falcon 870", Номер об`єкта: MOF08023006713

- Пристосування для збирання соняшникаПСП-870 "Falcon 870", Номер об`єкта: MOF08023006699

- Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200212

- Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200213

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1659

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1660

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1661

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1662

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1663

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1664

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1665

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1666

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1667

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1668

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1669

- Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 1670

-Жатка для уборки подсолнечника GRANDFLOW9 ряд, Номер об`єкта: 4376

-Дисколапова борона Maxsmulch S5 SR 4m TCS550, Номер об`єкта: 18M5SRSR801

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1042

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1052

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1053

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH740, Номероб`єкта: 740GS1047

-Жатка Nardi SUNSTORM модель SFH940, Номероб`єкта: 940GS1044

-Культиватор OPTIMER XL5000 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000H40A00010

-Культиватор OPTIMER XL5000 (KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000С40A00017

-Сівалка Claydon Hybrid, Номер об`єкта: HT40040

-Культиватор EXCELERATOR 8005-14, Номероб`єкта: KKSA1011K90C00107

-Культиватор EXCELERATOR 8005-25, Номероб`єкта: KKSA1011C90C00076

-Сівалка PREMIA 9000TRC (KUHN), Номероб`єкта: A0076

-Жатка New Holland 20GHDP, Номер об`єкта:758192006

-Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-11, Номер об`єкта: KKSA1011C90C00359

-Культиватор прицепний EXCELERATOR8005-14, Номер об`єкта: KKSA1011T90C00105

-Розкидач добрив 1400 л (KUHN) АXIS 30.2K,Номер об`єкта: 09058853

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V57028

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60238

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60235

-Дискова борона Turbo-Max 2400TM, 24 ft, шт,Номер об`єкта: GPC8193H

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8,Номер об`єкта: Q200636

-Розкидач добрив Pronar N262/2, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00505

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002870

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002974

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002970

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002865

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002002967

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:002003048

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:231520

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:234420

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:221220

-Борона ЗПГШ-21 (ЛАРІ-21), Номер об`єкта: 114

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30642

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30643

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30659

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30660

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30661

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:00200099

-Жниварка Olimac Drago, 12-рядна, Номероб`єкта: 00200145

-Жатка Fantini GP 7,4 м, Номер об`єкта: 101091

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:209721

-Мульчувач RM320, Номер об`єкта: 210696

-Мульчувач RM400, Номер об`єкта: 210762

-Мульчувач RM400, Номер об`єкта: 210763

-Жниварка Olimac Drago, 8-рядна, Номер об`єкта:213521

-Жатка GRANDFLOW 12 ряд, Номер об`єкта:5011

-Жатка GRANDFLOW 12 ряд, Номер об`єкта:5021

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5030

-Жатка GRANDFLOW 10 ряд, Номер об`єкта:5032

-Розкидач мін добрив М36 М 3200 л, Номероб`єкта: 6244

-Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007A40G00651

-Плуг Multi-Master 123 5 (4E+1), Номероб`єкта:KHUA1007V40G00650

-Борона OPTIMER+7503, Номер об`єкта:KHUA1022С50G00049

-Сівалка PLANTER 3 M 500, 8-ми рядна, Номероб`єкта: KHUA1030A90L00059

-Плуг MULTI-LEADER XT , Номероб`єкта:KHUA1048V20A00002

-Сівалка MAXIMA 3 TRM E, Номероб`єкта:KHUA1061H40A00010

-Прес-підбирач VB 3160 OPTIFEED, Номероб`єкта: KNLA1002P40C00730

-Сівалка ESPRO 6000RC, Номероб`єкта:KSAA1044V80E00126

-Обладнання для грунтообробки Claydon 7.5m,Номер об`єкта: SH0623

-Розкидач добрив Pronar N262/1, Номер об`єкта:SZB2621XXM2X00485

-Глибокорозпушувач Spider 7M-300, Номероб`єкта: V60236

-Комбайн КЗС-1218А-1, Номер об`єкта: 30658

-Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002103981

-Жниварка Olimac Drago GT 12-рядна, Номероб`єкта: 002104146

-Обприскувач LEXIS 3000/24м, Номер об`єкта:KBLA1021K70C00373

- Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1411

- Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1412

- Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1493

- Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1494

- Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1495

- Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1493

- Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1494

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1495

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1398

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1399

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1400

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1401

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1402

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1403

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1404

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1405

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1406

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1407

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1408

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1409

-Комбайн КЗС-1218, Номер об`єкта: 1410-автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 437041 222,2005 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_87 , Номердержавної реєстрації: НОМЕР_88

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03, 2004року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_89 , Номер державноїреєстрації: НОМЕР_90

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03, 2004року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_91 , Номер державноїреєстрації: НОМЕР_92

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 437041 262,2007 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_93 , Номердержавної реєстрації: НОМЕР_94

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5440 08, 2007року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_95 , Номер державноїреєстрації: НОМЕР_96

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5440 08, 2007року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_97 , Номер державноїреєстрації: НОМЕР_98

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5440 08, 2007року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е,, Номер об`єкта:YЗМ54400870005759, Номер державної реєстрації: НОМЕР_99

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5440 08, 2007року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54400870005738, Номер державної реєстрації: НОМЕР_100

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03 222,DRORM-2BURK3 2007 року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320370006577, Номер державної реєстрації: НОМЕР_101

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03 222,2007 року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320370006670, Номер державної реєстрації: НОМЕР_102

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03 222,2007 року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320370006660, Номер державної реєстрації: НОМЕР_103

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03, 2004року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320340003597, Номер державної реєстрації: НОМЕР_104

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03 222,2007 року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320370006219, Номер державної реєстрації: НОМЕР_105

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 437141 272,2007 року випуску, тип - вантажний бортовий-С, Номер об`єкта:YЗМ43714170000220, Номер державної реєстрації: НОМЕР_106

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 05 226,2008 року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ543230580003494, Номер державної реєстрації: НОМЕР_107

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03 222,2007 року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320370006325, Номер державної реєстрації: НОМЕР_108

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03 222,2007 року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320370006341, Номер державної реєстрації: НОМЕР_109

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03 222,2007 року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320370006350, Номер державної реєстрації: НОМЕР_110

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03 222,2007 року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320370006345, Номер державної реєстрації: НОМЕР_111

- автомобіль вантажний, автомобіль марки МАЗ, модель 5432 03, 2008року випуску, тип - вантажний сідловий тягач-Е, Номер об`єкта:YЗМ54320380007471, Номер державної реєстрації: НОМЕР_112

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель9386 62, 2003 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_113 ,Номер державної реєстрації: НОМЕР_114

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель9386 62, 2004 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_115 ,Номер державної реєстрації: НОМЕР_116

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2008 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_117 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_118

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_119 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_120

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_121 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_122

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель9386 62, 2004 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_123 ,Номер державної реєстрації: НОМЕР_124

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель9386 62, 2003 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_125 ,Номер державної реєстрації: НОМЕР_126

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель9386 62, 2003 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_127 ,Номер державної реєстрації: НОМЕР_128

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2006 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_129 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_130

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2006 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_131 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_132

- причеп, причіп бортовий-Е марки МАЗ, модель 8373 003010, 2006року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_133 , Номер державноїреєстрації: НОМЕР_134

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_135 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_136

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_137 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_138

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_139 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_140

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта: НОМЕР_141 , Номер державної реєстрації: НОМЕР_142

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта:YЗМ97583070002758, Номер державної реєстрації: НОМЕР_143

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта:YЗМ97583070002265, Номер державної реєстрації: НОМЕР_144

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта:YЗМ97583070002335, Номер державної реєстрації: НОМЕР_145

- інше рухоме майно, напівпричіп бортовий-Е марки МАЗ, модель975830-3012, 2007 року випуску, Номер об`єкта:YЗМ97583070002357, Номер державної реєстрації: ВЕ7173ХХ

-Борона дискова SimbaTrailed X-Press 6.6m,Номер об`єкта: 1140066000042

-Оприскувач причіпний Buhler Versatile PS850,Номер об`єкта: 11SP0850159

-Оприскувач причіпний Buhler Versatile PS850,Номер об`єкта: 12SP0850107

-Плуг Manager C8 Т(5+3)(KUHN), Номер об`єкта:G2689

-Плуг Manager C8 Т(5+3)(KUHN), Номер об`єкта:G2679

-Борона Discator 610, Номер об`єкта: 216672

-Підйомник мішків (KUHN), арт. Levsak , Номероб`єкта: G9519

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 417

-Розкидач гною SIROKO S4010/9V, Номероб`єкта: YD8SRK090GJB03511

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 117

-Компактор K 600, Номер об`єкта: 517

-Плуг PNT 12/A STEP, 4+1 , Номероб`єкта:S05187

-Культиватор Platinum SR 4m - 6 лопатей TCS 750(Agrisem), Номероб`єкта: 18CTPPLSR113

-Дисковабороназкотком Disc-o-Mulch Gold 6mSRE hubs,Mulcher discs,DM610 DM560 (Agrisem), Номероб`єкта:18DOMGTSRE807

-Дисковабороназкотком Disc-o-Mulch Gold 6mSRE hubs,Mulcher discs,DM610 DM560 (Agrisem), Номероб`єкта:18DOMGTSRE808

-Культиватор PERFORMER 4000 (KUHN), Номероб`єкта: Н3238

-Сівалка PLANTER 3 TRS 12M 16 R (KUHN),Номер об`єкта: L5516

-Сівалка PLANTER 3 TRS 12M 24 R (KUHN),Номер об`єкта: L5736

-Культиватор OPTIMER XL4000 KUHN), Номероб`єкта: KHUA1000К40A00015

-Плуг Challenger 9T (KUHN), Номероб`єкта:M1505

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD01191

-Жатка 12-ти рядна кукурудзяна QUASAR F12,Номер об`єкта: Q190399

-Жатка 8-ми рядна кукурудзяна QUASAR F8 ,Номер об`єкта: Q190537

-Жатка 12-ти рядна кукурудзяна QUASAR F12,Номер об`єкта: Q190562

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20855

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20852

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20812

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20902

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZLBD20909

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00971

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00972

-Трактор New Holland ТD5.110, Номер об`єкта: HFD196352

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431490

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431495

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838214013

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838214017

-Жатка New Holland 7B25FS, Номероб`єкта:LH431477

-Жатка New Holland 7B25FS, Номероб`єкта:YLH431482

-Жатка New Holland 30GHCP, Номероб`єкта:778214005

-Плуг New Holland PSHS8, Номероб`єкта:S19302231

-Плуг New Holland PSHS8, Номероб`єкта:S19302230

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01451

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD00997

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01448

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01449

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01431

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01540

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01695

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01747

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01746

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01736

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01615

-Трактор New Holland Т 6050, Номер об`єкта:ZMBD01726

-Трактор New Holland Т6090, Номер об`єкта:ZMBK20144

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778218030

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778218037

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218044

-Жатка New Holland 20GHDP, Номер об`єкта:758222014

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218027

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218005

-Жатка New Holland 24GHCP, Номер об`єкта:768218026

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778222001

-Жатка New Holland 30GHCP, Номер об`єкта:778216004

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831P02052036

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831K02052037

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831C02052042

-Комбайн New Holland CX8.80 , Номер об`єкта:HAFX8831C02052034

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:868222028

-Трактор New Holland T9.615, Номероб`єкта:JEEZ9535CMF601236

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218035

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218076

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764004

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764007

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764011

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764010

-Жатка New Holland DR1270, Номероб`єкта:796764005

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768218031

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222003

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222009

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222010

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838218006

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218038

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218044

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218037

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218033

-Жатка New Holland 8P30VC, Номероб`єкта:868224024

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KCM2055054

-Комбайн New Holland CR8.90 , Номероб`єкта:HAFR897KVM2055029

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431500

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768218020

- Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222015

-Комбайн New Holland CX6.90 , Номероб`єкта:PLKX6967JM9008007

- Комбайн New Holland CH7.70, Номероб`єкта:PLKH7772P09930007

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431415

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431452

-Жатка New Holland 8P20VC, Номероб`єкта:838212005

-Жатка New Holland 7B30FD, Номероб`єкта:YLH431487

-Жатка New Holland 24GHCP, Номероб`єкта:768222013

-Жатка New Holland 8P25VC, Номероб`єкта:858218052

- Жатка NewHolland 24GHCP, Номер об`єкта:768216029

-сільськогосподарська техніка, а саме: комбайни марки КЗС-1218 (заводський номер 1583, заводський номер 1585,заводський номер 1586, заводський номер 1588, заводський номер 1589, заводський номер 1590, заводський номер 1591, заводськийномер 1592, заводський номер 1593, заводський номер 1594,заводський номер 1595, заводський номер 1597, заводський номер 1598, заводський номер 1650, заводський номер 1651, заводськийномер 1652, заводський номер 1653, заводський номер 1654)

- сільськогосподарська техніка, а саме: комбайни марки КЗС-1218 номери - 1312, 1314,1379, 1380, 1381, 1428, 1431,1488, 1489, 1490, 1491, 1492; трактори марки Беларус-82.1 номери -82909466, 82909467, 82909468, 82909275, 82909276, 82909277,82909278, 82909280, 82909282, 82909283, 82909284, 82909285,82909286, 82909287, 82909288, 82909290, 82909291; трактори марки Беларус-892 номери - НОМЕР_146 , НОМЕР_147 , НОМЕР_148 , НОМЕР_149 ;трактори марки Беларус-892.2 номери - НОМЕР_150 , НОМЕР_151 , НОМЕР_152 , НОМЕР_153 , НОМЕР_154 , НОМЕР_155 , НОМЕР_156 , НОМЕР_157 , НОМЕР_158 , НОМЕР_159 , НОМЕР_160 , НОМЕР_161 , НОМЕР_162 ;трактори марки Беларус-82.1 номери - НОМЕР_163 , НОМЕР_164 , 82909294,82909295, НОМЕР_165 , НОМЕР_166 , НОМЕР_167 , НОМЕР_168 , 82909300,82909302, НОМЕР_169 , НОМЕР_170 , НОМЕР_171 , НОМЕР_172 , 82909307,82909308, НОМЕР_173 , НОМЕР_174 , НОМЕР_175 , НОМЕР_176 , 82909314,82909315.

Скасувати заборону державним реєстраторам прав на нерухоме (рухоме) майно будь-яких органів (місцевого самоврядування, виконавчих комітетів, місцевих державних адміністрацій, акредитованих підприємств Міністерства юстиції України), державним виконавцям та приватним виконавцям, Державному підприємству «СЕТАМ» (код ЄДРПОУ 39958500), а також нотаріусам та особам, уповноваженим на виконання функцій державних реєстраторів, які мають відповідні повноваження, здійснювати будь-які дії щодо відчуження, продажу та реєстраційні дії щодо відчуження будь-яким способом (в т.ч. шляхом продажу, дарування, поділу, виділу, внесення до статутного капіталу, передачі у володіння та користування третім особам, припинення запису про іпотеку або припинення будь-якого іншого обтяження, передачі в іпотеку, будь-якого іншого обтяження стосовно нерухомого та рухомого майна, скасування записів, поновлення записів, відкриття розділів, продажу з аукціонів, відкритих торгів, здійснювати звернення стягнення на майно, тощо) щодо об`єктів зазначеного нерухомого та рухомого майна.

Скасувати арешт, накладений на корпоративні права ТОВ «Техноторг-Дон» (код ЄДРПОУ 31764816), розташоване за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв України, буд. 113/1.

Скасувати арешт, накладений на статутний капітал ТОВ «Техноторг-Дон» (код ЄДРПОУ 31764816), розташоване за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв України, буд. 113/1.

Скасувати заборону суб`єктам державної реєстрації в тому числі, нотаріусам, акредитованим суб`єктам, державним реєстраторам, виконавчим органам сільських, селищних та міських рад, Київській та Севастопольській міським, районним, районним у містах Києві та Севастополі державним адміністраціям вносити до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань будь-які зміни, що пов`язані зі зміною часток у статутному капіталі ТОВ «Техноторг-Дон» (код ЄДРПОУ 31764816), розташоване за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв України, буд. 113/1 та зміни, що пов`язані з припиненням (зокрема, реорганізацією (злиттям, приєднанням, поділом, перетворенням) та ліквідацією) ТОВ «Техноторг-Дон» (код ЄДРПОУ 31764816), розташоване за адресою: м. Миколаїв, пр. Героїв України, буд. 113/1.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудСвятошинський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення07.10.2022
Оприлюднено17.01.2023
Номер документу106682618
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про скасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —759/12773/22

Ухвала від 07.10.2022

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Оздоба М. О.

Ухвала від 07.10.2022

Кримінальне

Святошинський районний суд міста Києва

Оздоба М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні